Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (6/06)

6159

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι περίεργες σημερινές όψεις της μέρας, δημιουργούν γύρω σας φίλοι Κριοί ένα πέπλο εμπιστοσύνης και αφοσίωσης από τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, αποκτάτε χρήσιμες και καρποφόρες νέες γνωριμίες με σημαίνοντα πρόσωπα, ανακτάτε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση στην εξωτερική σας εμφάνιση και την εσωτερική σας δύναμη, γίνεστε περισσότερο συμπονετικοί και ευσπλαχνικοί με τον ερωτικό σας σύντροφο, αναλύετε στο ταίρι σας κάθε όμορφη και αισθησιακή πτυχή του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, στις προσωπικές σας συζητήσεις θα υπάρξει θερμή επικοινωνία που θα φέρει συναισθηματική σταθερότητα. Σήμερα θα προκύψει απρόσμενη και τυχαία συνάντηση, θα σας ξαφνιάσει η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά. Ξεκινάτε μεταξύ σας συχνές επαφές που είναι πολύ πιθανό να καταλήξουν σε επανασύνδεση. Στο χέρι σας θα είναι η μεταξύ σας εξέλιξη, ωστόσο αποφύγετε τις ανυπόμονες ενέργειες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή αστρολογική όψη αγαπητοί Ταύροι αναγνωριζει τις προσπάθειες και τους κόποι σας από τους συνεργάτες και τα οικεία σας άτομα, να αναθεωρηθούν κάποιες προσωπικές σας θέσεις ή φιλικές σας επαφές, γιατί αισθάνεστε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε στο άλλο σας μισό με διαλλακτικότητα και πρακτική διάθεση τις επιθυμίες και τα άμεσα σχέδια σας για το αύριο. Βρείτε την χρυσή τομή στη σχέση σας, εξασφαλίζοντας μόνιμα την ισορροπία, την ηρεμία και την ευτυχία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι θέλετε και τι αναζητάτε, με θερμό τρόπο θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Αυτή τη φορά θα ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η στάση που θα κρατήσει θα είναι θετική, οι απαντήσεις σας που θα σας δώσει δε θα σας απογοητεύσουν. Θα μιλήσετε μεταξύ σας με ειλικρίνεια, καταφθάνει ξεκαθάρισμα που θα συνοδεύεται με οριστικές υποσχέσεις. Εσείς οι χωρισμένοι περνάτε σε στάδιο επανένωσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή αστρολογική όψη φίλοι Δίδυμοι, μπορεί να είναι ικανή να πλανέψει την εξυπνάδα της σκέψης και την ευστροφία του μυαλού σας, να σας αναγκάσει να εθελοτυφλείτε σε κάποιες παγίδες στην δουλειά σας, σε ένα ψέμα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, σε μια κατάσταση που επιβαρύνει τον δεσμό σας αλλά δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για μια εκ βαθέων συζήτηση με το ταίρι σας. Αφήστε για τις επόμενες μέρες τα σοβαρά, τα σημαντικά και τα επίσημα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ένα γνώριμο πρόσωπο με θερμό ενδιαφέρον για εσάς θα κάνει το βήμα να επικοινωνήσει μαζί σας, εκ των πρότερων σας φανερώνω πως θα σας ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού. Θα υπάρξει προοπτική για ξεκίνημα σταθερής σχέσης και μάλιστα μακροχρόνιας διάρκειας. Εσείς που θέλετε να απαγκιστρώσετε την καρδιά σας από το πρώην σας ταίρι, ανταποκριθείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας φλερτάρει, ωστόσο προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Κάποιες δυσκολίες και διαφωνίες στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις είναι πιθανό να φέρουν οι σημερινές πλανητικές συγκυρίες αγαπητοί Καρκίνοι, ένα νέο που αφορά στην δουλειά σας, μπορεί να σας αγχώσει επικίνδυνα. Αποφύγετε να περάσετε το πρόβλημα στην ερωτική σας ζωή, μην αφήνετε τον δεσμό σας να προσκρούει πάνω σε αναβολές και ασάφεια, δείτε την καθημερινότητά σας πάνω σε διαφορετική βάση και αντιμετωπίστε με σύνεση τα θέματα συνεννόησης και κατανόησης με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα ρομαντισμός και παρορμητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, το νου σας να μην παρασυρθείτε από τη συναισθηματική σας ένταση. Απότομες αλλαγές θα σημειωθούν στην καρδιά σας. Η ξαφνική εμφάνιση και πρόταση ενός προσώπου από το παρελθόν θα αναθερμάνει τα μεταξύ σας αισθήματα, το ραντεβού σας θα έχει κατάληξη επανένωσης. Δώστε χρόνο στα συμβάντα, στηριχτείτε στα γεγονότα και όχι στις εικασίες σας.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Φτάνουν φίλοι Λέοντες όσες υποχρεώσεις προγραμματίσατε και όσα βάρη υπολογίσατε ότι θα σηκώσετε στην δουλειά σας σήμερα, οι αστρολογικές συγκυρίες απαιτούν ζωντάνια και ικανοποίηση με τις διαπροσωπικές σας επαφές και τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους, πολύ δε περισσότερο φέρνει τρυφερότητα και φροντίδα στον ερωτικό σας δεσμό. Είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί μια υπέροχη καινούρια γνωριμία στην ζωή των αδέσμευτων, να αρχίσει ένα παιχνίδι φλερτ και γοητείας με ένα νεογέννητο ειδύλλιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, οι διαθέσεις σας θα είναι ανέμελες και ρομαντικές, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι γοητεία και ελκυστικότητα. Για εσάς τους μόνους, προμηνύεται καινούργια γνωριμία, τυχαία αφορμή θα σας φέρει σε συνομιλία με γοητευτικό πρόσωπο, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Παθιασμένες ενέργειες ενδεχομένως να σας ωθήσουν σε παρορμητικές αποφάσεις, προσοχή στις υποσχέσεις που θα δώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή αστρολογική όψη μπορεί να σας φέρει προ τετελεσμένων καταστάσεων και γεγονότων σήμερα στον επαγγελματικό σας χώρο αγαπητοί Παρθένοι, ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με μια ερωτική πλάνη ή με ένα σοβαρό μπέρδεμα με φιλικό σας πρόσωπο. Μην δίνετε σημασία στις ανούσιες λεπτομέρειες, προφυλάξτε τον δεσμό σας από την κακοήθεια και τα πισώπλατα μαχαιρώματα, κάντε τις επιλογές σας με ηρεμία και γαλήνια διάθεση, συζητήστε με το ταίρι σας τα επόμενα σας βήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα ηρεμήσει και θα χαλαρώσει τη στάση σας. Διαλλακτικότητα, σταθερότητα και εμπιστοσύνη θα υπάρξουν στις επαφές με το ταίρι σας. Θα βρείτε τον σωστό τρόπο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, φανερώστε τις σκέψεις σας και τις επιθυμίες σας, στοχεύστε στη μελλοντική σας πορεία. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα σχέσης, αποφύγετε τις ωραιοποιήσεις και τις βιαστικές εξιδανικεύσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Διαπραγματευτείτε σήμερα με τα ανώτερα πρόσωπα στην δουλειά σας για καλύτερες και ευνοϊκότερες συνθήκες σε ηθικό και υλικό επίπεδο φίλοι Ζυγοί, για να κερδίσετε την προσωπική ανταμοιβή που αξίζετε και να δικαιώσετε τις προσδοκίες σας, αφήστε το χρόνο να απαλύνει τα προβλήματα και τις δυσκολίες στην συναισθηματική σας ζωή, ανασυντάξτε τις δυνάμεις και το ενδιαφέρον σας για τον δεσμό σας, επενδύστε σε μια ισορροπημένη εξέλιξη με την σχέση σας, υπηρετώντας με τρυφερότητα το κοινό καλό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σας συμβουλεύω να χαλιναγωγήσετε τη φαντασία σας, μη αφήσετε την καρδιά σας εκτεθειμένη σε ψευδαισθήσεις. Θα θελήσετε σταθερότητα και ασφάλεια, εσείς που αυτή τη στιγμή διατηρείτε μια χαλαρή ερωτική σχέση, τώρα θα δείτε με σοβαρό μάτι το πρόσωπο με το οποίο σχετίζεστε. Σε τυχαία συνάντηση θα συνομιλήσετε με άτομο από τα παλιά, εσείς που είστε μόνοι δεν αποκλείεται να σκεφτείτε την πιθανότητα της επανασύνδεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αποφύγετε αγαπητοί Σκορπιοί την εγωιστική συμπεριφορά στο χώρο της δουλειάς σας σήμερα, γιατί παρουσιάζονται νέες εξελίξεις και προοπτικές που δεν πρέπει να χάσετε, ενώ η προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα έχουν από τη ανάγκη την τρυφερότητα και την φροντίδα σας. Δείξτε στο άλλο σας μισό την γενναιοδωρία της ψυχής σας και την πληθωρικότητα των ερωτικών σας ταλέντων, αντλήστε δύναμη από τον ζωντανό και ευχάριστο χαρακτήρα σας και την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ήπιες θα είναι οι αντιδράσεις σας,  τρυφερή η  στάση σας, στόχος σας θα είναι η ηρεμία και η ασφάλεια. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σύγκρουση με το αγαπημένο σας ταίρι, σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για συμφιλίωση και οριστική λύση παρεξηγήσεων. Εσείς οι ελεύθεροι που αναζητάτε καινούργια γνωριμία ανταποκριθείτε στο ελκυστικό πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει, σας δίνω τη συμβουλή να μην αδρανήσετε, μην παρασυρθείτε από ανασφάλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ας είστε περισσότερο εγκρατείς και καχύποπτοι σήμερα φίλοι Τοξότες στις σημαντικές αποφάσεις και τις ουσιαστικές επιλογές που πρέπει να πάρετε στην δουλειά σας, η σημερινή αστρολογική όψη ίσως σας δημιουργήσει περισσότερες ευθύνες για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και δυσκολίες στην δουλειά σας με συνέπεια και σοβαρότητα. Προτιμήστε τον ειλικρινή και ξάστερο διάλογο, την άμεση επικοινωνία με το ταίρι σας, για να ξεκαθαρίσουν τα μπερδέματα, οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα είναι πολύ πιθανό να κάνετε κίνηση επανασύνδεσης. Οι αποφασισμένες σας ενέργειες θα δημιουργήσουν ανοίγματα προκαλώντας έντονα συναισθηματικά γεγονότα, σας φανερώνω πως η κατάληξη θα είναι θετική. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές ή τωρινές σχέσεις, σας παροτρύνω να περάσετε δυναμικά σε ουσιαστικές πράξεις, ωστόσο αποφύγετε την υπερβολή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σταθερότητα, σιγουριά και ασφάλεια είναι το σημαντικό τρίπτυχο που παίρνει σάρκα και οστά σήμερα, για αυτό το λόγο εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή των γρήγορων πλανητών, για να βάλετε τάξη στις προσωπικές και συναισθηματικές σας επιθυμίες. Δεν αποκλείεται να δεχτείτε οι ζευγαρωμένοι στιβαρούς και σοβαρούς όρκους από τον άνθρωπο που αγαπάτε, να γίνουν πράξεις, οι υποσχέσεις και οι όρκοι του άλλου σας μισού, να αναγεννηθεί η σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, συναισθηματικός και αποκαλυπτικός διάλογος ανάμεσα σε εσάς και το προσφάτως πρώην ταίρι σας, θα ανοίξει καινούργια ενδεχόμενα, στο χέρι σας θα είναι αν θα επανασυνδεθείτε ή όχι. Θα εκπλαγείτε από τα λόγια που θα ακούσετε, θα προκύψει απρόοπτη εξομολόγηση, με φανερό τρόπο θα σας εκδηλώσει την έλξη του για εσάς. Αξιοποιήστε αυτό το θετικό ερωτικό άνοιγμα, ωστόσο μη βιαστείτε να προκαθορίσετε το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επιδείξτε λίγη παραπάνω ανεκτικότητα σήμερα φίλοι Υδροχόοι προς τα κοντινά σας πρόσωπα και τους συνεργάτες σας, ελέγξτε τον παρορμητισμό και την ταχύτητα που σας προκαλούν οι υποχρεώσεις και τα βάρη της καθημερινότητας, για να μην μεταφέρετε στον ερωτικό σας σύντροφο την αγχωτική και έντονη διάθεσή σας, για να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα στον δεσμό σας από πάθος και αισιοδοξία και όχι από περιστατικά εκρήξεων και ίντριγκας, για να γίνει ο ήρεμος διάλογος πηγή γαλήνης για την σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, αλλάζετε οπτική και συναισθηματική τοποθέτηση, αυτές τις μέρες κάτι ασυνήθιστο ή επαναστατικό θα πράξετε, θα επιδοθείτε σε ενέργειες που δεν τις έχετε κάνει ποτέ ως τώρα. Ένα απρόοπτο συμβάν θα διαφοροποιήσει τις βλέψεις σας, προσοχή στην παρορμητικότητα και στο πάθος, ίσως να παρασυρθείτε σε επιλογές για τις οποίες λίγο αργότερα να μετανιώσετε.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Καλό θα είναι να εντείνετε σήμερα τις προσπάθειές σας αγαπητοί Ιχθύες για να έρθετε κοντά στα προσφιλή σας άτομα και τους συναδέλφους σας, να δείξετε το απόλυτο ενδιαφέρον και την προσοχή σας στις διαφωνίες και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον δεσμό σας. Συνεννόηση, αμοιβαιότητα αισθημάτων και ομοψυχία στις μελλοντικές αποφάσεις σας, είναι ο ιδανικός δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε για να βγουν στην επιφάνεια τα ειλικρινά και τρυφερά αισθήματα του άλλου σας μισού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, προσοχή στις αυταπάτες, στις ψευδαισθήσεις και στις υποθετικές εικασίες. Γι’ εσάς τους χωρισμένους καταφθάνουν απρόβλεπτα γεγονότα που θα καταφέρουν να ανοίξουν δίοδο επανένωσης. Το πρώην ταίρι σας θα κάνει την κίνηση να τα ξαναβρείτε. Για εσάς τους ελεύθερους, η εμφάνιση ενός προσώπου θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, ωστόσο καλό θα είναι να μην εξιδανικεύσετε αυτή τη γνωριμία αν πρώτα δεν βεβαιωθείτε και δεν ερευνήσετε.