Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (4/06)

2780

Σήμερα η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη 13η μοίρα του άξονα Διδύμων-Τοξότη θα φέρει στο προσκήνιο θέματα τα οποία αφορούν την εκπαίδευση, την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και το εμπόριο. Είναι πολύ πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να επιθυμεί μία βόλτα στα μαγαζιά ή την επαφή με φίλους και άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η διάθεση που θα υπάρξει σε επαφές και συζητήσεις φαίνεται πως θα είναι αρκετά ευχάριστη. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Περνάτε σε στάδιο ανταμοιβής, καρποφορούν οι προσπάθειες σας, έρχονται κέρδη τόσο χρηματικά όσο και συναισθηματικά. Μη φοβηθείτε να προβείτε σε κινήσεις που απαιτούν ρίσκο, τολμήστε να διεκδικήσετε χρηματικά ποσά που σας οφείλουν. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα διανύσουν περίοδο ισορροπίας, είναι σωστή χρονική στιγμή να διατυπώσετε τις ιδέες σας, να περάσετε σε δημιουργικές  πράξεις και προτάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να πάρετε σωστές αποφάσεις, θα είστε σε θέση να αναλάβετε το ρίσκο να αλλάξετε το κατεστημένο του δεσμού που διατηρείτε. Σήμερα θα δείξετε σοβαρότητα στις προσωπικές συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας, κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να ανοίξτε κουβέντα περί δέσμευσης. Για εσάς τους ελεύθερους, έρχονται προοπτικές και νέες γνωριμίες  που θα τις αξιοποιήσετε με τρόπο έξυπνο, συνετό, και ιδιαιτέρως δημιουργικό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα αναθεωρήσετε κάπως τις απόψεις σας και τους στόχους σας. Ένα γεγονός θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως για να προκύψει θετικό μέλλον θα πρέπει πρώτα να απεγκλωβιστείτε από το αρνητικό παρελθόν, γι αυτό παίρνετε απόφαση να αποκοπείτε από οτιδήποτε σας πνιγεί ή σας χαλά την ψυχολογία. Η συναισθηματική σας μετάλλαξη θα σας κάνει αισιόδοξους και ιδιαιτέρως προσιτούς σε νέα πρόσωπα. Σήμερα ευνοούνται οι καινούργιες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, τα γεγονότα θα στρώσουν έδαφος για σοβαρές υποσχέσεις και δεσμευτικά αποτελέσματα. Αν αυτή τη στιγμή είστε σε στάδιο χαλαρής σχέσης, τώρα θα σας δοθεί ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερότητα και μονιμότητα. Εσείς που είστε τσακωμένοι ή παρεξηγημένοι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταφέρετε να λύσετε συναισθηματικά θέματα. Νέα δεδομένα αποκτά η σχέση σας, οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αποκτάτε δύναμη και ανάγκη για αλλαγές. Κάποια πρόσωπα θα διώξετε, κάποια άλλα θα φέρετε πολύ κοντά  σας, απαλλάσσεστε από ψυχοφθόρα διλλήματα, δίνετε λύση σε παλιά συναισθηματικά αδιέξοδα. Τα αισθηματικά σας θέματα μπαίνουν σε νέα τροχιά με πολύ ευνοϊκά γεγονότα, ετοιμαστείτε για απρόοπτες αλλαγές και για καινούργιες γνωριμίες. Επιφυλακτική στάση θα κρατήσετε σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης, οι προτιμήσεις σας θα εστιάσουν σε καινούργια πρόσωπα κι όχι σε παλιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, τολμηρή και αποφασιστική θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με την γοητεία που θα εκπέμπετε, θα καταφέρετε να προσελκύσετε το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας. Με οικείο και αυθόρμητο τρόπο θα σας φλερτάρει ένα συγκεκριμένο άτομο που δεν αποκλείεται να κλέψει την καρδιά σας από τις πρώτες σας ματιές. Αισιοδοξία, χαρά και νέο ερωτικό άνοιγμα θα σας φέρει το ραντεβού που θα κλείσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ωθήσει στο να οραματιστείτε, θα καταλαγιάσει τις ανασφάλειες σας και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από αναστολές, ταμπού και προκαταλήψεις. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την αφορμή να διαγράψετε οριστικά πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό, επισκιάζει την προσωπικότητα σας, περιορίζει την ελευθερία των κινήσεων σας. Αξιοποιήστε την εξωστρέφεια που θα νιώσετε, ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας, δεν θα νιώσετε απογοήτευση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα σκεφτείτε πολύ καλά πριν απαντήσετε ή προτείνετε, σταθερότητα θα υπάρξει στα συναισθήματα σας και τους στόχους σας. Απρόσμενο και θετικό άνοιγμα θα σας δώσει τη δυνατότητα επανασύνδεσης. Αποκαλυπτικά συμβάντα θα φέρουν νέα τροπή, τα μαντάτα που θα λάβετε θα φέρουν έναρξη σχέσης. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε τετ α τετ με πρόσωπο που διατηρείτε στο στόχαστρο σας, στη συνομιλία σας θα ειπωθούν σοβαρές υποσχέσεις.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη δοτικότητα σας, συμπονετική θα είναι η στάση σας, απλόχερα θα προσφέρετε την βοήθεια σας σε πρόσωπα που ξέρετε πως σας χρειάζονται. Συνειδητές θα είναι οι πράξεις σας, θα αποδεσμευτείτε από καταστάσεις άγχους και πίεσης, θα πλησιάσετε πολύ κοντά στους στόχους σας καταρρίπτοντας εμπόδια και συναισθηματικά φράγματα. Πολύ καλά θα κάνετε και θα εκδηλώσετε τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει τον δυναμισμό σας, θα εκδηλώσετε πάθος, θα αποδείξετε την αγάπη σας με πράξεις που θα εκπλήξουν το ταίρι σας. Οι υποσχέσεις που θα δώσετε θα αποσκοπούν στη σταθερότητα του δεσμού σας, δεν αποκλείεται να δώσετε δεσμευτική έκταση. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ανοίξει νέα προοπτική, εσείς οι ερωτευμένοι ξεκινάτε πορεία μακροχρόνιας σχέσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σοβαρότητα και υπευθυνότητα θα χαρακτηρίζει τις ενέργειες σας η μέρα, στέρεοι και συνετοί θα είναι οι στόχοι σας. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να συμπεριφερθείτε με σταθερότητα και ώριμη σκέψη γεγονός που θα φέρει ισορροπία στις σχέσεις σας επαγγελματικές και αισθηματικές. Σήμερα δεν θα υπάρξει καμία δυσάρεστη αναστάτωση, απεναντίας μάλιστα θα λυθούν εμπόδια σε χρηματικές σας καθυστερήσεις. Στον αισθηματικά σας τομέα, εσείς οι χωρισμένοι δίνετε οριστική λύση καταφθάνει επανασύνδεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα θελήσετε ξεκαθαρίσματα και δημιουργικά αποτελέσματα, επιθυμία σας θα είναι να επενδύσετε συναισθηματικά, φανερώστε αυτό που νιώθετε η ανταπόκριση θα φέρει ένωση μελλοντικής εξέλιξης. Εσείς οι μοναχικοί επικεντρωθείτε στη δύναμη της γοητεία σας, διατηρήστε σε υψηλά επίπεδα την αυτοπεποίθηση σας, σήμερα θα είστε πολύ κοντά στην προοπτική νέας γνωριμίας. Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα τολμήσει να σας προσεγγίσει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ευνοούνται οι καινούργιες αναζητήσεις και οι αλλαγές σχεδίων. Εξονυχιστική συζήτηση με θεμελιακό πρόσωπο στη ζωή σας θα σας φέρει αισιοδοξία και δυνατή αυτοπεποίθηση, ωστόσο θα υπάρξουν και κάποιες συναισθηματικές αποκαλύψεις που θα βγάλουν στο φως σκοτεινές σας σκέψεις και κρυμμένα σας όνειρα. Δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε συντροφικό ταίρι, σήμερα δεν θα υπάρξουν αναστολές στον τρόπο που θα φλερτάρετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σκεπτόμενες θα είναι οι ενέργειες σας, εσείς οι ερωτευμένοι θα εκδηλώσετε τον ενθουσιασμό σας με τρόπο συγκρατημένο και επιφυλακτικό, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις ή υποσχέσεις. Η ηρεμία και η αυτοσυγκράτηση σας σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ισορροπία και ασφάλεια, θα σας οδηγήσει στο να τερματίσετε εγωιστικές συγκρούσεις και πεισματικές διαφωνίες. Εσείς που είστε χωρισμένοι θα έχετε ευκαιρία επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα είναι η τελική κατάληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Καινούργιες επαγγελματικές ιδέες θα εμφανιστούν στο σκεπτικό σας, θα έχετε τη διάθεση να αφιερωθείτε σε εργασιακά θέματα, να κλείσετε ανοιχτές εκκρεμότητες. Χειριστείτε με σύνεση το χρηματικό ποσό που θα έρθει στα χέρια σας, σας θυμίζω πως καλό θα είναι πριν προβείτε σε νέες αγορές, να εξοφλήσετε πρώτα τις προηγούμενες. Σε περίπτωση που ένα οικογενειακό σας ζήτημα σας δημιουργήσει συναισθηματική ένταση, τότε ακολουθήστε συμβουλή που θα σας δώσει συγγενικό σας πρόσωπο, θα σας βγει σε καλό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και να διαπιστώσετε, τώρα συνειδητοποιείτε τι ακριβώς συμβαίνει, τερματίζουν οι αυταπάτες. Δυναμικές και προσγειωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, η σοβαρή στάση με την οποία θα αντιμετωπίσετε τις εξελίξεις θα σας βοηθήσει να συγχωρήσετε και να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά. Οι αποφάσεις σας θα είναι ώριμες και υπεύθυνες τόσο για θέματα επανασύνδεσης, όσο και δέσμευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει τις οργανωτικές σας ικανότητες στρέφοντας τα ενδιαφέροντα σας κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Η πρόταση μιας καινούργιας επιχειρηματικής αρχής θα σας φανεί εφικτή και συμφέρουσα, σε περίπτωση που ρισκάρετε να κάνετε το μεγάλο βήμα σας φανερώνω πως θα έχει επιτυχία και μάλιστα άμεση. Σε σταθερό κλίμα ηρεμίας και αγάπης θα περάσει η σχέση σας, οι επαφές με το ταίρι σας θα είναι ευχάριστες αυτό θα σας βοηθήσει να κρατήσετε ισορροπημένο χαρακτήρα και ήρεμη ψυχολογία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, εσάς τους χωρισμένους ή τσακωμένους, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να αλλάξετε το αρνητικό αποτέλεσμα, ειλικρινείς διάλογοι θα τακτοποιήσουν τις αιτίες που δημιουργούν έκρυθμες καταστάσεις. Από το πρώην ταίρι σας θα λάβετε πρόταση που θα σας δώσει την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε, σε συνάντηση σας θα γίνει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα ανοίξει δίοδο νέας αρχής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις, επιτυχία θα βρείτε σε μια πρωτοποριακή σας ιδέα. Θα νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας απέναντι στους τρίτους, θα φερθείτε με περισσότερη κατανόηση και αποδοχή βοηθώντας να βγουν στην επιφάνεια τα πραγματικά αισθήματα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο από τα παλιά, αξιοποιήστε αναλόγως τις ευνοϊκές συνθήκες που θα υπάρξουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σύνεση και ωριμότητα θα έχουν οι πράξεις σας, οι αποφάσεις σας θα παρθούν κατόπιν σοβαρής σκέψης. Θετική απάντηση θα δώσετε στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει με στόχο την επανασύνδεση, θα λάβετε εξηγήσεις, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα σας ωθήσουν στην επιλογή της δεύτερης ευκαιρίας. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια και στις εκμυστηρεύσεις που θα ακούσετε, θα υπάρξει ειλικρίνεια, η επιθυμία της σταθερής σχέσης θα είναι πλέον κοινή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από αισιοδοξία και κοινωνικότητα. Θετική θα είναι αύρα σας, η ανάγκη σας για ισορροπημένη επικοινωνία θα σας κάνει πρόσχαρους και προσιτούς. Στις επαγγελματικές σας συνεργασίες θα παραγκωνίσετε αναστολές και ηττοπάθειες, η επιλογή σας να φανείτε κάπως διαφορετικοί στην τακτική της επικοινωνία σας θα φέρει αποτέλεσμα επιτυχίας. Κοινωνική και δραστήρια θα είναι η στάση σας, σήμερα θα έχετε μια γεμάτη μέρα με συναντήσεις και όμορφες συνομιλίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ευχάριστη εξέλιξη θα πάρει η συνάντηση που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ο αποκαλυπτικός διάλογος που θα γίνει μεταξύ σας θα αλλάξει τις βλέψεις σας, τερματίζουν οι αμφιβολίες. Τώρα σταθεροποιούνται τα αισθήματα, προσχωρείτε δυναμικά με στόχο τον στεριωμένο δεσμό. Αλλάζετε τη στάση που ως τώρα αντιμετωπίζατε το πρώην ταίρι σας, παίρνουν νέα τροπή οι επαφές σας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Θα υπάρξουν αλλαγές τόσο στη σκέψη σας όσο και στις επιθυμίες σας. Θα απορρίψετε προτάσεις που δεν σας ικανοποιούν τολμώντας να αποφύγετε συμβιβασμούς, με συνειδητό τρόπο θα απομακρύνετε από τη ζωή σας πρόσωπα, που το μόνο που σας πρόσφεραν ως τώρα ήταν αρνητική επιρροή. Μια ευχάριστη συνάντηση θα έχει αποτέλεσμα ένωσης, μια τυχαία πληροφορία που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε καινούργια σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα ξεκλειδωθούν μπλοκαρισμένες συναισθηματικές καταστάσεις, αποκαλυπτικά γεγονότα θα σας ωθήσουν σε αναθεωρήσεις. Τώρα θα τολμήσετε να αντιμετωπίσετε και να δεχτείτε την πραγματικότητα, θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τα αληθινά αισθήματα, φεύγουν οι αυταπάτες. Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε ένα γοητευτικό πρόσωπο, ενισχυμένη θα είναι η δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σας,  η στάση σας θα είναι άμεση και εκδηλωτική.