Άννα Βίσση: Η αντίδραση όταν δημοσιογράφος ανέφερε την χρονολογία γέννησης της

513

Φανερά συγκινημένη η Άννα Βίσση στη συνέντευξη Τύπου λίγο για τις συναυλίες που ξεκινά προκειμένου να γιορτάσει με τους θαυμαστές της τα 50 χρόνια της καριέρας της.

«Θα μου περάσει. Έχω κάνει πολλές συναυλίες αλλά αυτή έχει μία άλλη σημασία. Αναρωτιέμαι γιατί κλαίω. Εννοείται ότι είναι χαρά αλλά και πόνος. Ο πόνος είναι υπαρξιακός, για να φιλοσοφήσουμε και λίγο. Δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα να μετράς χρόνια. Όλοι οι άνθρωποι το ξέρουν, άνδρες και γυναίκες.

Ο χρόνος περνάει κι αναρωτιόμαστε τι έχουμε κάνει, τι θα κάνουμε, φοβόμαστε τι θα κάνουμε όταν τελειώσει αυτό που κάνουμε, μην δεν είναι πια τόσο όμορφο όσο ήταν», ανέφερε η Άννα Βίσση στη συνέντευξη που δόθηκε στη Λάρνακα.

Σε άλλο σημείο και με αφορμή ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο, η Άννα Βίσση διέκοψε κάνοντας επικό σχόλιο για την ηλικία της…

«Το 1963…», άρχισε να λέει η δημοσιογράφος και η Άννα Βίσση σχολίασε «1963; Είχα γεννηθεί;». Η δημοσιογράφος απάντησε πως δεν θα πει πότε γεννήθηκε η τραγουδίστρια, αλλά η Άννα Βίσση της είπε ανενόχλητη: «Σιγά καλέ».

«Το 1957» αποκάλυψε η δημοσιογράφος για τη χρονολογία που γέννησης της τραγουδίστριας. Και η Άννα Βίσση σχολίασε: «Ωραίος χρόνος».