Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (2/06)

1389

Σήμερα το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Η ήμερα θα δημιουργήσει μία όμορφη ρομαντική αλλά και καλλιτεχνική διάθεση η οποία θα σε οδηγήσει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να ασχοληθείς με μία αγαπημένη σου καλλιτεχνική δραστηριότητα και να βρεις τρόπους να κάνεις ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα. Οι αισθηματικές συναντήσεις ευνοούνται σήμερα καθώς θα υπάρχει μία πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, η οποία θα ευνοήσει τις επαφές. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και οι Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τα πάντα σήμερα μπορεί να εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες, τα προσφιλή σας άτομα και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά φίλοι Κριοί, η μέρα επηρεάζει αρκετά τις φιλοδοξίες και τις ερωτικές σας επιθυμίες, για αυτό το λόγο καλό θα είναι να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από τα προβλήματα της δουλειάς πριν συναντήσετε το άλλο σας μισό, αποφεύγοντας να μεταφέρετε το άγχος και τα νεύρα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα προσοχή στον τρόπο που θα εκφραστείτε, ενδέχεται να βγάλετε στάση απότομη. Κάποιες κουβέντες που θα ακούσετε μάλλον θα σας δημιουργήσουν νευρικότητα, καλό θα είναι να συγκρατηθείτε. Μια συνάντηση θα φέρει θετικές εξελίξεις. Θα βρεθείτε σε προσωπικό τετ α τετ με πρόσωπο που είχατε αφήσει τις επαφές σας στη μέση. Ίσως στην αρχή να υπάρξουν αναστατώσεις, στη συνέχεια όμως, τα πράγματα θα πάρουν ευχάριστη τροπή.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσκλήσεις και ειδήσεις από αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και από συνεργάτες και φίλους, είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και της προσοχής σας σήμερα αγαπητοί Ταύροι, για αυτό προβάλλετε με τακτ τις ιδέες και τα πιστεύω σας, αποκτήστε την καταξίωση και την ανταμοιβή που επιδιώκετε. Αφουγκραστείτε με υπομονή και ανεκτικότητα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του δεσμού σας, μην προκαλείτε αμφιβολίες και ανασφάλειες στο άλλο σας μισό, διώξτε την πλήξη και την ανία από την σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η μέρα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από συναισθηματικές ανασφάλειες και αμφιβολίες. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας και γενικότερα τη στάση σας, με συγκαταβατικότητα θα χειριστείτε το πρώην ταίρι σας, θετικοί θα είστε στο ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Εσείς οι ελεύθεροι αποφασιστική και τολμηρή θα είναι η καρδιά σας, θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, σας συμβουλεύω να μην αδρανήσετε, προμηνύεται σχέση αμοιβαίας έλξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Διορθώστε σήμερα φίλοι Δίδυμοι όλες τις παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα που προκύπτουν στην δουλειά σας, που ίσως επηρεάζουν με αρνητικό πρόσημο και την συναισθηματική σας ζωή, οργανωθείτε ερωτικά, απλώνοντας χέρι συμπαράστασης και εμπιστοσύνης στο ταίρι σας, μην κρατάτε εγωιστική και πεισματάρα στάση απέναντι στον δεσμό σας, είναι προτιμότερο να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια συνεννόησης, με διαλλακτικότητα και ειλικρίνεια, παρά με ξεροκεφαλιά και επίμονη συμπεριφορά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ναι μεν θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος στην αναμονή, στη στασιμότητα και στην αδράνεια, ωστόσο ίσως να μην βρείτε τον σωστό τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν προβλήματα. Στην προσπάθεια σας να φέρετε το ταίρι σας στα δικά σας νερά σας θα φανείτε πιεστικοί, προσοχή στις συγκρούσεις. Για σήμερα τουλάχιστον αφήστε στην άκρη συζητήσεις γύρω από ζητήματα δέσμευσης, κρατήστε στάση χαλαρή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι μια αρκετά ευνοϊκή μέρα για να ανακαλύψετε το παρασκήνιο που κρύβεται στις επαγγελματικές σας σχέσεις με συναδέλφους αλλά και με ανώτερα άτομα αγαπητοί Καρκίνοι, να δείξετε ψυχική ανωτερότητα και καλοπροαίρετη διάθεση στις διαφωνίες και τις εντάσεις που ίσως δημιουργηθούν με τον ερωτικό σύντροφο, γιατί είναι πιθανό να εκπλαγείτε από μια πρόταση συμβίωσης, ή από εξελίξεις που αφορούν τον δεσμό σας και θα χαροποιήσουν την καρδιά σας, γιατί επηρεάζουν αποκλειστικά την ευτυχία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του, θα περάσετε σε έντονες συναισθηματικές εξομολογήσεις δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε έναρξη σχέσης. Ανοίγεται καινούργιος ορίζοντας, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε, δε θα βάλετε φρένο στις αισθήσεις σας. Έρχονται έντονες συναισθηματικές εξελίξεις που θα αποτελέσουν βάση νέας αρχής, αλλάζουν τα δεδομένα σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η μέρα προκαλεί φίλοι Λέοντες ακαταμάχητη αυτοπεποίθηση στα δημιουργικά και οργανωτικά σας ταλέντα, καθώς και αισιοδοξία για τις προσωπικές σας επιδιώξεις και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, προσδίδοντας την ίδια ακριβώς βαρύτητα και στην συναισθηματική σας ζωή, είτε γιατί η προσεγμένη εξωτερική σας εμφάνιση και η ερωτική σας διάθεση ταυτίζονται με τον δεσμό σας, είτε διότι δεν θα περάσει απαρατήρητο το υπέροχο φλερτ μιας νέας γνωριμίας για τους αδέσμευτους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα προσοχή στις συνομιλίες με το ταίρι σας, αποφύγετε τις εντάσεις, τα λόγια σας ίσως να είναι ερειστικά, καλό θα είναι να μην ανοίξετε πεδίο συγκρούσεων. Εσείς οι ελεύθεροι, κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και αυθορμητισμό, σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας κερδίσει το ενδιαφέρον σας, αν θέλετε να προχωρήσουν οι μεταξύ σας επαφές θα πρέπει να δείξτε τη θερμή και ευγενική πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Έχετε σοβαρή και σταθερή διάθεση σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, για να αντιμετωπίσετε με περισσότερο ευκολία τα προβλήματα και τις παγίδες στην δουλειάς σας, ενώ ταυτόχρονα αισθάνεστε την ανάγκη να συμφιλιωθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο στις βασικές δομές της σχέσης σας κι αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αφήσετε πίσω σας τα ταμπού, τις αντιρρήσεις και τις αμφιβολίες σας και να εκπλήξετε το ταίρι σας με την αποφασιστικότητα και την ειλικρίνειά σας, να κάνετε κοινά όνειρα για το άμεσο μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η μέρα θα φέρει σύγχυση στο τρόπο σκέψης σας. Προσοχή στο πως θα αντιληφθείτε αυτά που συμβαίνουν μέσα στη σχέση σας, θα υπάρξει κίνδυνος να δημιουργήσετε ρήξεις. Καλό θα είναι πριν κρίνετε μια κατάσταση, πρώτα να ερευνήσετε σφαιρικά το ζήτημα και όχι μονόπλευρα ή αντιδραστικά. Με το ταίρι σας θα υπάρξει ενδεχόμενο έντονων διαλόγων, ίσως να μην λείψουν τα καβγαδάκια, καλό θα είναι να οριοθετήσετε τάσεις εκνευρισμού, η μέρα θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Βγάλτε τα συναισθήματά σας φίλοι Ζυγοί έξω από οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σήμερα στην δουλειά σας ή στις κοινωνικές σας επαφές, μην συγκρίνετε τον εαυτό σας και τα προτερήματά σας με τους άλλους, μην πέφτετε στα ίδια λάθη συμπεριφοράς με τους ανθρώπους που σας αγαπούν και νοιάζονται για την ευτυχία σας, είτε αυτοί είναι οι έμπιστοι φίλοι σας, είτε το ταίρι που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά. Οι αδέσμευτοι βάζετε πλώρη για ένα καινούριο, υπέροχο ειδύλλιο, γοητεύετε έντονα το αντίθετο φύλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η μέρα θα σας φέρει συναισθηματική αστάθεια, θα είστε επιρρεπείς σε εκνευρισμούς, θα υπάρξει τάση ισχυρογνωμοσύνης. Η ψυχολογία σας θα περάσει από σκαμπανεβάσματα, σας δίνω τη συμβουλή να μην κρίνετε ή κατηγορήσετε το ταίρι σας αν πρώτα δεν σιγουρευτείτε πως υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την κίνηση να σας προσεγγίσει. Δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, τα αισθήματα που θα φανερωθούν θα καταφέρουν να ισορροπήσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Προσαρμοστείτε σήμερα με τις αστρολογικές συγκυρίες αγαπητοί Σκορπιοί που επηρεάζουν τους παλμούς της καθημερινότητας και σας προσδίδουν μια εξαιρετική διάθεση για να καταφέρετε να διεκπεραιώσετε τις όποιες εκκρεμότητες σας προβληματίζουν στην δουλειά σας και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οδηγηθείτε σε ξέγνοιαστες, ευχάριστες στιγμές με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σύντροφο, το έντονο και διαρκές πάθος για το ταίρι σας, σας προσφέρει την ολοκληρωτική ευτυχία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα ίσως να εμφανιστείτε κάπως εριστικοί στην επικοινωνία σας, δε θα λείψουν από την πλευρά σας οι προκλητικές ή ειρωνικές κουβέντες. Σας δίνω τη συμβουλή για σήμερα τουλάχιστον να αποφύγετε καταστάσεις ή θέματα που ξέρετε εκ των πρότερων πως θα σας δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αναστάτωση θα σας προκαλέσει η πρόταση για ραντεβού από πρόσωπο που ποτέ δεν έπαψε να ιντριγκάρει το ενδιαφέρον σας. Χειριστείτε τα γεγονότα με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ξεδιπλώνοντας τις καλλιτεχνικές και δημιουργικές σας αρετές σήμερα φίλοι Τοξότες και δείχνοντας το πραγματικό σας ενδιαφέρον σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντός σας, μπορείτε να επιβάλλετε μια φιλική και ήρεμη ατμόσφαιρα, να γοητέψετε οι αδέσμευτοι το αντίθετο φύλο με την εξωτερική σας γοητευτική εμφάνιση και με το επικοινωνιακό σας μπρίο, ενώ οι ζευγαρωμένοι, μην αρνείστε να πάρετε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σας, μην διστάζετε να ερωτευθείτε με πάθος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, μια απρόσμενη συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν σας θα φέρει έντονες συναισθηματικές ανατροπές. Οι προσωπικές σας συζητήσεις ίσως να μην έχουν θετική κατάληξη, ενδεχομένως να μην καταφέρετε να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις. Όσοι από εσάς θέλετε να ξεφύγετε από  στάσιμες καταστάσεις θα πρέπει να αποφύγετε τα αιχμηρά λόγια και τις πιεστικές ενέργειες. Η συμβουλή μου είναι να κινηθείτε χαλαρά και αποστασιοποιημένα, χαλιναγωγείστε την αντιδραστικότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αισθάνεστε την ανάγκη και την επιθυμία σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι πως πρέπει να φέρετε οπωσδήποτε εις πέρας όλες τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, να παραμείνετε ώρες ατέλειωτες με τον εαυτό σας και τα προβλήματά σας, να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις που σας βασανίζουν για το αύριο του ερωτικού σας δεσμού. Μην επιτρέπετε στην υπερβολική ανάλυση και τις μικρολεπτομέρειες, να θαμπώσουν το ερωτικό τοπίο, αφήστε τα σοβαρά θέματα και επικεντρωθείτε στις επίγειες απολαύσεις με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ναι μεν θα υπάρξει ένταση στις συζητήσεις με το ταίρι σας, ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποιες μπερδεμένες ή σκοτεινές καταστάσεις. Φανείτε εξωστρεφείς, φανερώστε τα αισθήματα σας, καταφθάνει άνοιγμα που θα δημιουργήσει νέες βάσεις στη ζωή σας. Η πρόταση που θα σας κάνουν για προσωπικό ραντεβού θα κρύβει ευχάριστη κατάληξη, δεν αποκλείεται να αφορά επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αρκετά σκληρή δουλειά και πρακτική σκέψη είναι η ενδεδειγμένη συνταγή για το ζώδιό σας φίλοι Υδροχόοι, είτε γιατί η σημερινή μέρα το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται κυρίως στα υλικά αγαθά και πώς θα ικανοποιήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και λιγότερο στην ζεστασιά και την αφοσίωση του ανθρώπου που αγαπάτε, είτε γιατί η σωματική και ψυχική σας κούραση, έχει προκαλέσει ρωγμές με το ταίρι σας, που μπορούν να επουλωθούν μόνο με εξαιρετικές, τρυφερές στιγμές απόλυτης λύτρωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, αντιδραστικά θα είναι τα λόγια σας, θα έχετε την τάση να θέλετε να εναντιωθείτε σε οτιδήποτε δεν συμφωνεί με τις θεωρίες σας. Προσοχή στις κυκλοθυμικές εξάρσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τα ξεσπάσματα. Σήμερα δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από το παρουσιαστικό ενός γοητευτικού προσώπου, θα εισβάλει στη σκέψη σας, θα σας παρασύρει ο ενθουσιασμός σας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γίνετε όσο το δυνατόν περισσότερο φιλεύσπλαχνοι και φιλάνθρωποι σήμερα αγαπητοί Ιχθύες, δείξτε τους ευγενικούς και γλυκούς σας τρόπους στα κοντινά σας πρόσωπα και τους συναδέλφους σας, απομυθοποιείστε κάποια μεγαλεπήβολα, συναισθηματικά σχέδια και αρκεστείτε στην φροντίδα και την ζεστή συμπεριφορά του δεσμού σας, μην βιαστείτε να ζητήσετε τα πάντα μέσα σε μια στιγμή κερδίστε την εμπιστοσύνη της σχέσης σας προσφέροντας απλόχερα την γοητεία, την λάμψη και την εκρηκτική σας διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η μέρα θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη τυχόν αναστολές που μέχρι τώρα έφερναν αναβολές, τώρα θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Σε συνάντηση σας με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος κατόπιν δική σας πρωτοβουλίας θα ανοιχτεί συζήτηση που θα φέρει οριστικό ξεκαθάρισμα, ανοίγεται προοπτική δεσμευτικής εξέλιξης. Για τους μοναχικούς, η ανάγκη σας για νέο ξεκίνημα θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς στα καινούργια άτομα, προμηνύεται νέα γνωριμία!