Ο Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος από το Λιτόχωρο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δίου-Ολύμπου στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολιόλιου

241

Καλωσορίζω στη ΣΥΝθεση έναν συνδημότη που εκτιμώ πολύ και σέβομαι τη διαδρομή του και το πλούσιο έργο του, τον Κωνσταντίνο Παπαγιαννόπουλο από το Λιτόχωρο.

Ο Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος του Νικολάου είναι Αντιστράτηγος ε.α. του Νομικού Σώματος των Ενόπλων Δυνάμεων, απόφοιτος της Σ.Σ.Α.Σ.

Κατέχει πτυχίο του τμήματος Νομικής της Νομικής σχολής του Α.Π.Θ. καθώς και του τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών του ίδιου Πανεπιστημίου.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του τομέα Ιστορίας και Θεωρίας του Δικαίου της Νομικής σχολής του Ε.Κ.Π.Α. Είναι επίσης κάτοχος πτυχίου Παιδαγωγικών Σπουδών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. καθώς και πτυχίου Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό της ίδιας σχολής.

Κατέχει ακόμα Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων του Ε.Α.Π.

Από τον Φεβρουάριο του 2020 εκτελεί τα καθήκοντα του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Δίου-Ολύμπου, αμισθί και εθελοντικά, με αντικειμενικότητα και διαφάνεια.

Έχει πλούσια κοινωνική δράση, προσφέροντας στην ομάδα εθελοντισμού του Δήμου, στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης και στο σύλλογο ΓΑΣ Ενιπέα Λιτοχώρου για 15 ολόκληρα χρόνια, είτε από τη θέση του προέδρου, είτε ως μέλος.

Ο Κωνσταντίνος Παπαγιαννόπουλος από σήμερα ενώνει στις δυνάμεις του μαζί μας. Θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΣΥΝθεση.

Του εύχομαι από καρδιάς δύναμη και επιτυχία.

 

Βαγγέλης Γερολιόλιος

Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “ΣΥΝθεση”