Λύγισε από το «θηρίο» η Βουλιαγμένη

Ο ΝΟΒ προβλημάτισε για ένα ημίχρονο την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο αλλά δεν άντεξε ως το τέλος και θα παίξει για το χάλκινο μετάλλιο του Champions League.

176

Η Βουλιαγμένη πάλεψε απέναντι και στο μεγαθήριο, τα έδωσε όλα απέναντι στην Προ Ρέκο αλλά λύγισε στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού του Final-8 του Champions League, στο Βελιγράδι.

Ο ΝΟΒ ηττήθηκε με 12-8 από την κορυφαία ιταλική ομάδα και θα παίξει με την ισπανική Μπαρτσελονέτα το Σάββατο (3/6, 20.00), στον μικρό τελικό της διοργάνωσης, για το χάλκινο μετάλλιο.

Στο πρώτο ημίχρονο η Βουλιαγμένη έβαλε δύσκολα στην Προ Ρέκο, προηγήθηκε και με δύο γκολ διαφορά απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης κι έκλεισε το ημίχρονο ισόπαλη (5-5), αλλά δεν άντεξε άλλο.

Η Προ Ρέκο θα παίξει στον τελικό με την οικοδέσποινα της διοργάνωσης Νόβι Μπέογκραντ, όπως και πέρυσι, διεκδικώντας το 11ο και τρίτο διαδοχικό Champions League.

Νωρίτερα, μετά το σοκ του αποκλεισμού από τα ημιτελικά, ο Ολυμπιακός έπαιξε δυνατά στον πρώτο αγώνα του γκρουπ της παρηγοριάς (θέσεις 5-8) και ξέσπασε στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, την οποία συνέτριψε με 14-5.

Οι ερυθρόλευκοι αύριο (2/6, 22:00) θα διεκδικήσουν την 5η θέση στη διοργάνωση, με αντίπαλο τη Φερεντσβάρος.