Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (1/06)

952

Σήμερα η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του Ταύρου.

Η πρώτη ημέρα του Ιουνίου έχει ευχάριστα αστρολογικά νέα καθώς η σύνοδος του Δία με το βόρειο δεσμό σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη ενός προσωπικού/επαγγελματικού σου στόχου. Αν επικεντρωθείς σε αυτά που θέλεις να καταφέρεις τότε είναι σίγουρο πως θα εμφανιστούν νέοι τρόποι για την επίτευξη τους, καθώς αυτή η σύνοδος είναι τυχερή και βοηθά στην πραγμάτωση στόχων. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Προσέξτε ιδιαίτερα την στάση και την συμπεριφορά σας σήμερα φίλοι Κριοί με τους συναδέλφους και τους φίλους σας, με οποιαδήποτε συνεργασία ή κοινωνική σας επαφή, αλλά και την συναισθηματική σας καθημερινότητα, γιατί εγκυμονεί σοβαρός κίνδυνος να προκύψουν διαφωνίες και ανταγωνιστική διάθεση στους χώρους που κινείστε, πράγμα που καλείστε να αποφύγετε, δείχνοντας αδιαφορία στα άτομα που παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με τα νεύρα και τις αντοχές σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, απελευθερωμένη και ζωηρή θα εμφανιστεί τόσο η στάση σας όσο και η καρδιά σας. Ο αυθορμητισμός σας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις αλλά και για ολοκαίνουργιες γνωριμίες. Σήμερα θα φλερτάρετε και θα σας φλερτάρουν, το γοητευτικό παρουσιαστικό σας θα τραβήξει τα κατάλληλα βλέμματα, το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε και να σας ερωτευτεί. Ανοίγεται προοπτική σχέσης με άτομο ενδιαφέρουσας ίσως και εξτρίμ προσωπικότητας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Καλό θα είναι αγαπητοί Ταύροι να προσέξετε ιδιαίτερα τον τρόπο που εκφράζεστε και επικοινωνείτε με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, να αποφεύγετε τις έντονες συζητήσεις με τους οικείους σας, να μην στεναχωρηθείτε ακόμα και αν χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδια και τα πλάνα που έχετε για την συναισθηματική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι ακολουθείστε την διαίσθησή σας στην εμφάνιση μιας νέας γνωριμίας, μην βιάζεστε να βγάλετε πρόωρα συμπεράσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, παρορμητική θα είναι η στάση σας, δε θα είναι συγκρατημένες οι αντιδράσεις σας. Στις επαφές με το ταίρι σας, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις καταπιεστικές απαιτήσεις, επιλέξτε έναν πιο διπλωματικό τρόπο έκφρασης και δράσης. Εσείς οι ελεύθεροι θα την κυνηγήσετε τη νέα γνωριμία. Η στάση σας θα ενθαρρύνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ‘ρθει πολύ κοντά σας, αποφύγετε τις διακυμάνσεις στη συμπεριφορά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ρίξτε το βάρος και το ενδιαφέρον σας φίλοι Δίδυμοι σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σας εμπνέει και απαιτεί συλλογικότητα και ομαδικότητα. Σας προτείνω να ασχοληθείτε με τα θέματα της δουλειάς σας που εκκρεμούν και σας αγχώνουν, δείτε φίλους από το παρελθόν, αγκαλιάστε τον ερωτικό σύντροφο με περίσσια δοτικότητα και αμοιβαιότητα αισθημάτων. Οι αδέσμευτοι γοητεύεστε από το φλερτ ενός καινούριου ειδυλλίου, μαγνητίζεστε την προσοχή μιας εξαιρετικής, νέας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, απελευθερωμένη, ζωηρή και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα με κατάληξη εσείς και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ξεκινήσετε σχέση έντονης έλξης. Μια ξαφνική πρόταση για ραντεβού που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις. Από σήμερα ξεκαθαρίζει το τοπίο ανάμεσα σε εσάς και το παλιό σας ταίρι, τα λόγια που θα ακούσετε θα αλλάξουν το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Χρησιμοποιείστε την εσωτερική σας δύναμη και την ενεργητικότητά σας σήμερα αλλά με ήρεμο και ισορροπημένο τρόπο αγαπητοί Καρκίνοι, για να επιτύχετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και τα πλάνα που έχετε για το άμεσο μέλλον στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Η σημερινή αστρολογική όψη δεν αποκλείεται να επηρεάσει τον ψυχισμό σας και τα νεύρα σας, για αυτό το λόγο φανείτε έτοιμοι για να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε στραβοτιμονιά ή μπέρδεμα προκύψει στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του, θα περάσετε σε έντονες συναισθηματικές εξομολογήσεις δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε έναρξη σχέσης. Ανοίγεται καινούργιος ορίζοντας, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε, δε θα βάλετε φρένο στις αισθήσεις σας. Έρχονται έντονες συναισθηματικές εξελίξεις που θα αποτελέσουν βάση νέας αρχής, αλλάζουν τα δεδομένα σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Παραμερίστε σήμερα φίλοι Λέοντες τον αυθορμητισμό και την παρορμητικότητά σας, δείξτε την απόλυτη σημασία σας στις γήινες και σταθερές σας φιλοδοξίες, συμφιλιωθείτε με τις απόψεις των συναδέλφων και των οικείων σας, ενώ παράλληλα πλησιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο με περισσότερο τακτ και υπομονή, παρά με δογματική διάθεση, κερδίζοντας με πρακτικότητα και γενναιοδωρία ψυχής τον απόλυτο σεβασμό και την αγάπη του δεσμού σας, δίχως πανικό και ανασφάλειες, χωρίς εντάσεις και εκρήξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα δώσετε άνοιγμα στις καινούργιες ερωτικές προκλήσεις που θα υπάρξουν, επιθυμία σας θα είναι να ανανεωθείτε διαγράφοντας τα παλιά. Παίρνετε απόφαση να τερματίσετε αποτυχημένες παρελθοντικές σχέσεις, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να χαράξετε ολοκαίνουργια ερωτική πορεία. Στα δίχτυα της ελκυστικότητα σας θα πιαστεί ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, και επειδή από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσετε θα εκδηλωθεί έλξη αμοιβαία, γι αυτό πολύ καλά θα κάνετε και θα περάσετε σε άμεσες πράξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Κάντε όσα περισσότερα ανατρεπτικά βήματα μπορείτε σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, εκμεταλλευτείτε τις πηγαίες και ανεξάντλητες δυνάμεις που έχετε, για να πετύχετε τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας στόχους, για να κατακτήσετε οι αδέσμευτοι μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία, για να εμπνευστείτε οι ζευγαρωμένοι από την φροντίδα και την στοργή του ερωτικού σας συντρόφου, για να δείξετε έντονο συναισθηματισμό και άπλετο ενθουσιασμό σε μια εξαιρετική, σοβαρή πρόταση από το ταίρι που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, τηλεφωνήματα και απρόοπτες συναντήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Εσείς που τσακωθήκατε με το ταίρι σας σήμερα θα τα βρείτε, θα ανοίξετε τις καρδιές σας, θα διαλευκανθούν τα σκοτεινά σημεία. Περάστε σε προσεγγίσεις θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε, σε περίπτωση χωρισμού θα υπάρξει άνοιγμα επανασύνδεσης. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε ευκαιρία καινούργια γνωριμίας, ελκυστικό πρόσωπο θα κλέψει την καρδιά σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Με τις ποικίλες και αρκετά περίεργες, πλανητικές, σημερινές συγκυρίες, προσπαθήστε φίλοι Ζυγοί να ξεπεράσετε το άγχος και τα νεύρα που σας προκαλούν οι επαγγελματικές σας συνεργασίες και οι κοινωνικές σας επαφές, εκμεταλλευτείτε την διπλωματία και τα επικοινωνιακά σας ταλέντα για να κατευνάσετε οποιαδήποτε εκρηκτική διάθεση προκύψει από τα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι που αγαπάτε, κάνοντας προοδευτικές αλλαγές και παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για το αύριο της ερωτικής σας σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια την αισιόδοξη, τολμηρή, ίσως και εξτρεμιστική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναλάβετε ρίσκα περνώντας σε νέες αναζητήσεις. Δεκτικοί θα φανείτε στις προτάσεις που θα σας κάνουν, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αναστατώσει συναισθηματικά, προμηνύεται θερμή συνάντηση. Δεν αποκλείεται να κλείσει η μέρα σας με έναρξη σταθερής σχέσης, είτε με καινούργιο άτομο, είτε με πρώην ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μην επιτρέπετε αγαπητοί Σκορπιοί στην στασιμότητα και την πλήξη να επηρεάζουν αρνητικά τις ουσιαστικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε στην δουλειά σας σήμερα, αλλά και εκείνες τις επιλογές που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας, δίνοντας αρκετά μεγάλη έμφαση στην εξωτερική σας εμφάνιση κυρίως οι αδέσμευτοι, για να μην χάσετε την ευκαιρία για μια εξαιρετική, νέα γνωριμία που φλερτάρει έντονα με την γοητεία και την λάμψη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η επικοινωνία σας θα είναι θερμή, θα υπάρξουν αποκαλύψεις αισθημάτων. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υποκύψει στο ελκυστικό σας ταπεραμέντο, η γοητεία του δε θα σας αφήσει να αδιαφορήσετε. Ευχάριστες συναντήσεις και συνομιλίες θα δώσουν νέα πνοή στην ψυχολογία σας, με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε οι επαφές σας θα πάρουν πολύ γρήγορα έκταση και βάθος. Ετοιμαστείτε για ξαφνικό ξεκίνημα σταθερής σχέσης!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή αστρολογική όψη τροφοδοτεί με θετικούς ρυθμούς τις φιλοδοξίες και τις επιδιώξεις σας, είτε πρέπει να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες που αφορούν στην δουλειά σας, είτε έχετε προγραμματίσει συναντήσεις με φίλους και με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά. Αντλείστε δύναμη και κουράγιο από τον ακαταμάχητο ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας, αφήστε στην άκρη την αντιπαλότητα και την ανταγωνιστική διάθεση με το ταίρι σας, δείξτε την στοργή και την φροντίδα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ατίθαση και παρορμητική θα είναι η στάση σας, οι κινήσεις σας θα είναι αυθόρμητες και εκδηλωτικές. Σήμερα θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τον ορίζοντα σας. Με δική σας πρωτοβουλία θα τακτοποιηθεί ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια, λήγει το στάδιο της αναμονής, θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θερμή θα είναι η ανταπόκριση του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν πιστεύετε ότι θα επιλύσετε τα προβλήματα και τις παγίδες που αντιμετωπίζετε στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή σήμερα φίλοι Αιγόκεροι μόνο με απομόνωση και αδιαφορία, τότε οι αστρολογικές όψεις διαψεύδουν τις προσδοκίες σας, αν θεωρείτε πως χρειάζεται ενέργεια και αποφασιστικότητα για να αντικρούσετε τις αναποδιές, τότε είναι σίγουρο πως θα κερδίσετε το στοίχημα με τον εαυτό σας. Πάρτε σημαντικές αποφάσεις για το αύριο του δεσμού σας, έχοντας σεβασμό και εκτίμηση στο ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, παίρνετε απόφαση να τηλεφωνήσετε στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην καρδιά σας, καταφθάνει ραντεβού μέσα σε κλίμα αμοιβαίας έλξης. Συναισθηματικά θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως αποκαλυπτικοί, θα μιλήσετε ανοιχτά γι αυτά που αισθάνεστε, σήμερα να είστε σίγουροι πως θα βρείτε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να τρενάρετε την απάντηση σας σε πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβετε, ίσως την επανένωση να μην τη θεωρήσετε πολύ καλή ιδέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αγαπητοί Υδροχόοι με δυναμισμό, με απελευθερωμένες ιδέες και με ισορροπημένες επιλογές, μπορείτε να δαμάσετε τα προβλήματα και τις παγίδες που στήνονται στον επαγγελματικό σας χώρο και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Επιστρατεύστε το εκρηκτικό σας ταμπεραμέντο και την επικοινωνιακή σας διπλωματία, για να κερδίσετε τις καθημερινές μάχες με την αγάπη, ενώ οι αδέσμευτοι αφεθείτε στο φλερτ μιας υπέροχης, καινούριας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, παίρνετε τα πάνω σας, αναλαμβάνετε δυναμική δράση, άμεσος, θερμός και οικείος θα είναι ο τρόπος επικοινωνίας σας. Τολμηροί θα φανείτε στις προσεγγίσεις σας, με αυθορμητισμό θα πλησιάσετε το άτομο που θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα βρείτε το άγνωστο πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσετε. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Μην δοκιμάσετε σήμερα να χτίσετε ένα καινούριο, επαγγελματικό σχέδιο ή μια προσωπική γνωριμία πάνω σε γερά θεμέλια αγαπητοί μου Ιχθύες, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα έχει διάρκεια και ουσία, είναι προτιμότερο να εφαρμόσετε τις διαισθητικές σας ικανότητες για να αποσπάσετε μια σημαντική υπόσχεση από τον άνθρωπο που σας συντροφεύει συναισθηματικά, παρά να διεκδικήσετε με έντονο ύφος έναν όρκο, που μπορεί να μην κρύβει την αλήθεια και την αμοιβαιότητα που αναζητάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα κινηθείτε δυναμικά και αισιόδοξα βάζοντας φραγή σε τυχόν αναστολές. Ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας θα σας αναζωογονήσει, θα ξεμπλοκάρει στάσιμες καταστάσεις, ουσιαστικά θα προκύψει άνοιγμα για καινούργιο ξεκίνημα. Απολαύστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, η μέρα σας θα κλείσει με θερμή πρόταση για προσωπικό ραντεβού, κάποιοι από εσάς θα ξαναερωτευτείτε!