15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης: Πρώτο βραβείο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό “Piere de Coubertin”

Στην κατηγορία Εικαστικής Σύνθεσης!

607

Το 1ο βραβείο του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού “Pierre deCoubertin’’ με τίτλο: «Θέλω, ελπίζω, μπορώ – Πως μπορούμε να αλλάξουμετον κόσμο με τον αθλητισμό» » της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου απέσπασε η ομάδα μαθητών και μαθητριών “ The Champions” του 15 ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Τύρελη Βάγια στην κατηγορία της εικαστικής σύνθεσης. Οι μαθητές και μαθήτριες της ομάδας κατάφεραν να διακριθούν και  να αποσπάσουν  το πρώτο βραβείο χάρη στην πρωτότυπη τρισδιάστατη εικαστική σύνθεση με χρήση robot που υλοποίησαν με μεγάλη επιτυχία!

Οι μαθητές και μαθήτριες κατ’ αλφαβητική σειρά είναι : Διγρένης Αντώνης, Ελευθεριάδου Κωνσταντίνα, Καλαϊτζίδης Μιχάλης, Κογκοπούλου Αλεξάνδρα, Παλαιοστανίτης Αποστόλης, Τσάτσου Παρασκευή, Τσουτσλή Άννα.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 15 ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης καθώς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων απευθύνουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να εκπροσωπήσουν επάξια το σχολείο τους!

Δείτε τη συμμετοχή τους εδώ :