Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (7/03)

95

Σήμερα η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων  και η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η Πανσέληνος που θα ολοκληρωθεί σήμερα στη 16η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με τα εργασιακά, την καθημερινότητα, την ευεξία και τη φυσική κατάσταση. Η δυσαρμονική όψη που σχηματίζει μαζί της ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακή διάθεση -η οποία θα εκφραστεί μέσα από την επικοινωνία- σε προσωπικές, επαγγελματικές ακόμα και κοινωνικές σχέσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο  είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε τις στάσιμες καταστάσεις, αν στο προηγούμενο στάδιο αντιμετωπίσατε μικρό ατυχίες ή βρήκατε εμπόδια στη δράση σας τώρα καταφθάνουν αναπάντεχα γεγονότα, θα σας εκπλήξουν τα τυχερά ανοίγματα που θα προκύψουν. Τα απρόβλεπτα συμβάντα ενδεχομένως να σας βγάλουν από τις συνήθειες σας, έρχονται αλλαγές στα δεδομένα σας, βγαίνετε από την απαισιοδοξία. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, αποφύγετε τις περιττές σπατάλες, θα πρέπει να φανείτε προνοητικοί στις αγορές που θα κάνετε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να σκεφτείτε να προσκαλέσετε φίλους στο σπίτι σας, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι θετικές. Ανανεώνεται η ψυχολογία σας, θα συνομιλήσετε με αγαπημένα σας άτομα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, διαφωνίες θα υπάρξουν στις συζητήσεις σας, κάπως ασυμβίβαστη και απόλυτη θα είναι η στάση σας, δεν θα λείψουν κόντρες και πεισματικές ενέργειες. Σε περίπτωση που αναμένετε απάντηση από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις, αν στοχεύετε στην επανασύνδεση για την ώρα θα χρειαστεί υπομονή. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει με εκδηλωτική στάση, η περεταίρω εξέλιξη σας θα εξαρτηθεί καθαρά από τις διαθέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Κοινωνική θα είναι η στάση σας, την συμπαράσταση σας θα προσφέρετε, θερμές και γενναιόδωρες θα είναι οι διαθέσεις σας. Δυναμικότητα και ορθολογισμός θα είναι τα δυο στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα έχετε ισορροπία στην επικοινωνία σας, κύριο μέλημα σας θα είναι η τακτοποίηση και η σταθερότητα. Ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από εντάσεις και παράλληλα η ανάγκη σας για συνεννόηση θα σας κάνει συζητήσιμους και συγκαταβατικούς. Σας δίνω τη συμβουλή να περάσετε δυναμικά σε επαγγελματικές αναζητήσεις και διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να επιτύχετε στον στόχο σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια την τολμηρή σας σκέψη και δράση, οι φιλοδοξίες σας θα έχουν δυνατότητα υλοποίησης, μην αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, διαταραγμένη θα εμφανιστεί η ψυχολογία σας, ασυνεννοησία θα παρατηρηθεί, καλό θα είναι για σήμερα να αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σας. Σε περίπτωση που είστε ερωτικά μόνοι και αυτό που ουσιαστικά προσμένετε είναι μια νέα γνωριμία, τότε κρατήστε προσιτή στάση για να μπορέσει να βρει δίοδο προσέγγισης το καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Καλοδιάθετη θα είναι η στάση σας, η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει πρόσχαρους, θετικοί θα είστε για διαφόρων ειδών συναναστροφές και επαφές. Λογική και ευστροφία θα παρατηρηθεί στη σκέψη σας, ξεκάθαρος θα είναι ο τρόπος έκφρασης σας, θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι τόσο στις επαγγελματικές σας συνομιλίες όσο και στις φιλικές σας κουβέντες. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας και τα επιχειρήματα που θα θέσετε θα τακτοποιήσουν οριστικά ένα εργασιακό σας θέμα που σας ταλαιπωρούσε εδώ και αρκετό καιρό. Ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με την σταθερότητα στις απόψεις σας θα καταφέρετε να κερδίσετε θετικές εντυπώσεις. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, θα σας χαρακτηρίζει οξυδέρκεια, προχωρήστε τα βήματα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα γεγονότα και συμβάντα δεν θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά, ενδέχεται να χρειαστεί να ακυρώσετε μια συνάντηση σας, καλό θα είναι να μην πέσετε σε απογοήτευση, θυμηθείτε το γνωστό ‘’κάθε εμπόδιο σε καλό’’. Έντονες κουβέντες που θα ανταλλάξετε σε συζήτηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε ίσως και να προβληματιστείτε, ωστόσο θα είναι λάθος αν λόγω απογοήτευσης εγκαταλείψετε προσπάθειες ή επιθυμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ουσιαστικές αλλαγές, διαφοροποιούνται σκέψεις και δεδομένα, προσοχή στον εκνευρισμό που ενδεχομένως να σας προκαλέσουν προκαταλήψεις ή οπισθοδρομικές απόψεις. Η εσωτερική σας δύναμη και η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να εναντιωθείτε σε ψυχολογικές πιέσεις, τώρα θα πάρετε τη ριζική απόφαση να εναντιωθείτε σε ανασταλτικούς παράγοντες είτε αυτοί είναι πρόσωπα, είτε υποσυνείδητες φοβίες. Αναπτερώνεται το ηθικό σας, βάζετε φρένο στις αρνητικές εικασίες, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να εστιάζετε στη σκοτεινή όψη των καταστάσεων. Νέες προτάσεις θα σας ανοίξουν δίοδο για καινούργια επαγγελματική αρχή, για εσάς που αναζητάτε εργασία είναι πολύ πιθανόν να ανοίξει η τύχη σας. Δώστε προσοχή στις συναντήσεις σας και στις συνομιλίες σας, θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για άμεσες εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, απρόοπτα συμβάντα θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή στόχων, σκοπών και επιθυμιών. Με δικές σας κινήσεις θα ανατραπούν τα δεδομένα, η πίεση που θα νιώσετε θα σας οδηγήσει σε αντιδραστικές ενέργειες. Πεισματική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, προσοχή στις λεκτικές κόντρες. Ένα πρόσωπο θα κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, αν δεν θέλετε να  βάλετε σε κίνδυνο την ερωτική σχέση που ήδη έχετε, τότε φερθείτε προνοητικά και όχι σπασμωδικά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Με δυναμισμό και εσωτερική ορμή θα είστε εξοπλισμένοι, αυτή τη φορά δε θα αναβάλετε αποφάσεις που θα είναι ουσιαστικές για το μέλλον σας είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, είτε σε προσωπικό. Σε εφαρμογή θα βάλετε τις σκέψεις σας, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, ψυχραιμία και μεθοδικότητα θα έχει ο χειρισμός σας. Αυτοσυγκράτηση θα σας διακατέχει, θα είστε συνεργάσιμοι και διπλωματικοί, στο χώρο της εργασία σας θα αποφύγετε κόντρες και διχασμένες καταστάσεις. Καινούργιο άνοιγμα συνεργασίας θα προκύψει, οι εξελίξεις θα σας δώσουν τη δυνατότητα να στοχεύσετε ακόμα πιο ψηλά. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για οικονομικές επενδύσεις, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε έξυπνα και προνοητικά. Μια συνάντηση θα τακτοποιήσει θέμα που σας έφερνε ψυχολογική αναστάτωση, περνάτε σε περίοδο ισορροπίας και συνεννόησης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα υπάρξουν δύσκολες συναντήσεις και έντονες συνομιλίες, για να αποφύγετε ψυχολογικές πιέσεις καλό θα είναι να περιορίσετε την κτητικότητα που θα σας διακατέχει. Η υπομονή σας θα είναι περιορισμένη, ενδέχεται να εμφανίσετε νευρικότητα στα λόγια και στις ενέργειες σας, θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε πράξεις εγωκεντρικές για να μην έχετε αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που περιμένετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Απελευθερωμένη θα είναι η σκέψη σας, αυτόβουλες θα είναι οι ενέργειες σας, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις και να βγείτε από δεδομένα καταπιεστικά ή οπισθοδρομικά. Αποφασιστικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, βγαίνετε από διλλήματα, περνάτε πρακτικά στην υλοποίηση κάποιων συγκεκριμένων σας ιδεών και επιθυμιών. Σε περίπτωση που είστε σε σκέψεις για επιχειρηματικές κινήσεις ναι μεν θα βρείτε πρόσφορο έδαφος, ωστόσο στα σημεία που θα πρέπει να ρισκάρετε μεγάλα χρηματικά ποσά δε θα πρέπει να ξεφύγει ο δείκτης ριψοκινδυνότητας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, το ένστικτο σας δε θα σας προδώσει παράλληλα όμως πάρτε και τις ανάλογες συμβουλές από ειδικευμένα πρόσωπα, μην αγνοήσετε την πείρα κάποιων συγκεκριμένων ατόμων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα υπάρξουν εκνευρισμοί και αναστατώσεις. Σήμερα ίσως να περάσετε από μια μικρή φάση ανασφάλειας ή αγανάκτησης, ωστόσο το γεγονός ότι γνωρίζετε πολύ καλά τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Σε τυχαία συνάντηση θα συνομιλήσετε με ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, αν περάσετε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις, τότε θα υπάρξει προοπτική επανασύνδεσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Εσείς που αναζητάτε νέα εργασία ή θέλετε να επεκτείνετε τα επιχειρηματικά σας βήματα διατηρήστε την αισιοδοξία σας έρχονται ανοίγματα. Μη περιορίσετε τις βλέψεις σας, οραματιστείτε, οργανώστε τις προσπάθειες σας, κάντε το βήμα να αναλάβετε τα απαιτούμενα ρίσκα. Στις συζητήσεις σας οι συνομιλίες σας θα είναι εποικοδομητικές, θα ακουστούν θετικά σχόλια, θα βρείτε αποδοχή στις ιδέες σας. Τις απόψεις σας φροντίστε να τις διατυπώστε με σαφήνεια, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε διπλωματικά, κρατήστε υπό έλεγχο τις αντιδράσεις σας. Εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, η κοινωνικότητα σας θα σας ανοίξει διόδους νέων γνωριμιών. Σε κοινωνικό επίπεδο θα διευρύνετε τον κύκλο σας, τα πρόσωπα που θα σας συστήσουν θα συμβάλουν τόσο στην ευδιαθεσία και την τόνωση σας, όσο και στην περεταίρω επαγγελματική σας εξέλιξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, άστατο θα είναι το κλίμα στην σχέση σας, θα υπάρξουν αναστατώσεις και αναθεωρήσεις, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε απρόοπτα διλλήματα. Ένα πρόσωπο ερωτικό θα καταφέρει να σας βάλει σε σκέψεις, προσοχή στις τελικές σας επιλογές. Σήμερα αν καταφέρετε να μείνετε μακριά από λεκτικές διαμάχες, τότε ο διάλογος σας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα έχει θετική κατάληξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Τα επαγγελματικά ανοίγματα που θα προκύψουν θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά, η συμβουλή μου είναι να φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική επαγγελματικής καταξίωσης και χρηματικής βελτίωσης. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, δε θα λείψουν από πλευράς σας οι ενέργειες εντυπωσιασμού, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή ατόμων που από καιρό διεκδικείτε το ενδιαφέρον ή την υποστήριξη τους. Ενδέχεται να υπάρξει προοπτική νέας συνεργασίας ή πρόταση για νέα εργασία. Εσείς οι άνεργοι θα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε μια σταθερή θέση με ικανοποιητικές χρηματικές απολαβές. Σωστές θα είναι επιλογές σας, θα πάρετε ώριμες αποφάσεις, ωστόσο σε θέματα και υποθέσεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε διαφορετικές απόψεις θα πρέπει να φανείτε διαλλακτικοί και όχι κάθετοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, οι σημερινές όψεις θα φέρουν γεγονότα που ενδεχομένως να δημιουργήσουν σε σκηνές ζήλειας, καχυποψίας και εκνευρισμού, προσοχή στον τρόπο που θα εκφράσετε σκέψεις ή παράπονα. Θα καραδοκεί  κίνδυνος να μετατραπούν οι διάλογοι σας σε διαμάχη, αποφύγετε αντιδραστικές απαντήσεις και πεισματικούς αρνητισμούς. Σας συμβουλεύω να χειριστείτε τις καταστάσεις με αυτοσυγκράτηση, καλό θα είναι οι βλέψεις σας να είναι ξεκάθαρες και όχι μπερδεμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα στοχεύστε και κινηθείτε με σκοπό να ανοίξετε νέα ενδεχόμενα επαγγελματικά και οικονομικά. Δημιουργικό θα είναι το πείσμα σας, πρακτικές οι ενέργειες σας, οι κινήσεις σας θα πρέπει να προνοούν για το μέλλον, μην εστιάσετε αποκλειστικά και μόνο στο παρόν. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να επαναπροσδιορίσετε τους οικονομικούς σας στόχους καθώς και την επαγγελματική σας τακτική, σε θέματα που μέχρι στιγμής δεν είχατε καταφέρει να τα κλείσετε ή ολοκληρώσετε τώρα αλλάζετε σκοπιά και προσέγγιση. Ζωτικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ίσως να εμφανιστείτε υπερδραστήριοι, στις επαγγελματικές σας συναντήσεις θα έρθουν να προστεθούν και οι κοινωνικές. Γεμάτο θα είναι το πρόγραμμα σας, οι διαφόρων ειδών επαφές που θα έχετε δε θα σας αφήσουν να ρουτινιάσετε ή να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα ανοίξετε συζητήσεις που ως αποτέλεσμα θα έχουν να αλλάξετε σχέδια και βλέψεις. Κάτι που έχετε σχεδιάσει θα πάει ελαφρώς πίσω, θα εμφανιστούν μικρό εμπόδια φέρνοντας καθυστερήσεις. Η σκέψη σας δεν θα είναι ιδιαιτέρως ισορροπημένη, θα υπάρξουν  συναισθηματικοί κόμποι, ίσως να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς αναζητάτε. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις τελεσίδικες ενέργειες ή αποφάσεις, η χρονική στιγμή θα απαιτεί εγκράτεια και υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Έρχεται θετική αλλαγή, ένα συμβάν θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει, διαφοροποιούνται τα αρνητικά δεδομένα. Θα θελήσετε να αναδείξετε την προσωπικότητα σας, ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, η στάση σας θα είναι δυναμική και δημιουργική. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οικονομικής βελτίωσης, στις επαγγελματικές σας συζητήσεις ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξει στους διαλόγους σας, σε χρηματικές διεκδικήσεις κινηθείτε διπλωματικά. Ίσως να διαφοροποιήσετε τους στόχους σας, δεν αποκλείεται να ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας στοχεύοντας σε περισσότερα χρηματικά κέρδη. Στα οικογενειακά σας θέματα θα έχετε την ανάγκη να περάσετε σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση. Θα είστε σε θέση να εστιάσετε στην συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, δείξτε κατανόηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Μην σας φοβίζει καθόλου φίλοι μου Αιγόκεροι το γεγονός πως ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα από τις πολλαπλές και ποικίλες υποχρεώσεις σας. Στη σημερινή μέρα θα σκεφτείτε με γαλήνια και ήρεμη διάθεση τα επόμενα σημαντικά βήματα που θα έχετε σχεδιάσει στη δουλειά σας και στην προσωπική σας ζωή, συναντήστε αγαπημένους φίλους και ξεδώστε με κέφι και ζωντάνια, αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις και ιδέες που βασανίζουν την καρδιά σας για τον ερωτικό σας σύντροφο, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για μια ουσιαστική και μετρημένη συζήτηση για την σχέσης σας χωρίς βιασύνη και επιμονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Έρχονται απαντήσεις και αποτελέσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε στον εαυτό σας, θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας και να αναλάβετε δυναμικά ρίσκα. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας ανοίξει καινούργια δίοδο, σας δίνω τη συμβουλή να την αξιοποιήσετε. Θα εμφανιστεί πρόταση που θα διευρύνει τον επαγγελματικό και οικονομικό σας ορίζοντα, θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε, πολύ καλά θα κάνετε και θα πράξετε με ανανεωμένο και διαφορετικό τρόπο σκέψης. Η δυναμικότητα που θα εμφανίσετε σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα σας θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων ή των ανωτέρων σας, σήμερα δεν αποκλείεται να βάλετε μπρος κάποιες νέες επαγγελματικές σας ιδέες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ασάφειες και αντιφάσεις θα παρατηρηθούν στην σκέψη σας, δεν θα είναι ξεκάθαρος ο τρόπος έκφρασης σας. Μάλλον δεν θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι, στις ερωτικές σας κουβέντες θα υπάρξει αντιδραστικότητα. Ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας, δεν θα σας βοηθήσει να ταχτοποιήσετε υποθέσεις ή να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα. Εστιάστε στην ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Παίρνετε απόφαση να βγείτε από το προκαθορισμένο και το μονότονο αλλάζοντας προτιμήσεις και επιλογές. Σήμερα στόχος σας θα είναι να ζήσετε στους ρυθμούς που εσείς επιθυμείτε, δεν θα δεχτείτε πιέσεις ή καθοδηγήσεις. Προσοχή στην ενθουσιώδη και ευκολόπιστη πλευρά του χαρακτήρα σας. Δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σας ωστόσο μην παραβλέψετε τους κινδύνους, θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιληφτείτε τις παγίδες, μη γίνετε υποχείριο της παρορμητικότητα σας. Χρηματικά ποσά θα καταναλώσετε, οι αγορές σας ενδεχομένως να είναι κάπως αυξημένες. Σε προσωπικό σας ζήτημα θα γίνουν ανοιχτές ειλικρινείς συζητήσεις, μη προσπαθήσετε να κρύψετε τις προθέσεις σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε με καινούργια άτομα, προσοχή που θα δείξετε την εμπιστοσύνη σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα, σήμερα θα αδυνατείτε να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Η λανθασμένη σας οπτική θα σας εκτροχιάσει από τους στόχους σας, θα προκύψουν αναβολές και αναθεωρήσεις. Στις συζητήσεις σας προσπαθήστε να κρατήσετε στάση ψύχραιμη και συγκρατημένη για να μην υπάρξει κίνδυνος ρήξης και παρεξηγήσεων. Εσάς τους ερωτικά μόνους ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει προοπτική νέας ερωτικής αρχής.