Πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πιερίας δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Υποχρεώσεις & κλείσιμο Ηλεκτρονικών Βιβλίων (πλατφόρμα MY DATA) για το έτος 2022»

62

Ένα πολύ ενδιαφέρον επιμορφωτικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στο Επιμελητήριο Πιερίας με θέμα: «Υποχρεώσεις & κλείσιμο Ηλεκτρονικών Βιβλίων (πλατφόρμα MY DATA) για το έτος 2022», διάρκειας 5 ωρών.

Το δωρεάν σεμινάριο ήταν συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Πιερίας και του Οικονομικού Επιμελητηρίου, 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας και σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών – Φοροτεχνικών, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Νικόλαο Καλαμαρά, Ειδικό Εισηγητή Σεμιναρίων και Εσωτερικό Ελεγκτή Επιχειρήσεων.

Στο σεμινάριο έγινε αναφορά στις τελευταίες αλλαγές που έγιναν στα ηλεκτρονικά βιβλία μετά και την απόφαση Α 1188/2022 και στο κλείσιμο των ηλεκτρονικών βιβλίων των επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν  εκτός του προέδρου του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, από την διοίκηση του 4ου Περιφερειακού Τμήματος Κεντροδυτικής Μακεδονίας ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Τσιλογιάννης, ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Κιτιξής, η Οικ. Επόπτης Μουρατίδου Δήμητρα, τα μέλη Βασίλης Λιμπανοβνός και Γεώργιος Λάλλας ο πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Πιερίας Αστέριος Σιδερίδης και μέλη αυτής, η πρώην βουλευτής Πιερίας Μαρία Μίχου καθώς και πλήθος λογιστών – φοροτεχνικών.