Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (6/03)

78

Σήμερα το εξάγωνο του Ήλιου από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Η ευνοϊκή όψη μεταξύ του Ήλιου με τον Ουρανό θα ενισχύσει την ενέργεια σου και θα σε οδηγήσει να βγεις μπροστά και να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας τα ζητήματα που θέλεις. Ενδεχομένως να έρθουν λύσεις για ορισμένα θέματα οι οποίες θα είναι αυτό που λέμε «ουρανοκατέβατες». Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στα άμεσα θέματα βάλτε προτεραιότητες, συγκεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, μη κουράσετε τη σκέψη σας με μελλοντικές υποθέσεις αυτό θα σας φθείρει ψυχολογικά. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για τακτοποιήσεις ωστόσο η σωστή διεκπεραίωση θα απαιτεί μεθοδική στάση και όχι σπασμωδική ή βιαστική. Προσοχή να μην ‘ρθείτε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που χρειάζεστε την συνεργασία τους. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, για την ώρα κινηθείτε επιφυλακτικά. Εσείς που απογοητευτήκατε από τα ως τώρα αποτελέσματα καλό θα είναι να μην υποπέσετε σε αδράνεια, η σκέψη σας δε θα πρέπει να είναι απαισιόδοξη. Κοινωνικοποιηθείτε, συναντηθείτε με φίλους και οικογενειακά σας άτομα, μιλήστε για θέματα που σας χαλαρώνουν και όχι για υποθέσεις που σας προβληματίζουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα εμφανιστείτε ατίθασοι, απελευθερωμένοι, και ονειροπόλοι, με έντονη την τάση να θέλετε αποδράσετε από οτιδήποτε ανιαρό σας πνιγεί ή σας δημιουργεί μονοτονία. Συμπονετικές θα είναι οι διαθέσεις σας, ευαισθησία θα χαρακτηρίζει της κινήσεις σας, αισθησιακή θα είναι η ερωτική σας στάση. Σήμερα ενδέχεται να λάβετε πρόταση για ραντεβού από πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε, ήδη υπάρχει στο ερωτικό σας στόχαστρο εδώ και αρκετό καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η ανάγκη σας για εξέλιξη θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από φοβίες που σας ρίχνουν στην αδράνεια, τώρα θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων και στις νεες προοπτικές. Σε θέματα επαγγελματικά η αισιοδοξία σας θα δώσει ώθηση στη δράση σας, θα είστε σε θέση να περάσετε άμεσα σε διεκδικήσεις. Προσοχή στη συμπεριφορά σας κινηθείτε διπλωματικά, ενδεχομένως να βγάλετε στάση απαιτητική, καλό θα είναι να διατηρήσετε τον έλεγχο των αντιδράσεων σας. Για να καταφέρετε να κρατήσετε το πάνω χέρι στις σχέσεις σας οικογενειακές ή επαγγελματικές θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά, η οξύθυμη ή παρορμητική συμπεριφορά δε θα έχει δημιουργικό αποτέλεσμα. Αν εφαρμόσετε μελετημένη στρατηγική θα μπορέσετε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, δημιουργική θα είναι η διάθεση σας. Σήμερα θα ξεδιπλώσετε την συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα σας, θα κινηθείτε με ευαισθησία στοχεύοντας στην ισορροπία και όχι στην ένταση. Βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιώσετε την ερωτική σας σχέση, να καθιερωθεί η εμπιστοσύνη, να εξαλειφτούν οι εχθρότητες. Θερμή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα ανοίξει πορεία μελλοντικής εξέλιξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ίσως να εμφανιστεί ένα είδος διχασμού στον εσωτερικό σας κόσμο, ενδεχομένως να μην μπορείτε να κατασταλάξετε σε συγκεκριμένες βλέψεις, προσπαθήστε να καταλάβετε τι θέλετε και τι πρέπει να πράξετε προκειμένου να αποκτήσετε αυτό που χρειάζεστε. Σε περιπτώσεις διεκδίκησης ή διαπραγματεύσεων ακολουθήστε το ένστικτο σας, παράλληλα σκεφτείτε και να πράξετε με ορθολογισμό και αντικειμενική σκέψη. Στον οικογενειακό σας τομέα προσπαθήστε οι συναντήσεις σας να γίνουν σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα, τυχόν αρνητικά θέματα θα πρέπει να συζητηθούν με διάθεση συνεννόησης και κατανόησης. Σε ψυχολογικό επίπεδο θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, οι κοινωνικές σας επαφές θα είναι δημιουργικές θα βοηθήσουν τη σκέψη σας να χαλαρώσει. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν, δεν θα έχετε κανέναν λόγο να τις απορρίψετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ήρεμη και ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, εσείς από μόνοι σας  με δική σας πρωτοβουλία θα δημιουργήστε θερμό ερωτικό κλίμα στις επαφές σας. Αποκαλυπτική θα είναι η καρδιά σας με έντονη τη διάθεση να εκφράσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε χωρίς υπεκφυγές ή αναστολές. Σήμερα ενδέχεται να σας προσεγγίσει πρόσωπο που οι επαφές σας στο παρελθόν είχαν κλείσει με τρόπο κάπως ανεξήγητο, σας δίνω τη συμβουλή να προχωρήσετε στο βήμα της επανασύνδεσης, αυτή τη φορά θα ανοιχτεί πορεία σταθερού δεσμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αλλαγές θα υπάρξουν τόσο στη σκέψη σας όσο και στις επιθυμίες σας, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι συγκρατημένα και μεθοδικά. Στον επαγγελματικό σας τομέα ενδεχομένως να απορρίψετε προτάσεις που δεν σας ικανοποιούν τολμώντας να αποφύγετε εξαναγκαστικούς συμβιβασμούς, με συνειδητό τρόπο θα απομακρύνετε από την εργασιακή σας καθημερινότητα πρόσωπα που σας θέτουν όρια ή σας δυσκολεύουν να εκφραστείτε ελεύθερα. Για εσάς που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζετε δυσκολίες και προβλήματα καταφθάνει αισιόδοξο άνοιγμα που θα σας βγάλει από την ανασφάλεια ή την αβεβαιότητα, μια συγκεκριμένη πρόταση που θα σας γίνει θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τις στενάχωρες καταστάσεις. Η κοινωνικότητα σας θα σας ωθήσει σε συναναστροφές διαφόρων ειδών, φιλικών και επαγγελματικών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι διαθέσεις σας θα είναι ειρηνικές, η στάση σας διαλλακτική. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δημιουργική θα είναι η επικοινωνία σας με το ερωτικό σας ταίρι. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ρομαντικές διαθέσεις που θα φέρουν ήρεμο κλίμα στην ερωτική σας σχέση, σήμερα θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις, που σας φανερώνω πως θα πιάσουν τόπο. Για τους χωρισμένους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οριστικής επανασύνδεσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα προσοχή ίσως να υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες, θα πρέπει το ύφος σας να είναι χαλαρό, αποφύγετε την απότομη έκφραση σε περίπτωση που θελήσουν να σας μεταπείσουν ή να κατευθύνουν τον τρόπο σκέψης σας. Προσπαθήστε να ξεκαθίσετε τις βλέψεις , τους στόχους σας, και την κρίση σας. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τα βιαστικά και άμεσα συμπεράσματα τα φαινόμενα ίσως να απατούν, δώστε χρόνο στα γεγονότα. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε ψυχολογικά και νοητικά, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις αρνητικές συνθήκες. Δώστε προτεραιότητα σε ζητήματα που σας ευχαριστούν, συναντηθείτε με αγαπητά σας άτομα συγγενικά ή φιλικά, μην απορρίψετε προτάσεις για συναντήσεις. Η μέρα σας θα έχει σκαμπανεβάσματα, ωστόσο στο χέρι σας θα είναι η διατήρηση της ισορροπίας σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, στην επικοινωνία σας θα εμφανιστείτε προσιτοί και ειρηνικοί, συγκαταβατική και συμβιβαστική θα είναι η στάση σας, δεν θα έχετε την διάθεση να τεντώσετε το σκοινί. Σήμερα θα καταφέρετε, με δική σας προτεινομένη λύση, να ταχτοποιήσετε οριστικά  ένα επίμαχο ερωτικό σας ζήτημα. Εσείς που έχετε το ενδιαφέρον σας στραμμένο στο παρελθόν, ξαφνικός ερχομός ενός προσώπου από τα παλιά, θα κερδίσει την αποκλειστικότητα στην καρδιά και στην σκέψης σας, έρχεται επανασύνδεση με σοβαρές δεσμευτικές υποσχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Προκλήσεις θα υπάρξουν σήμερα, προσοχή στις ανταγωνιστικές διαθέσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε πράξεις επίμονης διεκδίκησης. Δεν θα είστε συγκαταβατικοί και ανεκτικοί με τα πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν, ίσως να υπάρξουν εντάσεις, καλό θα είναι να μην δημιουργηθεί εχθρική ατμόσφαιρα. Η τάση που θα έχετε να αντιδράσετε ή να εναντιωθείτε σε κάποια περιοριστικά για εσάς όρια, θα σας οδηγήσει σε πεισματικές πράξεις που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν ρήξεις ή αντιπάθειες. Θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση αρκεί να έχετε την ανάλογη διάθεση, επιτακτική ανάγκη θα είναι να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία.  Ασχοληθείτε με θέματα και δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν, στο κλείσιμο της μέρας θα βρεθείτε με φίλους και παρέες που θα καταφέρουν να σας αποφορτίσουν και να σας ανανεώσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ισορροπημένη και δεκτική θα είναι η καρδιά σας, θα περάσετε σε θερμές προτάσεις και άμεσες ερωτικές εκδηλώσεις. Σήμερα θα νιώσετε την απόλυτη ερωτική ένωση και την ασφάλεια της αγάπης, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι, ένα τυχαίο συμβάν θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι δεν θα διστάσετε να πλησιάσετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει. Προμηνύεται αρχή νέας ερωτικής σχέσης!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε να φανείτε ισχυρογνώμονες, οι υποθέσεις σας θα περάσουν από σκαμπανεβάσματα, προσοχή στον τρόπο που θα υποστηρίξετε τη θέση σας, η στάση σας ενδεχομένως να είναι κάθετη. Κάποιες διαφωνίες ή εντάσεις θα δυσκολέψουν την εφαρμογή των σχεδίων σας, χαλιναγωγείστε τις αντιδράσεις σας. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, μην προσπαθήσετε να τρέξετε με βιασύνη τα γεγονότα. Σας δίνω τη συμβουλή να φροντίσετε να ηρεμήσετε και να σταθεροποιήσετε την ψυχολογία σας, η κοινωνική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, αλλάξτε εικόνες και παραστάσεις. Βγείτε έξω με φίλους, φανείτε δεκτικοί σε προτάσεις για φιλικές συναναστροφές. Ελάτε κοντά με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, μη κρατάτε συναισθηματικές αποστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, δεν αποκλείεται να πέσετε σε έντονες ονειροπολήσεις, η φαντασία σας και η διαίσθηση σας θα είναι ιδιαιτέρως αυξημένη. Σήμερα αυτό που πάνω από όλα θα σας ενδιαφέρει, είναι  να  υπάρξει συναισθηματικό δέσιμο στις επαφές σας, θα θελήσετε μια σταθερή ερωτική σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, το μυαλό σας θα το έχετε σε ενδεχόμενα ή προτάσεις διασκέδασης, αφεθείτε στις ευχάριστες παρέες που θα προκύψουν, και μείνετε σε στάση ετοιμότητας, ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αποφασιστική θα είναι η στάση σας, στα νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα δεν θα υπάρξουν άτοποι δισταγμοί, δε θα έχετε διάθεση για αναβολές. Μια πρόταση θα φέρει αλλαγές, ουσιαστικά θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να δραστηριοποιηθείτε και να αναλάβετε τη διευθέτηση κάποιων συγκεκριμένων ζητημάτων. Λειτουργήστε πρακτικά και άμεσα, η μέρα σας θα είναι δημιουργική, αποβάλετε το άγχος, κινηθείτε οργανωμένα. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε απ παγίδες, συγκρατημένες θα είναι οι οικονομικές σας κινήσεις, δεν θα υποκύψετε σε παραπλανητικές αγορές. Θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις σπατάλες, το ενδιαφέρον σας θα είναι επικεντρωμένο στις υποχρεώσεις και τους λογαριασμούς που πρέπει να εξοφληθούν. Διαθέστε χρόνο στις οικογενειακές σας υποθέσεις και σχέσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τις λεκτικές συγκρούσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, έντονη η διαίσθηση σας, εμπνευσμένη η φαντασία σας. Επιθυμία σας θα είναι να εκφραστείτε και να ζήσετε με έναν τρόπο κάπως πιο ανέμελο και απελευθερωμένο. Τολμηρή θα είναι η στάση σας κυρίως σε πρόσωπα που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά. Δεχτείτε τις προτάσεις για φιλικές εξόδους, θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας αλλά και προοπτική συνάντησης με πρόσωπο απ τα παλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο δυναμισμός σας θα σας ωθήσει στο να ρισκάρετε, ωστόσο θα πρέπει να έχετε συγκεκριμένο στόχο, οι αοριστίες θα μπερδέψουν τις καταστάσεις. Συνειδητά θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, οι πράξεις σας θα είναι δυναμικές ίσως και κάπως απελευθερωμένες, ενδεχομένως κάποιες ενέργειες σας να ξεφύγουν από τον καθιερωμένο τρόπο χειρισμού σας. Στις δύσκολες καταστάσεις καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ελιχτείτε, η στάση σας δε θα πρέπει να είναι προσκολλημένη ή άκαμπτη. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις δεσμεύσεις και τους οικονομικούς όρους μακροχρόνιας διάρκειας. Προσοχή στους εκνευρισμούς και στις απότομες εξάρσεις, διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Ισορροπήστε τις σχέσεις σας προσωπικές και εργασιακές, χειριστείτε με υπομονή και διαλλακτικότητα ζητήματα που δημιουργούν αντιθέσεις και διαφωνίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα υπάρξει ελκυστικότητα τόσο στο παρουσιαστικό σας, όσο και στη στάση σας, οι ενέργειες σας θα είναι θερμές και αισθησιακές, προσιτοί θα φανείτε στα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν. Έρχεται επανασύνδεση για τους χωρισμένους, προοπτική νέας γνωριμίας για τους ελεύθερους, αποκλειστικά στο χέρι σας θα βρίσκεται η πορεία των εξελίξεων, εσείς θα κατευθύνετε τις περεταίρω επαφές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Προσπαθείτε να φανείτε συνεννοήσιμοι, σήμερα οι αντιδράσεις σας δε θα δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες για συμφωνίες, η στάση σας μάλλον δε θα είναι διαλλακτική, ενδεχομένως να υπάρξουν κόντρες και ανταγωνιστικές διαθέσεις. Στις δοσοληψίες σας προσπαθήστε να κρατήσετε μεθοδική και συνεργάσιμη συμπεριφορά, το πείσμα και οι εγωκεντρικές ενέργειες θα φέρουν αρνητική εξέλιξη. Αποφύγετε τα επίμαχα θέματα και τις αιχμηρές κουβέντες, επιλέξτε να συναντηθείτε και να συνομιλήσετε με πρόσωπα που σας ευχαριστούν και νιώθετε πως μπορείτε να συνεννοηθείτε. Επικοινωνιακό άνοιγμα θα έχετε με οικογενειακά σας άτομα, προσπαθήστε να περάσετε ευχάριστες και ανέμελες στιγμές, σας συμβουλεύω να μην ανοίξετε θέματα που ξέρετε που θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις και έντονες διαφωνίες. Η ισορροπία των επαφών σας θα εξαρτηθεί από την αυτοσυγκράτηση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα χαρακτηρίζεστε από οξυδέρκεια, έντονη διαίσθηση, και σωστό ένστικτο. Βασική σας επιθυμία θα είναι να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που άρχισαν να ταλαιπωρούν τη σχέση σας, θα ταχτοποιήσετε  θέματα που αφήσατε να εκκρεμούν εδώ και αρκετό καιρό. Συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα φέρει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα καταλήγοντας σε οριστική απόφαση. Σήμερα δεν θα λείψει και μια απρόοπτη συνάντηση – έκπληξη, που θα αφορά πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Βασική σας επιδίωξη θα είναι η ελευθερία και η ανεξαρτησία σας, προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένο τρόπο σκέψης. Βγαίνει στην επιφάνεια η αυτόβουλη και αυτόνομη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση ή έχουν από εσάς απαιτήσεις που σας στρεσάρουν. Βάζετε στην άκρη καταστάσεις που σας περιορίζουν ή σας οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις, με δυναμικές ενέργειες θα αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Σε ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό σας θέμα οι προτάσεις σας θα είναι πρωτότυπες, ωστόσο δε θα πρέπει να εκνευριστείτε ή να αποκαρδιωθείτε σε περίπτωση που δεν βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Φανείτε κοινωνικοί, συζητήστε με τα καινούργια άτομα που θα συναναστραφείτε, αποδεχτείτε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση τις διαφορετικές απόψεις που ενδεχομένως να ακουστούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα επιθυμία σας θα είναι η ελευθερία σας, η ανεξαρτησία σας, και η απομάκρυνση σας από οτιδήποτε μπορεί να σας φανεί ανιαρό, ανούσιο, ή μη εξελίξιμο. Θα αναζητήσετε καινούργια ερωτική γνωριμία και η τύχη δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους, θα υπάρξει απρόσμενη ερωτική έκπληξη σε στιγμή που δεν θα το περιμένετε. Θα σας ενθουσιάσει, θα σας ξελογιάσει πρόσωπο που θα εμφανιστεί δίπλα σας τυχαία και απρόσκλητα. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες αναστατώσεις!

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Στις περιπτώσεις που χρειάζεται άμεση διεκδίκηση κινηθείτε με διπλωματία, χειριστείτε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις με διάθεση ευελιξίας, αποφύγετε στην συμπεριφορά σας τις αντιθέσεις και τις αρνητικές αντιδράσεις. Θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι, αναλυτικές θα είναι οι κουβέντες που θα ανοίξετε, όμως προσοχή σε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης και ανυπομονησίας, δεν αποκλείεται σε κάποιες περιστάσεις να εμφανιστείτε πνεύμα αντιλογίας. Φρενάρετε την υπερβολή στα συναισθήματα σας, προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο. Σε κοινωνικό επίπεδο αν το ύφος σας είναι προσιτό θα καταφέρουν να σας πλησιάσουν πρόσωπα που θα έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες στη ζωή σας. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να συγκρουστείτε με πρόσωπα που έχουν βασικό ρόλο στην καθημερινότητα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σε ονειροπολήσεις θα σας ρίξει η φαντασία σας, ξέγνοιαστη θα είναι η στάση σας. Αλλάζει το κλίμα στην καρδιά σας, αισιόδοξες και συμφιλιωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, τώρα στόχος σας θα είναι να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικές καταστάσεις, να αποφύγετε οτιδήποτε σας αγχώνει ή σας προβληματίζει. Απρόοπτες και ευχάριστες εξελίξεις θα σας φέρει μια συγκεκριμένη συνάντηση που θα καταφέρει να σας αναστατώσει συναισθηματικά και ερωτικά. Προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που ενδεχομένως να μην είναι εντελώς καινούργιο.