Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: 4η η Κατερίνα Στεφανίδη (φωτο, video)

Κατερίνα Στεφανίδη: Πώς να είμαι απογοητευμένη σήμερα, όταν στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά;

81

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν κατάφερε να ανέβει για μια ακόμη φορά στο βάθρο των μεταλλίων, αφού δεν ήταν στην ημέρα της, όπως δήλωσε μετά την προσπάθειά της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε την 4η θέση στον τελικό του άλματος επί κοντώ, μετά από δύο καλά άλματα στο 4,45 μ. και 4,60 μέτρα.

«Δεν μπορώ να είμαι σήμερα απογοητευμένη με την παρουσία μου εδώ, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων» , είπε η αθλήτρια κι αναφέρθηκε στις προσπάθειες στα 4,70 μ., που θα μπορούσαν να είναι επιτυχημένες και να την έβαζαν στα μετάλλια, όπως δήλωσε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης.

Στεφανίδη:

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στεφανίδη τόνισε: 

«Δεν αισθάνθηκα στην ημέρα μου σήμερα, παρόλα αυτά έκανα δύο καλά άλματα στο 4,45 μ. και 4,60 μέτρα. Ωστόσο με όλα αυτά που έγιναν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να έχει συμβεί. Δεν μπορώ να είμαι σήμερα απογοητευμένη με την παρουσία μου εδώ, όταν πίσω στην Ελλάδα συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων»

 

Η Στεφανίδη πρόσθεσε: «Νομίζω πως απλά δεν εμπιστεύτηκα τον εαυτό μου και αυτό είχε ως συνέπεια να χάσω αυτό το ύψος. Είχα μια ανασφάλεια που αλλάξαμε οντάρια στο 4,70 μέτρα, επίσης θα προτιμούσα να ήταν ανά πέντε εκατοστά ο πήχης μετά το 4,60 μ., όπως έγινε και στο προηγούμενο Ευρωπαϊκό».

Στο τέλος, σχολίασε για τους στόχους της: «Συνεχίζουμε την προπόνηση μας και όπως κάθε χρόνο ο πρώτος αγώνας της σεζόν αναμένεται να είναι το Diamond League στη Ντόχα».