Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (3/03)

84

Σήμερα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ο Ερμής περνά σε ένα ζώδιο που δεν αισθάνεται άνετα -τους Ιχθύς- καθώς στο περιβάλλον αυτού του ζωδίου οι αποφάσεις παίρνονται με βάση την καρδιά κάτι που είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με τη λογική, που πρεσβεύει εκείνος. Αυτό που χρειάζεται να προσπαθήσεις -όχι μόνο σήμερα αλλά για όλο το διάστημα ο Ερμής θα βρίσκεται σε αυτό το υδάτινο ζώδιο- είναι να μην βγάζεις από το «κάδρο» των κινήσεων και των αποφάσεων σου τη λογική σκέψη και την κριτική ματιά, καθώς αυτές οι δύο είναι απαραίτητες προκειμένου να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν βάλετε σε τάξη σκέψεις, υποχρεώσεις και ευθύνες θα καταφέρετε να ρεγουλάρετε το άγχος σας και να κινηθείτε αποτελεσματικά. Σας δίνω τη συμβουλή να αποβάλετε την αντιδραστικότητα, φανείτε συζητήσιμοι με ισορροπημένη διάθεση, μη τρενάρετε καταστάσεις που δεν έχουν ουσιαστικό λόγο υπόστασης. Σε θέματα που υπάρχουν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες προσπαθήστε να βρείτε τη μέση λύση για να κλείσουν τα αρνητικά ζητήματα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε αστοχίες που προκληθήκαν από παρορμητικά λόγια και αντιδραστικές πράξεις. Εσείς που είστε τσακωμένοι με κάποιο φιλικό ή συναδερφικό σας άτομο σήμερα θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα στρώσουν πρόσφορο έδαφος για αναθεωρήσεις απόψεων. Σκεφτείτε ώριμα, αντικειμενικά και λογικά, η ειλικρίνεια σας θα εκτιμηθεί, στοχεύστε στα πρακτικά αποτελέσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα σας κάνει συναισθηματικά και ερωτικά άστατους. Οι κινήσεις σας θα είναι παρορμητικές ταυτοχρόνως και αντιφατικές, στη συμπεριφορά σας θα υπάρξουν διαθέσεις κόντρας, θα νιώσετε να σας απειλεί κάτι το απροσδιόριστο. Δεν είναι ανάγκη να δημιουργήσετε συγκρούσεις και λεκτικές κόντρες, σας αρέσει να εξιτάρεστε ερωτικά μέσα από την ένταση και την ρήξη, ωστόσο καλό θα είναι να μην υπάρξει το στοιχείο της υπερβολής, το θέμα είναι διατηρηθεί ο έλεγχος των αισθημάτων και γενικότερα της σχέσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σκεφτείτε και πράξετε σε ρεαλιστικό πλαίσιο, φροντίστε οι επιδιώξεις και οι στόχοι σας να είναι εφικτοί, προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής. Ενδέχεται οι αποφάσεις που θα πάρετε να είναι καθοδηγούμενες από το πάθος και το πείσμα, προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, ελλοχεύει κίνδυνος η παρόρμηση σας να σας οδηγήσει σε πεισματικές ενέργειες που δε θα σας βγουν σε καλό. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να πράξετε υπό θυμό ή απογοήτευση, ελέγξετε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα κυρίως σε θέματα που θα έχουν επίπτωση στη μελλοντική σας πορεία. Σε κοινωνικό επίπεδο, θα είστε επικοινωνιακοί, θα έχετε αποκαλυπτικές διαθέσεις, οι προσεγγίσεις σας θα είναι αυθόρμητες. Εσείς που έχετε εντάσεις μέσα στην οικογένεια σας, κρατήστε στάση συγκαταβατική, μόνο έτσι θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε αδιέξοδες καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, ζήλειες εμμονές και καχυποψίες θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Σήμερα κάτι θα φταίει και δεν θα σας βοηθά να δείξετε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας, ενδέχεται να αμφισβητηθούν αισθήματα και βλέψεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε στην ερωτική θερμότητα που θα υπάρχει μεταξύ σας, αφήστε τις συζητήσεις συναισθηματικού βάθους για κάποια άλλη χρονική στιγμή. Αποφύγετε σκηνές ζήλειας, θα υπάρξει κίνδυνος από μικρή ένταση να ξεκινήσετε και σε καβγά πάθους να καταλήξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Περιορίστε τις πράξεις ή τις επιλογές αβέβαιης κατάληξης, αναζητήστε σταθερότητα επαγγελματική και οικονομική. Θα σας κουράσουν τα σκαμπανεβάσματα, καλό θα είναι να μην δώσετε τροφή στις ανασφάλειες και στο άγχος σας. Σας συμβουλεύω για την ώρα να αφήσετε στην άκρη τις ριψοκίνδυνες κινήσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά, στην προκειμένη φάση ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό αποφεύγοντας τα επικίνδυνα άλματα. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξουν εκκρεμότητες που να μπορούν να σας δημιουργήσουν εσωτερική πίεση και στρες. Απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας επικοινωνιακή στάση θα κρατήσετε, συζητήστε και ξεκαθαρίστε. Εσείς που νιώθετε κουρασμένοι ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας αποφορτίζουν από τις καθημερινές έγνοιες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα δεν θα είναι ισορροπημένη η συμπροφορά σας και αστάθεια θα υπάρξει στις επιθυμίες σας. Από τη μια θα έχετε τη διάθεση για ερωτικές περιπέτειες, θα θελήσετε να κυνηγήσετε και να κατακτήσετε, να βάλετε ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, από την άλλη όμως, κάποιες ανασφάλειες ή εσωτερικές αναστολές θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να σταθμεύσετε για να προστατευτείτε. Θα σας δοθεί νέο ερωτικό άνοιγμα, στο χέρι σας θα είναι η κατάληξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Το άγχος θα είναι αρνητικός παράγοντας σε περιπτώσεις που χρειαστεί να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Προσπαθήστε οι ενέργειες σας να είναι μεθοδικές, οι βλέψεις σας άμεσες και σοβαρές. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να εστιάσετε σε ανούσιες λεπτομέρειες, επικεντρωθείτε στην ουσία και στη μελλοντική εξέλιξη. Τις καθημερινές σας υποθέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές καλό θα είναι να τις χειριστείτε με πρακτικότητα και ορθολογισμό. Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα νέων συνεργασιών, κοινωνική θα κάνει τη στάση σας. Σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις που απαιτείται άμεση λύση μην αφήσετε το συναίσθημα να υπερισχύσει της λογικής, οι σκέψεις σας θα πρέπει να βασίζονται στα πραγματικά γεγονότα. Οι αρνητικά φορτισμένοι διασκεδάστε, κοινωνικοποιηθείτε, και ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα ο νου σας θα είναι στο πείσμα και στην αντιδραστικότητα σας. Στην παρούσα φάση αν θέλετε να υπερισχύσετε μέσα στην σχέση σας και να περάσει το δικό σας, θα πρέπει να κινηθείτε με οξυδέρκεια και διπλωματία. Αν επιλέξετε το κάθετο πείσμα χωρίς να τεκμηριώσετε ή να εξηγήσετε, τότε θα πέσετε σε τοίχο, στις κινήσεις σας δεν θα υπάρξει αποτελεσματικότητα. Όσο θα τραβάτε το σκοινί τόσο θα αντιστέκεται το ταίρι σας, προσπαθήστε να φανείτε διαλλακτικοί και ισορροπημένοι.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ανασυγκροτηθείτε και διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, σε εργασιακά ζητήματα στόχους και επιδιώξεις σας δίνω τη συμβουλή να μην κάνετε πίσω, μπορεί να χρειαστεί να κοπιάσετε για να φτάσετε στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Ο εσωτερικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, ίσως να προκύψουν σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες, από την μια θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε από την άλλη όμως σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις ίσως να υπάρξουν τάσεις φυγής. Μια συγκεκριμένη πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, δεν είναι ανάγκη να αγχωθείτε θα υπάρχει χρόνος για να απαντήσετε όταν θα νιώθετε έτοιμοι. Στις διαφόρων ειδών επαφές σας επαγγελματικές ή οικογενειακές, προσοχή στη στάση σας αποφύγετε τις έντονες αντιδράσεις , προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα. Κάποια θέματα θα χρειαστούν υπομονή, μη βιαστείτε για άμεσα αποτελέσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, συναισθηματικές εντάσεις και ερωτικές συγκρούσεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία της σχέσης σας , εστιάστε στον ερωτισμό και την ασφάλεια που σας προσφέρει το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την κάθετη ή αυστηρή στάση. Εσείς που είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, προσπαθήστε να αποφύγετε την υπερβολή στον τρόπο που θα φλερτάρετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Φανείτε διαλλακτικοί, προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις, βάλτε στόχο να διατηρήσετε ισορροπημένες τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους και συνεργάτες σας. Σας δίνω τη συμβουλή να παραμείνετε σταθεροί στους επαγγελματικούς σας στόχους, μην αφήσετε τις καθυστερήσεις ή τις μικρό απογοητεύσεις να σας αλλάξουν διαθέσεις και βλέψεις. Αν στις συνομιλίες σας διατηρήσετε κλίμα ηρεμίας και συγκατάβασης θα υπάρξουν προτάσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και εμπιστοσύνη. Εποικοδομητικές θα είναι οι επαφές που θα προκύψουν, κλείνουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις ή παρεξηγήσεις, αναθεωρείτε τις απόψεις σας. Θα δοθούν εξηγήσεις, θα καταλάβετε και θα είστε σε θέση να δικαιολογήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ίσως στην αρχή να είναι κάπως θολό το κλίμα μέσα στη σχέση σας, ενδεχομένως να μην λείψουν οι συναισθηματικές μπόρες, ωστόσο ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο τα καβγαδάκια να κλείσουν με στιγμές έντονου ερωτικού πάθους. Αν κινηθείτε διπλωματικά βάζοντας λίγο νεράκι στο κρασί σας, τότε η μέρα σας θα κλείσει με μια ανατρεπτική και ιδιαιτέρως ερωτική νύχτα. Εσείς οι ελεύθεροι και ωραίοι αξιοποιήστε τις απρόσμενες προκλήσεις, σήμερα κάτι αιφνιδιαστικό θα προκύψει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ενδεχομένως να προσπαθήσετε να τρενάρετε κάποιες συγκεκριμένες επαγγελματικές σας υποθέσεις, ίσως να μην νιώσετε έτοιμοι για ριζικές αποφάσεις ή να θεωρήσετε πως χρόνος δεν είναι σωστός για διεκπεραιώσεις. Σε θέματα που η θετική τους εξέλιξη στηρίζεται στην επικοινωνιακή τακτική θα καταφέρετε να κινηθείτε με διαλλακτική και συνεννοήσιμη διάθεση. Τις απόψεις σας θα τις εκφράσετε με ελευθερία λόγου, τα λόγια σας θα είναι απελευθερωμένα, δεν θα φοβηθείτε το ενδεχόμενο τις απόρριψης ή της αντίδρασης. Πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε εμπιστοσύνη στις πνευματικές σας ικανότητες, διορατικότητα και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σε ζητήματα που χρειάζονται λύσεις ή αλλαγές θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία αρκεί να δείξετε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, μην κρατήσετε αδιάφορη στάση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα ενδέχεται η καρδιά σας να περάσει από ένα συναισθηματικό σκαμπανέβασμα, μπερδεμένα θα είναι τα αισθήματα σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, κάποιες καταστάσεις δεν θα σας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Το τηλεφώνημα που θα λάβετε και η πρόταση που θα δεχτείτε, θα σας βάλουν σε έντονες σκέψεις, σε περίπτωση που προβληματιστείτε για το αν αξίζει να κάνετε το βήμα της επανασύνδεσης ή όχι, σας συμβουλεύω να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οργανώστε τις κινήσεις σας, εντείνετε τις προσπάθειες σας, σε κάποιες συγκεκριμένες περιπτώσεις ίσως να χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Εσείς που θα πάρετε την απόφαση να ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας στοχεύοντας σε χρηματικά κέρδη θα πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Κινηθείτε οργανωμένα, ενημερωθείτε για τα ενδεχόμενα, στηριχτείτε σε συμβουλές και υποδείξεις αρμόδιων ατόμων Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε αποκαλύψεις που ενδεχομένως να σας εκπλήξουν, κάτι θα διαπιστώσετε που θα σας βοηθήσει να αντιληφτείτε τις καταστάσεις από διαφορετική πλέον οπτική. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα ανοιχτούν ειλικρινείς συζητήσεις θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξακριβώσετε και να κατανοήσετε. Σκεφτείτε προστατευτικά και προνοητικά, στοχεύστε στην εξασφάλιση και στο σταθερό μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας φέρει ένταση ίσως να φτάσετε κάποιες καταστάσεις στα άκρα. Σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε τις εμμονές σας, κυνηγήστε την κυριαρχία εφόσον το θέλετε, όχι όμως με τρόπο επίμονο ή εξουσιαστικό. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση, αν προσχωρήσετε με σταθερά βήματα σε πράξεις προσέγγισης ή διεκδίκησης, τότε θα καταφέρει να επαναφέρετε στη ζωή σας το πρώην ερωτικό σας ταίρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αδρανήσετε, ωστόσο θα πρέπει οι πράξεις σας να είναι μεθοδικές και όχι παρατραβηγμένες ή υποκινούμενες από τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Βασική σας ανάγκη θα είναι να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα, στόχος σας θα είναι πάση θυσία να διαφοροποιήσετε τα αρνητικά δεδομένα, όμως προσοχή θα ελλοχεύει κίνδυνος να πέσετε σε υπερβολές. Αν προβείτε σε προτάσεις ο τρόπος σας δεν θα πρέπει να είναι καταπιεστικός ή απαιτητικός, προσοχή στις επαφές σας με πρόσωπα που προσπαθείτε να τα κρατήσετε υπό τον έλεγχος σας. Στον οικογενειακό σας τομέα η εξέλιξη των γεγονότων θα δημιουργήσει άνοιγμα για λύσιμο προβλημάτων, η στάση σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική. Σε ζήτημα που έχετε αμφιβολίες σας δίνω τη συμβουλή να μη βιαστείτε να βγάλετε τελεσίδικα συμπεράσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σας δίνω την συμβουλή πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, πρώτα να έχετε ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας που στοχεύετε και σε ποιο ακριβώς σημείο επιθυμείτε να φτάσετε. Αν αφήσετε την κουβέντα στην τύχη και καθοδηγηθεί από παρορμητικές αντιδράσεις, τότε αλλού θα κατευθύνεστε, αλλού θα πορευτείτε, και αλλού θα φτάσετε. Προσοχή στα ξαφνικά καβγαδάκια και στις αιφνιδιαστικές συγκρούσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Διατηρήστε τη σοβαρότητα σας, δώστε μεγάλη προσοχή στις υποσχέσεις που θα δώσετε αποφύγετε τις βεβιασμένες ενέργειες. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας απασχολήσουν συνεργασίες και διαπραγματεύσεις, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματική διάθεση. Δυναμική θα είναι η στάση σας, κυνηγήστε την άνοδο και καταξίωση, αν στόχος σας είναι η βελτίωση θα ανοιχτεί η δίοδος που θα σας βοηθήσει να δώσετε ώθηση στις εξελίξεις. Κλείνουν εμπόδια σχετικά με οικονομικά σας ζητήματα καταφθάνουν χρηματικές απολαβές, θετική κατάληξη θα έχουν οι δοσοληψίες σας. Η επενδυτική ιδέα που θα σας έρθει στο μυαλό θα είναι διορατική και έξυπνη, εφαρμόστε την άφοβα. Εσείς οι απογοητευμένοι που νιώθετε πως αποτύχατε αποβάλλετε τον αρνητισμό, αποκτήστε καινούργιες μελλοντικές βλέψεις, ανανεώστε τα πλάνα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, κυκλοθυμική θα είναι η καρδιά σας, θα υπάρξουν αναστατώσεις που θα δημιουργηθούν περισσότερο από εσάς τους ίδιους, παρά από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εσείς που είστε αρκετό καιρό μέσα σε σταθερή σχέση ενδέχεται να βγάλετε ένα είδος καταπιεσμένης σεξουαλικότητας, προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα μετανιώσετε αν βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα. Σας δίνω τη συμβουλή να προσπαθήσετε να διατηρήσετε όσο μπορείτε την ισορροπία της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας, μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες σας, τα καλά κόποις κτώνται. Δεν θα πρέπει να κινηθείτε επιπόλαια σε θέματα που αφορούν χρηματικά ποσά και έντονα ρίσκα, φανείτε σταθεροί και μεθοδικοί. Οι παρορμητικές ενέργειες θα σας στοιχίσουν, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να συναναστραφείτε, να βρεθείτε με κόσμο, οι απελευθερωμένες σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις προσέγγισης. Στο οικογενειακό σας περιβάλλον δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα που σας δημιουργεί εντάσεις ή ψυχολογικές πιέσεις. Προσπαθήστε τα λόγια και οι πράξεις σας να έχουν ξεκάθαρες βλέψεις, αποφύγετε κουβέντες που θα μπορούν να παρεξηγηθούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανήσυχη ίσως και οξύθυμη θα είναι η στάση σας ως προς το ερωτικό ταίρι, μάλλον θα ψάχνετε ευκαιρία να αρπαχτείτε ή να αποδείξετε πως το πάνω χέρι το διατηρείτε εσείς. Αν φανείτε ασυμβίβαστοι ή απαιτητικοί τότε θα βρείτε δυσκολίες στην επικοινωνίας σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μετριάσετε την αντιδραστικότητα σας. Ξαφνική εμφάνιση ενός ερωτικού προσώπου θα φέρει τα πάνω κάτω στον αισθηματικό σας κόσμο, δεν θα λείψουν αισθήματα έλξης και έντονου πάθους.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Αποφύγετε τις αόριστες σκέψεις μη μπερδέψετε το μυαλό σας και στο τέλος αδρανήσετε. Αξιοποιήστε τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητας σας, βγάλτε στην επιφάνεια τον δυναμισμό σας και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις. Τα γεγονότα θα δώσουν ώθηση στα επαγγελματικά σας ζητήματα, έρχονται συμβάντα που θα ανοίξουν δίοδο νέων συνεργασιών. Θα λάβετε πρόταση που θα αποτελέσει για εσάς μεγάλη πρόκληση, καλό θα είναι να αρπάξετε την ευκαιρία και να μην την αφήσετε ανεκμετάλλευτη, βάλτε φρένο στις ανασταλτικές θεωρίες. Σας συμβουλεύω να τολμήσετε να δοκιμάσετε ή να ρισκάρετε προμηνύονται θετικές εξελίξεις. Η μέρα σας θα είναι δραστήρια, η διάθεση σας θα είναι κοινωνική, σε επαφή θα έρθετε με καινούργια πρόσωπα, εκφράστε σκέψεις και ιδέες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθύς, κάποια κρυμμένη κατάσταση θα σας αποκαλύψουν ή εσείς οι ίδιοι θα αποκαλύψετε μυστικό που το κρατάτε κλειδωμένο εδώ και πολύ καιρό. Η αφορμή ενδέχεται να δοθεί από συμβάν καταπίεσης ή αγανάκτησης, οι παρορμητικές αντιδράσεις θα φέρουν ανατροπές που θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Σε περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε την σχέση σας ως έχει, και δεν επιθυμείτε εκτροχιασμούς ή αλλαγή κατεύθυνσης, τότε χαλιναγωγείστε τις παρορμήσεις σας, προσοχή στα λόγια που κατά λάθος θα σας ξεφύγουν.