Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (1/03)

135

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου.

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο που κυβερνά -τον Καρκίνο- φαίνεται πως θα σταματήσει το τρέξιμο των προηγούμενων ημερών και θα σε οδηγήσει να κάνεις μία παύση από οτιδήποτε σου δημιουργεί άγχος και σε κουράζει, ώστε να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα. Η ημέρα είναι πολύ καλή και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε αγαπημένα σου πρόσωπα ή για να διευθετήσεις μία διαφωνία που μπορεί να προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

 

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Εσείς που αντιμετωπίζετε δυσκολίες ενδεχομένως να προχωρήσετε σε νέες επαγγελματικές επιδιώξεις, κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξετε ή θα αναπροσαρμόσετε τα μακροχρόνια πλάνα σας. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή να μην έρθετε σε ρήξη ή έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Καλό θα είναι θα αποφύγετε τις παρορμητικές επιλογές και τα αυθόρμητα οικονομικά ρίσκα, προσπαθήστε να βάλετε φρένο στον υπερβολικό ενθουσιασμό. Βάλτε πάνω από όλα τη λογική, σκεφτείτε με ρεαλισμό, μελετήστε πολύ καλά τις συνιστώσες και τις προοπτικές αρνητικές και θετικές. Συναντήσεις θα έχετε με οικογένεια σας πρόσωπα, προσπαθήστε να αναθερμάνετε τους μεταξύ σας δεσμούς. Για εσάς τους τσακωμένους ή θυμωμένους δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικές ανατροπές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η μέρα θα φέρει αυθορμητισμό και ζωντάνια τόσο στις διαθέσεις σας όσο και στις πράξεις σας. Η εξομολόγηση ενός προσώπου θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, προσοχή στα παραστρατήματα, ελέγξτε τη τάση που θα έχετε για ελευθερία και ανεξαρτησία. Για τους άνευ σχέση μια νέα γνωριμία θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό, θα ανεβάσει στα ύψη τις ερωτικές σας διαθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σκεφτείτε ορθολογικά σε ρεαλιστικά πλαίσια, θα πρέπει να προσέξετε τα επαγγελματικά και οικονομικά σας ρίσκα, το νου σας να μην εξιδανικεύσετε καταστάσεις που τελικά θα αποδειχτούν μη συμφέρουσες. Σε περίπτωση αγοροπωλησιών πάρτε τη γνώμη και τη συμβουλή ειδικών, μη στηριχτείτε μόνο στην προσωπική σας κρίση. Προσπαθήστε να έχετε προσγειωμένες επιθυμίες, αποφύγετε τις υπερβολές και τους ανεξέλεγκτους ενθουσιασμούς. Εσείς που βρίσκεστε σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα καταφέρετε να μιλήσετε με σαφήνεια, ξεκάθαρα λόγια θα φέρουν εποικοδομητικές συμφωνίες. Διατηρήστε κοινωνική και αυθόρμητη τη στάση σας, σήμερα βγείτε έξω μη καλείστε στο σπίτι σας ή στις προσωπικές σας σκέψεις. Ανοιχτείτε κοινωνικά, συνομιλήστε και συναντηθείτε με φίλους θα περάσετε όμορφα, προσπαθήστε να κινηθείτε ανέμελα χωρίς άγχος και προβληματισμούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, θα είστε προσιτοί και θα δείχνετε το ενδιαφέρον σας, στοιχεία που θα βοηθήσουν ένα συγκεκριμένο άτομο να περάσει σε προσωπικές αποκαλύψεις, ενδέχεται να λάβετε ερωτική εξομολόγηση. Έρχονται απρόοπτες ερωτικές συναντήσεις με όμορφη κατάληξη. Η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να κλείσετε ανοιχτές εκκρεμότητες, αν κάποιοι από εσάς θέλετε να επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας, τώρα θα σας δοθεί το κατάλληλο έναυσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα δείξετε εμπιστοσύνη στα προσόντα και στις ικανότητες σας δε θα απουσιάζει η αυτοπεποίθηση, παίρνετε απόφαση να υλοποιήσετε ιδέες και όνειρα, ωστόσο καλό θα είναι να μην κινηθείτε επιπόλαια, σας συμβουλεύω ο τρόπος σκέψης σας να μην είναι επιφανειακός. Ναι μεν θα είστε σε θέση να αποβάλλετε το άγος και τις ανασταλτικές σκέψεις, όμως κινήσεις ρίσκου θα πρέπει να μελετηθούν σε βάθος, οι απερίσκεπτες ενέργειες θα σας στοιχίσουν. Το νου σας στην αυθόρμητη και στην υπερβολικά αισιόδοξη πλευρά του χαρακτήρα σας, πριν ξεκινήσετε τις πράξεις, τις συμφωνίες και τις υπόγραφες, συμβουλευτείτε τα κατάλληλα άτομα. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, εσείς που ασχολείστε με επαγγέλματα επικοινωνιακού ενδιαφέροντος θα τα πάτε πολύ καλά, νέες γνωριμίες θα προκύψουν, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα είστε δραστήριοι και παρορμητικοί, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε την διάθεση να πειραματιστείτε, ίσως να μπείτε στην διαδικασία δοκιμαστικής σχέσης. Για εσάς που ήδη έχετε σταθερό δεσμό, η σημερινή όψη θα σας ωθήσει στο να αναζητήσετε μια δημιουργική και εποικοδομητική κατάληξη, δεν αποκλείεται να συζητήσετε το ενδεχόμενο της δέσμευσης. Ένα πρόσωπο θα σας αποκαλυφθεί ερωτικά, αν δείξετε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσετε, τότε πολύ γρήγορα θα γίνει ξεκίνημα σταθερού δεσμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αναποφασιστικότητα θα σας διακρίνει, άστατη θα είναι η σκέψη σας, προσπαθήστε να φέρετε σε ισορροπία τον εσωτερικό σας κόσμο, μη μεγεθύνετε τις δυσκολίες. Κινηθείτε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε την υπερβολή ή την έξαρση στις αντιδράσεις σας. Σε ανοιχτά επαγγελματικά θέματα αναζητήστε πρακτικές λύσεις, μην αφήσετε τις καταστάσεις να αιωρούνται. Η χαλαρότητα σας θα βοηθήσει στο να διατηρηθεί ήρεμο κλίμα στις οικογενειακές σας επαφές, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα δώσετε τροφή για εντάσεις και διαφωνίες. Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, συζητήστε, συναναστραφείτε, βγείτε έξω με φίλους. Σε αγορές ανανέωσης θα προβείτε, ενδεχομένως να βρείτε στην κατανάλωση διέξοδο αποφόρτισης. Τα έξοδα σας θα πρέπει να είναι συνετά, μη παρασυρθείτε σε αγορές που ουσιαστικά δε θα έχουν χρησιμότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να ανασυνταχτείτε και να ανασυγκροτηθείτε προκειμένου να διεκδικήσετε κάποιες επιθυμίες ή κάποιο πρώην ερωτικό σας ταίρι. Με λίγα λόγια στην παρούσα φάση δεν θα το βάλετε κάτω, θα κάνετε ότι περνά απ το χέρι σας προκειμένου να καταλήξετε σε ένα δημιουργικό αποτέλεσμα. Η σημερινή όψη θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, αν εδώ και καιρό έχετε βάλει στο μάτι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο τώρα θα σας δοθεί άνοιγμα προσέγγισης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Θα σας επηρεάσουν τα λόγια και τα σχόλια που θα ακούσετε, θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στη στάση και στην έκφραση σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τον αρνητισμό και τις απότομες ή οξύθυμες απαντήσεις. Σήμερα θα εμφανιστείτε παρορμητικοί, αντιδραστικοί, ίσως και αρκετά απόλυτοι στις απόψεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να τρενάρετε συνέδρια και τελεσίδικες συμφωνίες. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στις σκέψεις σας και στις επιθυμίες σας, ενδεχομένως να εμφανιστούν τάσεις αναποφασιστικότητας, ίσως να εκτροχιαστείτε από τους επαγγελματικούς σας στόχους. Προσπαθήστε να αποβάλετε τις απογοητευτικές σκέψεις ταυτοχρόνως κρατήστε σε ισορροπία τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις, μην αναλάβετε οικονομικά ρίσκα. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, μιλήστε για θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα κάνετε την δοκιμή να υιοθετήσετε έναν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων και το πείραμα σας θα πετύχει. Η ελκυστική και εξίσου εντυπωσιακή παρουσία ενός προσώπου θα καταφέρει να εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα διαπιστώσετε πως πλέον έχει επέλθει ποικιλία στα ερωτικά σας γούστα. Ενδεχομένως να δημιουργηθεί ερωτικό δίλλημα στην καρδιά σας, πάντως το σίγουρο είναι πως έρχονται ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις που θα καταφέρουν να δώσουν νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σε περίπτωση που νιώθετε πως οι προσπάθειες που καταβάλετε δεν έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα αλλάξτε την οπτική σας, γενικεύστε και διαφοροποιείστε τον τρόπο σκέψης σας. Αφήστε πίσω σας παρελθοντικές αποτυχίες που αφορούν είτε επαγγελματικά άλματα, είτε προσωπικές σχέσεις και αναπροσαρμόστε σχέδια και βλέψεις. Θα χρειαστεί υπομονή, σταδιακά θα προκύψουν καινούργια ανοίγματα, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας φύγουν μέσα από τα χέρια, αξιοποιήσετε αυτό που θα εμφανιστεί. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεκτικότητα θα δείξετε στα καινούργια πρόσωπα που θα σας συστήσουν. Διευρύνονται οι γνωριμίες σας, οι συναναστροφές σας θα είναι δημιουργικές. Αποφορτιστείτε, ψυχαγωγείτε και προσπαθήστε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας αποβάλλοντας τις αρνητικές σκέψεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα έχετε την επιθυμία να νιώσετε  ελεύθεροι, να ακολουθήσετε οτιδήποτε διαφορετικό προκύψει. Η ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από καταπιεστικές καταστάσεις θα σας ωθήσει σε συναισθηματικές συζητήσεις και προσεγγίσεις που θα τερματίσουν υπέρ σας. Ενδεχόμενα νέων γνωριμιών θα σας φτιάξουν την διάθεση, ωστόσο δεν θα λείψει και η προοπτική επανασύνδεσης. Η σημερινή όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσετε και να κερδίσετε το ενδιαφέρον προσώπου από τα παλιά.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Κινηθείτε με σύνεση και προγραμματισμό, προσοχή να μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα και ο υπερβολικός ενθουσιασμός σας ωθήσει σε στόχους έκτος ρεαλιστικού πλαισίου. Εφικτές θα πρέπει να είναι οι επιδιώξεις σας, ναι μεν θα βρίσκεται σε τόνωση η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας, ωστόσο δε θα είναι σοφό να δοκιμαστείτε ή να ρισκάρετε χωρίς να υπάρχει ένα εναλλακτικό πλάνο ή ένα σίγουρο πάτημα σε περίπτωση αποτυχίας. Τακτοποιήστε τις οικονομικές σας οφειλές, μη παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας, κινηθείτε με υπευθυνότητα σε θέματα που από καιρό αιωρούνται. Η εγκράτεια και ισορροπημένη σκέψη δε θα πρέπει να λείψουν από τις ενέργειες ή τις επιλογές σας , μην αφήστε την παρορμητικότητα να γίνει οδηγός των αποφάσεων σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα νέων γνωριμιών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα είστε έτοιμοι να ζήσετε το καινούργιο και το διαφορετικό, τώρα θα αφήσετε στην άκρη εικασίες για αρνητικά ενδεχόμενα, θα τολμήσετε να ρισκάρετε και να δοκιμάσετε. Ναι θα πείτε στην ερωτική πρόταση που θα σας κάνουν και η επιλογή σας θα είναι πολύ σωστή, σας φανερώνω πως δεν θα υπάρξει απογοητευτική κατάληξη. Αυτή την φορά θα αφήσετε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο,  θα φανερώσετε την ερωτική σας έλξη και οι εξελίξεις θα δρομολογηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα ίσως να εμφανιστούν προβληματισμοί ή ανασφάλειες, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, σας συμβουλεύω να αποφύγετε το άγχος. Καλό θα είναι να μην αδρανήσετε σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον, μην αφήσετε για αύριο δουλειές που πρέπει να γίνουν σήμερα. Αν έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς προσπαθήστε να τους κλείσετε ή έστω να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ή μια τακτική σταδιακής εξόφλησης. Στις κουβέντες που θα ανταλλάξετε καλό θα είναι να υπάρχει ειλικρίνεια και σαφήνεια, αποφύγετε τα αόριστα λόγια για να μην δημιουργηθούν μπερδέματα. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, δεχτικοί θα είστε στις καινούργιες γνωριμίες. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε, ωστόσο προσοχή στα ποσά που θα καταναλώσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, κάτι μέσα σας θα σας ωθήσει στο να περάσετε την ερωτική σας ζωή σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Μετατοπίζετε στόχους και επιθυμίες, σε αυτή σας την απόφαση ενδέχεται να σας οδηγήσει η απρόσμενη εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου. Αλλαγές έρχονται στην ζωή σας, στην καρδιά σας και στις προτιμήσεις σας. Σήμερα ίσως να πάρετε την τολμηρή απόφαση να αλλάξετε ερωτικό ταίρι. Πριν περάσετε σε ουσιαστικές πράξεις, φροντίστε πρώτα να ξεκαθαρίσετε ανοιχτές παρελθοντικές υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δεν θα είναι ευνοϊκή μέρα για αποφάσεις, προσοχή να μην δημιουργήσετε συνθήκες εσωτερικής πίεσης. Οι επιλογές σας ενδεχομένως να είναι επηρεασμένες από καταστάσεις εκνευρισμού και άγχους, καλυτέρα να αποφύγετε τις τελεσίδικες ενέργειες.  Ίσως να δείξετε αστάθεια ως προς τους επαγγελματικούς σας στόχους, η εσωτερική σας ένταση θα φέρει πισωγυρίσματα. Αποφύγετε τις βεβιασμένες πράξεις, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαπραγματευτείτε, συμφέρουσες θα είναι οι προτάσεις που θα ακούσετε, θα έχετε το περιθώριο να απαντήσετε όταν θα νιώσετε έτοιμοι. Σας δίνω τη συμβουλή να οριοθετήσετε τάσεις ανυπομονησίας, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να σας αγχώσει, προσπαθήστε να σκεφτείτε με ηρεμία. Σε οικογενειακά θέματα, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις σας θα πορευτούν ανάλογα με τον τρόπο που θα εκφραστείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ετοιμαστείτε για διαφόρων ειδών ερωτικά ανοίγματα και προκλήσεις, σήμερα κάτι πρωτοποριακό θα πράξετε, θα επιδοθείτε σε ενέργειες που δεν τις έχετε κάνει ποτέ ως τώρα. Ένα απρόοπτο συμβάν θα διαφοροποιήσει τις ερωτικές σας συνθήκες, έρχονται αλλαγές σε επαφές και σχέσεις. Εσείς οι ίδιοι θα επιδιώξετε ξεκαθάρισμα καταλήγοντας σε ριζικές αποφάσεις, ίσως ένα παλιό ερωτικό κεφάλαιο να κλείσετε και ένα ολοκαίνουργιο να ξεκινήσετε, η σημερινή όψη θα σας ωθήσει στο να διεκδικήσετε και να καταλήξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε να μην παρασυρθείτε από τις αντιδραστικές σας τάσεις. Στην προσπάθεια σας να τερματίσετε τις έκρυθμες καταστάσεις το νου σας να μην δημιουργήσετε νέες. Ναι μεν θα πάρετε την απόφαση να βγείτε από την αναμονή και την αδράνεια, η στάση σας θα είναι αποφασιστική, ωστόσο η τακτική σας αν είναι αλλοπρόσαλλη ή επίμονη ενδεχομένως να δημιουργήσει εντάσεις και ρήξεις. Τα συμβάντα θα σας δώσουν το έναυσμα να απαλλαγείτε από αρνητικές και ψυχοφθόρες σχέσεις ή συνθήκες, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις επαγγελματικές ή προσωπικές, όμως το καθετί θα πρέπει να έχει μέθοδο και μέτρο. Οι αποφάσεις σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες, προσοχή στις συναισθηματικές εξάρσεις και στα ξεσπάσματα που θα απορρέουν από την ανάγκη σας για εκτόνωση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, έντονη θα είναι η διάθεση σας να ζήσετε κάπως απελευθερωμένα, ίσως να εναντιωθείτε στο ερωτικό σας κατεστημένο. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν καινούργιες ερωτικές κατευθύνσεις που κατά πάσα πιθανότητα θα προκύψουν από δικές σας προσεγγίσεις. Στην ερωτική σας σχέση θα δοθεί λύση σε ένα συγκεκριμένο θέμα που σας δημιουργούσε στασιμότητα, όσοι από εσάς είστε σε αναμονή περιμένοντας κίνηση από πρώην ταίρι σας, ετοιμαστείτε θα λάβετε χαρούμενο κάλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είστε σε θέση να αντιληφθείτε τα προτερήματα σας, ωστόσο προσπαθήστε να συνειδητοποιήσετε και τις αδυναμίες σας με σκοπό να προστατευτείτε απ αυτές. Προσοχή στον βαθμό ριψοκινδυνότητας που θα έχουν οι ενέργειες και οι καινούργιες σας επιλογές. Μια πρόταση κάπως απρόσμενη θα σας προτρέψει στο να αναλάβατε ρίσκα και να προχωρήσετε με αποφασιστική διάθεση, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε και να προνοήσετε. Σας δίνω τη συμβουλή να μην επιχειρήσετε να βαδίσετε σε τεντωμένο σκοινί, προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά. Ακολουθήστε την ανάγκη σας για ρίσκο και αλλαγές, όμως κινηθείτε με μέτρο, περιορίστε την υπερβολική αυτοεκτίμηση, μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον ενθουσιασμό σας. Ίσως να εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι και αντιδραστικοί, επιρρεπείς θα είστε σε κόντρες, προσπαθήστε να ρεγουλάρετε τις εξάρσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αποδράσετε από την ερωτική σας ρουτίνα, εσείς που αναζητάτε το απρόοπτο και το συναρπαστικό, έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, η μέρα σας δεν θα κλείσει άδοξα. Η εμφάνιση καινούργιου προσώπου σε χώρο που συχνά κινήστε, θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα δώσει νέα πνοή στην καθημερινότητα σας. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική να ξεκινήσετε σχέση με άτομο αρκετά διαφορετικό απ τις ως τώρα προτιμήσεις σας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ενδεχομένως να εμφανιστούν εσωτερικές αναστολές και αμφισβητήσεις, σε οικονομικά ζητήματα σας δίνω τη συμβουλή να τρενάρετε τις αποφάσεις σας. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, για την ώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προτιμήσετε την αναμονή και όχι τη δράση. Σε επαγγελματικά άλματα αν κινηθείτε με επιφύλαξη θα προστατευτείτε από παγίδες που δημιουργούνται από τον έντονο ενθουσιασμό, θα είναι σωστή η απόφαση σας να αποφύγετε την ανάληψη μεγάλων ρίσκων. Οι συνομιλίες σας προσπαθήστε να είναι ήρεμες και αναλυτικές, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και συναντήσεις, εκφραστείτε με ειλικρίνεια, κάντε ξεκάθαρους τους στόχους και τις βλέψεις σας. Σε θέματα οικογενειακών υποθέσεων καλείστε να πάρετε ώριμες αποφάσεις, σε ζητήματα εντάσεων ηρεμήστε τα πνεύματα, δώστε υποσχέσεις που να μπορείτε να τις τηρήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να βγείτε από την ερωτική σας στασιμότητα, προσιτή θα είναι η στάση σας, δυναμικές οι διαθέσεις. Σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα, θα δοθεί δυνατότητα καινούργιας ερωτικής αρχής. Ξαφνική πρόταση που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις που θα αλλάξουν τα ερωτικά σας δεδομένα, κάποιος θα σας δείξει εμπράκτως πως θέλει να κυριαρχήσει στην ερωτική σας ζωή.