Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (28/02)

90

Σήμερα η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων.

Η ημέρα φαίνεται πως θα έχει αρκετό τρέξιμο καθώς η συνάντηση της Σελήνης με τον Άρη θα σε οδηγήσει να καταπιαστείς με πολλά πράγματα ταυτόχρονα και να θελήσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο! Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες και να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου προκειμένου να αποφύγεις το τρέξιμο. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ανήσυχη θα είναι η σκέψη σας, με διαφόρων ειδών δραστηριότητες θα ασχοληθείτε, κοινωνικότητα και ζωτικότητα θα βρίσκονται σε ανεβασμένο επίπεδο. Ο εσωτερικός σας κόσμος ενδεχομένως να ταλαιπωρηθεί απ κάποια σκαμπανεβάσματα που ουσιαστικά θα δημιουργηθούν από τον άστατο τρόπο σκέψης σας. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να κινηθείτε ανυπόμονα , διατηρήστε τον ενθουσιασμός σας ωστόσο μην απαιτήσετε να γίνουν όλα εδώ και τώρα. Εσείς οι αγχωμένοι προσπαθήστε να αποφορτιστείτε, φανείτε δεκτικοί σε προτάσεις για κοινωνικές επαφές, παρέες και φιλικές συναναστροφές. Η συνάντηση και συνομιλία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να ισορροπήσει τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και εναλλαγές. Δεν αποκλείεται να συμβούν απρόοπτα συμβάντα, χαλαρώστε και ακολουθήστε τη ροη των γεγονότων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, οι σημερινές όψεις θα ενισχύσουν την αποφασιστικότητα σας, μαχητική θα είναι η ερωτική σας στάση, πρόθυμοι θα είστε να βαδίσετε σε καινούργια ερωτικά μονοπάτια. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να τερματίσετε ερωτική σχέση που πλέον δεν σας ικανοποιεί, προσοχή στην αχαλίνωτη τάση που θα έχετε για αλλαγές και αποδράσεις. Η συμπεριφορά σας θα είναι εκδηλωτική και θερμή όχι μόνο στα ήδη γνωστά σας άτομα, αλλά και στα καινούργια πρόσωπα που θα εξιτάρουν το ενδιαφέρον σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα τις αρπάξετε τις ευκαιρίες, ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερτιμήσετε τις δυνατότητες σας, θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές σχετικά με τις δημιουργικές σας ικανότητες. Εσείς που συνεργάζεστε σε ομαδικό κλίμα καλό θα είναι να εμπιστευτείτε και να εκτιμήσετε τα προσόντα των υπολοίπων. Η κοινωνική σας διάθεση θα σας κάνει δεχτικούς σε προτάσεις για εξόδους, οι συνομιλίες σας με φιλικά πρόσωπα θα καταφέρουν να ανεβάσουν για τα καλά τη διάθεση σας. Ευχάριστα λόγια θα ακούσετε, στις συζητήσεις σας θα ειπωθούν κουβέντες που θα τονώσουν την αισιοδοξία σας. Εσείς οι απογοητευμένοι θα βρείτε στήριγμα και συμπαράσταση. Εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, με άνεση θα μιλήσετε για τα συναισθήματα σας, σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η μέρα θα σας φέρει προοπτική για νέο ερωτικό ξεκίνημα, τώρα όλα θα στηριχτούν στις βλέψεις και στις αποφάσεις σας. Θα έχετε την τάση να θέλετε να αναλύσετε, να εξηγήσετε και να συνειδητοποιήσετε, ωστόσο προσοχή στην πιεστική στάση, αποφύγετε ενέργειες εμμονής ή έντονης επιμονής. Σήμερα θα φανείτε ιδιαιτέρως ελκυστικοί σε πρόσωπο που θα έχει σοβαρές ερωτικές βλέψεις για εσάς και ο έλεγχος της πορεία σας θα περάσει στα δικά σας χέρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Διαφοροποιείται η οπτική σας γωνία, καινούργιες ιδέες θα αλλάξουν την κατεύθυνση των επαγγελματικών σας αναζητήσεων. Σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η διάθεση σας για εξτρεμιστικές ενέργειες, στόχο θα έχετε να πρωτοστατήσετε, να πρωτοτυπήσετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Από την πλευρά σας θα σημειωθούν ασυνήθιστες πράξεις, επειδή είστε χαρακτήρες που μερικές φορές πολύ εύκολα ενθουσιάζεστε γι αυτό προσοχή στις υπερβολές. Θα εκφράσετε τις απόψεις σας με τρόπο που θα καταφέρετε να πείσετε και να δώσετε τροφή για σκέψη. Σας δίνω τη συμβουλή σε οικονομικά θέματα να αποφύγετε τα έντονα ρίσκα, προσοχή στις επιπολαιότητες, διατηρήστε την παρορμητικότητα σας σε ελεγχόμενα επίπεδα. Πριν πάρετε αποφάσεις και προσχώσετε σε ενέργειες υπολογίστε πολύ καλά όλες τις πιθανότητες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει να αναθεωρήσετε για αισθήματα και πρόσωπα, θα σας δημιουργήσει άνοιγμα για συναντήσεις και συνομιλίες που θα φέρουν ουσιαστικό ξεκαθάρισμα. Η στάση σας θα είναι πολύ ερωτική, σήμερα θα χειριστείτε με σωστό τρόπο την γοητεία σας, το παρουσιαστικό σας θα φάνει ελκυστικό σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Σε περίπτωση που βάλετε στο στόχαστρο σας την επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας, να ξέρετε πως θα καταφέρετε να το ξανά κερδίσετε, καλό θα είναι να μη ξοδέψετε επιπλέον χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σε εγρήγορση θα βρίσκεται η νοητική σας κατάσταση, έξυπνα θα σκεφτείτε και θα κινηθείτε. Απελευθερωμένο θα είναι το πνεύμα σας, θα είστε σε θέση να αποκολληθείτε από πωρωμένες απόψεις, τις καταστάσεις θα τις αναλύσετε σφαιρικά ερευνώντας όλα τα ενδεχόμενα με τα υπέρ και τα κατά τους. Με ξεκάθαρο τρόπο θα διατυπώσετε ιδέες ανάγκες ή ακόμα και παράπονα, θα καταφέρετε να γίνετε κατανοητοί, δεν θα αφήσετε περιθώριο παρεξηγήσεων ή παρερμηνεύσεων. Στον οικονομικό σας τομέα δεν αποκλείεται να προκύψει άνοιγμα για μελλοντική ή σταδιακή βελτίωση. Σε περίπτωση που λάβετε πρόταση για νέα επαγγελματική συνεργασία να ξέρετε πως θα υπάρξει ομαλή πορεία, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές. Εσείς οι στρεσαρισμένοι θα καταφέρετε να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, βγαίνετε από καταστάσεις άγχους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα μπείτε στη διαδικασία να κάνετε καινούργια ερωτικά σχέδια, έρχονται ουσιαστικές και θετικές αλλαγές. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη, σας δίνω την συμβουλή να έχετε ξεκάθαρη στάση και σταθερή συμπεριφορά. Μη καμουφλάρετε τα αισθήματα που θα νιώσετε, σας φανερώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Στις συζητήσεις σας θετικό αποτέλεσμα θα έχει η επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε θα είστε σε θέση να κατανοήσετε. Κάποιες απρόοπτες μικρό δυσκολίες ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν άγχος, ωστόσο θα είστε σε θέση να κινηθείτε με αυτοέλεγχο. Θα είστε εξοπλισμένοι με οξυδέρκεια και διορατικότητα, εμπιστευτείτε τις πνευματικές σας ικανότητες δε πρόκειται να πέσετε σε λανθασμένες κινήσεις. Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει βάσεις σταθερές, σας προτρέπω να δεχτείτε τη συνεργασία που θα σας προτείνει. Δυναμική θα είναι η στάση σας σήμερα θα καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές ή τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, σε ισορροπία θα κρατήσετε την παρορμητικότητα σας. Συναντήσεις και φιλικές συνευρέσεις θα τονώσουν τις διαθέσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, προσωπικό ραντεβού με συγκεκριμένο άτομο, θα σας ανανεώσει ψυχικά και ερωτικά. Η σημερινή μέρα έρχεται να τερματίσει την στασιμότητα σας, φέρνει εξελίξεις και αποτελέσματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Ερωτική αύρα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, η διάχυτη στάση που θα εκδηλώσετε θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές αποκαλύψεις, τετ α τετ συνάντηση θα καταλήξει σε δεσμό. Καταφθάνει προοπτική σταθερής σχέσης με δεσμευτικές υποσχέσεις γι αυτό δείξτε ανεπιφύλακτα το ενδιαφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εσείς που θέλετε να περάσετε σε διεκδικήσεις θα βρείτε πρόσφορο έδαφος, όμως οι ενέργειες σας δε θα πρέπει να υποκινούνται από τον υπερβολικό ενθουσιασμό, για να μην γίνουν σφάλματα φροντίστε να είναι σκεπτόμενες οι πράξεις σας, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Σε θέματα επαγγελματικά, τα βήματα σας θα πρέπει να είναι μελετημένα, οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Αν σκεφτείτε με ορθολογισμό θα είστε σε θέση να αναθεωρήσετε για απόψεις ή για αρνητικές ενέργειες που έγιναν από πλευράς σας στο παρελθόν. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για διαφοροποιήσεις, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε διαπραγματεύσεις αλλά και διαφόρων ειδών συναισθηματικές υποθέσεις. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν νέα ανοίγματα, προσπαθήστε να αλλάξετε και να διορθώσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να γνωρίσετε καινούργια άτομα, θα γίνετε ελκυστικοί και τολμηροί, σήμερα θα αξιοποιήσετε τις νέες προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Ευχάριστες συναντήσεις θα σας αποδείξουν πως η τύχη θα είναι με το μέρος σας, γι αυτό κινηθείτε με αυθορμητισμό και περάστε σε ερωτικές προσεγγίσεις. Το πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να σας πλησιάσει, ναι μεν θα κάνει το πρώτο βήμα, ωστόσο θα περιμένει από εσάς το δεύτερο!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ενθουσιασμός θα σας διακατέχει, για να αποφύγετε τις επιπόλαιες πράξεις σας συμβουλεύω να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, τις επιθυμίες σας και τις προτεραιότητες σας. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε προκειμένου να πάρετε σωστές αποφάσεις είναι να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι αναζητάτε και τι είναι αυτό που πραγματικά έχετε πρωταρχική ανάγκη. Αναρωτηθείτε τι είστε σε θέση να θυσιάσετε ή να παραγκωνίσετε για να μπει η επαγγελματική αλλά και η προσωπική σας ζωή σε πορεία βελτίωσης. Σκεφτείτε λογικά και αντικειμενικά, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τις αδυναμίες σας και να δώσετε εξηγήσεις σε ανασφάλειες που ενδεχομένως να είναι υποσυνείδητες. Θετικές απαντήσεις θα δώσετε σε εξόδους και κοινωνικές επαφές. Συγκαταβατικοί και εκδηλωτικοί θα είστε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα, ισορροπημένες θα είναι οι επαφές σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, οι ερωτικές σας βλέψεις θα είναι άμεσες και σοβαρές, θα αποφύγετε να εστιάσετε σε ανούσιες λεπτομέρειες. Στόχος σας θα είναι να περάσετε στην ουσία και στο βάθος της υπόθεσης, γι αυτό είναι πολύ πιθανό με δική σας πρωτοβουλία να γίνουν σοβαρές συζητήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Η ερωτική σας στάση θα είναι θερμή και αρκετά ερωτική, σήμερα θα  καταφέρετε να κλείσετε επιτυχώς ένα συγκεκριμένο ερωτικό σας ζήτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δεν αποκλείεται να δοθεί η αφορμή που θα σας ωθήσει στο να αλλάξετε άποψη για ένα συγκεκριμένο επίμαχο θέμα. Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, αναπροσαρμόζετε τις επαγγελματικές και οικονομικές σας προσδοκίες. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να βγάλετε από τη ζωή σας ή από την καθημερινότητα σας πρόσωπα που εμποδίζουν την εξέλιξη σας, θα κάνετε πέρα τις συντηρητικές ή προκατειλημμένες απόψεις, δεν θα δεχτείτε ασφυκτικές συνθήκες και ψυχολογικές πιέσεις. Έρχονται ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα, είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε κινήσεις επαγγελματικής επέκτασης, θα αναζητήσετε συνεργασίες που να μπορούν να οδηγήσουν σε βελτίωση. Οι συνομιλίες σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποδειχτούν ιδιαιτέρως εποικοδομητικές, η μεταξύ σας συνεργασία θα έχει προσοδοφόρα κατάληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα κυνηγήσετε, θα διεκδικήσετε, εσείς οι ίδιοι θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για διαφόρων ειδών αλλαγές. Θα υπάρξει προοπτική να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο στην ζωή σας, φανείτε δεχτικοί στους γύρω σας. Δυναμική  θα είναι η διάθεση σας, πρόσωπο που θα σας συστήσουν θα καταφέρει να ανεβάσει την αισιοδοξία σας ανοίγοντας νέο ερωτικό ορίζοντα στην ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αναπτερωμένη θα είναι η διάθεση σας, ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας και ο δυναμισμός σας, σήμερα δεν θα φοβηθείτε τα ρίσκα, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τρέξετε τις κινήσεις σας, ωστόσο τα βήματα σας θα πρέπει να είναι προσγειωμένα. Δείξτε διαλλακτικότητα στην επικοινωνία σας με τους τρίτους, σε θέματα διαπραγματεύσεων η διπλωματική συμβιβαστικότητα σας θα σας βγάλει σε καλό. Στον εργασιακό σας χώρο προσπαθήστε να κινηθείτε συγκρατημένα, βάλτε στόχο την βελτίωση σχέσεων, όρων, και επαφών. Σήμερα θα λάβετε ευχάριστες προτάσεις που θα τονώσουν την κοινωνικότητα σας θα έχετε άνοιγμα για χαλάρωση και ανέμελες δραστηριότητες. Καλό θα είναι να μην υπερφορτώσετε τη μέρα σας, ξεκουραστείτε, μην επιβαρύνετε τη σωματική σας κατάσταση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ίσως να διαφοροποιήσετε τους ερωτικούς σας στόχους, σήμερα θα προσπαθήσετε να βάλετε σε μια τάξη και σειρά  αισθήματα και βλέψεις, θα ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά της σχέσης σας. Τώρα θα καταφέρετε να συνειδητοποιήσετε τι αισθάνεστε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, τι μπορείτε να του προσφέρετε και τι επιδιώκετε να πάρετε από αυτό. Εσείς οι ερωτικά μονοί ενδιαφέρον θα δείξετε στο καινούργιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στο δρόμο σας, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να εντυπωσιάσετε ακόμα και να μαγνητίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Βγείτε από το άγχος και προσπαθήστε να κινηθείτε με ψυχραιμία και αισιοδοξία. Αποφύγετε πράξεις πανικού έρχονται οικονομικά ανοίγματα, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας. Ευνοϊκά συμβάντα θα υπάρξουν στον επαγγελματικό σας τομέα, ανοίγεται προοπτική ανόδου, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Εσείς οι ανήσυχοι που σας κούρασε η αβεβαιότητα ή τα ριψοκίνδυνα ρίσκα που τυχόν να αναλάβατε, τώρα περνάτε σε περίοδο ισορροπίας και σταθερότητας, θα δείτε τους κόπους σας να ανταμείβονται. Όσοι από εσάς ήρθατε αντιμέτωποι με κάποια οικογενειακά προβλήματα, ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να δώσετε την απαιτουμένη λύση, ώριμος θα είναι ο χειρισμός σας. Σήμερα θα προσφέρετε τη βοήθεια σας και θα λάβετε υποστήριξη από τα κοντινά σας άτομα, τα συμβάντα θα καταφέρουν να αναπτερώσουν την αυτοπεποίθηση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα προσπαθήσετε να δείτε σφαιρικά την ερωτική σας ζωή, δεν θα ασχοληθείτε με τα μεμονωμένα γεγονότα αλλά με το γενικό αποτέλεσμα της σχέσης που ήδη έχετε. Για εσάς τους ελεύθερους άνευ σχέσης, θα υπάρξει ένα πρόσωπο έκπληξη, που αν φερθείτε με σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον, τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη με ενδεχόμενο σταθερού δεσμού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Απελευθερωμένα και τολμηρά θα είναι τα λόγια σας, δε θα υπάρξει δισταγμός στον τρόπο έκφρασης σας. Στις επαγγελματικές σας διεκδικήσεις και συζητήσεις αν θέλετε να ασκήσετε επιρροή θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά, καλό θα είναι να αποφύγετε τις αιχμηρές κουβέντες. Ακμαία θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσει να κυριαρχήσετε, διαύγεια, αισιοδοξία και δημιουργικό πείσμα θα είναι τα τρία βασικά στοιχεία σας, στις τρέχουσες υποθέσεις σας θα υπάρξει δίοδος διεκπεραίωσης. Για εσάς που αντιμετωπίζετε οικονομική στενότητα έρχονται ευνοϊκές προτάσεις και συνεργασίες, στρώνεται πρόσφορο έδαφος για κερδοφόρες επιλογές. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και περάστε σε διεκδικήσεις, ωστόσο αποφύγετε τις υπερβολές. Στον οικογενειακό σας τομέα, αναλυτική συζήτηση θα λύσει πρόβλημα ή παρεξήγηση που σας είχε στεναχωρήσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ενδιαφέρον θα δείξετε σε καινούργιες γνωριμίες, η σημερινή μέρα θα σας κάνει ελκυστικούς και μαχητικούς. Αν έχετε στην σκέψη σας προτάσεις να τις εκφράσετε, αν θέλετε να πλησιάσετε κάποιο πρόσωπο τότε εκδηλωθείτε ανεπιφύλακτα, περάστε άφοβα σε διεκδικήσεις το αποτέλεσμα θα ανοίξει νέους ορίζοντες στην ερωτική σας ζωή. Ένα προσωπικό σας ραντεβού θα κλείσει με ευχάριστη ερωτική κατάληξη, για εσάς τους χωρισμένους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σας συμβουλεύω να κινήσετε τα νήματα για να γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις γύρω από θέματα που δεν σηκώνουν επιπλέον αναβολές. Ευνοϊκό θα κάνει το κλίμα για ξεκαθαρίσματα, για δημιουργική επικοινωνία και κυρίως για ελευθερία έκφρασης. Τις απόψεις και την γνώμη σας διατυπώστε τις με σαφήνεια χωρίς μισόλογα και διστακτικότητα. Θα είστε σε θέση να εκφράσετε σκέψεις και νέες ιδέες, στον εργασιακό σας χώρο θα εισακουστούν κάποιες προτάσεις που θα αποφασίσετε να εκφράσετε. Σήμερα θα τονωθεί η ψυχολογία σας, μια πολύ ευχάριστη πρόταση θα σας βγάλει από την ρουτίνα, θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε έξω να συναντηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα. Οι συναναστροφές σας θα έχουν θετική εξέλιξη, προσοχή στην στάση που θα κρατήσετε σε οικογενειακό σας πρόσωπο που ενδεχομένως να σας παραπονεθεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, καταφθάνουν εξελίξεις δυνατών ερωτικών προδιαγραφών που θα περιμένουν τις αποφάσεις σας. Θα σας γίνει πρόταση για ραντεβού και οι περεταίρω επαφές δεν εξαρτηθούν από εσάς τους ίδιους. Η σημερινή όψη θα σας ωθήσει στο να αναλάβετε την πρωτοβουλία να ξεδιαλύνετε το ομιχλώδες ερωτικό τοπίο. Καταφθάνει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και νέο ερωτικό ξεκίνημα.