Ο Τσίπρας έδειξε στον Πολάκη την πόρτα εξόδου

95

“Όποιος ακολουθεί δική του γραμμή που υπονομεύει τις συλλογικές αποφάσεις και την ηγεσία, θέτει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης”.

Αυτό διαμηνύει η Κουμουνδούρου στον Παύλο Πολάκη μετά και από την κατάπτυστη ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Κομματικές πηγές συγκεκριμένα αναφέρουν:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του.

Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας.

Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης”.

Η τροχιά ρήξης

Υπενθυμίζεται ότι ο Πολάκης βρίσκεται σε τροχιά ρήξης με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον εκβιασμό που επιχείρησε στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή ο ψηφοδέλτιο των Χανίων.

Όπως μετέδιδε το capital.gr σε δημοσίευμα του, ο βουλευτής Χανίων επιχειρώντας να αποκτήσει πλήρη έλεγχο στα Χανιά,  εκβίαζε την Κουμουνδούρου πως εάν δεν συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο ο φίλος του Μ. Χαιρετάκης προκειμένου να κόψει ψήφους από τον πρώην υπουργό Γιώργο Σταθάκη που κατεβαίνει στον ίδιο νομό,  θα αποχωρήσει.

Ο Αλέξης Τσίπρας του είχε απαντήσει grosso modo: “Στο καλό”, όπερ και πράττει σήμερα.