Δολοφονία Καρολάιν: Παραιτήθηκε η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

128
Επικαλείται «επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους» που δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει ως συνήγορος υπεράσπισης στην εν λόγω υπόθεση IN TIME / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Παραιτήθηκε η δικηγόρος του Μπάμπη ΑναγνωστόπουλουΚατερίνα Μαυροειδή, η οποία είχε αναλάβει να τον υπερασπιστεί στο β’ βαθμό ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών.

Η δικηγόρος μιλά στην ανακοίνωσή της για «επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους» που δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει ως συνήγορος υπεράσπισης στην εν λόγω υπόθεση.

Ολόκληρη η ανακοίνωσή της

Όπως είναι γνωστό είχα αναλάβει την υπεράσπιση του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στο β΄ βαθμό Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών.

Πλην όμως, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως συνήγορος υπεράσπισης στην εν λόγω υπόθεση και δηλώνω την παραίτησή μου.

Με εκτίμηση

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ

Διακοπή μέχρι τις 28 Μαρτίου

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη σε δεύτερο βαθμό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς μέσα στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά τον Μάϊο του 2021 διεκόπη για τις 28 Μαρτίου 2023.

Ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Φεβρουαρίου αλλά το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας προχώρησε τελικά σε διακοπή της δίκης, αφού προηγουμένως απέρριψε το αίτημα για αναβολή της εκδίκαση της υπόθεσης, που υπέβαλε η νέα δικηγόρος του ήδη καταδικασμένου σε ισόβια και σε επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η νέα δικηγόρος του κατηγορούμενου Κατερίνα Μαυροειδή, η οποία παραιτήθηκε αιφνιδίως σήμερα, είχε ζητήσει την αναβολή της υπόθεσης, καθώς όπως δήλωσε ορίστηκε στις 9 Φεβρουαρίου και δεν είχε ακόμη λάβει το σύνολο της δικογραφίας για να μπορέσει να ασκήσει επαρκώς τα υπερασπιστικά της καθήκοντα.

Πλέον ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καλείται να αναζητήσει νέο συνήγορο για να τον υπερασπιστεί στην επικείμενη δίκη, η οποία είναι βέβαιο ότι θα διακοπεί εκ νέου προκειμένου ο νέος δικηγόρος να λάβει γνώση των στοιχείων της δικογραφίας.