Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (24/02)

87

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας ωθήσουν στο να ανατρέξετε πίσω στο παρελθόν, ουσιαστικά θα σας δοθεί η δυνατότητα να αλλάξετε το αποτέλεσμα ή την πορεία που πήραν κάποιες ενέργειες επαφές ή συγκεκριμένες σχέσεις. Με λίγα λόγια θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη, να επανεκτιμήσετε καταστάσεις ή να ολοκληρώσετε υποθέσεις που τις είχατε αφήσει στη μέση. Τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και σε προσωπικά οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν ανάλογα με τις καινούργιες σας αποφάσεις και απόψεις. Στον οικογενειακό σας τομέα θα ‘ρθείτε κοντά με τα συγγενικά σας άτομα, περνάτε σε στάδιο ομαλότητας, αλληλοϋποστήριξης και αρμονικής συνύπαρξης. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, είναι πολύ πιθανό να οργανώσετε εξόδους διασκέδασης, θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για φιλικές συναντήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει εσωτερικές αντιφάσεις. Από την μια θα θελήσετε οικειότητα και ασφάλεια μέσα στην σχέση σας, από την άλλη όμως, θα νιώσετε ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία, συνεπώς οι ενέργειες σας ενδέχεται να κλονίσουν την συναισθηματική ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Προσοχή στις πράξεις και στα λόγια σας, χαλιναγωγήστε την παρορμητικότητα σας, ελλοχεύει κίνδυνος να παρασυρθείτε από τις ίδιες σας τις αντιδράσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Στο προσκήνιο βγαίνουν καταστάσεις που στο παρελθόν δεν είχατε καταφέρει να τις χειριστείτε αποτελεσματικά. Τα παλιά λάθη ίσως να φέρουν μια ελαφριά σύγχυση στο εσωτερικό σας κόσμο, ωστόσο ο προβληματισμός που θα προκύψει θα φέρει θετικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας. Παίρνετε την απόφαση να κινήσετε τα νήματα για να μπορέσετε να επέμβετε, να αλλάξετε και να διαφοροποιήσετε. Προμηνύονται ανατρεπτικές εξελίξεις, ένα απρόοπτο γεγονός θα σας δώσει την αφορμή να περάσετε σε συζητήσεις που θα τερματίσουν τις εντάσεις ή τις αρνητικές επιπτώσεις. Σε γενικές γραμμές σήμερα τα γεγονότα και τα απρόοπτα ανοίγματα θα είναι δημιουργικά, θα σας δώσουν το έναυσμα να εξερευνήσετε τον ψυχικό σας κόσμο, πολύ καλά θα κάνετε και θα αναζητήσετε αλήθειες, προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στο πως αισθάνεστε και στο τι είδους συναισθήματα σας δημιουργούν κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις μέσα στην σχέση σας. Θα εντοπίσετε τους φόβους σας, θα κάνετε την προσπάθεια να τους καταστείλετε, θα επιχειρήσετε να περιορίσετε τάσεις ζήλειας και ανασφάλειας. Αναλυτική συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε ένα επίμαχο σας ζήτημα, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να κρατήσετε την σχέση σας σε ισορροπημένο επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ψυχραιμία και λογική σκέψη θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να δημιουργήσετε συνθήκες συνεννόησης τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις προσωπικές. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θετικά θα είναι τα ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από αμφιβολίες ή προβληματισμούς. Οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα είναι ουσιαστικές, θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν αιωρούμενα ζητήματα ή αρνητικές υποθέσεις. Ιδιαιτέρως κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα κερδίσετε τις συμπάθειες, σήμερα καινούργια πρόσωπα θα σας πλησιάσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα στις πράξεις σας και στις αποφάσεις σας μάλλον δεν θα υπολογίσετε και πολύ την θέση ή την άποψη που θα έχει το ταίρι σας. Θα κινηθείτε κάπως ανεξάρτητα, δώστε μεγάλη προσοχή στο ύφος και στον τρόπο σας, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, θα νιώσετε την ανάγκη για ερωτικές εξορμήσεις, θα θελήσετε να απολαύσετε την ερωτική σας ζωή με τρόπο ελεύθερο, αδέσμευτο, ίσως και ασυμβίβαστο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα ίσως να υπάρξουν ψυχολογικές διακυμάνσεις, είναι πολύ πιθανόν οι σκέψεις που θα κάνετε να δημιουργήσουν συναισθηματικές εναλλαγές στον ψυχικό σας κόσμο. Αν θέλετε να βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία σας εισχωρήσετε στο βάθος των αισθημάτων σας, κάντε την αυτοψυχανάλυση σας, ψάξτε για αιτίες και αποτελέσματα. Εσείς οι στρεσαρισμένοι ή πεσμένοι μιλήστε για τα προβλήματα ή τις ανησυχίες σας στα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα είναι λάθος αν εγκλωβιστείτε στις σκέψεις σας και κρατήσετε απόμακρη στάση, υπάρχουν άτομα που μπορείτε να τα εμπιστευτείτε. Διατηρήστε συζητήσιμη και κοινωνική τη διάθεση σας, δώστε θετικές απαντήσεις στις φιλικές προτάσεις που θα σας γίνουν. Σήμερα θα υπάρξει δυνατότητα να λυθούν παρεξηγήσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να βάλετε μια σχετική τάξη στο συναισθηματικό σας κόσμο, τώρα θα καταφέρετε να διακρίνετε τις πληγές από τις αυταπάτες και τις φοβίες από τις ψευδαισθήσεις. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά έκανε όντως κάτι που σας πλήγωσε ή σας φόρτισε; ή μήπως υποθέσατε πως θα κάνει κάτι και φοβηθήκατε εκ των προτέρων; Τώρα θα σκεφτείτε, θα αναλύσετε και θα εξηγήσετε, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να βρείτε ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος και ποιος ο υποθετικός φόβος.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να εναντιωθείτε στις ψυχικές σας αδυναμίες, η σκέψη σας θα είναι λογική, φεύγουν οι αρνητικές εκδοχές που δημιουργήθηκαν από ανασφάλειες ή ανεξήγητες φοβίες. Σήμερα θα είστε σε θέση να παραδειγματιστείτε από τα παλιά και να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας. Σε προσωπική συζήτηση με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινότητα σας, η ειλικρίνεια που θα δείξετε θα λύσει παρεξηγήσεις, θα αποσυρθούν οι άστοχες ή άδικες κατηγορίες και θα εμφανιστεί η πραγματική όψη των καταστάσεων. Κατόπιν έντονης και τολμηρής συζήτησης θα προκύψει κλείσιμο αρνητικής υπόθεσης, θα καταφέρετε να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες. Ενδυναμώνονται σχέσεις και συναισθήματα, προσπαθήστε να ανοιχτείτε και να μιλήσετε χωρίς υπεκφυγές ή καχυποψίες, δείξτε εμπιστοσύνη δε θα προδοθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ο νου σας να μην αποδειχτεί πως, ναι μεν θέλετε να νιώθετε την ασφάλεια πως το πρόσωπο που αγαπάτε είναι πάντα και σταθερά δίπλα σας, ωστόσο εσείς από την δική σας πλευρά, να έχετε απόλυτη ελευθερία επίλογων και κινήσεων,  έστω κι αν αυτό δημιουργεί ανασφάλειες στο ταίρι σας. Η ασφάλεια, η ισορροπία και η εμπιστοσύνη, κερδίζονται δεν χαρίζονται, συνεπώς αποφασιστείτε τι είδους ερωτική ζωή και σχέση θέλετε, και κινηθείτε αναλόγως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα είστε σκεπτικοί και αναλυτικοί, δε θα σταθείτε στην επιφάνεια, θα αναζητήσετε εξηγήσεις και λύσεις. Αναμνήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα θυμηθείτε παρελθοντικά συμβάντα, θα εστιάσετε περισσότερο στην συναισθηματική όψη των καταστάσεων και όχι τόσο στον ψυχρό ρεαλισμό. Σε οικονομικά ζητήματα θα προτιμήσετε τις επενδυτικές κινήσεις, ουσιαστικά στόχος σας θα είναι να σταθεροποιήσετε και όχι να ανεβάσετε τον δείχτη αβεβαιότητας. Σε συναισθηματικό επίπεδο αν τσακωθήκατε με κάποιο συγκεκριμένο άτομο θα γίνουν κινήσεις συμφιλίωσης, σε περίπτωση που δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις από λάθος εντυπώσεις ή παραποιημένα λόγια τώρα θα καταφέρετε να εξηγήσετε και να επαναφέρετε την μεταξύ σας ισορροπία. Δεν αποκλείεται η μέρα σας να κλείσει με ευχάριστη συνάντηση, είναι πολύ πιθανόν να συστηθείτε με καινούρια άτομα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα αναρωτηθείτε, θα εστιάσετε και θα καταλήξετε. Θα εισχωρήσετε στο βάθος του εσωτερικού σας κόσμου, θα αναλύσετε τη συναισθηματική σας κατάσταση, και θα πάρετε αποφάσεις σχετικά με την πορεία της σχέσης σας. Φοβίες και ανασφάλειες θα ανασυρθούν στην επιφάνεια, αυτό θα είναι πολύ καλό, γιατί θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πάνω από όλα έχετε ανάγκη. Συνειδητοποιήσεις και επανεκτιμήσεις θα φέρουν αλλαγές στην ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ώριμη και διαλλακτική θα είναι η στάση σας, τις πράξεις σας θα τις σκεφτείτε πολύ καλά. Συνεννόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου λύνοντας διαφωνία που ενδεχομένως να κρατούσε από το παρελθόν. Συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σας, απ πλευρά σας θα λείψουν ανταγωνισμοί και εγωιστικές ενέργειες. Στόχος σας θα είναι οι εποικοδομητικές συμφωνίες, οι δημιουργίες συνεργασίες και το συλλογικό αποτέλεσμα. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε την παρορμητικότητα και τις αντιδράσεις σας, δε θα θελήσετε σε καμιά περίπτωση να παραταθούν οι έκρυθμες καταστάσεις. Μια ευχάριστη πρόταση που θα σας γίνει θα καταφέρει να δώσει νέα πνοή στην ψυχολογία σας, θα τονωθεί η θετική σας διάθεση και ενέργεια. Η μέρα σας θα έχει ευχάριστες επαφές φιλικές αλλά και οικογενειακές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Το νου σας να μην χάσετε τον μπουσούλα φίλοι μου Ζυγοί. Σήμερα, άλλα θα θέλετε, άλλα θα δείχνετε και άλλα θα επιδιώκετε. Από την μια θα αναζητάτε ασφάλεια, από την άλλη θα ψάχνετε τρόπους διαφυγής, προσοχή να μην μπερδέψετε το ταίρι σας και γυρίσετε τη σχέση σας σε μηδενικό σημείο. Οποίες κι αν είναι οι πράξεις σας ή επιλογές σας, προσπαθήσετε να διατηρήσετε, έστω και φαινομενικά, μια ισορροπημένη κατάσταση για να μην βρεθείτε τελικά, επί ξύλου κρεμάμενοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που ενδεχομένως να προκύψουν, μην αφήσετε ανεξέλεγκτη τη σκέψη σας, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε καχυποψίες ή ψευδαισθήσεις. Η χρονική στιγμή δε θα είναι ευνοϊκή για ρίσκα και απότομες αλλαγές, προσοχή στην παρατραβηγμένη αντίσταση ή αντίδραση. Ίσως να σας πιάσει μια ανασφάλεια γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης, τώρα θα είναι μετρημένες οι κινήσεις σας, επιφυλακτικές οι πράξεις σας. Κάπου θα νιώσετε την ανάγκη να προστατέψετε τον εαυτό σας, θα θυμηθείτε παλιές πληγές , θα θελήσετε να κρατηθείτε μακριά από επαναλαμβανόμενα λάθη. Διατηρήστε την κοινωνική σας διάθεση, συναναστραφείτε με φίλους, προτιμήστε συζητήσεις περί ανεμών και υδάτων. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε καταστάσεις, εστιάστε στις ανέμελες συνομιλίες και επαφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα προσοχή στις εγωιστικές πράξεις, στις εκδηλώσεις ζήλειας και στις υπερβολικές αντιδράσεις. Θα θελήσετε να κινηθείτε αυθόρμητα, ερωτικά, και ελεύθερα, όμως πόσο ελεύθερα; Καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία της ερωτική σας σχέσης. Αν το πρόσωπο που διατηρείτε δίπλα σας το αγαπάτε και το θέλετε σταθερά στην ζωή σας, τότε οι ενέργειες σας θα πρέπει να δημιουργούν το ανάλογο πρόσφορο έδαφος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Με αφορμή ένα συγκεκριμένο συμβάν είναι πολύ πιθανόν να εστιάσετε σε παρελθοντικά γεγονότα που για κάποιον λόγο είχαν τελικά αρνητική ή μη ικανοποιητική εξέλιξη. Τώρα θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε την κατάληξη, θα υπάρξουν αλλαγές τόσο στη σκέψη σας όσο και στις επιθυμίες σας, θα βρείτε τρόπο να ανοίξετε δίοδο επαναπροσδιορισμών. Σε θέματα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά είναι πολύ πιθανόν να απορρίψετε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν, βάζετε φρένο στους συναισθηματικούς συμβιβασμούς, με συνειδητό τρόπο θα απομακρύνετε από τη ζωή σας πρόσωπα που θεωρείτε πως σας ασκούν αρνητική επιρροή. Μια ευχάριστη συνάντηση θα έχει αποτέλεσμα ένωσης, μια τυχαία πληροφορία που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες απόψεις ή εντυπώσεις σας. Θετική κατάληξη θα έχουν πράξεις συμφιλίωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα αναζητήσετε ελευθερία και ανεξαρτησία, ωστόσο είστε σίγουροι πως θέλετε μια ελεύθερη σχέση χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις; Έχετε βεβαιωθεί πως δεν θα εκνευριστείτε αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, πράξει κι αυτό μέσα σε πλαίσια ανεξαρτησίας; Αυτό το ερώτημα θα θέσετε στον εαυτό σας, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά, να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά των πιθανών επιλογών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σε γερές και λογικές βάσεις θα πατά το σκεπτικό σας, καρποφορούν ενέργειες ή επιδιώξεις που είχαν ξεκινήσει στο προηγούμενο στάδιο. Ευνοούνται οι ομαδικές συνεργασίες και οι συλλογικές προσπάθειες, οργανωμένη θα είναι η δράση σας. Στην παρορμητικότητα σας θα είστε σε θέση να βάλετε όρια και σταθμά, σκεπτόμενη θα είναι στάση σας. Τακτοποιείτε οικονομικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, απαλλάσσεστε από ψυχολογικό βάρος προερχόμενο από παλιές αποτυχημένες επιλογές. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να προβείτε σε συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα κινηθείτε αποφασιστικά με στόχο να κλείσετε εμπόδια ή παρεξηγήσεις. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα είστε δεκτικοί και δοτικοί, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν φιλική και οικεία διάθεση. Οικογενειακές συζητήσεις θα εξελιχτούν με ομαλότητα χωρίς νεύρα και αντιδράσεις θυμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, κάτι σας ανησυχεί, υπάρχει ένας συναισθηματικός κόμπος πάνω στον όποιο σκοντάφτετε, κάπου φρακάρετε και ίσως να μην μπορείτε να απολαύσετε τη σχέση σας, κατ’ επέκταση και γενικότερα την ερωτική σας ζωή. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε τι φταίει, τι είναι αυτό που σας εμποδίζει, θα σας προτρέψει στο να κάνετε μια μεγάλη βουτιά μέσα στις φοβίες σας και στις ανασφάλειες σας, καταφέρνοντας τελικά να βρείτε την λύση που απαιτείτε. Σήμερα θα ψαχτείτε, και θα εντοπίσετε τις εσωτερικές σας αδυναμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα οι απρόοπτες συναντήσεις θα έχουν θετική εξέλιξη και κατάληξη. Οι ειλικρινείς συζητήσεις που θα γίνουν θα σας δώσουν την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις θα δικαιολογήσετε τα φαινόμενα, αναθεωρείτε τις απόψεις σας. Ισορροπημένη θα είναι η ψυχολογία σας και η διάθεση σας, αποτελεσματικές θα είναι οι επαφές σας με συναδέλφους και συνεργάτες σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους επαγγελματικούς σας στόχους, δε θα υπάρξει κάποιο γεγονός που να σας αποκαρδιώσει ή να αποτρέψει τις προσπάθειες σας. Η συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες θα γίνουν σε κλίμα ηρεμίας και συγκατάβασης, θα υπάρξουν προτάσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και εμπιστοσύνη. Κλείνουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, προσοχή στις απαιτήσεις σας, ξεκαθαρίστε επιθυμίες, βάλτε σε τάξη τις αρχές και τις άξιες σας. Θα πέσετε σε αδιέξοδο αν από την μια ζητήσετε αφοσίωση και ερωτική πίστη, ενώ από την άλλη πιαστείτε να δείχνετε ενδιαφέρον σε τρίτα πρόσωπα. Θα σας αποδειχτεί πως η πορεία της σχέσης σας είναι απολύτως εξαρτώμενη από την δική σας στάση. Επειδή πάντα κοιμόμαστε έτσι όπως εμείς στρώνουμε, γι αυτό φροντίστε να προνοήσετε για τις συνέπειες των πράξεων σας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Συναισθηματικές εντάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, μετανιώνετε για λάθη, επανεκτιμάτε και διορθώνετε. Διφορούμενες καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε κάπως τις απόψεις σας και τους στόχους σας. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές συνθήκες, ουσιαστικά δε θα ανεχτείτε άλλο την ύπαρξη εμποδίων ή ψυχοφθόρων υποθέσεων. Με ανανεωμένη τη διάθεση θα περάσετε σε προσεγγίσεις, σε προτάσεις και σε επανασυνδέσεις. Προσπαθήστε να ρεγουλάρετε το άγχος σας, χαλιναγωγήστε τις αντιδράσεις σας ο ορθολογισμός θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε σε ποια σημεία υπάρχουν ψευδαισθήσεις και σε ποια γεγονότα βρίσκεται η αληθινή όψων των καταστάσεων. Συναντηθείτε με φίλους, δείξτε ενδιαφέρον στα καινούργια πρόσωπα που θα σας πιάσουν την κουβέντα, μη κρατήσετε κλειστό τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθύς, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να έρθετε αντιμέτωποι με τις συνειδητές ή υποσυνείδητες σας φοβίες, τώρα θα είστε σε θέση να αντιταχτείτε σε ανασφάλειες και ψευδαισθήσεις. Πολλές φορές μπερδεύετε το πραγματικό γεγονός με την φανταστική εικασία, πλάθετε ένα υποθετικό αποτέλεσμα, παγιδεύεστε μέσα στις αυταπάτες που εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε. Τώρα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από άτοπες προκατασκευασμένες φοβίες, θα ζήσετε την ερωτική σας σχέση πατώντας σε υπαρκτά δεδομένα.