Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (23/02)

79

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού.

Η Σελήνη  βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού και η ημέρα φαίνεται πως θα είναι αρκετά έντονη και δυναμική! Η Σελήνη σε αυτό το ζώδιο θα σου δώσει το κίνητρο να ασχοληθείς με απαιτητικά ζητήματα και να αναλάβεις υποχρεώσεις οι οποίες έχουν ένα βαθμό δυσκολίας, καθώς φαίνεται πως τίποτα δεν θα σε σταματά! Από την άλλη η παρόρμηση θα είναι έντονη και πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε κινήσεις οι οποίες θα είναι αποτέλεσμα αυτής της διάθεσης. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Εσείς οι φιλόδοξοι θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε την πορεία της καριέρας σας, καταφθάνουν ενθαρρυντικά γεγονότα, συνεχίστε τις προσπάθειες και τις επιδιώξεις σας.  Εσείς οι άνεργοι αξιοποιήσετε τα νέα ανοίγματα, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές, δείτε με θετική διάθεση την προοπτική που θα εμφανιστεί. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να μείνετε συγκεντρωμένοι στους επαγγελματικούς σας στόχους,  προσπαθήστε να διατηρήσετε και να προστατέψετε τα ήδη κεκτημένα. Σε θέματα διαπραγματεύσεων και αγοροπωλησιών δώστε μεγάλη προσοχή, αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό, στις συμφωνίες σας δε θα υπάρξουν αντιξοότητες ωστόσο θα πρέπει να αποφεύγουν οι παρορμητικές αποφάσεις. Περάστε σε κινήσεις επένδυσης  ή αποταμίευσης, τα χρηματικά σας έσοδα καλό θα είναι να τα αξιοποιήσετε δημιουργικά και όχι να τα καταναλώσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, απρόοπτες ερωτικές εκπλήξεις θα αναστατώσουν την καρδιά σας απόψε. Έρχεται ερωτική συνάντηση που θα ξυπνήσει σβησμένα αισθήματα, θα νιώσετε έλξη και ενθουσιασμό. Σήμερα προμηνύεται συναισθηματικό άνοιγμα με πρόσωπο από το παρελθόν σας, ανοίγει και πάλι ερωτική υπόθεση που την θεωρούσατε ξεχασμένη. Σε περίπτωση που πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε, σας φανερώνω πως δεν θα υπάρξει προοπτική απογοήτευσης, αυτή την φορά η επανένωση σας θα στηριχτεί σε καινούργιες βάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Εσείς οι αγχωμένοι ή προβληματισμένοι κάντε μεθοδικά την προσπάθεια να βγείτε από τις ασφυκτικές καταστάσεις που διαταράσσουν την ψυχολογική σας ισορροπία και ηρεμία. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την πορεία σας  αλλάξτε βλέψεις και σκοπούς, ανασυγκροτηθείτε και διαφοροποιήστε τις βάσεις σας. Εσείς που έχετε ανάγκη να βγείτε από καταστάσεις αβεβαιότητας  σταθεροποιηθείτε σε ένα συγκεκριμένο στόχο, θα καταφέρετε να κατοχυρώσετε και να εξασφαλίσετε. Σας δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσετε τα μόνιμα αποτελέσματα και όχι τις πρόχειρες λύσεις, προσανατολιστείτε σε αυτό που σας ενδιαφέρει,  οργανώστε τη δράση σας. Αν αυτή τη στιγμή διανύετε περίοδο κρίσης ή πεσιμισμού βάλτε μπροστά τον ορθολογισμό, αποφασιστικές ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, θα καταφέρετε να μπείτε σε πορεία βελτίωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να ανοίξετε συζητήσεις για θέματα που στο παρελθόν τα είχατε αφήσει στη μέση. Με λίγα λόγια τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα και να περάσετε σε πιο βαθιές εξομολογήσεις. Η συνάντηση σας με αγαπημένο σας ερωτικό πρόσωπο θα φέρει θερμή κατάληξη, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις. Σήμερα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να έρθετε σε επαφή με πρόσωπο, που στο παρελθόν δεν είχατε προλάβει να ολοκληρώσετε τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να γίνουν συζητήσεις επαγγελματικής  εξέλιξης, νέες ιδέες θα ακουστούν, οι προτάσεις θα είναι δημιουργικές, σκεφτείτε πολύ καλά πριν δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις. Στις κουβέντες που θα ανταλλάξετε θα απαιτείτε ειλικρίνεια, σαφήνεια και αμεσότητα, αποφύγετε τις καθυστερήσεις. Διεκπεραιώστε ανοιχτά θέματα που σας δημιουργούσαν άγχος,  κινηθείτε με αποφασιστική δράση. Σε περίπτωση εντόνου ενθουσιασμού προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά, οι ενέργειες σας καλό θα είναι να μην έχουν υψηλή ριψοκινδυνότητα. Ουσιαστικά θα περάσει στα χέρια σας ο έλεγχος των κινήσεων και των δραστηριοτήτων σας, γι αυτό οι επιλογές και οι πράξεις σας θα πρέπει να βασίζονται στον ορθολογισμό, οι σπασμωδικές ενέργειες ενδεχομένως στην πορεία να δημιουργήσουν παγίδες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε συζητήσεις γύρω από παρελθοντικά θέματα νιώθοντας την ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες και να τερματίσετε υποθέσεις που είχαν μείνει στην μέση. Προσωπική συνάντηση που θα έχετε με πρώην ερωτικό σας ταίρι θα έχει κατάληξη επανασύνδεσης, και αυτή την φορά, θα υπάρξουν κάπως πιο ξεκαθαρισμένοι όροι ή επιθυμίες. Για εσάς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ισορροπία της σχέσης σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα εστιάσετε στα ανοίγματα και όχι στα εμπόδια, θα είστε επικεντρωμένοι στις νεες προοπτικές και όχι στις παρελθοντικές αποτυχίες. Ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να  διαφοροποιήσετε τη δράση σας,  στόχος σας θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, η ανανεωμένη σας διάθεση θα σας οδηγήσει στις σωστές ενέργειες. Μια συνομιλία θα σας δώσει το έναυσμα να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας συνθήκες, εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι από τη θέση ή το πόστο που έχετε, τώρα θα μπορέσετε να  διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση.  Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να φρενάρετε συνεργασίες που πλέον δεν είναι προσοδοφόρες.  Θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε το πλαίσιο της καθημερινότητας σας γι αυτό θα σας παροτρύνω να κινηθείτε με αυτοπεποίθηση, καλό θα είναι οι ενέργειες σας να είναι άμεσες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξουν καινούργιες ερωτικές ευκαιρίες, είτε με παλιά είτε με καινούργια πρόσωπα, που θα αλλάξουν τους στόχους και τις βλέψεις σας. Θα νιώσετε έτοιμοι να προβείτε σε αποκαλυπτικές συζητήσεις αναζητώντας οριστικές λύσεις και μόνιμα αποτελέσματα. Τώρα θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη την ερωτική σας σχέση, διαλύονται αρνητικές καχυποψίες. Πρόταση που θα λάβετε σε προσωπική συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα είναι αν θα την δεχτείτε ή όχι.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Κινητικότητα θα σας χαρακτηρίζει, δραστήρια θα είναι η μέρα σας ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να εμφανιστεί και ένα μικρό άγχος που όμως θα είστε σε θέση να το ελέγξετε.  Βγαίνετε από την αδράνεια ή την απάθεια, ανασυγκροτείτε  τη δράση σας, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα στοχεύουν στο να υλοποιηθούν τα άμεσα πλάνα σας.  Οι συγκύριες θα φέρουν ευνοϊκά ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα πιστέψετε στον εαυτό σας, όμως προσοχή να μην υπερτιμήσετε τις ικανότητες σας και αναλάβετε επικίνδυνα ρίσκα. Θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, ωστόσο μην ξεχάσετε να χαλιναγωγήσετε τον ενθουσιασμό σας για να μην υπάρξει ο κίνδυνος να υποπέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες επιλογές. Σκεφτείτε πολύ καλά όχι μόνο τα παροντικά ενδεχόμενα αλλά και τα μελλοντικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θερμές αναμνήσεις θα ζεστάνουν το κλίμα στην καρδιά σας, ξεχασμένα αισθήματα θα αναζωπυρωθούν. Σήμερα ανοίγετε δρόμος επανένωσης, μια παρελθοντική σας σχέση ή γνωριμία θα έρθει για να γίνει παροντική αγάπη, σας συμβουλεύω να κρατήσετε θερμή στάση. Επειδή το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας θα είναι αμοιβαίο και επειδή οι χαρακτήρες σας θα είναι πλέον πολύ πιο ώριμοι, γι αυτό σε περίπτωση που αποφασίσετε νέο ερωτικό ξεκίνημα, αυτή την φορά το αποτέλεσμα θα είναι σοβαρό ίσως και δεσμευτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θα έχετε τη διάθεση να τις φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις, τερματίζετε τον  απογοητευτικό τρόπο σκέψης, φρένο βάζετε στις σκοτεινές εκδοχές. Έρχεται οριστική λύση σε υπόθεση που σας προβλημάτιζε, η επομένη μέρα σας βρίσκει πάνω σε καινούργιο ξεκίνημα. Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, βάζετε στόχους ανάπτυξης, επαγγελματικής εξέλιξης και οικονομικής βελτίωσης, θα είστε σε θέση να πάρετε πρωτοβουλίες, να αναλάβετε ρίσκα και να επιτύχετε. Η μέρα ενδείκνυται για τολμηρά βήματα και για άμεσα ξεκαθαρίσματα μην αναβάλετε τις ενέργειες σας. Θα σας δώσω την συμβουλή να περάσετε άφοβα σε διεκδικήσεις, να εκφράσετε αυτό που νιώθετε, να προτείνετε αυτό που από καιρό έχετε στο μυαλό σας. Εσάς τους δυσαρεστημένους ευχάριστο συμβάν θα σας οδηγήσει σε αλλαγή πλεύσης, κινηθείτε άμεσα, το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως θετικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα  θα είναι τα στοιχεία σας, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε ανοιχτές ερωτικές υποθέσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα τυχαία συμβάντα, ένα ερωτικό πρόσωπο θα προσπαθήσει να  επανέλθει στην ζωή σας με διαφορετικές βλέψεις, γεγονός που θα σας βάλει στον πειρασμό να αναθεωρήσετε για πολλά. Ίσως να προκύψει έντονο συναισθηματικό δίλλημα, ενδέχεται να μπερδευτεί το παρόν με το παρελθόν σας, σας δίνω την συμβουλή να μην πάρετε βιαστικές ή παρορμητικές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Τρέξτε τις υποθέσεις σας, μην παραμελήσετε καταστάσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν, περάστε σε οριστικές λύσεις θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για διαφοροποιήσεις. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως για να βγείτε από την στασιμότητα θα πρέπει να αναλάβετε δημιουργική δράση, όσο αδρανείτε τόσο θα υπάρχουν καθυστερήσεις. Έρχεται προοπτική νέου επαγγελματικού ανοίγματος  θα σας δώσω τη συμβουλή να δεχτείτε την πρόταση,  προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες, στο χέρι σας θα βρίσκεται η προσωπική σας εξέλιξη.  Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα  γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, μιλήστε και εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό. Οι νεες γνωριμίες που θα προκύψουν θα είναι ενθαρρυντικές θα μπορέσετε να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας.  Αποφύγετε τις αναβολές και τις ακυρώσεις  για να μπορέσετε να βγείτε από καταστάσεις αβεβαιότητας θα πρέπει να κινηθείτε αποφασιστικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας φέρει γεγονότα θερμά, ευχάριστα, ίσως και ανατρεπτικά. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις, να ξέρετε πως θα λυθούν κι αν αναμένετε έκβαση μιας συγκεκριμένης ερωτικής υπόθεσης, τότε σας φανερώνω πως καταφθάνουν θετικά μαντάτα. Θα βγείτε από ένα συναισθηματικό αδιέξοδο ή δίλλημα, κλείνει με επιτυχία ζήτημα που εδώ και πολύ καιρό απασχολεί την καρδιά σας. Σε περίπτωση που είστε μόνοι ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα υπάρξει δυνατότητα θέρμης κατάληξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκεφτείτε με προνοητικότητα, κρατήστε ελεγχόμενη την ανταγωνιστική σας διάθεση. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε την επαγγελματική σας πορεία ωστόσο θα πρέπει οι κινήσεις και οι βλέψεις σας να μην αεροβατούν. Εσείς που θέλετε να ανεβάσετε την καριέρα σας ένα σκαλί πιο πάνω, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό,  οι υπερβολές και τα έντονα ρίσκα ίσως να μην έχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.  Σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε στην άκρη τα παράτολμα ανοίγματα μην δημιουργήσετε συνθήκες επιπλέον άγχους. Ο επαγγελματικός διάλογος που θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τερματίσει τις αρνητικές εντυπώσεις που ενδεχομένως να υπάρχουν μεταξύ σας. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ξεκαθαρίσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε η συνεργασία σας θα αναδομηθεί επάνω σε καινούργια πλέον δεδομένα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, απρόοπτη και πολύ ευχάριστη συνάντηση θα σας βγάλει από την στασιμότητα και την ανία. Θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές, θα σημειωθούν όμορφες ερωτικές εκπλήξεις που θα αναζωπυρώσουν παγωμένα αισθήματα. Η συνομιλία σας με ένα πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει νέα πνοή στην καρδιά σας, τώρα θα δημιουργηθεί λόγος να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Καταφθάνει συνάντηση που θα σας θυμίσει δυνατά παλιά αισθήματα, δεν αποκλείεται να υπάρξει οριστική επανασύνδεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Με φιλοσοφημένη σκέψη θα χειριστείτε τις δυσκολίες και τα μικρό εμπόδια, δεν θα το βάλετε κάτω, αισιοδοξία θα σας διακατέχει. Ίσως να διαφοροποιήσετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, ενδεχομένως να επικεντρωθείτε περισσότερο στο άμεσο παρόν. Θα είστε σε θέση να αναλάβετε ουσιαστικά ρίσκα, στόχος σας θα είναι η αύξηση των χρηματικών σας κερδών, τα εγχειρήματα σας δεν θα πέσουν έξω. Προσοχή στον οικονομική διαχείριση, θα θελήσετε να κάνετε αγορές, τα έξοδα σας θα πρέπει να είναι περιορισμένα. Ο δυναμισμός σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες σας.  Εγκάρδια εξομολόγηση που θα σας κάνει πολύ κοντινό σας πρόσωπο θα ενδυναμώσει τον μεταξύ σας δεσμό. Έρχονται έντονες συναισθηματικές ανατροπές, αναθερμαίνονται οι οικογενειακές σας επαφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, νέες ερωτικές ευκαιρίες θα εμφανιστούν μπροστά σας, θα είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα να σας φύγει μέσα απ τα χέρια, γεγονός που θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ελκυστικής εμφάνισης, γοητευτικής παρουσίας, θα βρει τρόπο να ξεδιπλώσει την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας.  Θα σας δώσει το έναυσμα να περάσετε σε τολμηρές και αποφασιστικές προσεγγίσεις που σας διαβεβαιώνω πως θα πιάσουν τόπο. Σήμερα θα γίνει το πρώτο βήμα που ως κατάληξη θα έχει τον σταθερό δεσμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα είναι μια καλή μέρα να επικεντρωθείτε στις επιδιώξεις σας και στα πλάνα σας επαγγελματικά ή προσωπικά. Αξιοποιήσετε την αισιοδοξία που θα σας διακατέχει,  θα νιώσετε μια εσωτερική ώθηση που θα είναι λάθος αν την ανακόψετε. Οι άμεσες και αποφασιστικές ενέργειες  θα έχουν κατάληξη επιτυχίας.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να διώξετε στα οικονομικά ανοίγματα, θα χρειαστεί ώριμη σκέψη, έρευνα και αναλυτική μελέτη, θα πρέπει να αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες. Περιορίστε τις χρηματικές σπατάλες,  οριοθετήστε τις αγορές σας, εστιάστε στα αναγκαία και όχι στα περιττά. Όσοι απ εσάς περιμένετε καθυστερούμενες αμοιβές μην αγχώνεστε θα τις λάβετε σταδιακά. Η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει πρόσχαρους, ομιλητικούς και εκδηλωτικούς, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας.  Είναι πολύ πιθανόν με κάποια καινούργια πρόσωπα να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συνεργασίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, εσωτερική δύναμη, μαχητικότητα και ερωτισμός, θα δώσουν νέα ώθηση τόσο στην σκέψη σας όσο και στην δράση σας. Στα ερωτικά σας ζητήματα, καινούργια ή παλιά, θα κινηθείτε με τρόπο αποφασιστικό, στόχος σας θα είναι να δημιουργήσετε καινούργια ενδεχόμενα. Πρόσωπο που κινείτε σε κοινό χώρο με εσάς ενδέχεται να σας αποκαλύψει κρυμμένο ενδιαφέρον. Όσοι από εσάς τολμήσετε να πλησιάσετε πρώην ταίρι σας, θα καταλήξετε σε αρχή επανασύνδεσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σας δίνω τη συμβουλή οι επαγγελματικές και οικονομικές σας αναζητήσεις να είναι προσγειωμένες, καλό θα είναι να μην σας παρασύρει η υπερβολική αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι σταθερές και όχι σπασμωδικές ή ανυπόμονες, πράξτε με μεθοδευμένη τακτική. Προσπαθήστε να έχετε ξεκάθαρες επιθυμίες και επιδιώξεις, οι μπερδεμένες βλέψεις θα σας οδηγήσουν σε αόριστες ενέργειες. Εσείς οι ανικανοποίητοι ή δυσαρεστημένοι  θα καταφέρετε να αλλάξετε τα αρνητικά ή στάσιμα δεδομένα, ωστόσο η επιτυχία θα απαιτεί οργάνωση και αυτοσυγκράτηση. Καινούργια επαγγελματική συμφωνία θα δημιουργήσει νέο ορίζοντα, θα πρέπει να κινηθείτε με υπευθυνότητα και ώριμη σκέψη. Αποφύγετε τις επιφανειακές αναζητήσεις, επικεντρωθείτε σε έναν πιο συγκεκριμένο ή μακροχρόνιο στόχο, πάρτε αποφάσεις ώριμες και δεσμευτικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η ερωτική σας διάθεση θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα κι αν αποφασίσετε θα κινηθεί σε αίσια και τυχερή πορεία. Διαλύεται εμπόδιο, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να επιστρέψει στην ερωτική σας ζωή. Κρατήστε ανοιχτή την καρδιά σας, αξιοποιήστε τα καινούργια δεδομένα, αν κάνετε τον κόπο και μπείτε σε διαδικασία επανασύνδεσης, να ξέρετε πως αυτή την φορά οι συνθήκες και οι προοπτικές θα οδηγήσουν σε δεσμευτική κατάληξη.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η ζωτικότητα που θα σας διακρίνει θα σας βοηθήσει να βάλετε στην άκρη ευαισθησίες και ηττοπάθειες, τώρα θα προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση, αυτοεκτίμηση και ενέργειες διεκδίκησης. Στο εργασιακό σας περιβάλλον με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτεί συζήτηση που θα ανοίξει προοπτική ανόδου ίσως και χρηματικής βελτίωσης. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δείξει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας  είναι πολύ πιθανόν να ανοιχτεί δίοδος νέας συνεργασίας που θα έχει θετικά και άμεσα αποτελέσματα. Καταφθάνουν ευχάριστες αλλαγές που θα σας ικανοποιήσουν ηθικά και οικονομικά. Προχωρήσετε σε δυναμικές πράξεις,  σε θέματα διεκδίκησης μη κάνετε πίσω, ανακτήστε τις δυνάμεις σας. Σήμερα θα θελήσετε επαφές κοινωνικής φύσης, βγείτε έξω με φίλους, κάντε τις προτάσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, συναισθηματικές αλλαγές θα σας φέρει η σημερινή μέρα, ανοίγονται νέα και διαφορετικά ενδεχόμενα. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν, που όχι μόνο θα σας θυμίσει τα παλιά, αλλά θα ανοίξει και προοπτική για ολοκαίνουργια πορεία. Μέσα στη σχέση σας θα υπάρξουν συζητήσεις και εξομολογήσεις που θα καταλήξουν σε συναισθηματική ισορροπία. Για όσους από εσάς είστε μόνοι, τότε προετοιμαστείτε καταλλήλως θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο-έκπληξη!