Δήλωση της Βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα ενόψει των εθνικών εκλογών

Στις ερχόμενες εκλογές καλούμαστε με την ψήφο μας να διώξουμε τα σκοτάδια και τις σκιές που πλανώνται πάνω από τη Δημοκρατία μας!

72

Αποτελεί τιμή και ευθύνη να εκπροσωπώ την Πιερία και τους Πιεριείς στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Τιμή γιατί προέρχομαι από έναν ιστορικό νομό και ευθύνη γιατί οι Πιεριείς δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για επιβίωση και προκοπή κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί από τις πολιτικές της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Όλα αυτά τα χρόνια έδωσα αγώνα για τους πολλούς και λιγότερο προνομιούχους. Δίπλα σε κάθε πολίτη, σε κάθε κοινωνική και επαγγελματική ομάδα δώσαμε μάχες ώστε να υπάρξουν λύσεις σε προβλήματα.

Όσον αφορά το κοινοβουλευτικό μου έργο ενδεικτικά αναφέρω ότι κατά την περίοδο στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ήταν Αξιωματική Αντιπολίτευση, δηλαδή από τον Ιούλιο 2019 μέχρι και σήμερα, κατέθεσα 136 κοινοβουλευτικές ερωτήσεις μεταφέροντας στην Ελληνική Βουλή αιτήματα του Λαού της Πιερίας και πραγματοποίησα 66 ομιλίες στο κοινοβούλιο με επίκαιρες ερωτήσεις και τοποθετήσεις επί νομοσχεδίων.

Στις ερχόμενες εκλογές καλούμαστε με την ψήφο μας να διώξουμε τα σκοτάδια και τις σκιές που πλανώνται πάνω από τη Δημοκρατία μας.
Και αυτό θα το πετύχουμε με τη μαζική μας συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Με αγώνα στις πλατείες και στα πεζοδρόμια που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των αγώνων του λαού μας για αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη.

Λαός είμαστε και από το λαό παίρνουμε τη δύναμη για να δώσουμε την πιο κρίσιμη πολιτική μάχη όλων των εποχών.

Με το πρόγραμμά μας, με τα πιστεύω και τις ιδέες μας, με τον Αλέξη Τσίπρα μπροστάρη και νικητή!

Ο τόπος μας είναι μικρός και γνωριζόμαστε όλοι πολύ καλά μεταξύ μας.
Οι διαδρομές μας είναι γνωστές και έχουν καταγραφεί στη συνείδηση των πολιτών τα προηγούμενα χρόνια.
Αυτοί είναι που παίρνουν τις αποφάσεις για το ποιος θα συνεχίσει να υπηρετεί αυτόν τον τόπο.

Ως εκλεγμένη βουλεύτρια Πιερίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, στρατευμένη πάντα στον αγώνα του λαού για ένα δίκαιο κόσμο, συνεχίζω να τάσσω τον εαυτό μου πρώτα απ’ όλα στην υπηρεσία του αγώνα.
Με λόγο σπαθί και “φωτιά” – όπου χρειαστεί – για να απαλλαγούμε από τον εφιάλτη που ζούμε καθημερινά και για να επιστρέψουν στον τόπο μας η Δημοκρατία, το κράτος Δικαίου και η Δικαιοσύνη.

Παραμένω πάντα σφιχτά δεμένη με τους αγώνες του λαού μας από τον οποίο προέρχομαι. Τα λόγια του ποιητή φάρος φωτεινός: “Εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε / αδελφέ μου, από τον κόσμο / εμείς τραγουδάμε / για να σμίξουμε με τον κόσμο”.

Με τη νίκη!