Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη και στη Χάλκη

108

Η Βουλευτής υπό την ιδιότητα ως Προέδρου της Επιτροπής Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων, μετέβη στην Κωνσταντινούπολη και στη Χάλκη. Σκοπός της μετάβασης της κυρίας Μάνη ήταν η αποτίμηση του συντελούμενου έργου στη Βιβλιοθήκη της Ιεράς Θεολογικής Σχολής Χάλκης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη Βουλή των Ελλήνων.

Επιπροσθέτως, η κυρία Μάνη παρευρέθηκε κατά την ημέρα Εορτής της Μνήμης του Ιερού Φωτίου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως, προστάτου και συνιδρυτού της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Χάλκης. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας αντήλλαξε πρόφρονες λόγους στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Σχολής με το Πρόεδρο της Εφορείας Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γέροντα Δέρκων κ. Απόστολο και τον Καθηγούμενο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσσού κ.Κασσιανό.

Την επομένη, η κυρία Μάνη μετέβη στο Σεπτό Κέντρο της Ορθοδοξίας, όπου είχε συνάντηση με την Αυτού Θειοτάτη Παναγιώτητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να ζητήσουν επί μακρόν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Η κυρία Μάνη δέχτηκε την ευλογία του Παναγιώτατου Οικουμενικού Πατριάρχη και αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές.