Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (22/02)

78

Σήμερα το τρίγωνο του Ερμή από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Άρη στους Διδύμους.

Η ημέρα θα έχει ευκαιρίες καθώς το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη καταδεικνύει πως θα υπάρχει μία ευκολία στο να υλοποιηθούν οι σκέψεις και να γίνουν δράσεις. Σήμερα θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις πολλά από τα ζητήματα που θέλεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να ασχοληθείς μαζί τους, καθώς η αρμονική συνάντηση μεταξύ του Ερμή και του Άρη θα βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και οι Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Προσπαθήστε να κινηθείτε με ψυχραιμία και χαλαρότητα στις περιπτώσεις που σας δημιουργήσουν περιορισμένα όρια, θα θελήσετε να κινηθείτε απελευθερωμένα χωρίς να υπάρχουν φραγμοί στην έκταση που θέλετε να δώσετε στις ενέργειες σας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ελευθερία και επειδή είστε επιρρεπείς στην παρορμητικότητα γι αυτό το νου σας να μην ξεφύγετε από τα συνετά πλαίσια και υπάρξουν παρεκτροπές. Δημιουργική θα είναι η φαντασία σας, στις πράξεις σας θα υπάρχει αισιόδοξα και τόλμη, στόχο θα έχετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, να αποκτήσετε αυτό που αναζητάτε. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, με τις προτάσεις σας θα δημιουργήσετε συνθήκες για μια δραστήρια μέρα, προετοιμαστείτε για ευχάριστες απρόβλεπτες εξελίξεις. Στα πρόσωπα που θα σας δείξουν την αγάπη  τους θα ανταποκριθείτε με θέρμη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, διπλωματική θα είναι η στάση σας, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για κλείσιμο αρνητικών υποθέσεων και για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Σήμερα θα αποδειχτεί πως μπορείτε να κατανοήσετε το ταίρι σας, γι αυτό οι συζητήσεις σας θα τερματίσουν με αίσια κατάληξη. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας πείσει πως είναι καιρός να προχωρήσετε την ερωτική σας σχέση πάνω σε μια πιο σταθερή ίσως και πιο δεσμευτική βάση. Εσείς οι ερωτικά μόνοι αξιοποιήστε τα τυχαία ερωτικά  ανοίγματα που θα προκύψουν

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ανάγκη σας θα είναι η εξωτερίκευση, η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια, τόσο στις οικογενειακές και προσωπικές σας επαφές, όσο και στις επαγγελματικές. Διατηρήστε ηρεμία στις αντιδράσεις σας, φανείτε δεχτικοί σε συναισθηματικές συζητήσεις που στόχο θα έχουν τα ξεκαθαρίσματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε κάποιες βασικές σας ανάγκες. Αξιοποιήστε την εύνοια που θα υπάρξει, αποφύγετε τάσεις αδράνειας σε θέματα επαγγελματικής εξέλιξης. Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να χαλαρώσετε και να μην επιβαρύνετε τη σκέψη σας με προβληματισμούς, προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχολογία σας σε υψηλά και αισιόδοξα επίπεδα. Η προσιτή και ανοιχτόκαρδη στάση σας θα φέρει ισορροπία στις σχέσεις σας φιλικές και εργασιακές, ρυθμίστε τις κυκλοθυμίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα εμφανιστείτε ήρεμοι και συγκαταβατικοί γεγονός που θα σας κρατήσει μακριά από ψυχοφθόρους ερωτικούς ανταγωνισμούς και ανούσιους καβγάδες. Ο εγωισμός σας θα είναι συνειδητά περιορισμένος και η ηρεμία στη συμπεριφορά σας θα αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές εκμυστηρεύσεις. Κάποιο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του, οι ερωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να ακούσετε ένα είδος θέρμης ερωτικής εξομολόγησης, καλό θα είναι να μην αγνοήσετε αυτά που θα ακούσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα φανερώσετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας, στη στάση σας θα υπάρχει ευθύτητα, στα λόγια σας στόχος σας θα είναι να εξηγήσετε και να ξεδιαλύνετε τις αρνητικές εντυπώσεις. Έντονη θα είναι η κοινωνικότητα σας, ευαισθησία και κατανόηση θα έχετε ως προς τους γύρω σας,  αν σας ζητηθεί η βοήθεια σας θα είστε σε θέση να την προσφέρετε. Βασική σας ανάγκη θα είναι η ειρηνική συνύπαρξη και η εποικοδομητική συνεργασία, δε θα θελήσετε συναδελφικές εντάσεις. Επιδιώξτε τη σταθερότητα και την ισορροπία, θα καταφέρτε να συνεργαστείτε και να απεμπλακείτε από ανταγωνιστικές προκλήσεις. Η ανάγκη σας να ανανεωθείτε και να βγείτε από την ρουτίνα θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας, ενδεχομένως να αποκτήσετε καινούργιες επιθυμίες κάπως πιο ανέμελες ίσως και πιο απελευθερωμένες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, βασική σας επιθυμία θα είναι να αποφύγετε εντάσεις και συζητήσεις σχετικά με θέματα που δημιουργούν αρνητικό κλίμα. Για τους ερωτικά μόνους σήμερα θα καταφέρει να ανανεώσει την καρδιά σας και τις ερωτικές σας διαθέσεις, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα τολμήσει τελικά να σας προτείνει προσωπικό ραντεβού. Εδώ και πολύ καιρό ενδιαφέρετε για εσάς, σας συμβουλεύω να δεχτείτε ανεπιφύλακτα την πρόταση, προμηνύεται ευχάριστη κατάληξη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Βγαίνει στην επιφάνεια η διαλλακτική και εγκάρδια πλευρά του χαρακτήρα σας, ίσως να μην λείψουν και πράξεις κοινωνικής προσφοράς. Σήμερα θα εκδηλωθείτε με άνεση και αυθορμητισμό, θα φανερώσετε ανοιχτά σκέψεις και προβληματισμούς. Ενδυναμωμένη θα είναι η αισιοδοξία σας, βγαίνετε από τάσεις ηττοπάθειας, ανάγκη σας θα είναι η βελτίωση και η ανανέωση. Για όσους από εσάς προσμένετε χρηματικά ποσά  είναι πολύ πιθανόν να τα λάβετε, διαχειριστείτε τα έσοδα σας με σύνεση. Μια πολύ ευχάριστη συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε σε εργασιακό επίπεδο, ίσως να επιχειρήσετε να ασχοληθείτε με κάποιο καινούργιο ή διαφορετικό αντικείμενο. Θα σημειωθούν αλλαγές και θα εμφανιστούν ευκαιρίες που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο επαγγελματικό σας μέλλον, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεσή σας, η σημερινή μέρα θα φέρει ισορροπία στους διάλογους σας, ήρεμη θα είναι η έκφραση σας, στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η συμφωνία σε ενδεχόμενα διαφωνιών. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είναι κατάλληλη στιγμή για επανασυνδέσεις και λήξη χωρισμών. Για εσάς που αναζητάτε νέα ερωτική γνωριμία, θα υπάρξουν απρόβλεπτες συνομιλίες και τυχαία συμβάντα, που αν δεν τα αφήσετε να σας ξεφύγουν, τότε θα καταφέρετε να γνωριστείτε με πρόσωπο πολλά υποσχόμενο!

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα μάλλον θα θελήσετε να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες του κατεστημένου σας, ουσιαστική σας ανάγκη θα είναι να βγείτε από τα γκριζωπά χρώματα και να τονωθείτε φέρνοντας αλλαγές. Συζητήσιμη θα είναι η στάση σας, ανοιχτόμυαλη η σκέψη σας, δε θα απορρίψετε τις προτάσεις και τα ενδεχόμενα. Με αποφασιστικότητα θα αναζητήσετε άμεσες λύσεις, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από υποθέσεις που διαιωνίζονται. Εύνοια θα υπάρξει στα οικονομικά σας, έρχονται χρήματα, ίσως να προβείτε σε αγορές ή να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας οφειλές. Θα υπάρξει έντονη ανάγκη για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα,  η κοινωνική σας διάθεση θα προσελκύσει κοντά σας καινούργια άτομα. Αυθόρμητη και απελευθερωμένη θα είναι η προσέγγιση σας, θα κερδίσετε τις συμπάθειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά, στόχος σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες προκειμένου να τερματίσετε καχυποψίες και λανθασμένες εντυπώσεις. Θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία σήμερα, βασική σας επιθυμία θα είναι να δείξετε θετική και ελκυστική εικόνα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, θα υπάρξει ηρεμία και επικοινωνιακή ισορροπία. Για τους ελευθέρους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θα είστε σε θέση να αντιληφτείτε και να διαλευκάνετε, οι επικοινωνιακές σας επαφές θα έχουν θετική κατάληξη. Συναντήσεις και συζητήσεις διαφόρων ειδών, επαγγελματικές ή κοινωνικές, θα  καταφέρουν να τονώσουν τη θετική σας διάθεση. Όσοι από εσάς ασχολείστε με δημόσιες σχέσεις ευχέρεια θα έχει ο λόγος σας,  το παρουσιαστικό σας θα είναι ελκυστικό. Διαύγεια και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τον πονηρό τρόπο σκέψης μη προσπαθήσετε να παγιδεύσετε ίσως να υπάρξει αντίστροφο αποτέλεσμα. Διατηρήστε ισορροπημένες τις επαφές σας οικογενειακές, φιλικές και επαγγελματικές. Τα οικονομικά σας βήματα σας συμβουλεύω να είναι επιφυλακτικά με μικρή ριψοκινδυνότητα. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να βγείτε έξω με τους φίλους σας, η μέρα σας θα είναι κοινωνική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα δοθεί σε ερωτικό ζήτημα που τρώει την σκέψη σας, μέσα στην σχέση σας θα υπάρξει συνεννόηση και διάθεση αρμονικής συνύπαρξης. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα θέσουν νέες βάσεις στην ερωτική σας ζωή, ένα συγκεκριμένο ραντεβού θα αλλάξει κλίμα στην καρδιά σας μετατρέποντας την απογοήτευση σε σταθερή αισιοδοξία. Για τους χωρισμένους σήμερα θα υπάρξει ευκαιρία επανασύνδεσης με πρόσωπο από τα παλιά,  τα γεγονότα θα σας δώσουν τα κατάλληλα ανοίγματα για να ξεκολλήσετε από στάσιμες ή αρνητικές καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η ευδιαθεσία που θα νιώσετε θα σας ωθήσει στο να προσπαθήσετε να βγείτε από την ρουτίνα, κάτι διαφορετικό και ανανεωτικό θα επιχειρήσετε να κάνετε ή να προτείνετε. Δημιουργική και αποτελεσματική θα είναι η στάση σας, αναθερμαίνονται οι επαφές σας με πρόσωπο που είχατε παρεξηγηθεί. Ο συναισθηματισμός που θα σας διακατέχει θα σας βοηθήσει να συμφιλιωθείτε ή να ισορροπήσετε τις επαφές σας με άτομα που τις προηγούμενες μέρες είχαν δημιουργηθεί εκνευρισμοί. Η κοινωνική σας διάθεση θα σας αποτρέψει από τη μοναχικότητα, η στάση σας θα είναι αυθόρμητη, εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε οικογενειακή συνάντηση δεν θα λείψουν οι  έντονες συζητήσεις και αναστατώσεις, ωστόσο το αποτέλεσμα θα είναι θετικό και άμεσο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, κρατήστε αισιόδοξη στάση, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστα ερωτικά συμβάντα. Απρόσμενες αναστατώσεις θα ιντριγκάρουν την καρδιά σας, θα συμβούν συναντήσεις και συνομιλίες που θα αλλάξουν τα ερωτικά σας δεδομένα. Θερμό απρογραμμάτιστο συμβάν με πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα ανοίξει προοπτική μόνιμης επανασύνδεσης. Πρόσχαρη και ελκυστική θα είναι η στάση σας, θα βρει πρόσφορο έδαφος να εκδηλωθεί πρόσωπο που σας έχει στο κέντρο της ερωτικής του σκέψης. Έρχεται άνοιγμα σταθερού δεσμού!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα αισιόδοξη θα είναι η κατάληξη των συνομιλιών σας, θα υπάρξει θετική και διαλλακτική διάθεση. Ανασυγκροτήστε την αυτοπεποίθηση σας, αφήστε στην άκρη ανασφάλειες και φοβίες, σας συμβουλεύω να περάσετε σε άμεσες ενέργειες. Σας παροτρύνω να προχωρήσετε ελεύθερα σε επαγγελματικές ή οικονομικές συζητήσεις που απαιτούν ριζικές αποφάσεις, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για τελεσίδικες πράξεις. Οι συνομιλίες σας θα πάνε ιδιαιτέρως καλά, θα είστε πολύ κοντά σε συμφέρουσες συμφωνίες, σε οριστικό κλείσιμο παρεξηγήσεων ή διαφωνιών. Ένα γεγονός θα συμβάλει στο να ανοιχτεί μια δυνατή προοπτική που θα σας δώσει τη δυνατότητα να επεκταθείτε και να βελτιωθείτε οικονομικά. Καταφθάνει απρόσμενη πρόταση που θα δημιουργήσει νέες βάσεις κυρίως για εσάς που θέλετε να αλλάξετε ή να δώσετε έκταση  στις υπάρχουσες προοπτικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα η συγκαταβατική και οικεία σας στάση θα σας φέρει πολύ κοντά με πρόσωπο που οι αμοιβαίες σας εξομολογήσεις θα καταφέρουν να ανανεώσουν τις ψυχικές σας διαθέσεις. Μια ολοκαίνουργια παρουσία, θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε ερωτικούς στόχους και σκοπούς. Άνεση, αυθορμητισμό και γοητεία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στοιχεία που θα σας κάνουν ελκυστικούς και προσιτούς. Αφήστε διάχυτο τον ερωτισμό σας, θα σας προσεγγίσει άτομο με σοβαρές βλέψεις, προμηνύεται ξεκίνημα νέας ερωτικής αρχής!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Έρχονται ευνοϊκά οικονομικά και επαγγελματικά συμβάντα, ευχάριστες προτάσεις θα σας ανοίξουν δίοδο ομαλών συνεργασιών. Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι αισιοδοξία και συγκέντρωση στο στόχο σας, κινηθείτε με συνετή αισιοδοξία. Η τύχη σας δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει, σας δίνω τη συμβουλή να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας. Όσο θα παραμένετε σταθεροί στα θέλω σας, τόσο θα δημιουργούνται συμβάντα που αν δεν τα αφήσετε να σας ξεφύγουν θα φτάσετε στο αποτέλεσμα που επιδιώκετε. Ενδιαφέρον θα δείξετε στα οικογενειακά σας πρόσωπα, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες, δώστε βάση στη συμβουλή που θα σας δώσει ένα πολύ κοντινό σας άτομο. Θα έχετε τη διάθεση να φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις, ισορροπεί η ψυχολογία σας, δεν πρόκειται να αναλωθείτε σε εντάσεις και εγωιστικές κόντρες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα αναζητήσετε συναισθηματική επικοινωνία με στόχο την αρμονία και την κατανόηση. Όλες οι κουβέντες σας θα στοχεύουν στη συνεννόηση, στην ειλικρίνεια και στις ξεκάθαρες εξηγήσεις. Ναι μεν η στάση σας θα είναι διπλωματική ωστόσο θα αποφύγετε τις υπεκφυγές, δεν θα έχετε διάθεση να κλείσετε υποθέσεις στηριζόμενοι στο ψέμα. Καινούργια άτομα θα σας τραβήξουν την προσοχή, σήμερα ενδέχεται να εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο ιδιαιτέρως όμορφης εξωτερικής εμφάνισης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ευαισθησία θα δείξετε στις προσωπικές και συναισθηματικές σας υποθέσεις. Σε θέματα ρίσκου προσοχή να μην σας συνεπάρει ο υπερβολικός ενθουσιασμός και η έντονη ευδιαθεσία και ξεχάσετε να σκεφτείτε λογικά. Έρχονται απρόοπτες εξελίξεις που θα δώσουν ώθηση στα γεγονότα, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί νέο οικονομικό άνοιγμα, ωστόσο οι υπερβολές θα σας στοιχίσουν. Ενθουσιασμός, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα είναι τα τρία στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε τους στόχους σας όμως αν κινηθείτε με παρορμητική απερισκεψία τότε ενδεχομένως να παγιδευτείτε στις επιλογές σας. Καταφθάνουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το καθιερωμένο και το αναγκαστικό, η συμβουλή μου είναι να πράξετε με προνοητικότητα και ορθολογισμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη για συναισθηματική ηρεμία και ψυχική ξεκούραση. Θα προτιμήσετε να ζήσετε ήρεμες θερμές και ανέμελες στιγμές με το αγαπημένο σας ταίρι, παρά να ανοίξετε θέματα που γνωρίζετε πολύ καλά πως τις περισσότερες φορές οδηγούν σε συγκρούσεις. Για εσάς τους χωρισμένους σήμερα ενδέχεται να σας δημιουργηθεί η επιθυμία να πλησιάσετε ένα πρώην ερωτικό σας ταίρι, σας συμβουλεύω να μην τρενάρετε τις προσεγγίσεις σας, θα λάβετε θερμή ανταπόκριση που θα σας εκπλήξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Εμπνευσμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, σήμερα ενδεχομένως να δώσετε διαφορετικές εκδοχές στις καταστάσεις. Στις συνεργασίες σας το κλίμα θα είναι συνεννοήσιμο, εσείς από πλευρά σας θα εμβαθύνετε, υψηλός θα είναι ο συναισθηματικός σας δείχτης. Καταφθάνουν έσοδα και αμοιβές ωστόσο επειδή θα θελήσετε να κάνετε αγορές καλλωπισμού και ανανέωσης προσοχή να μην υπερβείτε των οικονομικών σας δυνατοτήτων. Αν κινηθείτε με σύνεση και σκεφτείτε με λογική τότε οι επιλογές σας θα είναι συμφέρουσες και δημιουργικές. Ευδιαθεσία και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ενισχυμένη θα είναι η θετική και καταδεχτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Συνομιλία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει βασικό ρόλο στην καθημερινότητα σας, θα σας βοηθήσει να βγείτε από τις αμφιβολίες, βάζετε φρένο σε αμφισβητήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας, αρκετά αισιόδοξη η σκέψη σας, στοιχεία που δεν θα σας αφήσουν να παρασυρθείτε σε ανούσιους προβληματισμούς ή απαισιόδοξες θεωρίες. Ζωηρή θα είναι η διάθεση σας για διαφόρων ειδών ερωτικές δραστηριότητες, εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θετικοί θα είστε στις νέες ερωτικές προκλήσεις. Γοητευτική θα βρει την παρουσία σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η μεταξύ σας συνομιλία δεν θα σας αφήσει καθόλου αδιάφορους, δεν αποκλείεται να βρεθείτε να τα λέτε βραδινή ώρα σε τραπεζάκι για δύο.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δεκτικότητα, αποδοχή και εξωστρέφεια. Αισιόδοξη και αρκετά απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, θα βγείτε έξω με φίλους, τυχαία συμβάντα και ανέμελες συνομιλίες θα καταφέρουν να ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Σήμερα θα αποφύγετε καταστάσεις που θα απαιτούν υποσχέσεις, δεν θα θελήσετε να δεσμεύσετε το μέλλον σας ή να περιορίσετε την ελευθερία επιλογής. Στόχος σας θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις, υποχρεώσεις ή οφειλές που σας δημιουργούν άγχος γι αυτό θα τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, δεν θα αποφύγετε τις άμεσες και ουσιαστικές ενέργειες. Στις συζητήσεις σας προσωπικές και φιλικές ή κοινωνικές θα υπάρξει διαλλακτικότητα στη διάθεση σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε, να συμπονέσετε, και να δεχτείτε την διαφορετικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, διπλωματική θα είναι η στάση σας ίσως να μην αποφύγετε και κάποια μικρό ψεματάκια απ αυτά που καμία φορά σώζουν σχέσεις. Θερμή συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα ξεδιαλύνει τα συννεφάκια που υπήρξαν τον τελευταίο καιρό περνώντας σε εξομολογήσεις που δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε σταθερό δεσμό. Μπαίνετε σε περίοδο ερωτικής ισορροπίας, απαλλάσσεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες. Για εσάς που είστε σε σταθερό δεσμό εδώ και πολύ καιρό ή πολλά χρόνια, ανοίγεται δρόμος επισημοποίησης.