Super Κική: Κατηγορείται για κακούργημα – Παραμένει στη φυλακή

109

Μέσα σε κλούβα της αστυνομίας και με χειροπέδες στα χέρια, η influencer Super Κική μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Στην Super Κική, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της, ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και ηθική αυτουργία στις ως άνω πράξεις.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα η γνωστή influencer οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών κατηγορούμενη μαζί με τη συνέταιρό της και μια ακόμη φίλη τους με την κατηγορία ότι υποκίνησαν τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 37χρονου με δράστη έναν άγνωστο άνδρα στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης του Ζωγράφου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Super Κικής, Βίκτωρα Στεφανόπουλο, η influencer έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, ενώ συμπλήρωσε ότι η θέση των κατηγορουμένων είναι πως δεν έχουν καμία απολύτως εμπλοκή στις πράξεις για τις οποίες κατηγορούνται.

Τι έχει συμβεί με την Super Κική

Το περιστατικό έγινε χθες, Δευτέρα, με τη Super Κική να υποστηρίζει ότι ο 37χρονος, πρώην σύντροφος της φίλης της, ήταν κακοποιητικός και πως η ίδια πήγε να βοηθήσει τη φίλη και συνεταίρο της Άντρεα. Η influencer πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο και σε ανάρτησή της «ευχαρίστησε», ειρωνευόμενη, τις Αρχές που προστατεύουν τις γυναίκες.

Η Super Κική, η Άντρεα και άλλη μια φίλη τους μεταφέρθηκαν λίγο μετά τις 12:00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Ο πρώην σύντροφος της Αντρέα κατηγορεί την ίδια, τη Super Κική, μια φίλη τους και έναν άνδρα που αναζητείται ότι τον έδειραν άγρια και τον τραυμάτισαν σοβαρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως και ο 37χρονος κρατείται από τις Αρχές καθώς οι τρεις γυναίκες του έχουν υποβάλλει μήνυση για ενδοοικογενειακή απειλή.

Τι υποστηρίζει ο 37χρονος

Όπως καταγγέλλει ο 37χρονος, χθες το πρωί η influencer μαζί με τις άλλες δύο γυναίκες τον οδήγησαν στην Πανεπιστημιούπολη με πρόσχημα να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές τους και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε άγρια. Ο ίδιος υποστηρίζει πως οι κοπέλες γνωρίζουν το δράστη και πήγαν εκεί με σκοπό να τον παγιδεύσουν.

Μάλιστα, ο συνήγορος του 37χρονου, κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κάνει λόγο για μια δολοφονική επίθεση από άτομο που είναι επαγγελματίας και πληρώθηκε προκειμένου να ξυλοκοπήσει τον πελάτη του.