Στο αμαξοστάσιο του Δήμου Δίου-Ολύμπου η βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα

76

Το αμαξοστάσιο του Δήμου Δίου-Ολύμπου επισκέφτηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 20/2 η βουλεύτρια Πιερίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ελισσάβετ (Μπέττυ) Σκούφα συνοδευόμενη από τον αναπληρωτή συντονιστή της Ν.Ε Πιερίας του κόμματος Άρη Ρεμπατσιό.

Την κ.Σκούφα υποδέχτηκε ο κ.Κώστας Κουριάτης Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Συντήρησης Πρασίνου, Διαχείρισης Υλικών και Οχημάτων καθώς και εργαζόμενοι στην καθαριότητα και τη συντήρηση πρασίνου.

Στην συνομιλία που είχε η βουλεύτρια με τους εργαζόμενους τέθηκαν κυρίως θέματα που αφορούν τις  συνθήκες  εργασίας τους, την έλλειψη προσωπικού ειδικά τους θερινούς μήνες κατά την τουριστική περίοδο αλλά και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην αποκομιδή των απορριμμάτων λόγω της ιδιομορφίας  που παρουσιάζουν οι δρόμοι ειδικά στις ορεινές Δημοτικές και Κοινοτικές Ενότητες.

Η κ.Σκούφα ενημέρωσε τους εργαζόμενους για τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις της σχετικά με τις συνθήκες εργασίας αλλά φυσικά και για την έλλειψη προσωπικού παρά την παράταση της κοινωφελούς εργασίας  για λίγους ακόμη μήνες.

Όπως δήλωσε η κ.Σκούφα οι προσλήψεις στην κοινωφελή εργασία το 2022 ήταν πολύ περιορισμένες και δεν ικανοποιούν σε καμία περίπτωση τις πραγματικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν φυσικά από μόνιμο προσωπικό.

Τέλος ευχαρίστησε εργαζόμενους και διοίκηση για την φιλοξενία και την ειλικρινή συζήτηση τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους αναγνωρίζοντας το πολύ δύσκολο αλλά και κοινωνικά ωφέλιμο και χρήσιμο έργο που επιτελούν κρατώντας τις πόλεις και τα χωριά μας καθαρά.