Στο 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης

108

Το 37ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου που έγινε τελείωσε την Κυριακή το βράδυ (19/2/23) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και αυτή τη φορά ο κόσμος τίμησε με την παρουσία του τους αθλητές οι οποίοι τόσες φορές τίμησαν την χώρα μας με τις διακρίσεις τους. Το ΣΕΦ ήταν αρκετά γεμάτο με κόσμο και η ΕΡΤ έδειξε ζωντανά μεγάλο κομμάτι του απογευματινού προγράμματος και των δύο ημερών.

Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ συμμετείχε με δύο νεαρές αθλήτριες στους αγώνες. Στα 400 μέτρα γυναικών η 17χρονη μαθήτρια τρίτης Λυκείου Κατερίνα Νατσιοπούλου συνέχισε την ανοδική της πορεία και πέτυχε ατομικό ρεκόρ και μια 4η θέση στην γενική κατάταξη στον τελικό του Σαββάτου με χρόνο 56″61. Ήταν η νεαρότερη αθλήτρια του τελικού και συναγωνίστηκε με μεγάλα ονόματα του αγωνίσματος κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και φτάνοντας μια ανάσα από ένα μετάλλιο.

Την Κυριακή το πρωί η Κατερίνα συμμετείχε στον προκριματικό των 60 μ. εμποδίων, όπου και είχε μια ατυχή πτώση στο 1ο εμπόδιο και δεν ολοκλήρωσε την προσπάθεια της.

Η δεύτερη συμμετοχή για την ομάδα του ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ήταν η 16χρονη Αφροδίτη Μπιζιώτα στα 60 μέτρα γυναικών η οποία πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 8¨16 το πρωί του Σαββάτου.

Τις αθλήτριες συνόδευσε στους αγώνες ο προπονητής τους Νίκος Μαντζόλης.