Δήμος Δίου-Ολύμπου: ΣΥΝθεση: Ο Δημήτρης Κατιρτζής υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Νέας Εφέσου στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολιόλιου

136

Γνωρίζοντας τους υποψηφίους. Ένα από τα πρόσωπα που εκτιμώ ιδιαίτερα, κυρίως για την εργατικότητά και την προσφορά του στην κοινότητά του, στον Δήμο μας και ευρύτερα στην Πιερία είναι ο Δημήτρης Κατιρτζής, με τον οποίο συμπορευόμαστε στη ΣΥΝθεση.

Με τον Δημήτρη Κατιρτζή έχουμε ήδη άριστη συνεργασία, καθώς υπηρετεί ως πρόεδρος της κοινότητας Νέας Εφέσου, για δεύτερη τετραετία. Ο Δημήτρης βρίσκεται καθημερινά σε διάλογο με τον Δήμο για τα ζητήματα που αφορούν στην κοινότητά του και είναι άριστος γνώστης του τρόπου λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο Δημήτρης Κατιρτζής, καθηγητής φυσικής αγωγής, υπηρετεί παράλληλα ως διασώστης εκπαιδευτής του Ερυθρού Σταυρού, με αποστολές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Στο παρελθόν διετέλεσε επί δώδεκα χρόνια αρχηγός του Τμήματος Κατερίνης των Διασωστών Ερυθρού Σταυρού.

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Δημήτρης Κατιρτζής θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Νέας Εφέσου με την ΣΥΝθεση.

Του εύχομαι από καρδιάς δύναμη και επιτυχία.

 

Βαγγέλης Γερολιόλιος

Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “ΣΥΝθεση”