Γιώργος Κωνσταντόπουλος: το ταξίδι του Μακεδονικού Σήματος ξεκίνησε (video)

116
Το ταξίδι του Συλλογικού Σήματος του ΣΕΒΕ – Συνδέσμου Εξαγωγέων «MACEDONIA THE GREAT» ξεκίνησε από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας.
Είναι πλέον στα χέρια των μακεδονικών επιχειρήσεων να το προωθήσουν στις ξένες αγορές.
Στον ΣΕΒΕ τα πρόσωπα αλλάζουν με σύνεση και προσοχή ώστε οι στόχοι του να μην αλλάζουν ποτέ!
Στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν συναυλίες για την παρουσίαση του μακεδονικού σήματος στον Καναδά, αλλά και στην Αμερική.
Σημαντικό πνεύμονα για την ελληνική οικονομία χαρακτήρισε τις εξαγωγές ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ Σίμος Διαμαντίδης ο οποίος αναφέρθηκε στις επιδόσεις των ελληνικών εξαγωγικών επιχειρήσεων. Ιδιαίτερα μνεία έκανε στις προσπάθειες που έγιναν για την κατοχύρωση και τη σημασία του μακεδονικού σήματος.
Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε κατά τον χαιρετισμό του ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΒΕ Γιώργος Κωνσταντόπουλος. «Πριν τέσσερα χρόνια γεννήθηκε η ιδέα του μακεδονικού σήματος και κάποιοι το θεώρησαν λεκτικό πυροτέχνημα. Όταν το παρουσιάσαμε σε κεντρικό ξενοδοχείο με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το χαρακτήρισαν πολιτικό πυροτέχνημα. Όταν πετύχαμε τη νομική κατοχύρωση στο Αλικάντε το χαρακτήρισαν νομικό πυροτέχνημα. Δεν είχαμε όμως το δικαίωμα να απεμπολήσουμε όσα οι παππούδες και οι πατεράδες πετύχανε στη μακεδονική γη. Το Μακεδονικό Σήμα, μετά από προσπάθειες, είναι πλέον πραγματικότητα και ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο». Δείτε εδώ το βίντεο:
Χαιρετισμούς απηύθηναν ο υφυπουργός Εσωτερικών -Τομέας Μακεδονίας Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γιάννης Μασούτης.