Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (20/02)

91

Σήμερα η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων και η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθύς θα σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις προτεραιότητες και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε ανθρώπους που αγαπάς αλλά και σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν. Η είσοδος της Αφροδίτης στο πύρινο και παρορμητικό ζώδιο του Κριού θα δημιουργήσει ανυπομονησία, ιδιαίτερα για τα θέματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα και αυτό θα αλλάξει τα δεδομένα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ένα είδος εσωτερικής ενδοσκόπησης θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις καταστάσεις, νέες ιδέες θα εμφανιστούν στο σκεπτικό σας, θα αλλάξετε στόχους και προτεραιότητες. Τώρα θα είστε ενισχυμένοι με ισχυρή θέληση, σοβαρότητα και αιχμηρή αντίληψη. Ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για επαγγελματική βελτίωση, η εργατικότητα και η υπευθυνότητα σας θα βρουν την αναγνώριση που σας αξίζει. Θα αποκτήσετε τη διάθεση για κινήσεις εποικοδομητικές, θα αποφύγετε προχειρότητες και μισές λύσεις. Μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον κατόπιν συζήτησης οι απαντήσεις που θα λάβετε θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας και τις οικονομικές σας βλέψεις. Σε συναισθηματικό επίπεδο προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε, αποφύγετε τις παθιασμένες ενέργειες, σε οικογενειακά ζητήματα κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, αν διατηρείτε ήδη κάποια ερωτική σχέση, θα θελήσετε να περάσετε σε πιο οικείες και πιο ουσιαστικές καταστάσεις, ενδέχεται από μόνοι σας να ανοίξετε κουβέντα περί δεσμεύσεων. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, η απόφαση σας να αναλάβετε πρωτοβουλίες θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην ερωτική σας ζωή. Η εκδηλωτική στάση που θα κρατήσετε θα κλείσει τη μέρα σας με ένα θερμό ερωτικό ραντεβού, θα αποκαλυφθούν δυνατά αισθήματα, δεν θα λείψουν οι απρόοπτες εξομολογήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σε επαγγελματικά ζητήματα θετικό αποτέλεσμα θα έχει η επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε, η μεθοδικότητα σας θα πιάσει τόπο. Προσοχή στις ανταγωνιστικές διαθέσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε μέσα σε ελεγχόμενο πλαίσιο, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από το πάθος και την εσωτερική σας ένταση. Δυνατή θα είναι η διαίσθηση σας, θα είστε εξοπλισμένοι με διορατικότητα και σωστή αντίληψη, ωστόσο σας δίνω τη συμβουλή να μην προσκολληθείτε με εμμονή στις εκδοχές και στις εικασίες σας. Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει βάσεις σταθερές, σας προτρέπω να δεχτείτε τη συνεργασία που θα σας προτείνει. Δυναμική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα καταφέρετε να αποφύγετε τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, σε ισορροπία θα κρατήσετε την παρορμητικότητα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ευνοϊκή θα είναι για σας η σημερινή μέρα. Θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Η μέρα ενδείκνυται για επανασυνδέσεις, για υποσχέσεις δέσμευσης ή για ξεκίνημα νέας ερωτικής αρχής. Αν έχετε στην σκέψη σας προτάσεις να τις εκφράσετε, αν θέλετε να πλησιάσετε άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά τότε εκδηλωθείτε ανεπιφύλακτα, και αν επιθυμείτε δέσμευση με πρόσωπο που ήδη υπάρχει στην ερωτική σας ζωή, τότε κάντε το μεγάλο βήμα, η εξέλιξη δεν επρόκειτο να σας απογοητεύσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ο δυναμισμός σας θα βγάλει στην επιφάνεια την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας. Παίρνετε οριστικές αποφάσεις σχετικά με κάποιες σοβαρές επαγγελματικές σας υποθέσεις. Σε οικονομικές διαπραγματεύσεις καλό θα είναι να μην φανείτε ανυποχώρητοι κινηθείτε διπλωματικά. Τα σωστά σας επιχειρήματα εποικοδομητικούς θα κάνουν τους διαλόγους σας, σε περιπτώσεις αντιπαραθέσεων προσπαθήστε να αποφύγετε το παθιασμένο πείσμα. Για εσάς που δεν είστε ικανοποιημένοι με τις εργασίες σας συνθήκες, επικεντρωθείτε στις αλλαγές που θέλετε να φέρετε, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, δείξτε ενδιαφέρον στα οικογενειακά σας πρόσωπα, σας δίνω τη συμβουλή να μην δείξετε αδιαφορία σε θέματα που από καιρό θα έπρεπε να τα είχατε ξεκαθαρίσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα καταφέρετε να ασκήσετε θετική επιρροή στο ταίρι σας, σήμερα θα εμβαθύνετε συναισθηματικά, θα περάσετε σε αποκαλύψεις και προσωπικές εξομολογήσεις. Η συγκαταβατική σας στάση θα φέρει ευεργετική κατάληξη, τώρα θα δοθεί οριστική λύση σε πρόβλημα που προκαλούσε αρνητισμό και βάραινε την ψυχολογία σας. Για όσους από εσάς βιώνετε χωρισμό, ένα τυχαίο συμβάν θα φέρει κατάληξη επανασύνδεσης, επανέρχεται η ερωτική σας ζωή στους αρχικούς της ρυθμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα προσοχή να μην κοντραριστείτε με πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας πιέσουν ή να σας καθοδηγήσουν. Από την άλλη πλευρά αν εσείς θελήσετε να επιβληθείτε, είτε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, είτε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τον τρόπο και τη συμπεριφορά σας. Σας συμβουλεύω να τηρήσετε μεθοδική τακτική, καλό θα είναι να μην βγάλετε απαιτητικό ύφος. Αποφύγετε την ανυπομονησία ή την εκκεντρικότητα, θα υπάρξει ο κίνδυνος να πέσετε σε επιπολαιότητες. Στην παρούσα φάση θα πρέπει κινηθείτε με χαλαρότητα, περιορίστε τάσεις άγχους, μη γίνετε υποχείριο συναισθηματικών εξάρσεων. Στο κλείσιμο της μέρας θα προκύψει ενδιαφέρουσα συνάντηση, αισιόδοξα λόγια θα ανανεώσουν τον εσωτερικό σας κόσμο, επιλέξτε να ασχοληθείτε με ευχάριστα θέματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερη κατανόηση στο ταίρι σας, όλες οι πράξεις σας θα διακρίνονται από έντονο συναισθηματισμό. Τώρα βασική σας ανάγκη θα είναι η ισορροπία και η ερωτική αρμονία, γι αυτό συνειδητά θα αποφύγετε τον εγωιστικό τρόπο σκέψης. Θερμός διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα ανοίξει νέες προοπτικές στην ζωή σας, η οικεία και διαλλακτική σας στάση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για δεσμευτικές υποσχέσεις.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Προσοχή στις παθιασμένες ενέργειες ή αντιδράσεις, σε θέματα διεκδικήσεων αποφύγετε την επίμονη προσπάθεια. Περιορισμένη θα είναι η ανεκτικότητα σας, σε εξουσιαστικές διαθέσεις τρίτων θα βγάλετε έντονο αρνητισμό. Θα έχετε την τάση να θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πιέζει, κρατήστε απόσταση από καταστάσεις που σας δημιουργούν εκνευρισμό ή σας θέτουν όρους. Η εσωτερική αναστάτωση που θα σας διακατέχει θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιες σκοτεινές σας σκέψεις, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους υποσυνείδητες φοβίες, καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε σε εκδοχές αρνητικές ή απαισιόδοξες. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να βρεθείτε με φίλους, συναναστραφείτε με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Αλλάξτε τις δραστηριότητες σας, σας δίνω τη συμβουλή να κάνετε την προσπάθεια να απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις συναισθηματικές ή υλικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή μέρα θα σας βγάλει από την αδράνεια που ίσως να βρίσκεστε αυτή την στιγμή, τυχερά συμβάντα και νέα ερωτικά ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τη ζωή σας ένα βήμα πιο μπροστά. Η σημερινή όψη θα σας ωθήσει στο να αναζητήσετε βάθος και ουσιαστική εξέλιξη στις επαφές σας. Μια πολύ ξεκάθαρη κουβέντα με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές, τώρα οι χαλαρές συναντήσεις θα μετατραπούν σε σταθερή δεσμευτική σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα αναλύσετε τις καταστάσεις, θα εισχωρήσετε στα γεγονότα, απεγκλωβίζεστε από ασφυκτικά δεδομένα, θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε τις ανασφάλειες σας. Έρχονται αλλαγές στις προσωπικές και κοινωνικές σας δραστηριότητες, ίσως να αποκτήσετε καινούργια αναζωογονητικά χόμπι. Σε εργασιακά θέματα κάποιες νέες προσπάθειες που θα κάνετε θα βρουν την καρποφορία που επιθυμείτε, έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα, τακτοποιείτε τις υποθέσεις σας. Σχετικά με μια οικονομική σας υπόθεση θα συμβεί απρόσμενο γεγονός, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας. Διατυπώστε προτάσεις και ιδέες το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Σε θέματα διαφωνιών και εντάσεων βρίσκετε λύσεις, ισορροπούν οι επαφές σας με γονείς και αδέλφια. Στον κοινωνικό σας τομέα, η στάση σας ίσως να είναι λίγο κλειστή, δείξτε εμπιστοσύνη, αποβάλετε την καχυποψία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, απρόοπτες ξαφνικές επαφές θα ζωηρέψουν το κλίμα στην καρδιά σας, ελπιδοφόρα θα αποδειχτεί η συνάντηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα στρώσουν το έδαφος για αρχή σταθερής ερωτική σχέσης. Τώρα θα ξεκινήσετε έναν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής, περνάτε σε στάδιο δέσμευσης και μονιμότητας. Εσείς που αιωρείστε ερωτικά, κάντε το τολμηρό βήμα να περάσετε σε διεκδικήσεις, η σημερινή μέρα θα κλείσει με μια δυνατή ερωτική κατάκτηση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, οι συζητήσεις σας θα είναι δυναμικές και ουσιαστικές, θα καταφέρετε να υπερισχύσετε σε περίπτωση που υπάρξουν εργασιακές αντιπαραθέσεις. Θα περάσουν οι δικές σας απόψεις, δείξτε εμπιστοσύνη στη δυναμική του λόγου σας, θα έχει τη δυνατότητα να πείσετε και να επηρεάσετε. Εστιάστε στην εργασιακή σας εξέλιξη θα έχετε τη διάθεση και την ευκαιρία να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση. Οξυδέρκεια θα σας διακρίνει με μεθοδικότητα και επιμονή θα χειριστείτε κάποια δύσκολα θέματα, θετική κατάληξη θα έχει μια κίνηση σας σχετικά με οικονομική διεκδίκηση ή συμφωνία. Αυτοπεποίθηση , αυτοσυγκράτηση και σύνεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, ωστόσο προσοχή στις διαστάσεις της καχυποψίας σας κυρίως σε θέματα προσωπικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα αποκτήσετε μια κάπως πιο οργανωτική διάθεση, τώρα θα τακτοποιήσετε ερωτικές υποθέσεις που τις είχατε αφήσει να αιωρούνται. Η σημερινή μέρα θα ενεργοποιήσει τη θερμή και τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα εκφράσετε τη σεξουαλικότητά σας χρησιμοποιώντας βαθύ συναίσθημα. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, πρόσχαρη προσιτή και ευχάριστη θα είναι στάση σας, θα εμφανιστούν νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει τελικά να περάσει στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αισιοδοξία, ψυχική δύναμη, και αυτοσυγκράτηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, παράλληλα η κοφτερή σας αντίληψη δε θα σας αφήσει να παραπλανηθείτε από πρόσωπα ή θολές καταστάσεις. Αυτά που θα σας πουν ή θα σας υποσχεθούν θα είστε σε θέση να τα σκεφτείτε βασιζόμενοι στη λογική. Στηριχτείτε στη διαίσθηση και στο ένστικτο σας, η συναισθηματική σας αντίληψη θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Καταφθάνουν ευχάριστες αλλαγές και ενθαρρυντικά γεγονότα που θα σας ωθήσουν σε σοβαρές αποφάσεις, θα διαφοροποιήσετε καταστάσεις και θα αναζωογονηθείτε. Θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε την ένταση των αισθημάτων σας καλό θα είναι να αποφύγετε το πείσμα και τις αλλοπρόσαλλες αντιθέσεις. Κοινωνικοποιηθείτε, μιλήστε με φίλους, συζητήστε για ανέμελα θέματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα αναζητήσετε σχέσεις εμπιστοσύνης, στόχος σας δεν θα είναι το εφήμερο ή το ανούσιο, αλλά το σίγουρο και το δεσμευτικό. Θα σημειωθεί γεγονός που θα σας βοηθήσει να βγείτε από την ρουτίνα, θα υπάρξουν συναντήσεις που θα φέρουν νέα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή. Σε περίπτωση που σκέπτεστε να κάνετε κάποια πρόταση σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μη το καθυστερείτε άλλο, κινηθείτε αποφασιστικά θα υπάρξει επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η οπτική γωνία με την οποία θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε επιθυμίες, σκέψεις και στόχους, σήμερα θα κινηθείτε και θα ερμηνεύσετε με ορθολογισμό. Με τις σταθερές και τεκμηριωμένες σας απόψεις θα καταφέρετε να επηρεάσετε πρόσωπα και καταστάσεις προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις, για εσάς που βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας ανοίγεται νέα προοπτική, σας παροτρύνω να τη δεχτείτε χωρίς ενδοιασμούς. Ευχάριστες θα είναι οι κοινωνικές σας συναναστροφές, οι επαφές σας θα είναι αισιόδοξες, θα ανανεωθείτε συναισθηματικά και ψυχολογικά. Σε περίπτωση που θέλετε να καλέσετε ή να προτείνετε, κάντε τις προτάσεις σας θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να περάσετε σε οργανωμένη δράση. Με ιδιαιτέρως μεθοδικό τρόπο θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τώρα θα καταφέρετε να το κερδίσετε συναισθηματικά και ερωτικά. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας, προχωρήστε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, φανερώστε τα πραγματικά σας αισθήματα. Θα υπάρξει μεταξύ σας μια ουσιαστική και καθοριστική συνάντηση, με το ενδεχόμενο όχι απλά να τα ξαναβρείτε, αλλά πολύ γρήγορα να δεσμευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ο χειρισμός των καθημερινών σας υποθέσεων θα είναι μετρημένος και ώριμος, θα λείψουν οι υπερβολές. Τα χρηματικά ποσά που θα λάβετε θα είστε σε θέση να τα διαχειριστείτε με οργανωτική διάθεση. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξει επικερδής κατάληξη, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα, δεν θα υπάρξουν επικίνδυνα ρίσκα, πρόσφορο έδαφος θα βρειτε για αλλαγές όρων και για διαπραγματεύσεις επάνω σε νεες βάσεις. Εσείς που αναζητάτε νέο ξεκίνημα ή κάποια νέα ευκαιρία να είστε σίγουροι πως θα τη βρείτε μπροστά σας, μην αφήσετε κανένα γεγονός αναξιοποίητο. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο επαγγελματικής συνεργασίας, θα υπάρξει προοπτική σταθερής εξέλιξης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η συμπεριφορά σας ως προς το ταίρι σας θα είναι μελετημένα συγκαταβατική, με βασική επιθυμία την αρμονική συνύπαρξη. Στόχος σας θα είναι να περάσετε στην ουσία και στο βάθος των αισθημάτων, γι αυτό είναι πολύ πιθανό να προκαλέσετε σοβαρές συζητήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Εσείς που αντιμετωπίζετε μπερδεμένες ή ανασφαλείς καταστάσεις, τώρα θα απαλλαγείτε από το αβέβαιο, περνά η ζωή σας σε ένα πιο σοβαρό και δεσμευτικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Εσείς που βρίσκεστε σε αμφιβολίες προσοχή στις έκταση των εικασιών σας, καλό θα είναι να μην εστιάσετε σε σκοτεινές ή καχύποπτες σκέψεις. Σας δίνω τη συμβουλή να αποβάλετε τον αρνητισμό, θετική εξέλιξη θα δοθεί τόσο στα προσωπικά σας ζητήματα όσο και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα υπάρξει συνεννόηση και ξεκαθαρίσματα με λόγια ειλικρίνειας. Έρχονται εξηγήσεις και εξακριβώσεις, λύνονται προβλήματα, οι αλήθειες που θα ειπωθούν θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε οπτικό πεδίο. Για όσους αναζητάτε νέα εργασία θετική απάντηση θα λάβετε σε κινήσεις που είχατε την προηγούμενη περίοδο. Στις οικογενειακές σας συναντήσεις προσπαθήστε να μην βαρύνετε το κλίμα, αν υπάρχουν εντάσεις και διαφορές δεν θα πρέπει να μεγαλοποιήσετε τις καταστάσεις. Φροντίστε για την ψυχαγωγία σας, ασχοληθείτε με χόμπι και κοινωνικές δραστηριότητες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας κάνει ιδιαιτέρως συναισθηματικούς, ευαίσθητη και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, τώρα σημασία για εσάς θα έχει το αληθινό συναίσθημα και όχι ο επιφανειακός ερωτισμός. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα φανείτε κοινωνικοί, προσιτοί και δοτικοί, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για καινούργιες γνωριμίες ακόμα και για επανασυνδέσεις με πρώην σχέσεις. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να επαναπροσδιορίσετε αισθήματα και βλέψεις, με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε πολύ καλά.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Εσείς που στοχεύετε στην επαγγελματική βελτίωση οι εξελίξεις θα σας ανοίξουν νέες επαγγελματικές προοπτικές που θα τονώσουν τον δυναμισμό και την αισιοδοξία σας. Προχωρήστε σε ανάληψη πρωτοβουλιών, οι δημιουργικές σας προτάσεις θα βρουν το ενδιαφέρον που αναμένετε. Με οξυδέρκεια και διαίσθηση θα είστε εξοπλισμένοι, οι επαφές σας θα είναι εποικοδομητικές και προσοδοφόρες, θα έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε συζητήσεις θετικής κατάληξης. Τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, κινηθείτε αποφασιστικά ωστόσο αποφύγετε τα σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σας, προσοχή σε τάσεις εσωστρέφειας. Επικοινωνήστε με τα αγαπητά σας άτομα, εσείς που έχετε πεσμένη διάθεση ανοιχτείτε και μιλήστε ξεκάθαρα, τα λόγια και οι συμβουλές που θα ακούσετε θα σας ενθαρρύνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα, θα φέρει ισορροπία στην ερωτική σας σχέση και για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι ή ερωτικά μόνοι, θα εμφανιστεί ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσετε να πάει χαμένη. Θα έχετε άνεση στην επικοινωνία σας, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, δώστε βάση στις συμπτώσεις και στις τυχαίες συναντήσεις. Ήρεμο και συναισθηματικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να προσκολληθεί επάνω σας πρόσωπο, με την προοπτική να μείνει σταθερά στην ερωτική σας ζωή.