Απολαυστικός Μίλτος Τεντόγλου: “Συγγνώμη, εγώ ήθελα να κάνω ένα οχταρακι για τον τίτλο”

Ο Μίλτος Τεντόγλου με το γνωστό του στιλ επεσήμανε ότι έμεινε άναυδος από την παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ και απολογήθηκε που δεν έβγαλε κάποιο μεγαλύτερο άλμα τονίζοντας ότι πήγε στον αγώνα για ένα οχταράκι.

90

Μία ακόμα συνέντευξη του Μίλτου Τεντόγλου ήταν απολαυστική. Ο σπουδαίος αθλητής του Γιώργου Πομάσκι με το γνωστό του στιλ επεσήμανε ότι έμεινε άναυδος από την παρουσία του κόσμου στο ΣΕΦ και απολογήθηκε που δεν έβγαλε κάποιο μεγαλύτερο άλμα τονίζοντας ότι πήγε στον αγώνα για ένα οχταράκι.

Αρχικά κάνοντας ένα σχόλιο για την παρουσία του κόσμου είπε: “Περίμενα ότι θα ήταν όπως χθες. Σήμερα μπήκα μέσα και έμεινα με ανοικτό στόμα. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους που ήρθαν. Θέλω να τους πω συγγνώμη γιατί εγώ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήθελα να κάνω ένα πέρασμα, ήθελα να κάνω ένα οχταράκι. Ένιωσα καλά σήμερα και είπα να δοκιμάσω κάτι παραπάνω, αλλά είναι αδύνατο σε αυτό το στάδιο να πηδήξω καλά”.

Για το γεγονός ότι παρ’ όλα αυτά έκανε 8,20μ.: “Ήταν κακό άλμα. Ειλικρινά σας μιλάω. Δεν ένιωθα να με πετάει το πόδι μου σήμερα. Πιστεύω ότι δεν έχω καλή αίσθηση στο ξύλο. Γιατί από κάτω από εδώ υπάρχει ξύλο. Δεν έβρισκα το πάτημα καλά. Είναι μαλακό για εμένα. Πηγαίνω καλύτερα στα σκληρά. Έτσι όπως ένιωθα τα πόδια μου σε άλλο στάδιο θα πήγαινα για 8,50 και 8,60μ.”

Για το πρόγραμμά του στη συνέχεια: “Θα αγωνιστώ την Τετάρτη στη Μαδρίτη και μετά είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα”

Για τους στόχους του στο ευρωπαϊκό: “Πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι αν δείτε τα άλματά μου είχα 8,15μ., 8,22μ. και πάω στον αγώνα και κάνω 8.50μ. Πιστεύω ότι και φέτος έτσι θα γίνει. Πάντα μου αρέσει να αγωνίζομαι στις μεγάλες διοργάνωσεις και έχω το κίνητρο”.

Για το εάν έχει κάνει κάτι διαφορετικό φέτος: “Δεν ξέρω τι να σας πω. Έχω την υγεία μου. Οι προπονήσεις πάνε καλά. Ούτε το παραμικρό δεν έπαθα. Μου έχουν πάει όλα καλά”.