6ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος: Η γνώση είναι δύναμη

88

Οι εξελίξεις της επόμενης μέρας στον Τουρισμό και στη φιλοξενία, και πως αυτές θα εφαρμοστούν στους ανθρώπους του Τουρισμού, προκειμένου αφενός να στηριχθούν οι επαγγελματίες και οι οικογένειες τους, αφετέρου να αναπτυχθούν περεταίρω τα ξενοδοχεία, συζητήθηκαν στο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας,  (6th International Hospitality Forum), που διοργάνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Η τεχνογνωσία και οι εξελίξεις

«Συζητήσαμε για όλες τις εξελίξεις και την τεχνογνωσία, τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται για τον κλάδο που στάθηκε όρθιος μετά από τρία δύσκολα χρόνια», επεσήμανε το μέλος του Δ.Σ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης, με τα θέματα της οικονομικής αλλά αποτελεσματικής  ενέργειας και της βιώσιμης ανάπτυξης του κλάδου, να κυριαρχούν στις συζητήσεις του Φόρουμ, από στελέχη μεγάλων παγκόσμιων ξενοδοχειακών μονάδων και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου.

Η επόμενη μέρα στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις

«Η ανάπτυξη, η λειτουργία, η προβολή κι η προώθηση των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, τα χρηματοδοτικά εργαλεία, αλλά και η εκπαίδευση, είναι ζητήματα που μας απασχολούν καθημερινά, προκειμένου να είμαστε ανταγωνιστικοί, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες», σημείωσε ο κ. Τσιτλακίδης, υπογραμμίζοντας πως οι απαιτήσεις αλλάζουν, οι επισκέπτες της χώρας μας αναζητούν στη φιλοξενία εκτός από την ποιότητα, την γαστρονομία , την ψυχαγωγία και τις εναλλακτικές «πράσινες» δραστηριότητες, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία, και τα ψηφιακά εργαλεία.