Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (19/02)

91

Σήμερα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ο Ήλιος περνά στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων, κάτι που θα αλλάξει προτεραιότητες, σκέψεις αλλά και την ενέργεια σε γενικότερο πλαίσιο. Τα συναισθήματα θα παίξουν βασικό ρόλο όχι μόνο σήμερα αλλά και το επόμενο διάστημα αποτελώντας το Α και το Ω σε κάθε απόφαση που θα πάρεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, τα λόγια σας θα είναι θερμά ίσως και κάπως ανέμελα. Η θετική σας σκέψη θα σας βγάλει από τη προκατάληψη και το πείσμα, ίσως να αναθεωρήσετε και να αναγνωρίζετε ποιες καταστάσεις θα πρέπει από πλευράς σας να διορθωθούν. Αποφασιστικός και άμεσος θα είναι ο τρόπος δράσης, ωστόσο σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα επικίνδυνα ρίσκα, προσπαθήστε να είναι προσγειωμένες οι προσδοκίες και οι επιδιώξεις σας. Επικεντρωθείτε στο να βάλετε τάξη στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, ίσως να προχωρήσετε σε κάποιες αγορές, καλό θα είναι να μην υπερβούν τα συνετά όρια, αποφύγετε τις σπατάλες. Θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, η συμπεριφορά σας θα είναι εκδηλωτική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα σας διακρίνει ευθύτητα και ειλικρίνεια, στις συζητήσεις με το ταίρι σας θα είστε επεξηγηματικοί ωστόσο προσοχή στον επιτακτικό τρόπο έκφρασης σας. Σε περίπτωση που προσπαθήσετε να επιβληθείτε θα δημιουργήσετε αρνητικό κλίμα, καλό θα είναι να κρατήσετε μια σχετικά διαλλακτική στάση. Για σήμερα προμηνύεται θερμή συνάντηση έντονης ερωτικής έλξης, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν αισθήματα πάθους, εσείς οι ίδιοι θα οδηγήσετε τις αισθήσεις σας στα κόκκινα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα έντονη αισιοδοξία θα σας διακατέχει, θα εμφανιστείτε ζωτικοί και δραστήριοι, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τις κόντρες, τις εντάσεις, και τα εξουσιαστικά παιχνίδια. Ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις σας, ειρηνική η τακτική που θα εφαρμόσετε, μια συνάντηση που θα έχετε θα κλείσει με θετικό αποτέλεσμα. Σε υπόθεση σχετικά με ένα προσωπικό σας ζήτημα συνετές και προσγειωμένες θα είναι οι υποσχέσεις που θα δώσετε. Με δική σας πρωτοβουλία θα κλείσετε μπερδεμένες καταστάσεις, θα χειριστείτε με αμεσότητα και ειλικρίνεια θέματα που σας δημιουργούν στρες και άγχος. Πρόταση από ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας βγάλει από τα δεσμά της ρουτίνας, έρχονται ευχάριστες συναντήσεις και έντονες συναισθηματικές αλλαγές, τα γεγονότα θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ένας αποκαλυπτικός διάλογος ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που στο παρελθόν είχατε ερωτική σχέση, θα ανοίξει καινούργια ενδεχόμενα, στο χέρι σας θα είναι η ευκαιρία επανασύνδεσης. Θα εκπλαγείτε από τα λόγια που θα ακούσετε, θα προκύψει απρόοπτη ερωτική εξομολόγηση, με φανερό τρόπο θα σας εκδηλώσει την έλξη του για εσάς. Δεχτείτε αυτό το άνοιγμα για επανένωση, θα διαπιστώσετε πως τα αισθήματα μεταξύ σας είναι δυνατά, ικανά να οδηγήσουν σε σταθερό δεσμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Προσοχή στις εικασίες σας ίσως να αποδειχτούν εσφαλμένες. Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να προσπαθήσετε να απεγκλωβιστείτε από συναισθηματικές ή ψυχολογικές μεταπτώσεις, αποφύγετε να εμπλακείτε σε καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος ή νευρικότητα. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που μπορούν να σας ηρεμήσουν, αποστασιοποιηθείτε από πρόσωπα που σας προκαλούν αρνητικές αντιδράσεις. Εσείς οι δυσαρεστημένοι ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε τις ισορροπίες σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα θελήσετε να βγείτε έξω και να ξεσκάσετε, ανάγκη σας θα είναι να μιλήσετε και να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Δώστε θετική απάντηση στη πρόταση συνάντησης που θα σας κάνουν, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα αποφύγετε τις επιφανειακές και πρόχειρες καταστάσεις, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε την ερωτική σας σχέση σε ένα πιο βαθύ επίπεδο με δυνατές συναισθηματικές ρίζες. Σήμερα πρωταγωνιστικό ρόλο στην σκέψη σας, θα έχει το ραντεβού που θα σας προτείνει πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Η σημερινή μέρα θα σας αποτρέψει από κινήσεις επιπόλαιες ή παρορμητικές, τώρα θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα προτείνετε, θα προσκαλέσετε, θα θελήσετε μια γεμάτη μέρα με κοινωνικές συναναστροφές και ανέμελες συζητήσεις. Υπολογίστε και δώστε βάση στα λόγια που θα ακούσετε, θα υπάρξει ειλικρίνεια και πρόθεση για άμεσα ξεκαθαρίσματα. Συμφιλιώσεις θα προκύψουν με άτομα που στην προηγούμενη περίοδο είχατε τσακωθεί. Θα αποφύγετε τις παρατραβηγμένες απαιτήσεις ή προσδοκίες, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε προσγειωμένα και συγκαταβατικά. Φεύγει το έντονο πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη, στις δύσκολες καταστάσεις η στάση σας δεν θα είναι πιεστική, πολύ καλά θα κάνετε και θα επιλέξετε να κινηθείτε με χαλαρότητα. Σε οικογενειακά ζητήματα χειριστείτε τις υποθέσεις σας δείχνοντας έμπρακτο και άμεσο ενδιαφέρον, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε τις αντιδράσεις σας, μη αφήσετε την κρίση σας να επηρεαστεί από αρνητικές υποψίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να κλείσετε παλιές ανοιχτές πληγές, τώρα θα καταφέρετε να λύσετε παρεξηγήσεις με ερωτικό πρόσωπο που η σχέση σας στο παρελθόν είχε λήξει άδοξα. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει από δική σας πρωτοβουλία, θα ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης. Η διαλλακτική σας στάση θα φέρει θερμό ερωτικό αποτέλεσμα και μάλιστα πολύ μεγάλης διάρκειας. Ανατρεπτικά συμβάντα θα έχουν ως κατάληξη την σταθερή ερωτική ένωση που θα σβήσει λάθη και παρεξηγήσεις.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η συγκαταβατική σας διάθεση ευνοϊκές θα κάνει τις επικοινωνιακές συνθήκες, οι συζητήσεις σας θα προχωρήσουν με ομαλότητα, δε θα υπάρξει αντίξοο κλίμα θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Στις προστάσεις σας δεν θα υπάρξουν αρνητικές απαντήσεις ή εμπόδια, σταθεροποιούνται οι επαφές σας, προχωρήσετε στις προσεγγίσεις σας. Ενδεχομένως να έχετε τη διάθεση να κάνετε αγορές, συνετές θα είναι οι επιλογές σας, δεν θα ξεφύγουν τα ποσά που θα ξοδέψετε. Ήρεμη και οργανωτική θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε και να τακτοποιήσετε. Στον οικογενειακό σας τομέα, ο προσωπικός διάλογος που θα ανοίξετε θα κλείσει τυχόν διαφωνίες των προηγούμενων ήμερων. Αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα θα καταφέρετε να εξακριβώσετε και να πείσετε. Τερματίζουν εντάσεις, δυναμώνουν οι προσωπικοί δεσμοί, ίσως να ακουστούν υποσχέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, συγκαταβατική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, συνειδητοποιημένη θα είναι η ερωτική σας στάση, με δική σας πρωτοβουλία θα τα βρείτε με άτομο που ερωτικά δεν καταφέρατε ποτέ να το ξεπεράσετε. Θα συμβεί ραντεβού που θα κλείσει με ικανοποιητικό αποτέλεσμα, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσετε, να εξηγήσετε, και να αναλύσετε. Ξεκινά δεύτερος ερωτικός γύρος που αυτή την φορά η κατάληξη θα είναι μακροχρόνιος δεσμός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αντικειμενική και λογική θα είναι η σκέψη σας, σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, πρακτικά θα νιώσετε έτοιμοι να δράσετε, δυναμισμός θα σας χαρακτηρίζει. Άνοιγμα θα έχετε σε μια υπόθεση που από καιρό σας απασχολεί, ίσως να αφορά συζήτηση ξεκαθαρίσματος για θέμα που είναι ανοιχτό απ το παρελθόν. Σε συνομιλία τετ α τετ θα μπορέσετε να κατευθύνετε την κατάσταση στο σημείο που επιθυμείτε, η αποδοχή μιας πρότασης που θα κάνετε θα φέρει θετική και άμεση κατάληξη. Εκφράστε τη σκέψη σας, φανερώστε τα συναισθήματα σας, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για κατανόηση δεν θα υπάρξει απόρριψη. Σε ένα συγκεκριμένο φιλικό σας ζήτημα λύνεται μια παρεξήγηση, αναλυτικές και ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε και να συνειδητοποιήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας οδηγήσει σε βαθιές συναισθηματικές αναζητήσεις, θα απαιτήσετε ειλικρίνεια, θα στοχεύσετε στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Θερμή και προσιτή θα είναι η καρδιά σας, με βασική σας επιθυμία να ξεκαθαρίσετε αισθήματα, βλέψεις, και μελλοντικούς στόχους. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα λάβετε απρόοπτη πρόταση, με πολύ θερμό τρόπο θα υποδεχτείτε πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θα βρείτε αποδοχή και υποστήριξη, θα νιώσετε πως σας κατανοούν και σας αντιλαμβάνονται. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τυχερό άνοιγμα για συνάντηση που από καιρό την επιθυμείτε ίσως και έμμεσα την επιδιώκατε. Φανείτε δεχτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, σε περίπτωση που εσείς οι ίδιοι σκοπεύετε να κάνετε κάποια πρόταση, κινηθείτε με αμεσότητα θα υπάρξει επιτυχημένο αποτέλεσμα, οι απαντήσεις θα είναι θετικές. Φιλικές προτάσεις θα ενισχύσουν την κοινωνικότητα σας, θα βρεθείτε σε παρέες και συζητήσεις, οι κουβέντες που θα γίνουν θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας. Συνομιλίες και επαφές με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για να συσχετιστείτε ή συνεργαστείτε. Αποφορτιστείτε από το άγχος, αποκτήστε χαλαρή διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα διακατέχεστε από διαλλακτικές και συμφιλιωτικές διαθέσεις, όσοι από εσάς είστε χωρισμένοι θα προχωρήσετε σε πράξεις επανασύνδεσης. Με ιδιαιτέρως θερμό τρόπο θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ερωτικό κλίμα σε προσωπική συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά εδώ και πολύ καιρό. Θετικοί θα είστε στο να μηδενίσετε το παρελθόν, να διαγράψετε όλα τα κακώς κείμενα, και να αρχίσετε ένα δεύτερο και πιο ουσιαστικό ξεκίνημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Φεύγουν τάσεις εσωστρέφειας, θα δεχτείτε προσκλήσεις φίλων, θα νιώσετε την ανάγκη να συναναστραφείτε, να μιλήσετε αυθόρμητα. Σε συζητήσεις θα συμμετέχετε, δε θα κρατήσετε τις σκέψεις σας κλειστές, θα εκφραστείτε ελεύθερα, καταδεχτικοί κι πρόσχαροι θα είστε με τα πρόσωπα που θα συνομιλήσετε. Στις επαγγελματικές σας επαφές εμφανιστείτε διαλλακτικοί, προσπαθήστε να σκεφτείτε ρεαλιστικά, προσοχή στις παραπλανήσεις. Καλό θα είναι οι προσδοκίες σας να μην βγουν εκτός πραγματικότητας, οι ιδέες σας για να βρουν υλοποίηση θα πρέπει να είναι εφικτές. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τα όρια και τις δυνατότητες, είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες συγκεκριμένες μελλοντικές σας βλέψεις. Εσείς οι αγχωμένοι ασχοληθείτε με την ψυχαγωγία σας, βγείτε έξω με φίλους, κάντε καινούργιες γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα είστε εξοπλισμένοι με ωριμότητα, σωστή κρίση και έντονη διορατικότητα. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στις ερωτικές σας υποθέσεις, αξιοποιήστε τις τυχαίες συμπτώσεις, αν θέλετε επανασύνδεση περάσετε σε άμεσες πράξεις. Έντονη ερωτική συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, προετοιμαστείτε  η κουβέντα σας θα  έχει συναισθηματικό βάθος. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως ψέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Απρόσμενες προτάσεις σας φέρνουν αισιόδοξα ανοίγματα που θα ενδυναμώσουν τη θέληση σας, αποκτάτε μια πιο ανέμελη διάθεση. Η ανάγκη σας για χαλάρωση θα σας ωθήσει στο να αλλάζετε επιθυμίες ουσιαστικά θα διαφοροποιήσετε τις ανάγκες σας εστιάζοντας περισσότερο στη ψυχική σας ανανέωση και όχι τόσο στην κυριαρχία ή την επιβολή. Θα εμφανιστείτε δεκτικοί και συζητήσιμοι, αφήνετε στην άκρη το εγωιστικό πείσμα, οι επαφές σας θα είναι δημιουργικές. Έρχεται άνοιγμα σε θέμα που σας αγχώνει και σας ωθεί σε σπασμωδικές ενέργειες και αντιδράσεις, θα καταφέρετε να λύσετε συμπλέγματα και ψυχολογικούς κόμπους. Σήμερα θα είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε ανοιχτά οικογενειακά σας ζητήματα, μιλήστε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα επεκτείνετε τις γνωριμίες σας, θα σας συστήσουν καινούργια άτομα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, έντονη θα είναι η διορατικότητα σας, θα είστε ικανοί στο να εξηγήσετε και να ξεδιαλύνετε καταστάσεις πως ως τώρα εμφανίζονταν ως μπερδεμένες ή κάπως σκοτεινές. Στις συνομιλίες και στις συναντήσεις σας θα κινηθείτε συνετά, ώριμα, και διαλλακτικά, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς, θα βρείτε συνεννόηση και κατανόηση. Σε περίπτωση που είχατε αφήσει στην μέση μια ερωτική σας σχέση, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να την συνεχίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Βγείτε από τις καχύποπτες σκέψεις, προσπαθήστε να ησυχάσετε τον εσωτερικό σας κόσμο. Η διάθεση σας δε θα είναι αρνητική, σε επαγγελματικά θέματα η παρορμητικότητα σας θα σας ωθήσει σε ενέργειες δυναμικές, δε θα παγιδευτείτε στην αδράνεια. Οι συζητήσεις σας θα είναι εποικοδομητικές, ενδεχομένως να καταφέρετε να στρώσετε έδαφος για μελλοντικές συνεργασίες. Θα φανείτε συζητήσιμοι και αναλυτικοί, ωστόσο στα λόγια σας καλό θα είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση προσοχή στις αυθόρμητες κουβέντες. Σε οικονομικά θέματα αποφύγετε τις χρηματικές σπατάλες, επικεντρωθείτε στα επενδυτικά ενδεχόμενα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για διαφόρων ειδών διεκδικήσεις, όσοι απ εσάς περιμένετε απαντήσεις ή νέες ευκαιρίες καταφθάνουν εξελίξεις που θα σας ικανοποιήσουν. Σε θέματα αποφάσεων στηριχτείτε στα γεγονότα και όχι στις προσωπικές σας εικασίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, τώρα θα είστε σε θέση να μιλήσετε με ειλικρίνεια, να βγάλετε στο φως αλήθειες, με αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα φέρει κατάληξη επανασύνδεσης που θα αυτή την φορά θα συνοδεύεται με υποσχέσεις και ευχάριστες αλλαγές. Εσείς οι ερωτικά μόνοι δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνουν μέσα σε φιλικό περιβάλλον, θα προκύψει δυνατή ερωτική έκπληξη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ήρεμη και ομαλή θα είναι η συμπεριφορά σας, ο τρόπος σκέψης σας θα εστιάσει στην συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων. Εφικτή θα είναι η επίλυση προβλημάτων, κάντε την προσπάθεια να κλείσετε τα αρνητικά ζητήματα, στους διαλόγους σας αφήστε το περιθώριο να ανοιχτούν δίοδοι συνεννόησης. Χαλαρή και συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σας, θα καταφέρετε να αποβάλλετε τάσεις αρνητισμού και αδιαλλαξίας. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε συζητήσεις με πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει εξουσιαστική κόντρα θα ελλοχεύει κίνδυνος να κλονιστεί η εσωτερική ισορροπία που θα νιώθετε. Η μέρα ενδείκνυται για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες. Προσκαλέστε κόσμο στο σπίτι σας, δεχτείτε προτάσεις φίλων, οι συναναστροφές σας θα είναι ευχάριστες, θα τονώσουν τη θετική σας σκέψη και διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, τώρα θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητα σας, θα καταφέρετε να αποφύγετε το υπερβολικό ή το ανεξέλεγκτο. Δοτική και οικεία θα είναι η ερωτική σας στάση, εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και ωραίοι θα φλερτάρετε με τρόπο ελκυστικό, ευγενικό, και συνετά αποκαλυπτικό. Με θερμό μάτι θα δείτε την προσπάθεια επανένωσης που θα κάνει ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Θα θελήσετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε, ο τρόπος συμπεριφορά σας θα είναι ανέμελος, δεκτικός ίσως και κάπως συμβιβαστικός. Ενδέχεται να λάβετε πρόταση που θα σας χαροποιήσει, θα ανανεωθεί η διάθεση σας ωστόσο αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό και τις γρήγορες εξιδανικεύσεις. Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε, να συμφωνήσετε και να καταλήξετε αρκεί να είστε σε θέση να σκεφτείτε αντικειμενικά. Αναθερμαίνονται παγωμένες επαφές, μια χαρά θα τα πάτε στην επικοινωνίας σας, έρχονται εξακριβώσεις και συνειδητοποιήσεις. Προσοχή στις ανατρεπτικές αποφάσεις, προτιμήστε τα σταθερά βήματα, στοχεύστε στην ισορροπία, οι μεγάλες αλλαγές θα έρθουν σταδιακά. Σε περίπτωση που σας πιέσουν οι καταστάσεις μη βιαστείτε να απαντήσετε ή να κλείσετε τα ζητήματα, πάρτε το χρόνο σας, αποφύγετε να στηριχτείτε σε υποθετικές εκδοχές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα βγει η ερωτική και οικεία πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα έχετε την διάθεση να συγχωρέσετε, να επαναπροσδιορίσετε, ανοιχτοί θα είστε σε ζητήματα δεύτερης ευκαιρίας. Σε περίπτωση που ήταν κάπως παγωμένο το κλίμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, έρχεται συμφιλίωση, λόγια αγάπης, και ερωτική κατάληξη. Για εσάς που αναζητάτε καινούργιο ερωτικό ταίρι, δειχτείτε πρόταση για νυχτερινή έξοδο, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.