Γνωσούλα Χαϊλατζίδου: Ξεκινάμε αυτόν τον αγώνα μαζί!

127

Ανακοινώνω -και επίσημα πλέον- ότι θα είμαι υποψήφια βουλεύτρια Πιερίας στις επερχόμενες εκλογές. Αποδέχτηκα την πρόταση συντρόφων μου στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και φίλων να βγω μπροστά σε αυτόν τον αγώνα, για να διώξουμε την κυβέρνηση της αισχροκέρδειας, των υποκλοπών και των σκανδάλων.

Γνωριζόμαστε χρόνια. Βρεθήκαμε μαζί στους κοινωνικούς αγώνες να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον σε μια πιο δίκαιη Ελλάδα. Βρεθήκαμε στους Συλλόγους Γονέων να προσπαθούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των παιδιών μας και όλων των μαθητών. Βρεθήκαμε στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο για όλους. Βρεθήκαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης να αναδεικνύουμε τις αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου μας και να καταγγέλλουμε φαινόμενα κακοδιαχείρισης δημόσιου χρήματος. Βρεθήκαμε στο κίνημα για τη δημιουργία Κέντρου Μαστού για τις γυναίκες της Πιερίας στο Νοσοκομείο μας, και τα καταφέραμε. Βρεθήκαμε μαζί στις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης να κρατάμε την κοινωνία μας όρθια στα δύσκολα. Βρισκόμαστε στο δρόμο, στη γειτονιά, στην παραλία, στο σούπερ μάρκετ, να συζητάμε για τη δύσκολη καθημερινότητα που αντιμετωπίζουμε και να ψάχνουμε πώς θα τη βελτιώσουμε.

Σε αυτές τις αγωνίες και σε αυτούς τους καθημερινούς αγώνες θέλω να δώσω φωνή με την υποψηφιότητά μου. Για να ακουστεί δυνατά η φωνή της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας στη Βουλή, για να δώσουμε μαζί λύσεις στα μικρά και στα μεγάλα, στα τοπικά και στα εθνικά.

Χρειαζόμαστε την αλλαγή! Χρειαζόμαστε μια προοδευτική κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα που θα βάζει τους ανθρώπους πάνω από τα κέρδη και τους αριθμούς. Που θα ακούει τις τοπικές κοινωνίες και θα αγωνίζεται να φέρει τη δικαιοσύνη παντού. Και χρειαζόμαστε και βουλευτές αγωνιστές, που θα μεταφέρουν τα αιτήματά σας στην Αθήνα και θα επιστρέφουν με λύσεις, όχι μόνο με φωτογραφίες.

Σε αυτήν την προσπάθεια σας θέλω μαζί μου! Γιατί μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά! Η αλλαγή είναι στο χέρι όλων μας!