Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (18/02)

105

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ίσως να αλλάξετε κάποιες αποφάσεις που είχατε πάρει στο παρελθόν. Τώρα θα βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε επίμαχα ζητήματα, συγκατάβαση και διπλωματία θα έχουν οι ενέργειες σας. Αγάπη, έλξη και ερωτισμός θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση  ετοιμαστείτε καταφθάνει νέα ερωτική γνωριμία με την προοπτική μακροχρόνιας πορείας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, στόχος σας θα είναι η συναισθηματική ισορροπία. Μια χαρά θα τα πάτε με το ταίρι σας, μεταξύ σας θα υπάρξουν αμοιβαίες εκδηλώσεις αγάπης και υποστήριξης. Οι συναντήσεις σας και οι συνομιλίες σας θα πορευτούν με σοβαρότητα και απόλυτη σταθερότητα χωρίς αμφισβητήσεις και έλλειψη εμπιστοσύνης. Εσείς που έχετε σταθερή σχέση ίσως να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για δεσμεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οργάνωση και στόχευση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στον επαγγελματικό σας τομέα θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα αφοπλίσουν ανταγωνιστικά πρόσωπα, θα καταφέρετε να κερδίσετε την ρεβάνς. Σήμερα θα είστε σε θέση να κατακτήσετε ολοκληρωτικά πρόσωπο που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό, ζητήστε ραντεβού θα πάρετε θετική απάντηση. Για τους χωρισμένους ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ανοίγεται δίοδος επικοινωνίας με το πρώην ερωτικό σας ταίρι, τώρα υποχωρούν οι εγωιστικές διαθέσεις. Αν θέλετε επανασύνδεση θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για επανένωση. Εσείς που είστε σε σχέση ίσως να μιλήσετε για θέματα μελλοντικών δεσμεύσεων, οι βλέψεις σας θα είναι ξεκάθαρες, θα καταφέρετε να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να πορευτείτε με ισορροπία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας επηρεάσει θετικά, θα σας βοηθήσει να περάσετε σε νέο ξεκίνημα, τώρα αλλάζετε στάση, θα βρείτε την ψυχική σας ισορροπία. Θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να διορθώσετε λάθη, να διαφοροποιήσετε δεδομένα που ταλαιπωρούν την ψυχολογική σας κατάσταση. Θα προχωρήσετε σε αποφασιστικές ενέργειες, προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα βρείτε θετική ανταπόκριση. Η μέρα θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού που θα αποτελέσει αφετηρία σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να αναλύσετε αιτίες και να δώσετε εξηγήσεις σε ζητήματα που δυσκολεύουν την πορεία της σχέσης σας. Θα εστιάσετε στη θετική, συναισθηματική, και ερωτική πλευρά των καταστάσεων. Συνάντηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα πάρει απρόσμενες διαστάσεις που θα είναι ιδιαιτέρως θετικές, ανοιχτή θα είναι η προοπτική έναρξης ερωτικής σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αυτό που θα κάνετε πρώτα από όλα είναι να ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας τι αναζητήσετε και τι είναι αυτό που χρειάζεστε προκειμένου να τονωθεί ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθηση σας. Έρχονται συνειδητοποιήσεις, αλλάζει η αντιμετώπιση σας, τώρα θα κατανοήσετε πως οι αντιδραστικές ενέργειες δεν θα φέρουν θετική κατάληξη. Προστατευτικοί και εκδηλωτικοί θα είστε ως προς το ταίρι σας, ισορροπημένες θα είναι οι επαφές σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία σας, θα προκύψουν ειλικρινείς συναισθηματικές αποκαλύψεις. Δώστε βάση σε αυτά που θα ακούσετε, δείξτε εμπιστοσύνη, θα σας λυθούν απορίες, θα απαλλαγείτε από ψευδαισθήσεις. Τώρα θα είστε σε θέση να σκεφτείτε και να κινηθείτε ώριμα, αν είστε χωρισμένοι θα προκύψει επανασύνδεση.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Έρχεται επαγγελματική πρόταση που θα αλλάξει τα τυχόν αρνητικά δεδομένα, εσείς οι άνεργοι θα βρείτε εργασία ικανοποιητικών απολαβών. Στον ερωτικό σας τομέα, ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί μέσα στη σχέση σας, η διάθεση σας να φερθείτε με ειλικρίνεια και διαλλακτικότητα, θα φέρει οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυνάμωνε. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, σήμερα θα γνωρίσετε πρόσωπο πολλά υποσχόμενο!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα αποφύγετε τις επιφανειακές και πρόχειρες καταστάσεις, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε την ερωτική σας σχέση σε ένα πιο βαθύ επίπεδο, να την στηρίξετε σε γερές βάσεις. Τηλεφώνημα θα έχετε, θα εστιάσετε στο ραντεβού που θα σας προτείνει πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, οι κινήσεις σας δεν θα είναι επιπόλαιες ούτε παρορμητικές, τώρα θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Συγκατάβαση και κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, ηρεμεί η ψυχολογία σας, σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός θα δοθεί η δεύτερη ευκαιρία. Ευχάριστες συναντήσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα αλλάξουν την κατεύθυνση των ερωτικών σας εξελίξεων, η κατάληξη θα είναι θετική. Από σήμερα καταφθάνουν καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, βάζετε σε τάξη και πρόγραμμα κινήσεις σχετικά με οικονομικά ζητήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας, αρκετά αισιόδοξη η σκέψη σας, στοιχεία που δεν θα σας αφήσουν να αδρανήσετε μπροστά στο ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας που θα σας εμφανιστεί. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θετικοί θα είστε στις νέες ερωτικές προκλήσεις. Γοητευτική θα βρει την παρουσία σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η μεταξύ σας συνομιλία δεν αποκλείεται να καταλήξει σε ξεκίνημα νέας ερωτικής σχέσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενδυναμώσει τη θέληση σας, θα ενισχύσει τις αντιστάσεις σας, δε θα υπάρχει περίπτωση να μετανιώσετε για κινήσεις ή αποφάσεις. Ως προς το αντίθετο φύλο θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί, με έντονο ερωτισμό στις εκδηλώσεις σας, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για όσους από εσάς αναζητάτε σταθερό ταίρι, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να το αποκτήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις, για εσάς που θέλετε να τα ξαναβρείτε με το πρώην ταίρι σας οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για επανασύνδεση. Εσείς οι απογοητευμένοι ίσως να αλλάξετε ερωτικούς στόχους, σήμερα θα βάλετε σε τάξη και σειρά αισθήματα και βλέψεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ενδιαφέρον θα δείξετε στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, κινηθείτε αποφασιστικά θα ανοιχτεί πορεία σταθερής σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις αρχίζουν από σήμερα να κεντρίζουν το ενδιαφέρον και την προσοχή σας, είτε αυτές αφορούν σε κάποιο θέμα υγείας που σας απασχολεί, είτε επηρεάζει την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Κάντε αργά και σταθερά βήματα στην δουλειά σας, επενδύστε στην εξυπνάδα και την ευλυγισία της σκέψης σας, πάρτε πρωτοβουλίες στην ερωτική σας καθημερινότητα για να απαλλαχτεί η σχέση σας από την ανία και την πλήξη, αγκαλιάστε το ταίρι σας με στοργή και ζεστασιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα αναζητήσετε συναισθηματική επικοινωνία με στόχο την αρμονία και την κατανόηση. Όλες οι κουβέντες σας θα στοχεύουν στη συνεννόηση, στην ειλικρίνεια και στις ξεκάθαρες εξηγήσεις. Έρχονται αποκαλύψεις, δεν θα υπάρξουν υπεκφυγές ούτε συναισθηματικά καμουφλαρίσματα. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα αλλάξει το ερωτικό σας κατεστημένο, για εσάς τους ελεύθερους που επιθυμείτε να γνωριστείτε με καινούργιο άτομο είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η αστρολογική όψη της ημέρας τολμηρή και συνετή θα κάνει τη σκέψη σας, αναγνωρίζετε λάθη που έγιναν απ’ πλευρά σας, αποκτάτε αποφασιστικό και άμεσο τρόπο δράσης. Το κλείσιμο μιας επαγγελματικής σας υπόθεσης θα φέρει χρήματα στην τσέπη σας, θα καταφέρετε να προχωρήσετε σε κάποιες αγορές που θέλετε και ταυτόχρονα θα βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, η στάση σας θα είναι ερωτική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα σας διακρίνει ευθύτητα και ειλικρίνεια, στις συζητήσεις με το ταίρι σας θα είστε αναλυτικοί και αποκαλυπτικοί. Μεταξύ σας θα υπάρξει άνοιγμα καρδιών, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα ανανεώσουν τα αισθήματα σας. Για σήμερα προμηνύεται θερμή συνάντηση έντονης ερωτικής έλξης, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν αισθήματα πάθους, εσείς οι χωρισμένοι ετοιμαστείτε για επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Κοινωνική και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα αναθεωρήσετε για απόψεις ή αρνητικές ενέργειες που έγιναν στον παρελθόν, θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε με επιτυχία διαπραγματεύσεις αλλά και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις καρδιάς. Στον ερωτικό σας τομέα, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, προχωρήστε σε άμεσες προσεγγίσεις, δεν θα υπάρξει απογοητευτική κατάληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ρεαλιστικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, τα όνειρα και οι επιθυμίες σας θα πατούν γερά στο έδαφος. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα πάρετε την απόφαση να προσεγγίσετε με τρόπο ώριμο και σοβαρό, σας διαβεβαιώνω πως η τακτική σας θα είναι αποτελεσματική. Αν στόχος σας είναι το πρώην ερωτικό στις ταίρι η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση, θα ενεργοποιηθεί και πάλι η αμοιβαία ερωτική σας έλξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε επαγγελματικά ένα βήμα πιο μπροστά θέτοντας υψηλοτέρα οράματα και οικονομικούς στόχους. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ρισκάρετε για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, οι αποφάσεις σας θα είναι σωστές και δημιουργικές. Ένα ξαφνικό και τελείως απρογραμμάτιστο συμβάν θα σας ανοίξει νέους δρόμους, οι εξελίξεις θα στηριχτούν στην ταχύτητα των ενεργειών σας. Στον ερωτικό σας τομέα, η μέρα θα φέρει ισορροπία και έλξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε και να αναζωογονηθείτε ερωτικά. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι, επειδή θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε άμεσες και ουσιαστικές προσεγγίσεις γι’ αυτό δεν θα πάει στράφι η τυχαία επαφή που θα έχετε με ένα άτομο ιδιαιτέρως ελκυστικό. Θα προκύψει νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα σας φανεί εντυπωσιακό, σας προτρέπω να το πλησιάσετε, θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας ενθουσιάσει.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να συμπεριφερθείτε με κατανόηση, η ανάγκη σας για ηρεμία και αρμονία θα σας ωθήσει σε ουσιαστικές ενέργειες που θα δώσουν πρακτικές λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα. Θα διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στην ερωτική σας σχέση, ισορροπημένες θα είναι οι επιθυμίες και οι απαιτήσεις σας. Ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, έχεις οι τσακωμένοι θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τον οριστικό χωρισμό και θα τα καταφέρετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, εσείς που θέλετε επανασύνδεση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσετε με τον πρώην ταίρι σας, η αμοιβαία συγκαταβατικότητα θα φέρει το σωστό αποτέλεσμα. Περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, θα είστε σε θέση να χειριστείτε την κατάσταση με αποτελεσματική τακτική. Για εσάς που διαγράψατε το παρελθόν σας, μια τυχαία συνάντηση θα ανοίξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτα τα τυχαία συμβάντα!