Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (17/02)

174

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αλλαγές θα αναζητήσετε, ανήσυχο θα είναι το πνεύμα σας. Σε ένα νέο επαγγελματικό αντικείμενο θα στοχεύσετε, τώρα διαφοροποιούνται τα σχέδια σας. Προσπαθήστε να ελέγξετε την ορμητικότητα και τον αυθορμητισμό σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα φέρει αναστατώσεις στον αισθηματικό σας κόσμο, θα βγουν στην επιφάνεια συμβάντα και καταστάσεις που ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν την ανάγκη για αλλαγή ερωτικής κατεύθυνσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, για εσάς τους ελεύθερους και ανεξαρτήτους έρχεται ευκαιρία καινούργιας ερωτικής γνωριμίας, τα γεγονότα θα σας δώσουν το κίνητρο να αλλάξετε ριζικά τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωή. Σήμερα θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας με θερμότητα και αυθορμητισμό, προτάσεις ανανέωσης θα κάνετε στο ταίρι σας, θα καταφέρετε να οδηγήσετε τη σχέση σας στο σημείο που επιθυμείτε. Εσείς που στοχεύετε στη δέσμευση, οι αποφασιστικές σας ενέργειες θα έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα ίσως να σας προκαλέσει εκνευρισμό πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σας αλλάξει γνώμη γι’ ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τους έντονους διαλόγους, καλό θα είναι να μην φανείτε υπερβολικά οξύθυμοι. Με μεθοδικότητα και συγκέντρωση θα καταφέρετε να φτάσετε στον στόχο σας, οι πράξεις σας θα είναι στοχευμένες, δεν θα πέσετε σε κινήσεις σπασμωδικές ή αγχωμένες. Αλλαγή στα ερωτικά σας πλάνα θα φέρει μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο που θα καταφέρει να ανανεώσει τις ερωτικές σας διαθέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε ερωτικά ζητήματα που αφήσατε στη μέση, συνεπώς θα επιδιώξετε ολοκλήρωση. Οι απελευθερωμένες κινήσεις σας, θα σας δημιουργήσουν ανοίγματα προκαλώντας έντονα συναισθηματικά γεγονότα, σας φανερώνω πως η κατάληξη θα είναι θετική. Στο χέρι σας θα είναι το αν θα επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε τυχόν παρεξηγήσεις και να αποκατασταθεί η ισορροπία της σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή αστρολογική όψη, θα δώσει ορμή και ταχύτητα στις κινήσεις σας, αυτή τη φορά θα εστιάσετε στο παρόν και όχι τόσο στο μέλλον. Δεχτείτε την νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει, θα καταφέρετε να την διεκπεραιώσετε με επιτυχία. Ενδεχομένως να διαφοροποιηθούν τα επαγγελματικά σας δεδομένα, καινούργιες ιδέες θα στέψουν το ενδιαφέρον σας προς νέους στόχους. Προσοχή στις συζητήσεις σας με συναδελφικά ή οικογενειακά πρόσωπα, αποφύγετε διχογνωμίες και λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα αναζητήσετε την ανανέωση και την περιπέτεια, κάτι μέσα σας θα σας ωθήσει στο να περάσετε την ερωτική σας ζωή σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Μετατοπίζετε στόχους και επιθυμίες, σε αυτή σας την απόφαση ενδέχεται να σας οδηγήσει η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο. Αλλαγές έρχονται στη ζωή σας στην καρδιά σας και στις προτιμήσεις σας. Πριν περάσετε σε τελεσίδικες πράξεις ή υποσχέσεις, φροντίστε πρώτα να ξεκαθαρίσετε ανοιχτές παρελθοντικές υποθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει δραστήριους και ζωτικούς ενισχύοντας τις κυνηγητικές σας τάσεις, ωστόσο δεν θα λείψουν και οι προβληματισμοί ή τα διλλήματα. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, επιτυχημένη η τακτική που θα εφαρμόσετε, γι αυτό θα καταφέρετε να φτάσετε στον στόχος σας. Οι ερωτικές εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, με δική σας πρωτοβουλία θα κλείσετε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις. Σήμερα θα λύσετε πρόβλημα που σας κυνηγά από το παρελθόν, περνάτε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα πατήσετε φρένο στη στασιμότητα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα αναστατώσει την σκέψη και την καρδιά  σας, σήμερα παίρνετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα ερωτική σχέση. Θα λάβετε μια συγκεκριμένη πρόταση που θα ξυπνήσει τη ζωτικότητα σας, θα ενισχύσει την παρορμητικότητα σας και θα σας δημιουργηθεί την ανάγκη να προχωρήσετε μπροστά χωρίς επιφυλάξεις. Έρχεται ευκαιρία που θα αλλάξει τα δεδομένα σας, θα δώσει καινούργιο νόημα στη ζωή σας.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δημιουργική θα είναι η διάθεση σας με έντονη την τάση για δυναμικές και ουσιαστικές επαγγελματικές διεκδικήσεις. Σωστή θα είναι η οικονομική διαχείριση που θα εφαρμόσετε, σε συνετά πλαίσια θα κινηθούν τα έξοδα σας, μια συζήτηση σχετικά με ένα καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα θα αποδειχτεί ρίσκο αποδοτικό. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα σας κάνουν για φιλικές εξόδους, πλησιάστε πρόσωπα που θα τραβήξουν την προσοχή σας. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις οικογενειακές ή ερωτικές συγκρούσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Η ζωτικότητα που θα έχετε σας βοηθήσει να γίνετε ελκυστικοί και τολμηροί, σήμερα θα αξιοποιήσετε τις νέες προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Ευχάριστες συναντήσεις θα ανοίξουν νέο ερωτικό ορίζοντα, κινηθείτε με αυθορμητισμό και περάστε σε ανάλογες προσεγγίσεις. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας πλησιάσει, η επιλογή σας να του δείξετε άμεσα το ενδιαφέρον σας, θα σας βγει σε καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα επικεντρωθείτε στο δάσος και όχι στο δέντρο. Σημασία για εσάς θα έχει το συνολικό αποτέλεσμα γι αυτό και δεν θα ασχοληθείτε με ζητήματα που ξέρετε πως το μόνο που κάνουν, είναι να σας τρώνε απλά τον χρόνο. Σήμερα ίσως να εμφανίσετε μια τάση φυγής, θα σας κυριεύουν αισθήματα ελευθερίας, έντονη θα είναι η διάθεση σας για αποδράσεις. Μια συνάντηση και μια ευχάριστη συνομιλία με άτομο του αντιθέτου φύλου, θα σας δώσει την ευκαιρία να αποδράσετε παρέα, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ανοίξει ερωτικά ενδεχόμενα που αν τα αξιοποιήσετε αποφασιστικά τότε θα φέρετε ουσιαστικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, είτε είστε σε σχέση είτε είστε μόνοι. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα φέρουν ευχάριστη ερωτική κατάληξη αρκεί να μην καμουφλάρετε το αισθήματα σας, δείξτε αυτό ακριβώς που θα αισθανθείτε. Περάστε σε αποκαλύψεις, απελευθερώστε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε νέα ώθηση σε ανοιχτές ερωτικές σας υποθέσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχυθεί το πείσμα και η αγωνιστικότητα σας, ωστόσο δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί, αποφύγετε τάσεις έντονης ισχυρογνωμοσύνης. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, κρατήσετε τον έλεγχο των κινήσεων σας, περιορίστε τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα νιώσετε. Σε περίπτωση που σας τύχουν αναποδιές να ξέρετε πως θα είναι περαστικές γι’ αυτό μην πέσετε σε εμμονές. Ευχάριστο ερωτικό γεγονός θα δώσει στην καρδιά σας πνοή χαράς και αισιοδοξίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει ερωτικούς και τολμηρούς. Σήμερα θα αποκαλυφτείτε και θα εκδηλωθείτε, ενδέχεται κάποιοι απ’ εσάς που είστε χωρισμένοι να προβείτε σε πράξεις συμφιλίωσης και επανασύνδεσης. Από μόνοι σας θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ερωτικό κλίμα σε προσωπική σας συνάντηση με πρόσωπο που προσπαθείτε εδώ και πολύ καιρό να κερδίσετε το ενδιαφέρον του. Καταφθάνει επιτυχία σε ερωτική σας υπόθεση, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε νέα αρχή με άτομο που ήδη γνωρίζετε πολύ καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Προσοχή στις επικοινωνιακές εντάσεις, αποφύγετε λεκτικές συγκρούσεις. Θα έχετε ισχυρό το πείσμα να υπερισχύσει η άποψη σας και τα επιχειρήματα σας και επειδή θα σας βγει έντονη μαχητικότητα το νου σας να μην δημιουργήσετε ρήξεις. Η αστρολογική όψη της ημέρας, νέες ιδέες θα φέρει στη σκέψη σας, δεν αποκλείεται να αποκτήσετε διπλούς στόχους. Ερωτισμός θα κυριαρχεί τόσο στις διαθέσεις σας όσο και στις πράξεις σας, το μυαλό σας θα είναι στις νέες ερωτικές περιπέτειες και όχι σε παλιές καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, βασική σας επιθυμία θα είναι να αποδράσετε από την ερωτική σας ρουτίνα, θα αντιταχτείτε σε οτιδήποτε σας δημιουργεί στασιμότητα. Εσείς που αναζητάτε το απρόοπτο και το συναρπαστικό, σήμερα θα ρισκάρετε, θα προσεγγίσετε με τολμηρό και αυθόρμητο τρόπο. Η παρουσία ενός καινούργιου προσώπου θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, οι επαφές σας θα δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητα σας. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική να ξεκινήσετε σχέση με ολοκαίνουργιο άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να στοχεύσετε, θα είναι ανοιχτός ο δρόμος της διεκδίκησης και της επιτυχίας. Θα είστε εξοπλισμένοι με ωριμότητα, σωστή κρίση και έντονη διορατικότητα. Οι συνθήκες για σας θα είναι ευνοϊκές σε θέματα εργασίας και σε χρηματικές υποθέσεις. Αξιοποιήστε την τύχη που θα σας χαμογελάσει, περάστε σε τολμηρές διεκδικήσεις. Ερωτική και δεχτική θα είναι η στάση σας, συνάντηση θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που τρέφει ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς και εσείς για εκείνο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα είστε αυθόρμητοι και ζωτικοί, έντονη θα είναι η διάθεση σας για ερωτικές διεκδικήσεις, ωστόσο προσοχή στην υπερβολή, οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι ισορροπημένες. Μελετήσετε πολύ καλά τις κινήσεις σας, επιστρατεύστε λογική και αυτοσυγκράτηση. Εσάς τους ερωτικά μόνους ένα ελκυστικό πρόσωπο θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, καλό θα είναι η αισιοδοξία σας να μην ξεφύγει από τα συνετά όρια, προσπαθήστε να έχετε ξεκάθαρες προθέσεις και συγκεκριμένες βλέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα οι στοχευμένες σας πράξεις θα επιδράσουν θετικά πάνω σε άτομα που θέλετε να επηρεάσετε, θα καταφέρετε να αλλάξετε τα εργασιακά σας δεδομένα. Ξεκαθαρίστε τις βλέψεις σας, προχωρήστε άφοβα και μην κάνετε πίσω, τώρα θα κατακτήσετε με μεθοδικό τρόπο στόχο, που είχατε βάλει εδώ και πολύ καιρό. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει και η στάση σας θα είναι προσιτή. Θα σας πλησιάσει πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον, εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανόν να αποκτήσετε καινούργιο ερωτικό ταίρι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα δοκιμάσετε έναν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων, ρεαλιστικό μεν αλλά πιο φιλοσοφημένο. Η ελκυστική παρουσία ενός προσώπου θα καταφέρει να εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, εσείς που είστε χωρίς σχέση με απελευθερωμένο τρόπο θα αφεθείτε στην έλξη που θα νιώσετε. Έρχονται ευχάριστες και απρόοπτες εξελίξεις που θα καταφέρουν να δώσουν νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας ζωή, αποφύγετε την υπερβολή, διατηρήστε τις αντιδράσεις σας σε ισορροπημένο επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα περνάτε σε νέα σχέδια και νέες κατευθύνσεις. Θα έχετε τη διάθεση να επεκτείνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, προσοχή όμως να μην αναλάβετε ρίσκα που ξεπερνάνε τις δυνατότητες σας υπερεκτιμώντας τις προσωπικές ικανότητες. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον σε ένα στενό οικογενειακό σας πρόσωπο, άτομο από το κοντινό σας περιβάλλον θα στηριχτεί στη βοήθεια σας. Στον ερωτικό σας τομέα, είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να διαφοροποιήσετε τα ερωτικά σας δεδομένα, ενδεχομένως οι ενέργειες σας να είναι ανατρεπτικές με στόχο να βγείτε από την ανία. Η επιθυμία σας για ερωτική ανανέωση θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες πράξεις, δεν αποκλείεται να κατευθυνθείτε σε κάπως πιο απελευθερωμένες αναζητήσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα αναζητήσετε καινούργια γνωριμία, σήμερα θα φλερτάρετε χωρίς επιφυλάξεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξη σχέσης με γοητευτικό πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Συναισθηματικές εντάσεις και επικοινωνιακές ρήξεις θα σας προκαλέσει η αστρολογική όψη της ημέρας, τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για ριζικά ξεκαθαρίσματα. Ενδεχομένως να μην καταφέρετε να αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις, ωστόσο η μέρα θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε την ολοκληρωμένη κατάληξη και να μην σταθείτε μόνο στην προσπάθεια. Αποφύγετε απαισιόδοξες σκέψεις και πεσιμιστικές τάσεις, στηριχτείτε στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, σήμερα αν στοχεύσετε θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα, αισιοδοξία και όρεξη για νέες ερωτικές περιπέτειες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικά δεδομένα και καταπιεστικές ερωτικές υποθέσεις, έρχονται αλλαγές στην καρδιά σας και στις βλέψεις σας. Ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου ίσως να αποτελέσει νέο έρωτα στη ζωή σας. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, ακολουθήστε τις αυθόρμητες διαθέσεις σας, η κατάληξη θα σας εντυπωσιάσει.