Δήμος Κατερίνης: Οι μαθητές μαθαίνουν για τον Κ.Ο.Κ. από τη Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης

148

Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας και η πιστή εφαρμογή του, βρέθηκε στο επίκεντρο ενημέρωσης των μαθητών του 17ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, από στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας.

Μαθητές, εκπαιδευτικοί, αλλά και γονείς του σχολείου ενημερώθηκαν για τους κανόνες ασφαλούς κυκλοφορίας, με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης. Οι μαθητές άκουσαν με προσοχή τους δημοτικούς αστυνόμους, οι οποίοι με απλά λόγια επεσήμαναν βασικούς κανόνες για την ασφάλεια όλων.

«Η κυκλοφοριακή αγωγή, έχει αποτέλεσμα όταν ξεκινάει από τις μικρές ηλικίες. Η Δημοτική Αστυνομία, έρχεται συμπληρωματικά να βοηθήσει τους μαθητές να κατανοήσουν την αναγκαιότητα τήρησης του ΚΟΚ. Ξεκινήσαμε αυτήν την ενημέρωση από το 17ο Δημοτικό Σχολείο με στόχο να γίνει σε όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας. Σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, σκοπεύουμε –μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες- αυτή η ενημέρωση να γίνεται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, ώστε πέρα από θεωρητική να είναι και βιωματική», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Κώστας Φιλοκώστας, ο οποίος ευχαρίστησε για τη συνεργασία τον διευθυντή του σχολείου Δημήτρη Μπόζογλου, καθώς και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημήτρη Ζησιμόπουλο.