Γιάννης Φλωρινιώτης: Η δουλειά μας είναι από τις πιο βρώμικες με πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα

133

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωνιάτικα» και μίλησε μεταξύ άλλων, για τα σχόλια που δεχόταν για τις στυλιστικές του επιλογές και τα πισώπλατα μαχαιρώματα στην δουλειά του.

«Στην αρχή στενοχωριόμουν. Μας έφερναν στο σπίτι ό,τι έγραφαν οι εφημερίδες. Στην αρχή τα άνοιγα και τα διάβαζα και μετά σταμάτησα και τα έβαζα στο συρτάρι να μην με επηρεάζουν. Είπε μια τραγουδίστρια σε τραγουδιστή μεγάλο πως σου φαίνεται ο Φλωρινιώτης και της είπε ότι αφού έχει τόσο ωραία φωνή κι είναι τόσο ωραίος τραγουδιστής, γιατί χορεύει, τραγουδά και ντύνεται εκκεντρικά; Μετά από 15 ημέρες με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ο τάδε τραγουδιστής φορά λαμέ και χορεύει σαν κι εσένα» ανέφερε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

«Η δουλειά μας είναι από τις πιο βρώμικες με πολλά πισώπλατα μαχαιρώματα. Τα έχω ζήσει όλα σε όλο τους το μεγαλείο, αλλά δεν έδινα σημασία. Έκανα αυτό που θέλω. Εγώ παρότρυνα τα παιδιά μου να ασχοληθούν και το πρώτο που τους έλεγα είναι ότι θα τα έχετε καλά με τον κόσμο, θα τον αγαπάτε και θα τον σέβεστε. Οι εταιρίες καλές είναι, αλλά μια εταιρία μπορεί να σε πάρει, να σου κάνει ένα δίσκο και μετά να σε στύψει και να σε πετάξει, ενώ αν τα έχεις καλά με τον κόσμο, θα σε αγαπά και θα σε κρατά μέχρι τώρα», δήλωσε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.