Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν: Η έξοδος του Πέτρου Λαγούτη με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ στο κέντρο της Αθήνας

223

Ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης και η νεαρή συνάδελφός του Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ εδώ και πέντε μήνες είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι.

Αν και ο ηθοποιός αποφεύγει να αποκαλύψει κάτι, οι κοινές τους φωτογραφίες πληθαίνουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real Life, οι δυο τους γνωρίστηκαν και ήρθαν κοντά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» στην οποία πρωταγωνιστούν.

Πέτρος Λαγούτης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, το τελευταίο διάστημα είναι αχώριστοι  ενώ πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί και στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας.

Μάρθα Λαμπίρη ΦεντόρουφΜάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες, ωστόσο, δείχνουν να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα, κάνοντας κοινές δημόσιες εμφανίσεις. Σε σχετική ερώτηση, μάλιστα, που δέχτηκε ο ηθοποιός από τη δημοσιογράφο, δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα για την προσωπική του ζωή.

Μία νέα δημόσια εμφάνιση έκαναν ο Πέτρος Λαγούτης με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, αυτή τη φορά στην πορεία των καλλιτεχνών στο Ωδείο Αθηνών.

Δείτε τη φωτογραφία

Ποια είναι η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι», και έχει μπει στην καθημερινότητα του κοινού ως Άννα Ροδίτη.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ γεννήθηκε στον Πειραιά, ενώ η μητέρα της κατάγεται από την Πολωνία. Η ηθοποιός έχει μια μεγαλύτερη αδερφή. Τελειώνοντας το σχολείο, ακολούθησε σπουδές στην υποκριτική. Σπούδασε στο Εθνικό θέατρο, και μετά βρέθηκε στο Actors Center, το οποίο αποτελεί «την κορυφαία ένωση μελών για ηθοποιούς και επαγγελματίες του θεάτρου και του κινηματογράφου που θέλουν να κατακτήσουν τις τέχνες τους και να αναπτύξουν τα επαγγελματικά τους δίκτυα», σύμφωνα με την περιγραφή του.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είδε την ζωή της να αλλάζει μέσα σε δύο νύχτες, καθώς, ταξίδεψε από τη Βρετανία, όπου ζούσε, για να περάσει από ακρόαση για την σειρά, στην οποία ενσαρκώνει μια δυναμική δικηγόρο, την Άννα Ροδίτη.