Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (15/02)

106

Σήμερα η σύνοδος της  Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η σύνοδος Αφροδίτης Ποσειδώνα στους ρομαντικούς Ιχθύς φαίνεται πως θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να εκφραστούν συναισθήματα, τα οποία με τη σειρά τους θα ενδυναμώσουν κάποιες σχέσεις. Άκουσε την καρδιά σου καθώς όσο περισσότερο αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου τόσο πιο εύκολο θα είναι να τα διαχειριστείς. Αυτή η όψη ενδεχομένως να δημιουργήσει εξιδανίκευση κάποιων προσώπων και καταστάσεων και αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί να έχεις κατά νου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μιλήστε σήμερα φίλοι Κριοί με τους συνεργάτες σας για τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια, δίχως περιορισμούς και αμφιβολίες, εξωτερικεύστε τις βαθιές σας επιθυμίες για καλύτερους όρους στην δουλειά σας, ενώ παράλληλα ρίξτε τους υψηλούς τόνους στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Διορθώστε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σας στο ταίρι σας, ανιχνεύστε τις εσωτερικές αξίες του ανθρώπου που αγαπάτε και λιγότερο την πρακτική και λογική πλευρά του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, συναισθηματική ευαισθησία θα σας φέρει η αστρολογική όψη της ημέρας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε την καρδιά του προσώπου που θα πάρει την απόφαση να περάσει σε εξομολογήσεις. Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη και ερωτισμό, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς, σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εκδηλωθεί. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ετοιμαστείτε για γεγονός – έκπληξη, η εμφάνιση ενός καινούργιου και γοητευτικού ατόμου θα δώσει νέες διαστάσεις στην ερωτική σας ζωή, τα γεγονότα θα σας ενθουσιάσουν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Από σήμερα αγαπητοί Ταύροι, έρχεται η σταθερότητα και η σοβαρότητα στην δουλειά σας, στις συμφωνίες και τις συναλλαγές που έχετε προγραμματίσει, αλλά και στην συναισθηματική σας ζωή, ανοίγοντας τον δρόμο στην καρδιά σας για να επιτύχετε την ιδανική σχέση. Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές ευκαιρίες για μια υπέροχη, καινούρια γνωριμία, οι ζευγαρωμένοι γοητέψτε το ταίρι σας με τα πληθωρικά και αισθησιακά σας ταλέντα, με το πάθος και την απόλυτη αφοσίωση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο από τα παλιά. Συνάντηση θα γίνει μεταξύ σας, θα περάσετε με δική σας πρωτοβουλία σε συζητήσεις με στόχο να σταθεροποιηθείτε και να προκύψει επανασύνδεση. Λόγια καρδιάς θα σας βοηθήσουν να εξακριβώσετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν μεταξύ σας. Κινηθείτε απελευθερωμένα, δείξτε ξεκάθαρα αυτά που νιώθετε, το αποτέλεσμα θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μην γίνεστε βιαστικοί και μην πιέζεστε ψυχολογικά φίλοι Δίδυμοι για να κατακτήσετε τις επαγγελματικές φιλοδοξίες και τις κοινωνικές σας επιδιώξεις, διατηρήστε την ψυχραιμία σας, εκφράστε ελεύθερα τις απόψεις και τα πιστεύω σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον άνθρωπο που έχετε επενδύσει συναισθηματικά και μην το βάζετε κάτω με τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που ίσως αντιμετωπίσετε. Συζητήστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα το μέλλον της σχέσης σας, μην θυμώνετε και μην γίνεστε εριστικοί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό και δυνατό ερωτισμό. Ένα πρώην ερωτικό σας ταίρι ενδεχομένως να κάνει την εμφάνιση του, θα θυμηθείτε παλιά ξεχασμένα ερωτικά αισθήματα που θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Για τους ερωτικά μόνους, ένας νέος έρωτας θα χτυπήσει το καμπανάκι του, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα είναι περαστικός, θα σας ανοίξει πορεία σταθερής σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η αστρολογική όψη της ημέρας αγαπητοί Καρκίνοι, σηματοδοτεί την αρχή για ένα ευνοϊκό διάστημα που η ζωντάνια και το κέφι θα κατακλύσουν την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Ασχοληθείτε περισσότερο με την καταγραφή των υποχρεώσεών σας και προσέξετε τις σπατάλες και τις καθυστερημένες πληρωμές, μην γίνεστε τόσο ευάλωτοι συναισθηματικά, αφεθείτε στην στοργή και την φροντίδα των δικών σας ανθρώπων και του ερωτικού σας συντρόφου, αγκαλιάστε με τρυφερότητα τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να γίνετε εκδηλωτικοί, εξωστρεφείς και ελκυστικοί. Θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε με απελευθερωμένο τρόπο τα αισθήματα σας, θα καταφέρετε να αξιοποιήστε τα ευχάριστα ερωτικά συμβάντα που θα εμφανιστούν. Σήμερα ενδέχεται να υπάρξει άνοιγμα για ολοκαίνουργια ερωτική σχέση, φανείτε θετικοί, θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία να γίνει δεσμός ζωής με μελλοντικές προδιαγραφές.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα φίλοι Λέοντες, απελευθερώνονται τα γνήσια και ειλικρινή σας αισθήματα στην δουλειά σας και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενισχύεται το ένστικτο και η διαίσθησή σας, διαφαίνονται τα καλλιτεχνικά και τρυφερά σας ταλέντα. Ξυπνά και πάλι η ανάγκη σας για ενδοσκόπηση, φουντώνει η αγάπη και το πάθος για το ταίρι σας. Αν περιμένετε εδώ και καιρό μια επανασύνδεση, δεν αποκλείεται να πάρουν σάρκα και οστά οι ελπίδες και οι προσδοκίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα υπάρξει έντονος ερωτισμός στις διαθέσεις σας, άμεσος, θερμός και οικείος θα είναι ο τρόπος επικοινωνίας σας. Τολμηροί θα φανείτε στις ερωτικές σας προσεγγίσεις, σήμερα δεν θα διστάσετε να πλησιάσετε το άτομο που θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα βρείτε το άγνωστο πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσετε. Μην αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει μέσα από τα χέρια, σας συμβουλεύω να ανοίξετε δίοδο περεταίρω επαφών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αρχίζετε να αισθάνεστε από σήμερα αγαπητοί Παρθένοι την επιθυμία και την ανάγκη για να ασχοληθείτε με κάτι καινούριο στην δουλειά σας ή στην κοινωνική σας καθημερινότητα, έχοντας έμπνευση, οξυδέρκεια πνεύματος και αποφασιστικότητα να πετύχετε. Η συναισθηματική πλευρά της ζωής σας, γίνεται πιο γλυκιά, πιο μυστήρια και ίσως πιο ευάλωτη, οπότε φιλικές συμβουλές και συζητήσεις με κοντινά σας άτομα, είναι η καλύτερη διέξοδος για τις φορτωμένες σας σκέψεις και την σωματική σας κούραση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα υπάρξει θερμό και ξαφνικό ερωτικό ραντεβού που θα επαναφέρει στη ζωή σας συναισθηματική ισορροπία, θα ανοίξει την προοπτική σταθερού μακροχρόνιου δεσμού. Μπαίνει σε τάξη και ασφάλεια η ερωτική σας ζωή, σας δίνω τη συμβουλή να εκφραστείτε με ειλικρίνεια, καλό θα είναι να αφήσετε στην άκρη απαισιοδοξίες και αρνητικές σκέψεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας ανοίξει την καρδιά του, θα σας φανερώσει τα αισθήματα που τρέφει για εσάς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σας δίνονται από σήμερα οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες να τονίσετε φίλοι Ζυγοί περισσότερο από ποτέ τα επικοινωνιακά σας ταλέντα και την διπλωματία σας, να βοηθήσετε τους συναδέλφους που έχουν την ανάγκη σας, να ακούσετε τα προβλήματα των φίλων σας και να βρείτε από κοινού λύσεις, ενώ την ίδια στιγμή ενσαρκώνεται η επιθυμία σας για να έρθει πολύ κοντά με μια ερωτική σχέση που τραυματίστηκε. Βρείτε την κατάλληλη αφορμή για να μιλήσετε με το ταίρι σας με εντιμότητα και ειλικρίνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η στάση σας θα είναι θερμή και αρκετά εκδηλωτική, σήμερα θα καταφέρει να σας πλησιάσει ερωτικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που απ καιρό βρίσκεστε στην καρδιά του. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα δείξτε στο ταίρι σας την αγάπη σας, έρχονται θερμές εξομολογήσεις. Επιθυμία σας θα είναι να περάσετε στην ουσία και στο βάθος των καταστάσεων, δεν αποκλείεται να ανοίξετε συζητήσεις περί δεσμευτική εξέλιξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Από σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί αποκτάτε την εύνοια στις επαγγελματικές σας επιλογές, δημιουργώντας παράλληλα τις προϋποθέσεις στο κοινωνικό σας περιβάλλον, για ουσιαστικές αλλαγές στον τομέα των επιχειρήσεων και της μάθησης. Γίνεστε περισσότερο συναισθηματικοί με τον ερωτικό σας σύντροφο, νιώθετε την ανάγκη να πραγματοποιήσετε μια κοντινή, ρομαντική φυγή με το ταίρι σας ή να συμφιλιωθείτε με το ερωτικό σας παρελθόν, δίνοντας ελπίδες για το άμεσο μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα επανεκτιμήσετε κάποια πράγματα μέσα στη σχέση σας, θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, θα αναζητήσετε ασφάλεια. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει τυχαίο γεγονός που θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα ολοκαίνουργο πρόσωπο. Οι επαφές σας θα πάρουν ερωτική έκταση, ξεκινάτε νέα ερωτική σχέση που δεν θα έχει αρνητική κατάληξη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι πιθανό να σας δημιουργηθεί φίλοι Τοξότες ο φόβος πως δεν θα πραγματοποιηθούν οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις και τα φιλόδοξα σχέδιά σας, ωστόσο η συνεχιζόμενη φροντίδα των αστρολογικών όψεων, δεν αφήνει τα όνειρά σας να πάνε χαμένα, ενισχύοντας την ίδια στιγμή την μαχητικότητά σας, για εποικοδομητικές, συναδελφικές και φιλικές συζητήσεις. Η συναισθηματική σας ζωή, γίνεται επικοινωνιακή, θερμή, αναγκάζοντας τον σύντροφό σας να εμπιστευτεί και τις επιθυμίες και το ένστικτό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ανεβασμένος θα είναι ο ερωτισμός και η σεξουαλικότητα σας, στις επαφές σας θα αναζητήσετε αισθησιασμό, απελευθέρωση, και αμοιβαία έλξη. Η πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα έχει βάσεις συναισθηματικές και πολύ σοβαρές, ουσιαστικά θα σας ανοίξει ενδεχόμενο σταθερής σχέσης. Σε περίπτωση που θέλετε να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε άμεσες προτάσεις, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι θερμή και ιδιαιτέρως ενθαρρυντική.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Με τις επαγγελματικές προκλήσεις να είναι και σήμερα το πιο επίκαιρο θέμα της καθημερινότητάς σας φίλοι Αιγόκεροι και με τις σκέψεις σας να δυναμιτίζονται από σοβαρές αποφάσεις που θα κληθείτε να πάρετε, ίσως φορτιστείτε συναισθηματικά και ψυχικά, ενώ προς το απογευματάκι, μια μυστική συνάντηση κοινωνικού ενδιαφέροντος, σας κάνει πιο ευέλικτους στις επιλογές σας, αλλά και προσεχτικούς με τους γύρω σας. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει και ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο με το ταίρι που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει στο να αναζητήσετε βάθος και ουσιαστική εξέλιξη στις ερωτικές σας επαφές. Συναισθηματική συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές, τώρα οι χαλαρές επαφές θα μετατραπούν σε σταθερή σχέση. Για εσάς τους ερωτικά μόνους καταφθάνουν απρόοπτα ερωτικά συμβάντα που θα σας βγάλουν από την αδράνεια. Τυχερές συμπτώσεις και νέα ερωτικά ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καινούργια σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Χρειάζεται να προσέξετε περισσότερο τον τρόπο που επικοινωνείτε σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο σήμερα φίλοι Υδροχόοι, να μετριάσετε τα τεράστια άλματα που κάνετε και να αρκεστείτε στο να οργανώσετε τις σκέψεις και τους στόχους σας, ή να βάλετε τάξη στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Ο ερωτισμός και η αυτοπεποίθησή σας, βοηθούν το ταίρι σας να σας πλησιάσει με ζεστασιά και φροντίδα, αγγίζοντας τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής σας, διώχνοντας μόνιμα τα διλήμματα από τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας κάνουν θερμούς, ελκυστικούς, ίσως και ελαφρώς ρομαντικούς. Προσιτή και θερμή θα είναι η στάση σας και η καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα τόσο για εσάς που επιθυμείτε επανασύνδεση όσο και για εσάς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία. Ξαφνική ερωτική πρόταση που θα λάβετε θα ανανεώσει τις αισθήσεις σας, έρχονται ευχάριστες ερωτικές αναστατώσεις που θα σας βγάλουν από τη στασιμότητα, περνάτε σε νέο ερωτικό κύκλο.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Αγαπητοί Ιχθύες πρέπει να καταλάβετε σήμερα πως ο εαυτός σας έχει ανάγκες και επιθυμίες και χρειάζεται την φροντίδα σας, για αυτό το λόγο μην εκτίθεστε σε επικίνδυνες συζητήσεις για την δουλειά σας και τα πιστεύω σας, προστατέψτε τα θέλω της καρδιάς σας από τις παγίδες και τις προκλήσεις. Ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά φροντίζει με τρυφερότητα και στοργή για την ηρεμία και την γαλήνη της σχέσης σας, ενώ οι αδέσμευτοι έρχεστε πολύ κοντά με μια εξαιρετική νέα γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θερμές και ρομαντικές θα κάνει τις διαθέσεις σας, η στάση σας θα αποπνέει ευαισθησία και συναίσθημα. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δημιουργική θα είναι η επικοινωνία σας με το ερωτικό σας ταίρι. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους θερμές ερωτικές στιγμές έντονου πάθους, σήμερα θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις, που σίγουρα θα πιάσουν τόπο. Για τους χωρισμένους καταφθάνει συμβάν επανασύνδεσης!