Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (14/02)

76

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με το Δία στον Κριό.

Η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές ζώδιο του Τοξότη και θα σχηματίσει μία πολύ καλή όψη με τον τυχερό Δία από τον Κριό, η οποία θα κυριαρχήσει σήμερα που είναι η γιορτή των ερωτευμένων! Αυτή η όψη θα βοηθήσει σε φλερτ, νέες γνωριμίες και επικοινωνιακές προσεγγίσεις καθώς φαίνεται πως θα φέρει τύχη σε όλα τα θέματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή ευχάριστη διάθεσή σας φίλοι Κριοί δεν οφείλεται μόνο στην επιτυχία των στόχων και στην πραγματοποίηση των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, έχει να κάνει με την εύνοια των πλανητών και της καλής σας τύχης που είναι στο πλευρό σας, είτε οι καταστάσεις που σας απασχολούν αφορούν την δουλειά σας, είτε την ερωτική σας ζωή. Φανείτε σταθεροί και σίγουροι για την αγάπη και την αφοσίωση του συντρόφου σας, μην προκαλείτε το άλλο σας μισό με επιπόλαιες συζητήσεις που δεν σας συμφέρουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, αλλάζουν οι αποφάσεις σας και οι στόχοι σας, ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τον ερχομό νέας ερωτικής σχέσης. Καινούργια πρόσωπα θα περάσουν στη ζωή σας, οι παλιές καταστάσεις θα ξεφύγουν από την απογοητευτική στασιμότητα, σήμερα συνειδητά θα κλείσετε το παρελθόν σας. Έρχονται ευχάριστες και μόνιμες αλλαγές, τώρα θα είστε σε θέση να λάβετε ανατρεπτικές αποφάσεις, διαγράφετε οριστικά παλιά ερωτικά πρόσωπα, τερματίζετε αποτυχημένες σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ίσως χρειαστεί να κοπιάσετε περισσότερο σήμερα για τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες αγαπητοί Ταύροι, ωστόσο το σίγουρο είναι, πως αφ’ ενός μεν το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει, αφ’ ετέρου μπορείτε για να κυριαρχήσετε με τις απόψεις και τις επιθυμίες σας, τιθασεύοντας τις δυσκολίες με τις ακούραστες προσπάθειές σας. Ο ερωτικός σύντροφος προτείνει μια βραδινή, υπέροχη εξόρμηση, που θα τονώσει την φλογερή σας λίμπιντο και την αυξημένη σας διάθεση για ξεγνοιασιά, χαλάρωση και ξεκούραση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, πάθος θα έχουν οι ενέργειες σας, ωστόσο προσοχή στις αντιδράσεις σας, επιρρεπείς θα είστε σε σκηνές ζήλειας. Στρατηγική θα εφαρμόσετε σε θέμα επανασύνδεσης, θα καταφέρετε να οδηγήσετε το πρώην ταίρι σας στα δικά σας νερά. Εκδηλωτικοί και συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάστε σε εξομολογήσεις. Σήμερα θα ανταποκριθεί άμεσα το άτομο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή αστρολογική όψη φίλοι Δίδυμοι δημιουργεί εξαιρετική επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα που στηρίζουν τις προσπάθειες και τους εργασιακούς σας στόχους. Αποσαφηνίσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και τις επιθυμίες της καρδιάς σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μην κρατάτε μυστικά από το ταίρι σας, υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που πρέπει να το αντιμετωπίσετε με θάρρος και τόλμη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα βιώσετε ένα είδος συναισθηματικής έντασης, κοφτερά λόγια θα ανταλλάξετε με το ταίρι σας, ωστόσο ο δυναμισμός και η ειλικρίνεια σας θα σας βοηθήσουν να δώσετε τελικά λύσεις σε θέματα που σας αγχώνουν. Θα προκύψουν αποκαλύψεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα εστιάσετε στην έλξη και τον ερωτισμό. Η χρονική στιγμή θα σας φέρει αλλαγές και μετατοπίσεις που η εξέλιξη τους θα έχει θετική κατάληξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή αστρολογική όψη αγαπητοί Καρκίνοι, τροφοδοτεί τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις με επιτυχία, ενώ δεν θα αποφύγετε πάσης φύσεως υποχρεώσεις και βάρη που κρέμονται αποκλειστικά και μόνο από την δική σας βούληση για να ολοκληρωθούν. Η συναισθηματική σας ζωή ίσως παραμεριστεί για λίγο, προκειμένου να εντείνετε τις προσπάθειές σας στον κοινωνικό τομέα και την επίτευξη των στόχων σας. Γίνετε πηγή χαράς και αισιοδοξίας για το ταίρι σας, τροφοδοτείστε με στοργή τον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητα σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας δημιουργήσει περίεργες καταστάσεις που ενδεχομένως να μπερδέψουν το κουβάρι των συναισθημάτων σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν απρόοπτα διλλήματα και ευκαιρίες ριζικών αλλαγών. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θερμή ερωτική πρόκληση θα λάβει η καρδιά σας και επειδή θα την καλοδεχτείτε, γι’ αυτό ετοιμαστείτε για έντονες συναισθηματικές καταστάσεις που θα φέρουν απρόοπτες εξελίξεις.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα φίλοι Λέοντες, σας δίνονται απλόχερα οι ευκαιρίες για να παλέψετε με τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν, προκειμένου να εισπράξετε τις οικονομικές απολαβές που προσδοκάτε. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στον αισθηματικό τομέα, αγκαλιάστε το άλλο σας μισό και τις αδυναμίες της σχέσης σας με υπομονή και συγκαταβατική διάθεση, ισορροπείστε με χαλαρότητα και ζεστασιά τις αναποδιές και τις ανασφάλειες του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ένταση θα έχουν τα συναισθήματα που θα νιώσετε, θα αναζητήσετε πάθος, θα νιώσετε έτοιμοι να εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας. Παίρνετε την απόφαση να αναλάβετε ορμητική δράση με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν στασιμότητα ή μονοτονία, προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες. Θα υπάρξουν καινούρια ερωτικά ανοίγματα, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα βρείτε το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ενέργεια και αμεσότητα στον λόγο και στις πράξεις σας διαθέτετε σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, πράγμα βέβαια που σημαδεύεται με την στήριξη και την αρωγή των αγαπημένων σας προσώπων και των συναδέλφων σας. Η σκέψη και η δημιουργικότητα του μυαλού σας, αποτελούν τα σταθερά σημεία για να χτίσετε τις δραστηριότητές σας, απολαμβάνοντας συζητήσεις και συναντήσεις με τους φίλους και το ταίρι σας. Επενδύσετε στην ερωτική σας ζωή, χωρίς να αψηφήσετε τα θέλω του άλλου σας μισού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα εμφανιστείτε ερωτικά και σεξουαλικά απελευθερωμένοι, επιθυμία σας θα είναι να τραβήξετε την προσοχή του αντιθέτου φύλου, εκδηλωτικοί θα είστε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που θα εκπέμπετε θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως ελκυστική, αυτή τη φορά θα κινηθείτε χωρίς αναστολές ή ενδοιασμούς. Η διάθεση σας για διαφόρων ειδών αναζητήσεις θα σας δώσει άνοιγμα για ξαφνικές και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες, στο χέρι σας θα είναι η τελική κατάληξη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα αγαπητοί Ζυγοί, χρειάζεται απαραίτητα να είσαστε σε επιφυλακή με τις προσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις, αλλά και με τις επαγγελματικές και οικονομικές σας δοσοληψίες και υποχρεώσεις. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις εκρήξεις στην σχέση σας, μην κάνετε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες που ίσως φέρουν μια σημαντική και επικίνδυνη ρήξη με το ταίρι σας, που αν δεν προσέξετε τα αιχμηρά σας λόγια, πιθανό να μην υπάρχει επιστροφή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, στην ερωτική σας ζωή έρχονται εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα που θα κλείσουν παλιές πικρές ιστορίες, θα μεταβείτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας και έντονης ερωτικής έλξης. Δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να απασχολήσει την καρδιά σας, προσοχή όμως να μην τα δώσετε όλα από την πρώτη στιγμή και χάσετε την έλξη του μυστηρίου. Σήμερα το ταίρι σας θα περάσει σε προσωπικές εκμυστηρεύσεις, βγαίνετε από τυχόν αυταπάτες ή ψευδαισθήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Κάντε σημαντικές εκκαθαρίσεις σήμερα φίλοι Σκορπιοί αποφεύγοντας να τραυματίσετε με τις πράξεις σας τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα. Ξεκαθαρίστε πράγματα και καταστάσεις από το παρελθόν που κουράζουν την συναισθηματική σας ζωή, ασχοληθείτε με τον αγαπημένο σας χώρο κρατώντας μόνο τις ευχάριστες εικόνες και τις χαρούμενες αναμνήσεις, αγκαλιάστε τον σύντροφο σας με σιγουριά και αισιοδοξία για το άμεσο και το βραχυπρόθεσμο μέλλον της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ανεβασμένος θα είναι ο δείχτης της σεξουαλικότητα σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι δυναμικά θα αρπάξετε την ευκαιρία να καθιερώσετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας, θα κινηθείτε άνευ ορίων και περιορισμών. Εσείς που είστε σε σχέση ενδεχομένως να φανείτε αρνητικοί και αντιδραστικοί σε υποθέσεις που θα απαιτούν δεσμεύσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μην πτοείστε καθόλου σήμερα αγαπητοί Τοξότες, οι ευνοϊκές πλανητικές συγκυρίες που σας επηρεάζουν, ενδυναμώνουν την πραγματική σας βούληση, για να κυριαρχήσετε στους σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Ίσως δημιουργηθούν κάποια μικροπροβλήματα συνεννόησης με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα ή τους συνεργάτες σας. Έχοντας αυτοπεποίθηση στα συναισθηματικά ταλέντα και την φλογερή σας λίμπιντο οι αδέσμευτοι, θαμπώστε με την γοητεία σας ένα καινούριο φλερτ, ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, έντονος θα είναι ο ερωτισμός σας, σήμερα θα αφήσετε τη συναισθηματική σας ορμή να κατευθύνει τις πράξεις σας και θα σας βγει σε καλό. Με δυναμικότητα θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, ωστόσο το νου σας να μην υπάρξει στις απαιτήσεις σας το στοιχείο της υπερβολής. Προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά,  θα ανταποκριθεί θερμά ανοίγοντας καινούργια ενδεχόμενα στις επαφές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αρχίστε από σήμερα φίλοι Αιγόκεροι να κλείνετε σταδιακά τα ανοιχτά μέτωπα που έχουν δημιουργηθεί στην δουλειά σας, ρίχνοντας την προσοχή και το βάρος σας σε συγκεκριμένες αρμοδιότητες που σας έχουν εμπιστευτεί οι συνεργάτες σας. Ίσως είναι δύσκολο να πιάσετε τους προσωπικούς σας στόχους, δεν είναι όμως τίποτα ακατόρθωτο, αν πιστέψετε στην δύναμη και το εποικοδομητικό σας πείσμα. Οι φίλοι και ο ερωτικός σύντροφος είναι στο πλευρό σας, αν επενδύσετε στην φρεσκάδα και την ζωντάνια σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ανήσυχη και αντιδραστική θα είναι η στάση σας ως προς το ερωτικό ταίρι, μάλλον θα ψάχνετε ευκαιρία να αρπαχτείτε ή να αποδείξετε πως το πάνω χέρι το διατηρείτε εσείς. Αν φανείτε ασυμβίβαστοι ή απαιτητικοί τότε θα βρείτε δυσκολίες στην επικοινωνίας σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μετριάσετε την αντιδραστικότητα σας. Μια ξαφνική εμφάνιση ενός ερωτικού προσώπου θα φέρει τα πάνω κάτω στον αισθηματικό σας κόσμο, δεν θα λείψουν αισθήματα έλξης και έντονου πάθους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αψηφήστε την καταπιεστική ατμόσφαιρα που είναι πιθανό να δημιουργηθεί στην δουλειά σας φίλοι Υδροχόοι αλλά και στις διαπροσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις, αναρωτηθείτε αν πρέπει να δώσετε σημασία στις μικροπρέπειες και τα κακόβουλα σχόλια ή να ανοίξετε την καρδιά σας στα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, χωρίς να στερηθείτε την ελευθερία του λόγου αλλά και των θέλω της καρδιάς σας. Παραμείνετε ο εαυτός σας απέναντι στις ερωτικές παγίδες και τις προκλήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη διαίσθηση και τη διορατικότητα σας, ίσως να τοποθετήσετε σκέψεις και όνειρα σε μια διαφορετική τροχιά. Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη αρνητικά παρελθοντικά ζητήματα, θα επικεντρωθείτε αποκλειστικά σε θέματα ερωτικής εξέλιξης. Οι θερμές ερωτικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε αποκαλύψεις και εκδηλώσεις πάθους ίσως να μη λείψουν σκηνές ερωτικής ζήλειας. Πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας, για εσάς του ερωτικά μόνους θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να φλερτάρετε.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ρυθμίστε τις οικονομικές υποχρεώσεις που σας φορτίζουν σήμερα αγαπητοί Ιχθύες δημιουργώντας τα δικά σας πλαίσια στους χώρους που κινείστε. Φροντίστε σήμερα να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας οι αδέσμευτοι, με μια υπέροχη γνωριμία ενώ οι ζευγαρωμένοι, δεχτείτε την πρόσκληση του ερωτικού σας συντρόφου για ένα τρυφερό τετ-α-τετ, γιατί είναι ο καλύτερος τρόπος ν’ απαλλαγείτε από τις ευθύνες και τα βάρη και να αφοσιωθείτε στην αγάπη με όλες σας τις αισθήσεις!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να διαγράψετε παλιές συναισθηματικές πληγές, θα πάρετε απόφαση να ξεχάσετε τις αποτυχίες, περνάτε σε δυναμικό τρόπο σκέψης και δράσης. Με το ταίρι σας θα λυθούν οι συναισθηματικοί κόμποι, θα έχετε συζήτηση που θα βγάλει μυστικά θα αποκαλυφθούν αλήθειες. Σήμερα θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα σας απελευθερώσει από τυχόν καχύποπτες σκέψεις, περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής σταθερότητας και έντονου ερωτισμού.