Κρήτη: Τραυματισμός δύο αστυνομικών και ενός πολίτη από πυρά 35χρονου – Σεσημασμένος ο δράστης

88
Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν μικροποσότητα κοκαΐνης στο όχημά του, ο 35χρονος πυροβόλησε εναντίον τους INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Τρία άτομα τραυματίστηκαν, από πυροβόλο όπλο έχουν μεταφερθεί, ευτυχώς εκτός κινδύνου, στο νοσοκομείο στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά από πυρ που άνοιξε εναντίον τους ένας 35χρονος. Οι δύο από τους τραυματίες είναι αστυνομικοί και ο τρίτος πολίτης.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα να σταματήσει ο δράστης ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο του και όταν εντόπισαν μικροποσότητα κοκαΐνης στο όχημα ο 35χρονος δε δίστασε να πυροβολήσει σε βάρος των αστυνομικών. Σε βάρος του υπάρχουν καταδικαστικές αποφάσεις.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά χωρίς να τραυματίσουν τον άνδρα και τον συνέλαβαν λίγο αργότερα. Πρόκειται για σεσημασμένο για υπόθεση ναρκωτικών ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν φέρεται να είχε απασχολήσει τις τοπικές αρχές και για έντονα ψυχιατρικά προβλήματα.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση ενώ ασθενοφόρα παρέλαβαν και οδήγησαν στο νοσοκομείο τους τρεις αστυνομικούς οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι το όπλο που χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν παράνομο.