Έρωτας έως τα αστέρια! Οι προβλέψεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

65

Ανυπομονείτε για την Ημέρα των Ερωτευμένων; Εάν ανήκετε σε αυτές τις ρομαντικές ψυχές, πρόκειται να ενθουσιαστείτε με αυτό που έχει το σύμπαν για εσάς. Ετοιμαστείτε να σας φέρει κάθε είδους ευκαιρίες για φλερτ, ραντεβού και ακόμη και τη δυνατότητα μακροπρόθεσμης δέσμευσης – όχι μόνο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ο στόχος και για τους επόμενους μήνες!

Διαβάστε παρακάτω το ωροσκόπιο της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου:

Κριός

Ετοιμαστείτε για χρόνο διασκέδασης, Κριός! Ακόμα και με ένα πολυάσχολο πρόγραμμα εργασίας, είστε έτοιμοι για μια ερωτική γιορτή. Εάν είστε σε σχέση, σχεδιάστε μια εκθαμβωτική συνάντηση με το ερωτικό σας ταίρι. Εάν είστε singles και ψάχνεστε, αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω, χάρη στο φεγγάρι που ευνοεί τον τομέα του ρομαντισμού.

Ταύρος

Τα πράγματα φαίνονται ζεστά για εσάς στην κρεβατοκάμαρα, Ταύροι, προσφέροντάς σας αυτόν τον τέλειο χρόνο για ερωτικές απολαύσεις. Ένα δείπνο με κεριά και ένα σέξι παιχνίδι ρόλων θα μπορούσε να είναι μια υπέροχη πρόταση για το βράδυ της γιορτής των ερωτευμένων. Εάν είστε singles, περάστε τη νύχτα με κάποιον από τους «friends with benefits» ή δοκιμάστε την τύχη σας σε κάποια από τις δημοφιλείς εφαρμογές dating.

Δίδυμοι

Οι συζητήσεις μπορεί να απολαμβάνουν την κεντρική σκηνή για την Ημέρα των Ερωτευμένων – ακριβώς όπως σας αρέσει, Δίδυμοι! Ωστόσο, γνωρίζετε ότι μερικά από αυτά θα μπορούσαν να σοβαρέψουν ειδικά αν είστε καιρό με το μωρό σας. Εάν είστε singles, θα μπορούσατε να αισθανθείτε ξαφνικά την επιθυμία να συνδεθείτε με κάποιον σε επίπεδο ψυχής. Έχετε πολλά να σκεφθείτε!

Καρκίνος

Αυτή η 14η Φεβρουαρίου θα μπορούσε να είναι μια μέρα που θα θυμόσαστε, αγαπητοί Καρκίνοι. Με τους κοσμικούς εραστές στο έβδομο σπίτι των σχέσεών σας, μια επαφή σας θα μπορούσε να μεταφερθεί στο επόμενο επίπεδο. Εάν είστε singles, είστε κοντά στο να αλλάξει αυτό. Πάρτε το ρίσκο.

Λέων

Είστε σούπερ απασχολημένοι, αλλά μην ξεχάσετε να γιορτάσετε την Ημέρα των Ερωτευμένων και να χαρείτε την κατάσταση της σχέσης σας. Με το φεγγάρι στο ζώδιό σας, είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Δωρεάν συμβουλές: Εάν ένα ex ξαφνικά σας στείλει μήνυμα, θυμηθείτε γιατί έγινε ex. Ίσως να είναι καλύτερο να σώσετε τον εαυτό σας από κάποιο δράμα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Παρθένος

Το Vibe της γιορτής απόψε φαίνεται απίστευτο για εσάς, Παρθένοι. Εάν είστε singles, είναι η νύχτα σας να βγείτε και να παίξετε χωρίς να φοβάστε. Εάν είστε σε σχέση, γιατί να μην επαναλάβετε ένα από τα πρώτα καυτά ραντεβού σας; Με τους κοσμικούς εραστές, την Αφροδίτη και τον Άρη, γεμίζοντας το σπίτι σας ρομαντισμό, σημασία έχει να απολαμβάνετε τον εαυτό σας και να διασκεδάσετε!

Ζυγός

Για σας, το σπίτι είναι όπου είναι η καρδιά σας, και το σημερινό κοσμικό vibe σας λέει να μείνετε εκεί. Φαίνεται ότι προσπαθείτε για να φτιάξετε το χώρο σας πανέμορφο, οπότε φτιάξτε το τέλειο ερωτικό και ρομαντικό σκηνικό που ονειρεύεστε και σκηνοθετήστε μια ονειρεμένη βραδιά. Το έχετε!

Σκορπιός

Είστε κάτω από τη λάμψη αυτή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, Σκορπιοί, κι έχετε σχέδια για διασκέδαση έξω τη νύχτα! Βάλτε τα καλά σας, πάρτε το άλλο σας μισό ή επίδοξο ταίρι και κλείστε ένα φανταχτερό δείπνο στο πιο μοντέρνο σημείο στην πόλη. Ενώ είστε συνήθως πιο ιδιωτικός, το πλανητικό σκηνικό σας κάνει κοινωνικούς και εκδηλωτικούς! Είστε πεινασμένοι τόσο για προσοχή όσο και για συνομιλία.

Τοξότης

Αναπτύξτε τους ορίζοντές σας, Τοξότες. Το φεγγάρι στον Λέοντα ζητά να κάνετε κάτι ασυνήθιστο. Η επικοινωνία και η επαφή επισημαίνονται για εσάς σήμερα, μια έκπληξη από τους φίλους ή τον συνεργάτη σας μπορεί να γίνει αφορμή για μια νέα ερωτική περιπέτεια!

Αιγόκερως

Τυχεροί είστε, Αιγόκεροι. Η φιλοξενία των κοσμικών εραστών στο ζώδιό σας μιλά για τη δυνατότητα μιας νέας δέσμευσης – ή τουλάχιστον το γεγονός ότι λαμβάνετε κάποια σοβαρή προσοχή με πιθανές προοπτικές. Ανεξάρτητα από αυτό που θα αποφασίσετε να κάνετε το βράδυ των ερωτευμένων, προχωρήστε και γιορτάστε το πόσο μακριά έχετε φτάσει!

Υδροχόος

Δεν είστε από αυτούς που θα ακολουθήσουν τις τάσεις, ο σκοπός, το πεπρωμένο καλεί το όνομά σας, Υδροχόος. Ο ήλιος, ο οποίος βρίσκεται στις 14/2 στο ζώδιό σας, συνδέεται με τους κόμβους του πεπρωμένου τη μέρα αυτή. Η μοίρα και τα καρμικά γεγονότα είναι υποχρεωμένα να πραγματοποιηθούν, ώστε να προσελκύσουν μια προειδοποίηση στους ανθρώπους και τις συνδέσεις σας – η χρονική αυτή στιγμή θα μπορούσε να είναι πολύ σημαντική.

Ιχθύς

Το ρομαντικό εμφανίζεται σε εσάς όταν συνδέεστε με ομοϊδεάτες. Αν ψάχνετε για αγάπη, μια εισαγωγή θα μπορούσε να είναι στα αστέρια. Εάν είστε σε σχέση, εσείς και το ταίρι σας ζείτε η ιδανική σχέση που όλοι θα εύχονται να έχουν. Δείξτε τους πώς γίνεται, αγαπητοί Ιχθύς!