Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (13/02)

94

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης στο Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Η ημέρα θα έχει μία «ρομαντική χροιά» καθώς η Σελήνη θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα και αυτή η όψη θα τονίσει τα συναισθήματα και θα δημιουργήσει και την αντίστοιχη διάθεση. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια ζητήματα που θα χρειαστούν «ψυχρή» λογική προκειμένου να μπορέσουν να διευθετηθούν και το αίτημα της ημέρας είναι να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα σε καρδιά και μυαλό. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Σκορπιοί, Καρκίνοι και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μια ημέρα με έντονες κοινωνικές και φιλικές δραστηριότητες είναι η σημερινή μέρα φίλοι Κριοί, που χρειάζεται να προσέξετε ιδιαίτερα τις συγκρούσεις και τις εντάσεις με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο, για να μην δημιουργηθούν καβγάδες και αψιμαχίες που ίσως προκαλέσουν σοβαρό ρήγμα στον δεσμό σας. Δείξτε την αγάπη σας στο ταίρι σας και στους αγαπημένους σας με ανιδιοτέλεια και υπομονή, μην επιτρέπετε στις ομιχλώδεις καταστάσεις να επηρεάζουν αρνητικά την σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, συγκρατημένες θα είναι οι αντιδράσεις σας, σήμερα θα αποκαλύψετε τη δοτική και συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σας. Ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι θα υπάρξει σταθερότητα, οι εκδηλώσεις σας θα είναι θερμές. Ξεκάθαρα λόγια, ειλικρινείς κουβέντες και συνειδητοποιημένες επιθυμίες, θα φέρουν άνοιγμα για δεσμευτικές καταστάσεις. Ένα πρόσωπο εδώ και καιρό νιώθει πολλά για εσάς, θα βρει τρόπο να σας φανερώσει την έλξη του.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσέξτε σήμερα αγαπητοί Ταύροι τους χειρισμούς και τις πρακτικές στα οικονομικά σας, μην ξοδεύετε παραπάνω από όσα μπορείτε για να ικανοποιήσετε πρόσκαιρες και ασήμαντες ανάγκες, ισορροπήστε το ισοζύγιο για να μην υπάρξουν έντονες διαφωνίες και συγκρούσεις στην προσωπική και ερωτική σας ζωή. Φέρτε εις πέρας οποιεσδήποτε προκλήσεις ή διλήμματα παρουσιαστούν στον δεσμό σας οι ζευγαρωμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι μην αφήσετε να πάει χαμένη μια εξαιρετική ευκαιρία για νέα γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, παίρνετε απόφαση να τερματίσετε τις αρνητικές καταστάσεις, ο δρόμος της αλλαγής θα είναι ανοιχτός, θα σας δοθεί ευκαιρία να ερωτευτείτε και να στρέψετε προς άλλη κατεύθυνση την ερωτική σας ζωή. Για εσάς που έχετε ανάγκη να διαγράψετε το αποτυχημένο παρελθόν σας, αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, μην αναλωθείτε σε αβάσιμες απαισιόδοξες σκέψεις. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν θα βρείτε τη δύναμη να απομακρυνθείτε από ερωτικά πρόσωπα που σας απογοήτευσαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Επικεντρώστε σήμερα φίλοι Δίδυμοι την προσοχή σας σε όλα εκείνα τα θέματα και τις καταστάσεις που αφορούν λάθη και εξαπατήσεις από το παρελθόν σας, μην επιτρέπετε να εκμεταλλεύονται τις προσωπικές και συναισθηματικές σας επιθυμίες άτομα που επιβουλεύονται την ευτυχία σας. Κάντε μια ήρεμη και καθοριστική κουβέντα με το ταίρι σας για τις αμφιβολίες και τις φοβίες σας, επικοινωνήστε με τους δικούς σας ανθρώπους φλογίζοντας το έντονο επικοινωνιακό σας χάρισμα και την φλογερή σας λίμπιντο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, σήμερα θα εκφράσετε ξεκάθαρα αυτό που αισθάνεστε, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας αποκαλύψει τι νιώθει για εσάς εδώ και πολύ καιρό. Η ανάγκη που θα έχετε για συναισθηματική ασφάλεια και ηρεμία θα σας οδηγήσει σε εξομολογήσεις που θα σας βγουν σε καλό. Το πρόσωπο που διατηρείτε στην ερωτική σας ζωή θα σας πείσει πως αξίζει την εμπιστοσύνη σας, ανοίγεται πορεία δέσμευσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αναπτύξτε πρωτοβουλίες σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι που αφορούν στα συναισθηματικά κυρίως θέματα που σας απασχολούν, αλλά και στα ζητήματα που επηρεάζουν την κοινωνική και ερωτική σας ζωή. Η μέρα τονίζει τον δυναμισμό και την ενεργητικότητά σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας τις ερωτικές σας φιλοδοξίες με τον άνθρωπο που αγαπάτε, οι δε αδέσμευτοι μην χάσετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με μια τρυφερή, καινούρια γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, με ερωτισμό, παρόρμηση, και ελκυστικότητα θα σας εφοδιάσει η αστρολογική όψη της ημέρας. Μπαίνει σε λειτουργία η αυτοπεποίθηση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα διευρύνουν τον ερωτικό σας ορίζοντα. Σήμερα με δική σας πρωτοβουλία θα τακτοποιηθεί ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια, λήγει το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να έρθετε πολύ κοντά με πρόσωπο που διεκδικείτε καιρό το ερωτικό του ενδιαφέρον. Προμηνύεται ξεκίνημα σταθερής ερωτικής σχέσης που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

 

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η αστρολογική όψη της ημέρας φίλοι Λέοντες, τροφοδοτεί με ενθουσιασμό και αισιοδοξία τις προσωπικές σας επιδιώξεις και τις συναισθηματικές σας φιλοδοξίες, σας προτρέπει να πάρετε τα ηνία της ερωτικής σας καθημερινότητας. Αφουγκραστείτε τις ανάγκες και τα θέλω του άλλου σας μισού, μην κάνετε του κεφαλιού σας και μην εγωιστεύετε μπροστά σε μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της σχέσης σας, δείξτε ανοχή και συγκαταβατική διάθεση στα διλήμματα και τις δυσκολίες του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με συναισθηματισμό, ερωτισμό και έντονο ενθουσιασμό. Θετικοί θα είστε σε ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό σας ταίρι. Απρόσμενες συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα θα ανοίξουν νέο ερωτικό ορίζοντα στη ζωή σας, για εσάς τους ερωτικά μόνους καταφθάνει καινούργιο ερωτικό πρόσωπο. Νέες προοπτικές θα σας ανοίξει η εμφάνιση ατόμου που από τις πρώτες σας επαφές θα αλλάξει ρυθμό η καθημερινότητα σας. Καταφθάνουν όμορφες ερωτικές εξελίξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Κοινωνικές προκλήσεις και ίσως κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στις προσωπικές και συναισθηματικές σας συναναστροφές, είναι πιθανόν να αποπροσανατολίσουν σήμερα τις σημαντικές επιλογές και τις καθοριστικές σας αποφάσεις αγαπητοί Παρθένοι. Δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους οικείους σας και τον ερωτικό σας σύντροφο, μην κακιώνετε και μην πεισμώνετε για τις μικρολεπτομέρειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί, ζωτικοί και ρομαντικοί, σήμερα θα υπάρξει προοπτικής νέα γνωριμίας, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα. Ο αυθορμητισμός και οι εκδηλωτικές σας διαθέσεις θα δώσουν άνοιγμα σε ένα συγκριμένο πρόσωπο να σας φανερώσει τι νιώθει για εσάς, στο χέρι σας θα είναι η έναρξη σταθερού δεσμού. Εσείς που είστε σε σχέση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας αγάπη και συναισθηματική κατανόηση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αποφύγετε τις συγκρούσεις και τις εκρήξεις σήμερα φίλοι Ζυγοί, τις όποιες προκλήσεις και κακοτοπιές συναντάτε στην δουλειά σας και στις σχέσεις σας με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δώστε τον καλύτερο εαυτό σας σε μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας ή με ένα σημαντικό για σας άτομο από τον φιλικό σας περίγυρο, μην μπλοκάρετε συναισθηματικά και μην φαντάζεστε πράγματα που δεν ισχύουν για τις πάσης φύσεως σχέσεις σας, αγκαλιάστε το άλλο σας μισό με τρυφερότητα και φροντίδα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση θα έχει η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στο στάσιμο και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές, ωστόσο προσοχή στις ψευδαισθήσεις, στις υπερβολές και στις εξιδανικεύσεις. Ανεβασμένες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, σήμερα θα φλερτάρετε, απελευθερωμένες θα είναι οι κινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σκεφτείτε σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, πως είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεστε πανταχού παρόντες σε κάθε σημαντικό γεγονός που συμβαίνει στην προσωπική και ερωτική σας ζωή, να μην αφήνετε το ταίρι σας έρμαιο επικίνδυνων καταστάσεων και να μην δημιουργείτε με τον ενθουσιασμό και την ζωντάνια σας προβλήματα επικοινωνίας με τους δικούς σας ανθρώπους. Ρισκάρετε στον έρωτα οι αδέσμευτοι γοητεύοντας το αντίθετο φύλο με τα έμφυτα αισθησιακά σας ταλέντα και την φλογερή σας λίμπιντο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, συναισθηματικές εντάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις θα σας δώσουν το έναυσμα να εξερευνήσετε τον ψυχικό σας κόσμο, θα αναζητήστε αλήθειες. O ρεαλισμός σας θα σας βοηθήσει να τερματίσετε απαισιόδοξες σκέψεις και πεσιμιστικές τάσεις, θα αξιοποιήσετε τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Σήμερα θα ακουστούν αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα αλλάξουν τα συναισθηματικά σας δεδομένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μην δίνετε σήμερα το δικαίωμα στους κοντινούς σας ανθρώπους, στους φίλους σας και τον ερωτικό σας σύντροφο φίλοι Τοξότες να πιστεύουν πως δεν είσαστε πλάι τους στις δύσκολες στιγμές, μην προκαλείτε εντάσεις και ανταγωνιστική διάθεση στο περιβάλλον που κινείστε, αντίθετα προσπαθήστε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή των οικείων σας, με την ευστροφία του μυαλού σας και τους ευγενικούς σας τρόπους. Οι αδέσμευτοι δεχτείτε τα τρυφερά χτυπήματα ενός έρωτα, πείτε ναι σε ένα υπέροχο φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θερμή και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, δε θα φερθείτε αδιάφορα στο πρώην ταίρι σας, θα στοχεύει στην επανασύνδεση και θα το εκδηλώσει ξεκάθαρα. Σταθερότητα θα επιδιώξετε στην ερωτική σας σχέση, ίσως να περάσετε σε δεσμευτικές προτάσεις, με δικές σας κινήσεις θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για σταθερές και μόνιμες εξελίξεις. Εσάς τους ελεύθερους και μόνους θα σας πλησιάσει πρόσωπο ιδιαιτέρως ελκυστικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Προτιμήστε να παρακάμψετε σήμερα τα δύσκολα ζητήματα που σας απασχολούν και τις προκλήσεις που προέρχονται από κακοπροαίρετα άτομα αγαπητοί Αιγόκεροι, γιατί ίσως δημιουργηθούν εντάσεις και αψιμαχίες στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Ίσως η μέρα δεν σας βοηθά να δράσετε ψύχραιμα και απερίσκεπτα στην ερωτική σας ζωή, διώξτε τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες από τον δεσμό σας, αφουγκραστείτε τα θέλω του άλλου σας μισού με στοργή και φροντίδα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα καταλαγιάσει τις αντιδραστικές τάσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να γίνετε πιο εγκάρδιοι και πιο συγκαταβατικοί, ουσιαστικά θα έχετε τη διάθεση να μπείτε συναισθηματικά στη θέση του άλλου. Θα σας αιφνιδιάσει η ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας. Η χαρά που θα νιώσετε θα γίνει αιτία για να ξεχάσετε παλιές αποτυχίες και πικρές στιγμές που είχατε ζήσει οι δυο σας στο παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μπορείτε αγαπητοί Υδροχόοι να επενδύσετε στις μακροχρόνιες και δοκιμασμένες σχέσεις σας, να σαγηνέψετε τον ερωτικό σας σύντροφο με τα αισθησιακά σας ταλέντα, να κερδίσετε το στοίχημα της αγάπης στον δεσμό σας, απομακρύνοντας τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που εμποδίζουν την ευτυχία σας. Οι αδέσμευτοι εξελίξτε μια καινούρια, τρυφερή γνωριμία, μην αφήνετε να πάνε χαμένες οι ευκαιρίες για φλερτ και παιχνίδι με το αντίθετο φύλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα περάσετε σε αναθεωρήσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε στην άκρη καταστάσεις που ρίχνουν την ψυχολογίας σας. Κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξετε τρόπο σκέψης και δράσης, θα είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Οι διαθέσεις σας θα σας οδηγήσουν σε συναισθηματικές συζητήσεις που θα ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης. Δεν αποκλείεται να μετανιώσετε για την απόμακρη και παγωμένη στάση που δείξατε σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Είναι πιθανόν σήμερα φίλοι Ιχθύες, να παραπλανηθείτε από ψεύτικες υποσχέσεις ή λόγια που προέρχονται από τα προσφιλή σας άτομα, τους φίλους και τον ερωτικό σύντροφο, για αυτό πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε κάθε παγίδα ή συναισθηματική πρόκληση που ελλοχεύει κίνδυνο διάσπασης με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μην αφήνετε τα λάθη και τα πάθη σας να βάζουν τρικλοποδιές στην ενότητα του δεσμού σας, ξεχάστε το χθες ονειρευτείτε το αύριο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, έρχονται συνειδητοποιήσεις και αναθεωρήσεις, τώρα θα διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας, οι πράξεις σας θα είναι συνειδητές και αποφασιστικές. Θα νιώσετε ανάγκη να ανατρέψετε αρνητικές καταστάσεις, να ξεφύγετε από αισθήματα ηττοπάθειας ή καχυποψίας. Η επιλογή σας να αλλάξετε στάση ζωής, θα φέρει αλλαγές στην πορεία της ερωτικής σας ζωής. Ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε.