Επίσκεψη του νέου Διευθυντή Διεύθυνσης Αστυνομίας στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας

105

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησε, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, ο νέος Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας κ. Γεώργιος Κουκουσέλας, στο γραφείο της στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου  συνεχάρη τον νέο Διευθυντή για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη καθώς και μια παραγωγική θητεία.

Όπως, τόνισε η κα Μαυρίδου η μέχρι τώρα επιτυχημένη επαγγελματική πορεία και πολυετή εμπειρία του κ. Κουκουσέλα στης Αστυνομικές Υπηρεσίες της Πιερίας,  σε συνδυασμό με την εντιμότητα και την υπευθυνότητα που τον διακρίνουν, θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στην εκτέλεση των νέων αυξημένων και σοβαρών υπηρεσιακών αναγκών.

Η κ. Σοφία Μαυρίδου εξήρε το δύσκολο και ταυτόχρονα σημαντικό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και υπογράμμισε ότι τα στελέχη της υπερβάλλουν εαυτόν, δίνοντας καθημερινό αγώνα με αίσθημα  αυταπάρνησης, υψηλό φρόνημα και ζήλο.

Τέλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ευχαρίστησε τον κ. Κουκουσέλα για τη συνάντηση και δήλωσε ότι προσβλέπει στη συνέχεια μιας εποικοδομητικής συνεργασίας για την προστασία των πολιτών και επισκεπτών της Πιερίας.