Η Μαρία Μίχου πάντα κοντά και δίπλα στον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου

141

Διαχρονικά η πρώην αλλά και εκ νέου υποψήφια Βουλευτής στις επικείμενες εθνικές εκλογές, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μαρία Μίχου, υπήρξε αρωγός και υποστηρικτής των δράσεων του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου.

Τόσο στην πολιτική  όσο και στην κοινωνική της διαδρομή, ήταν πάντα κοντά και δίπλα στις πρωτοβουλίες του πολιτισμικού θεσμού της Πιερίας, ο οποίος πέρα από συμβολή στη φιλοξενία και παροχή υψηλού επιπέδου εκδηλώσεων-παραστάσεων, μεταξύ των οποίων και της τοπικής παραγωγής, συνέβαλε επιπρόσθετα και καθοριστικά στην  ανάδειξη και προβολή των ιστορικών και αρχαιολογικών τόπων του Νομού μας.

Το Φεστιβάλ Ολύμπου εδώ και πάνω από πέντε δεκαετίες, αποτελεί τον κορυφαίο πνευματικό εκφραστή, ο οποίος χάρη στην συμβολή όλων μας καταξιώθηκε σε Ελληνικό και διεθνές επίπεδο. Ένας ανεκτίμητος πλούτος με αναφορά στις τέχνες και τα γράμματα.

Η κ. Μίχου με αφορμή την πρόσφατη γενική συνέλευση, ως τακτικό μέλος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, παρακολούθησε τις εργασίες του σώματος των εταιρικών μελών, συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο και τους εταίρους, αντάλλαξε απόψεις, τοποθετήθηκε στις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης του θεσμού και δέχθηκε από τους παρευρισκόμενους τις ευχές για προσωπική επιτυχή πορεία στις προσεχείς πολιτικές εκλογές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Συζητώντας με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Γρηγόρη Παπαχρήστο, του εξέφρασε για ακόμα φορά την διαρκή της υποστήριξη, επισημαίνοντας: «Αγαπητέ Γρηγόρη με δεδομένη την κοινή μας πορεία στα κοινά, για μια ακόμα φορά θέλω να θεωρείς ότι είμαι στη διάθεσή σας για κάθε υποστήριξη και συμβολή στα ζητήματα λειτουργικότητας του Φεστιβάλ Ολύμπου. Ιδιαίτερα στην αναγκαιότητα οικονομικής και λοιπής συνδρομής από την πολιτεία.

Ο πολιτισμός είναι δημόσιο, συλλογικό αγαθό και αποτελεί μεγάλη αναπτυξιακή δύναμη της χώρας μας. Όπως γνωρίζεις στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ η πολιτιστική πολιτική σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο και η σύνθεση της με τη βιώσιμη ανάπτυξη, είναι συγχρόνως και μια παραγωγική πρόκληση. Αυτή την πολιτική θα υπηρετήσω.

Κύριε πρόεδρε, σας εύχομαι κάθε δυνατή επιτυχία στο 52ο Φεστιβάλ Ολύμπου 2023.»