Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (10/02)

131

Σήμερα η σύνοδος Ερμή/Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Ο Ερμής λίγο πριν φύγει από τον Αιγόκερω συναντά τον Πλούτωνα και η συνάντησή τους θα φέρει έντονες σκέψεις σε ζητήματα που σε απασχολούν. Επίσης θα ενισχύσει την οξύνοια και τη διαίσθησή σου, για αυτό σήμερα πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση για οποιοδήποτε ζήτημα άκουσε και αυτό που σου λέει η εσωτερική σου φωνή. Η καχυποψία αποτελεί την «παγίδα» αυτής της όψης, μην την αφήσεις να επηρεάσει την αντικειμενικότητα σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι πράξεις σας θα είναι δημιουργικές, θα στοχεύουν στη αρμονική συνεργασία και στις ισορροπημένες σχέσεις οικογενειακές φιλικές ή ερωτικές. Αυτή τη φορά τα βήματα σας επαγγελματικά ή οικονομικά θα είναι συνετά, σοβαρά σκεπτόμενα, με μικρή ριψοκινδυνότητα. Στον ερωτικό σας τομέα, οι ήρεμες αντιδράσεις σας και η θερμή σας στάση θα φέρουν συναισθηματικά ανοίγματα, με το ταίρι σας θα προγραμματίσετε το μέλλον σας, ίσως να παρθούν από κοινού δεσμευτικές αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη ώριμη θα κάνει τη σκέψη σας, αν επιχειρήσετε να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας το αποτέλεσμα θα είναι σμίξη. Είτε ενδιαφέρεστε για επανένωση, είτε για νέα γνωριμία, περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, θα βρείτε την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Σήμερα οι επαφές σας θα είναι δημιουργικές, αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν, μην φοβηθείτε να εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις, άστατη θα χαρακτηριστεί τόσο η ψυχολογία σας όσο και η συμπεριφορά σας. Σας συμβουλεύω σήμερα να αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις, κρατηθείτε μακριά από άτομα και απόψεις που σας δημιουργούν συναισθηματικά συμπλέγματα. Ένα πρόσωπο ερωτικό θα καταφέρει να σας προσφέρει ηρεμία κι αν εστιάσετε σε θέματα καρδιάς τότε θα καταφέρετε να ισορροπήσετε ψυχολογικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα σημειωθεί απρόοπτο τυχερό συμβάν, ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ερωτικό σας μέλλον. Σήμερα θα σας δοθεί καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, θα υπάρξει συνάντηση που θα σας δώσει ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Ραντεβού και ευχάριστη αποκαλυπτική συνομιλία θα καταλήξουν σε θερμό γεγονός. Το πρόσωπο που θα καταφέρει να σας αναστατώσει δε θα φύγει εύκολα από τη ζωή σας, προμηνύεται έναρξη σταθερού δεσμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα θα διαφοροποιήσετε τις επαγγελματικές σας βλέψεις, με σοβαρότητα θα εστιάσετε σε θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Θα υπάρξουν ευνοϊκά ανοίγματα για δημιουργικές συνεργασίες και εποικοδομητικές συνομιλίες. Σήμερα θα νιώσετε ανανεωμένοι, δυνατοί και έτοιμοι να αναλάβετε ευθύνες που η διεκπεραίωση τους θα ενισχύσουν το γόητρο σας. Στον ερωτικό σας τομέα εσείς που είστε χωρίς σχέση, ένα πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα οργανώσετε τις κινήσεις σας, θα αναδιαμορφώσετε την επικοινωνιακή σας τακτική, σε περίπτωση που ανοιχτούν συναισθηματικές συζητήσεις θα καταφέρετε να τις κλείσετε με συνεννόηση και επιτυχία. Για εσάς που είστε χωρισμένοι, μια συνάντηση θα σας ανοίξει ευκαιρία επανασύνδεσης. Για τους ερωτικά μόνους έρχεται προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας με δυνατή και μοιραία κατάληξη. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες και απρόοπτες ερωτικές συναντήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ένα απρόοπτο συμβάν θα γυρίσει τη μνήμη σας πίσω στο παρελθόν, ενδεχομένως να κυριαρχήσουν στην σκέψη σας αρνητικές αναμνήσεις ή επεισόδια άσχημων χωρισμών. Θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις, ωστόσο θα σας βγει σε καλό γιατί θα καταφέρετε να εντοπίσετε που ακριβώς σφάλατε και τι δεν πρέπει να ξανά επαναλάβετε. Εκτιμείστε την φιλία που θα σας προσφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο που είχατε πολύ καιρό να δείτε, απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας δημιουργούν συναισθηματική σύγχυση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο έναρξης σταθερού δεσμού. Θα ανανεώσει την καρδιά σας η απόφαση ενός συγκεκριμένου προσώπου να σας ανοιχτεί συναισθηματικά, θα σας φανερώσει με απόλυτη ειλικρίνεια αυτά που νιώθει και σκέπτεται για εσάς. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, σας συμβουλεύω ανεπιφύλακτα να κάνετε το βήμα της νέας ερωτικής αρχής, το αποτέλεσμα όχι μόνο δεν θα σας απογοητεύσει, αλλά θα σας οδηγήσει και σε σίγουρη δεσμευτική κατάληξη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Συγκροτημένη θα είναι η σκέψη σας, βάζετε σε τάξη τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να δώσετε τέλος σε μη συμφέρουσες συνεργασίες ή σε οικονομικές επιλογές που αποδειχτήκαν αποτυχημένες. Προσιτή και ευδιάθετη θα είναι η στάση σας, θα δεχτείτε με ευχαρίστηση φιλικές προτάσεις για διασκέδαση, θα εμπλακείτε σε κοινωνικές δραστηριότητες, διαλλακτική θα είναι η συμπεριφορά σας σε οικογενειακά σας πρόσωπα. Στον ερωτικό σας τομέα, με το ταίρι σας θα γίνουν σοβαρές συζητήσεις που θα κλείσουν αρνητικά ζητήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα εμφανιστείτε αποφασιστικοί, ώριμοι, και επικοινωνιακοί, έρχονται γεγονότα που θα κλείσουν ερωτικές παρεξηγήσεις δίνοντας οριστικές λύσεις. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να στοχεύσει η καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που σας φανερώνω εκ των πρότερων πως δεν πρόκειται να το χάσετε. Φανερώστε με ξεκάθαρο τρόπο το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα βρείτε σταθερή συναισθηματική ανταπόκριση που θα ανοίξει καινούργια προοπτική στην ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει δυναμισμό και έντονη αποφασιστικότητα, τώρα θα αξιοποιήσετε τα καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα, θα σας δοθεί ευκαιρία βελτίωσης και προόδου. Στα οικονομικά σας έρχεται απρόοπτη πρόταση που θα μπορέσει να ανεβάσει κατά πολύ το βιοτικό σας επίπεδο, σας παροτρύνω ανεπιφύλακτα να τη δεχτείτε. Στον ερωτικό σας τομέα, ένα ευχάριστο γεγονός που θα προκύψει από τυχαία συνάντηση θα ξυπνήσει τη ζωτικότητα σας και θα αναποδογυρίσει τα δεδομένα της ερωτικής σας καθημερινότητα, δεν αποκλείεται να αφορά καινούργια γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σοβαροί, θερμοί και αποκαλυπτικοί θα είστε με το ταίρι σας, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να εξωτερικεύσετε αυτό που νιώθετε, ίσως να γίνουν συζητήσεις περί δέσμευσης. Σε περίπτωση που έχετε προτάσεις στη σκέψη σας καλό θα είναι να τις κάνετε άμεσα και αποφασίστηκα, σας φανερώνω πως θα βρείτε ικανοποιητική ανταπόκριση. Για εσάς που θέλετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβετε δράση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ωριμότητα, δεκτικότητα και κατανόηση θα είναι τα βασικά στοιχεία της συμπεριφορά σας, θα συμπαρασταθείτε σε φιλικό σας πρόσωπο, σε οικογενειακό σας ζήτημα θα αποτελέσετε γέφυρα συναισθηματικής ένωσης. Σε περίπτωση που υπάρχουν διχόνοιες ή διαφωνίες εσείς θα δώσετε την οριστική λύση. Στον ερωτικό σας τομέα καταφθάνουν θερμά συμβάντα. Για τους χωρισμένους ανοίγεται ενδεχόμενο επανασύνδεσης, για τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει συμβάν νέας γνωριμίας με πρόσωπο ταιριαστό στην προσωπικότητα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα προσπαθήσετε να κατευθύνετε τον δεσμό σας σε δημιουργική κατάληξη. Ευχάριστη συνάντηση με πρόσωπο από το παρελθόν θα φέρει αποτέλεσμα επανασύνδεσης με σταθερή και ισορροπημένη εξέλιξη. Σήμερα από τυχαίο συμβάν θα σας δοθεί άνοιγμα για συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα και δεσμευτικές υποσχέσεις. Στις συναντήσεις σας θα υπάρξουν αποκαλύψεις και εξομολογήσεις, τα γεγονότα θα σας βγάλουν από ανασφάλειες, θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε αποφάσεις δέσμευσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αναστάτωση θα προκύψει στη σκέψη σας, σήμερα θα είναι κάπως μπερδεμένος ο συναισθηματικός σας κόσμος. Θα νιώσετε πως απειλείτε η σταθερότητα σχέσεων και επαφών, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να απεγκλωβιστείτε από υποσυνείδητες φοβίες που σας δημιούργησαν παλιές αρνητικές καταστάσεις. Μια προσωπική συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο από τα παλιά θα σας βοηθήσει να ανοίξετε την καρδιά σας, να αλλάξετε απόψεις και να κλείσετε υποθέσεις που είχατε αφήσει στη μέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια αδικαιολόγητες φοβίες, εμμονές και εξαρτήσεις. Θα είστε κάπως απρόσιτοι και δύσκαμπτοι, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τις σοβαρές ερωτικές συζητήσεις κυρίως για θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Για εσάς τους ερωτικά μόνους που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση, θα εκπλαγείτε από τις εξομολογήσεις ενός συγκεκριμένου προσώπου, θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή σχέση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ακατανόητη θα είναι η ψυχολογία σας ακόμα και από εσάς τους ίδιους, ωστόσο θα υπάρξουν ευχάριστα και αισιόδοξα γεγονότα που θα καταφέρουν τελικά να ισορροπήσουν τις αντιδράσεις σας. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του και θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει καινούργιο άνοιγμα στην ερωτική σας ζωή δίνοντας σας τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις ανίας ή στασιμότητας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει στο να περάσετε σε ώριμες προτάσεις δέσμευσης, είναι πολύ πιθανό εσείς και το ταίρι σας να προχωρήσετε σε σχέδια επισημοποίησης ή συγκατοίκησης. Εσείς που είστε άνευ δεσμού ή σχέσης θα λάβετε μια πρόταση που θα αποτελέσει μεγάλη ερωτική πρόκληση. Θα σας δώσω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες ή επιφυλάξεις, αυτή η ευκαιρία θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε και να σταθμεύσετε συναισθηματικά, ουσιαστικά θα βρείτε τον δρόμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα αναστατωθεί ο ψυχισμός σας, αποδυναμωμένες θα είναι οι άμυνες σας. Αρνητικές μνήμες θα σας αποπροσανατολίσουν, ενδεχομένως κάπου να μπερδέψετε παρελθόν παρόν και μέλλον βγάζοντας άστοχα συμπεράσματα. Η σημερινή μέρα δεν ενδείκνυται για αποφάσεις, περάστε σε αναλυτικές συζητήσεις, ωστόσο αποφύγετε τις υποσχέσεις. Ομαλή θα είναι η επικοινωνία σας αρκεί να χειριστείτε με υπομονή πρόσωπα που στο παρελθόν δεν ήταν και τόσο θερμές οι επαφές σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα καταφέρετε να βρείτε λύση σχετικά με ζήτημα που σας οδήγησε στον τσακωμό ή στον χωρισμό. Ώριμη θα είναι η σκέψη σας, συγκαταβατική η στάση σας, επιθυμία σας θα είναι η ισορροπία, θα καταφέρετε να τα βρείτε με το ταίρι σας. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και μόνοι με ευγενικό τρόπο θα φλερτάρετε, οι προτιμήσεις σας θα στραφούν σε άτομα ώριμης και σοβαρής προσωπικότητας. Ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας, αξιοποιήστε τα τυχαία συμβάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις, να προχωρήσετε επαγγελματικές συνεργασίες και να κλείσετε ανοιχτά οικονομικά ζητήματα που σας προκαλούν άγχος. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια και για οικογενειακή ισορροπία. Η αισιοδοξία και η θετική σας ενέργεια θα σας βοηθήσουν να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις, να βάλετε σε τάξη τις προσωπικές σας σχέσεις και να ξαναζεσταθούν οι επαφές σας με πρόσωπα, που τον τελευταίο καιρό είχατε παγώσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, προσγειωμένους θα σας κάνει η αστρολογική όψη της ημέρας, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κατασταλάξετε σε σταθερό ταίρι. Εσάς τους προσφάτως χωρισμένους ένα γεγονός που θα είναι απρόσμενο και ευχάριστο θα σας ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αναλογιστείτε τις πραγματικές σας ανάγκες και να ξεκαθαρίσετε ποια κατεύθυνση επιθυμείτε να πάρετε στη ζωή σας, τα συμβάντα θα απαιτούν γρήγορη και δυναμική δράση, προετοιμαστείτε καταφθάνουν δεσμευτικές εξελίξεις.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Οι ανασφάλειες και οι φοβίες σας ίσως να σας ωθήσουν στο να κρατήσετε μυστικές κάποιες κινήσεις σας. Μάλλον θα υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία με συναδέλφους ή με πρόσωπα που υπάρχουν μεταξύ σας ανταγωνιστικές διαθέσεις. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε αυτό που νιώθετε, θα καταφέρετε να διορθώσετε πράξεις που στο παρελθόν δημιούργησαν λάθος εντυπώσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να προκύψει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ίσως να ξεφύγει κάπως η φαντασία σας, ανασφάλειες θα κάνουν την εμφάνιση τους, αποφύγετε τις εμμονές και τις συναισθηματικές προσκολλήσεις. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό ίσως να αμφισβητήσετε τα αισθήματα ή τις μελλοντικές βλέψεις που έχει το ταίρι σας για εσάς. Θα εμφανιστεί πρόσωπο από τα παλιά φέρνοντας συναισθηματικά αναποδογύρισμα, πολύ γρήγορα θα δημιουργηθεί προοπτική επανασύνδεσης.