Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (9/02)

140

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού.

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ζυγού και καθιστά την ημέρα ιδανική για να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς θέματα που αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Μία επαγγελματική ή μία προσωπική σχέση φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά μέσα στην ημέρα, όμως θα υπάρξουν οι ευκαιρίες να διευθετήσεις οποιοδήποτε ζήτημα όσο καλύτερα γίνεται. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τα πάντα μπορούν να χωρέσουν σήμερα φίλοι Κριοί στο πρόγραμμά σας, με την ταχύτατη φύση σας και με την καλή σας διάθεση καταφέρνετε να προσπεράσετε τις δυσκολίες και τα μπερδέματα και να κατακτήσετε τις επαγγελματικές και προσωπικές σας φιλοδοξίες. Αναδείξτε την εσωτερική λάμψη και την εξωτερική σας φωτεινότητα στους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο, καρπωθείτε την εκτίμηση και των σεβασμό μιας νέας γνωριμίας οι αδέσμευτοι, βάζοντας τέλος στην μοναχικότητα και την αδράνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ζωηρή και ανανεωμένη θα είναι η ερωτική σας στάση, στόχο θα έχετε να φέρετε ουσιαστικές αλλαγές για να μπορέσετε να τονώσετε τη σχέση σας. Η εμφάνιση ενός γοητευτικού ατόμου θα φέρει έντονες αναστατώσεις στη σκέψη σας αλλά και στην καρδιά σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είστε σε θέση σήμερα αγαπητοί Ταύροι να αλλάξετε υπέρ σας μία περίεργη κατάσταση στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας και να αποκτήσετε κέρδη και καταξίωση στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Αιφνιδιάστε τους πάντες γύρω σας με την διπλωματία και τα επικοινωνιακά σας ταλέντα, η αστρολογική όψη της ημέρας εξιτάρει τις ερωτικές βλέψεις και την λίμπιντο σας, οι ιδιαίτερες στιγμές με το άλλο σας μισό, σας στέλνουν στον έβδομο ουρανό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ανανεώσει τις επιθυμίες σας, θα τονώσει τον δυναμισμό σας, ζωτικότητα θα έχουν οι ενέργειες σας. Έντονη θα είναι η ελκυστικότητα σας, τώρα θα είστε σε θέση να δείξετε εμπιστοσύνη στα προσόντα σας και να κινηθείτε χωρίς αμφιβολίες. Μια τυχαία συνάντηση θα σας οδηγήσει σε προσωπικές συναισθηματικές συζητήσεις, ενδεχομένως να υπάρξει επανασύνδεση σε θέμα χωρισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα μπορείτε να ενεργήσετε με έναν δικό σας ξεχωριστό τρόπο φίλοι Δίδυμοι, να προσπαθήσετε για το καλύτερο στην επαγγελματική σας καριέρα και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, να κερδίσετε με το σπαθί σας οι αδέσμευτοι το ενδιαφέρον και την προσοχή μιας εξαιρετικής, νεογέννητης γνωριμίας. Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει την απόλυτη ικανοποίηση και την ισορροπία στην συναισθηματική σας ζωή, γαληνεύει τον δεσμό σας απ’ τις εντάσεις και τις αψιμαχίες, ηρεμεί την σχέση σας απ’ το άγχος και τις αμφιβολίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας αναστατώσει με το τηλεφώνημα που θα σας κάνει. Δυναμική θα είναι η προσέγγιση του, θα καταφέρει να σας αιφνιδιάσει. Μια απρόσμενη πρόταση θα φέρει θερμά ερωτικά αναποδογυρίσματα καταλήγοντας σε ευχάριστο ερωτικό γεγονός που θα αλλάξει τα αρνητικά δεδομένα. Θετική στάση θα κρατήσετε στο πρόσωπο που με άμεσο τρόπο θα σας ζητήσει επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Πάρτε σήμερα τα ρίσκα σας σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι και δραστηριοποιηθείτε ενεργά με τα ενδιαφέροντά σας και τις ασχολίες σας, η αστρολογική όψη της ημέρας εφοδιάζει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή με ποικίλες συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, τονώνει το πάθος και τον αισθησιασμό στον δεσμό σας. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο και να κερδίσετε το θαυμασμό μιας υπέροχης νέας γνωριμίας, την προσοχή ενός καινούριου ειδυλλίου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα θελήσετε ομαλή επικοινωνία μέσα στη σχέση σας. Σε προσωπική σας συνάντηση με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά σας αισθήματα, θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένες σκέψεις και βλέψεις που θα σας οδηγήσουν σε έναρξη δεσμού. Τώρα θα είστε πλέον σε θέση να κατανοήσετε κινήσεις και πράξεις που μέχρι στιγμής σας δημιουργούσαν απορίες. Εσείς οι ερωτικά μόνοι περνάτε σιγά σίγα σε πορεία σχέσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή αστρολογική όψη φίλοι Λέοντες ενισχύει τις προσωπικές και επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, ενθαρρύνει την ζωντάνια και το κέφι σας στις φιλικές παρέες και τις κοινωνικές σας συναναστροφές, επιταχύνει τις συναισθηματικές σας επιδιώξεις και τα σχέδια που κάνετε με το ταίρι σας για το άμεσο μέλλον. Ίσως χρειάζεται να πάτε ενάντια σε κάποιους συγκεκριμένους κανόνες στην ερωτική σας ζωή, να διώξετε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις απ’ την σχέση σας με το ερωτικό σύντροφο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, αποφασιστική και μεθοδική θα είναι η στάση σας, θα ανατρέψετε τις αρνητικές καταστάσεις. Σήμερα θα είναι σθεναρή η θέληση σας, θα βρείτε το θάρρος να απεγκλωβιστείτε από ερωτικά πρόσωπα που σας απογοήτευσαν. Θα προκύψουν αλλαγές που θα δώσουν νέα πνοή στην καθημερινότητα σας. Το καινούργιο πρόσωπο που θα σας αυτοσυστηθεί θα σας ανοίξει νέους ερωτικούς ορίζοντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα αγαπητοί Παρθένοι μπορείτε να αναπτύξετε τις ιδέες και τα πλάνα σας για το άμεσο μέλλον στους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα και να απολαύσετε στιγμές επιτυχίες και ικανοποίησης και στην συναισθηματική σας ζωή. Μιλήστε με ειλικρίνεια και εντιμότητα με το άλλο σας μισό, προβάλλετε με συνοχή και συγκαταβατική διάθεση στο ταίρι σας, τις θέσεις και τις προτιμήσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα κατάλληλα λόγια για να φέρετε κοντά σας το πρώην ταίρι σας τερματίζοντας τη διαδικασία χωρισμού. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα επέλθει στην ερωτική σας σχέση, θα συνοδεύεται με ειλικρινείς εξομολογήσεις και ευχάριστες αλλαγές. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνουν μέσα σε φιλικό περιβάλλον, θα κρύβει όμορφες εξελίξεις. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας δεσμευτικών προδιαγραφών.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Με τις ευχάριστες και ευνοϊκές όψεις της ημέρας με τους άλλους πλανήτες σήμερα φίλοι Ζυγοί, καταφέρνετε να διώξετε τον προβληματισμό σας και τις ανησυχίες σας από την επαγγελματική και προσωπική σας καθημερινότητα, να κάνετε σχέδια και πλάνα για το άμεσο μέλλον έχοντας στο πλευρό σας την συγκατάθεση και την εκτίμηση των αγαπημένων σας προσώπων και του ερωτικού σας συντρόφου. Μην ξεφεύγετε από τα όρια και μην υπερβάλλετε στον τρόπο που εκδηλώνετε την αγάπη και το πάθος σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, εξωστρεφής θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά, επιθυμία σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες στοχεύοντας στο άμεσο ξεκαθάρισμα. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση θα υπάρξει μεταξύ σας ηρεμία και επικοινωνιακή ισορροπία, αναλυτικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους καταφθάνει ευκαιρία καινούργιας ερωτικής γνωριμίας, θα συνομιλήσετε με άτομο που θα σας γοητεύσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Καταφέρνετε σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί να κλείσετε με επιτυχία μία επαγγελματική ή οικονομική ή προσωπική συμφωνία που επιδιώκατε εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, να χαμογελάσετε με ευχαρίστηση και ικανοποίηση, να γευτείτε μοναδικές στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, να πλησιάσετε το ταίρι σας με στοργική και ρομαντική διάθεση. Οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο, γεύεστε τον θαυμασμό και το ενδιαφέρον μιας υπέροχης, νέας γνωριμίας, ενός ένθερμου καινούριου ειδυλλίου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ανανεωμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις. Οι τυχαίες συμπτώσεις θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα της ζωής σας, εσείς που περνάτε στάδιο ερωτικής μοναχικότητας τώρα θα σημειωθεί ανατροπή. Θα εμφανιστεί άνοιγμα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας, εκδηλώστε άφοβα την έλξη που θα νιώσετε, το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα σας φερθεί με απόλυτη ειλικρίνεια.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Νιώθετε πως έχετε καταφέρει να είσαστε καλά με τον εαυτό σας φίλοι Τοξότες σήμερα και αισθάνεστε πανέτοιμοι για να υποδεχτείτε μια νέα εποχή στην δουλειά σας και τις προσωπικές σας επαφές με τα προσφιλή σας άτομα και τους αγαπημένους φίλους σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας και η σχέση σας με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, γίνεται ακόμα πιο τρυφερή και ζεστή, μια σημαντική πρόταση από το ταίρι σας αναστατώνει ευχάριστα την καρδιά σας, φέρνει χαρά στην ερωτική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας ενθαρρύνουν για πράξεις διεκδίκησης, σήμερα τα λόγια σας θα είναι ειλικρινά και ξεκάθαρα. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για αποφασιστικά βήματα, θα κατακτήσετε αυτό που με πάθος κυνηγάτε εδώ και αρκετό καιρό. Απελευθερωμένη θα είναι η σεξουαλικότητα σας, ιδιαιτέρως ελκυστικούς θα σας βρει το ερωτικό σας ταίρι. Για τους ερωτικά μόνους, έρχονται ευχάριστα ερωτικά ανοίγματα που δεν πρέπει να τα αφήσετε ανεκμετάλλευτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή αστρολογική όψη αγαπητοί Αιγόκεροι, σας προτρέπει να οργανωθείτε με μεθοδικότητα και ιδιαίτερη προσοχή στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις σας, για να καταφέρετε να ξεπεράσετε ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό. Βελτιώστε τον εαυτό σας, ασχοληθείτε με τα πράγματα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, μην αρνηθείτε μια φιλική πρόσκληση για έξοδο οι αδέσμευτοι, αγκαλιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο οι ζευγαρωμένοι με τρυφερότητα και απόλυτη στοργή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να περάσετε σε αποτελεσματική δράση, αφήνετε πίσω σας απογοητεύσεις και αρνητικές αναμνήσεις. Ανανεωμένη θα είναι η σκέψη σας και η διάθεση σας, φεύγουν τάσεις ηττοπάθειας. Απρόσμενα συμβάντα θα φέρουν αλλαγές στις συνθήκες της καρδιά σας. Σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε την ροή των γεγονότων και να περάσετε στις τολμηρές προτάσεις που σκέπτεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ντύστε την ημέρα σας φίλοι Υδροχόοι με τον πληθωρικό σας χαρακτήρα και την ζωντάνια σας, τακτοποιήστε τις όποιες εκκρεμότητες με το παρελθόν που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά ζητήματα που έχετε αφήσει ανοιχτά, κερδίστε την αποδοχή και την συμπαράσταση των οικείων σας, απολαύστε εξαιρετικές, μοναδικές στιγμές με το άλλο σας μισό. Οι αδέσμευτοι ευνοείστε για να γνωρίσετε ένα νέο ειδύλλιο, για να έρθετε πολύ κοντά με έναν καινούριο έρωτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, αποκαλυπτικός, θερμός, ίσως και κάπως αντισυμβατικός θα είναι ο τρόπος συμπεριφοράς σας. Νέες γνωριμίες  θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα περάσετε σε ουσιαστικά ερωτικά ρίσκα ακολουθώντας εσώψυχες επιθυμίες. Εξομολόγηση που θα σας κάνει πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να θερμάνει την καρδιά σας, θα αποκτήσετε ερωτικές βλέψεις.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή αστρολογική όψη αγαπητοί Ιχθύς αναγεννά την επαγγελματική και προσωπική σας καθημερινότητα, αποτινάσσει από πάνω σας τις δυσμενείς σκέψεις και τις ανασφάλειες για την δουλειά σας και την συναισθηματική σας ζωή, φέρνει στον δεσμό σας ισορροπία και γαλήνη, συμβιβάζει τις αντίξοες καταστάσεις που υπάρχουν με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ενώ οι αδέσμευτοι διαθέτετε τον αισθησιασμό και το φλογερό ταμπεραμέντο για να κατακτήσετε μία νέα γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η ερωτική σας στάση δεν αποκλείεται να γίνει κάπως ρομαντική. Θα χαρακτηρίζεστε από έντονη ελκυστικότητα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ερωτικές προσεγγίσεις και για συναισθηματικές αποκαλύψεις. Ευχάριστες συναναστροφές και νέες γνωριμίες θα ανανεώσουν το ερωτικό σας κατεστημένο. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα σας δώσει άνοιγμα για σχέση, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας, σωστό θα είναι το ένστικτο σας.