Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (8/02)

91

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή αστρολογική όψη φίλοι Κριοί, φέρνει ευχάριστες αλλαγές στην καριέρα και τις σχέσεις σας, ενθαρρύνει τις προσωπικές και κοινωνικές σας επιθυμίες, σας προτρέπει να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα και κυρίως με υποθέσεις που είχατε παραμελήσει, ενώ το συναισθηματικό κομμάτι του εαυτού σας αιχμαλωτίζεται ευχάριστα από την τρυφερότητα και την φροντίδα του ερωτικού σας συντρόφου. Οι αδέσμευτοι είναι οι τυχεροί της ημέρας, αφού ένα υπέροχο φλερτ καταλήγει σε ζεστή γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα κινηθείτε σοβαρά και υπεύθυνα, θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις. Σήμερα απρόοπτες προτάσεις θα φέρουν άνοιγμα για ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να γνωρίσετε καινούργια άτομα, δείξτε ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές, δεν αποκλείεται η μέρα σας να κλείσει με απρόσμενες εκπλήξεις που θα φέρουν άνοιγμα για αρχή καινούργιας σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ίσως είναι λίγο μελαγχολική στο ξεκίνημα της η σημερινή μέρα αγαπητοί Ταύροι, ωστόσο θα έχετε όλο το χρονικό περιθώριο να βελτιώσετε την καλή σας επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν χαλαρώσετε από το άγχος και τον εκνευρισμό σας, αν γίνετε περισσότερο ευέλικτοι στον τρόπο που χειρίζεστε τις σημαντικές σας υποθέσεις. Στην ερωτική σας ζωή, καλό θα είναι να σταθείτε στο πλευρό του δεσμού σας με αισιοδοξία και απόλυτη αυτοπεποίθηση στα αισθησιακά σας ταλέντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, προμηνύεται εμφάνιση προσώπου που θα ‘ρθει και θα στεριώσει στην ερωτική σας ζωή δίνοντας αξιόπιστο και σίγουρο μέλλον. Για εσάς που είστε ερωτικά μόνοι, προετοιμαστείτε θα συνομιλήσετε ή θα ανταμωθείτε με καινούργιο άτομο ελκυστικής εμφάνισης που δεν θα είναι περαστικό στη ζωή σας. Καταφθάνει έρωτας με αμοιβαία αισθήματα που θα εξελιχθεί σε αγάπη μακράς διάρκειας. Εσείς που ήδη έχετε σταθερή σχέση σήμερα ίσως να μιλήσετε για το θέμα της δέσμευσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι καθαρά δικό σας θέμα και επιλογή σας σήμερα φίλοι Δίδυμοι, να επιτύχετε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους, και να ξεχωρίσετε τις ευμενέστερες ευκαιρίες και τις σημαντικές προτάσεις στην δουλειά σας και την κοινωνική σας ζωή. Οι ζευγαρωμένοι ίσως ενοχληθείτε λίγο με την συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου, πράγμα που μπορεί να σας πληγώσει και να δημιουργήσει εντάσεις και εκρήξεις στην σχέση σας, εκτός και αν δεν δώσετε σημασία στις μικροπρέπειες και τις λεπτομέρειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη ίσως να δημιουργήσει εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, αν η στάση σας γίνει αντιδραστική τότε δεν θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε συστηματικές επαφές με πρόσωπο που θα σας φανεί συμπαθητικό και ελκυστικό. Ουσιαστικά θα έχετε άνοιγμα για καινούργια ερωτική αρχή, αξιοποιήστε τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Συζητήσεις και επικοινωνιακός αναβρασμός επικρατεί στην δουλειά και τις κοινωνικές σας δοσοληψίες σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι, πράγμα που μπορεί να ταράξει τα νερά της καθημερινότητας, αλλά παράλληλα να σας ανταμείψει με προσωπική καταξίωση. Είναι πιθανό να δυσκολευτείτε λίγο παραπάνω για να περάσετε τις απόψεις σας για το μέλλον στον ερωτικό σας σύντροφο, γι’ αυτό χαρείτε την τρυφερότητα και την ζεστασιά της σχέσης σας, δίχως να επιμένετε σε θέματα που μπορεί να λυθούν τις επόμενες μέρες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, πεισματική και αρνητική θα είναι η στάση σας ως προς το ερωτικό σας ταίρι, σήμερα θα αντικρούετε ό,τι κι αν ακούσετε γεγονός που θα κάνει δύσκολη την επικοινωνία σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε συζητήσεις για μελλοντικά θέματα, επειδή δεν θα επιτρέψετε να σας πιέσουν γι αυτό καλό θα είναι να μην πιέσετε ούτε εσείς. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, θα συνομιλήσετε με καινούργιο πρόσωπο, που ερωτικά δε θα σας αφήσει αδιάφορους.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Δημιουργική και αξιόλογη ανατέλλει η σημερινή μέρα φίλοι Λέοντες, για να κλείσετε μια σοβαρή και σημαντική επαγγελματική συμφωνία που κυνηγούσατε εδώ και καιρό, για να αποκαταστήσετε οριστικά τις οικονομικές εκκρεμότητες με το παρελθόν, για να ενδιαφερθείτε για μια κοινωνική εκδήλωση, συντροφιά με αγαπημένα πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφο. Οι αδέσμευτοι επιστρατέψτε το πάθος και τον ρομαντισμό σας για να θέλξετε την προσοχή ενός υπέροχου, νέου φλερτ, μιας ένθερμης καινούριας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα κάνετε καινούργια ερωτικά σχέδια. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη, σας δίνω τη συμβουλή να έχετε ξεκάθαρη στάση και σταθερή συμπεριφορά. Καινούργιο άτομο θα εμφανιστεί στον δρόμο σας, θα νιώσετε την στάση του οικεία του και θερμή, η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει. Μη καμουφλάρετε τα αισθήματα που θα νιώσετε, σας φανερώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή μέρα σας καλεί φίλοι Παρθένοι να είσαστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα γιατί οι υποχρεώσεις που έχετε είναι αρκετές, περίπλοκες και δύσκολες και θα χρειαστεί να τα βγάλετε πέρα με επιτυχία, καταβάλλοντας σοβαρές και σημαντικές προσπάθειες για να πετύχετε τους στόχους και τα προσωπικά σας θέλω. Ο ερωτικός σας σύντροφος αποζητά την καλή και δοτική σας διάθεση, ο δεσμός σας διψάει για το συναισθηματικό σας άγγιγμα, δείξτε το έντονο ενδιαφέρον και την απόλυτη προσοχή σας στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ένα πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην αδιαφορήσετε. Με άτομο που ήδη γνωρίζετε θα υπάρξει προοπτική για ξεκίνημα σταθερής ερωτικής σχέσης και μάλιστα μακροχρόνιας διάρκειας. Αν νιώθετε την ανάγκη να περάσετε σε καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα, τότε ανταποκριθείτε χωρίς επιφυλάξεις, τώρα θα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά την ερωτική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Πολύ πιο βοηθητική και τυχερή είναι η σημερινή από τις προηγούμενες ημέρες αγαπητοί Ζυγοί, για να σκεφτείτε αναλυτικά και με σοβαρότητα τις πάσης φύσεως εκκρεμότητες που έχουν συσσωρευτεί στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Μην ξοδεύετε περισσότερα από τις δυνατότητες σας για να ευχαριστήσετε το ταίρι σας, χαλαρώστε στην τρυφερή αγκαλιά του δεσμού σας, απολαμβάνοντας στιγμές αμοιβαιότητας και στοργής, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε μια νέα γνωριμία που θα σας φτιάξει την διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η μέρα φέρνει όμορφες συναντήσεις, θερμές συζητήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα που θα ανανεώσουν την ερωτική σας ζωή. Τυχαίο συμβάν θα σας ενώσει με πρόσωπο που είχαν χωρίσει οι ερωτικοί σας δρόμοι, καταλήγοντας σε επανασύνδεση που αυτή τη φορά θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας καταφθάνουν ευνοϊκά συμβάντα, ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας που θα ανανεώσει την καρδιά σας,  θα αποκτήσει καινούργιο νόημα η ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει σήμερα φίλοι Σκορπιοί να είσαστε προσεκτικοί, αφού κάποια άτομα στο περιβάλλον που κινείστε πιστεύουν ότι αντέχετε αδιαμαρτύρητα τα πάντα, ενώ στα οικονομικά σας χρειάζεται να δείξετε προσοχή σε καταστάσεις που μπορεί να σας εξαπατήσουν. Αισθηματικά ίσως είναι καλύτερα να ακολουθήσετε τις επιθυμίες του ερωτικού σας συντρόφου, χωρίς να βάζετε όρια στον έρωτα, ενώ οι ελεύθεροι είναι πολύ πιθανόν να μαγευτείτε από ένα επιπόλαιο αλλά αισθησιακό φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η μέρα θα σας κάνει αντιδραστικούς, θα υπάρξει αδυναμία συνεννόησης, άσπρο θα λέει το ταίρι σας μαύρο εσείς, προσοχή στις ανούσιες κόντρες και εντάσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία, περάσετε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις θα τα πάτε πολύ καλά. Το πρόσωπο που κατά πάσα πιθανότητα όχι απλά θα σας συμπαθήσει αλλά θα σας ερωτευτεί, θα έχει σοβαρές και σταθερές βλέψεις για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δείξτε τον καλό χαρακτήρα και την ανεξάρτητη διάθεσή σας σήμερα αγαπητοί Τοξότες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στις κοινωνικές σας σχέσεις, αλλάξτε τον τρόπο που αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα τα γεγονότα και τις καταστάσεις που σας απασχολούν. Οι ζευγαρωμένοι καλό θα είναι να αφήσετε τα πράγματα στον δεσμό σας να κυλήσουν από μόνα τους, δίχως να πιέζετε τις αποφάσεις του συντρόφου σας, οι αδέσμευτοι ίσως χρειαστεί να προσγειωθείτε ευχάριστα με την εμφάνιση μιας καινούριας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξει όψη η καρδιά σας και να διαφοροποιήσετε κατά πολύ τα ερωτικά σας δεδομένα. Για εσάς που είστε ερωτικά μόνοι εδώ και αρκετό καιρό, τώρα θα συμβεί η κατάλληλη γνωριμία που θα σας βοηθήσει να σταθμεύσετε και να κατασταλάξετε συναισθηματικά. Φανείτε τολμηροί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, δεχτείτε την πρόταση για ραντεβού, μην αφήσετε τις ανασφάλειες σας να φέρουν αναβολές ή καθυστερήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Προχωρήστε σήμερα φίλοι Αιγόκεροι στην επαγγελματική σας καριέρα, σύμφωνα με τα δικά σας σχέδια και πλάνα και μην επηρεάζεστε από διάφορες συζητήσεις με τους συναδέλφους και τα άτομα που σας περιβάλλουν και μπορεί να σας βγάλουν έξω από τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Δείξτε σημασία και ενδιαφέρον στο ταίρι σας, αγκαλιάζοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες της σχέσης σας, ενώ οι αδέσμευτοι μην υπόσχεστε σε μια νέα γνωριμία, πράγματα που δεν μπορείτε να υλοποιήσετε σύντομα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, σήμερα θα αποκαλύψετε κρυμμένες σκέψεις και επιθυμίες σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Μια τυχαία συνάντηση θα σας ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης, σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές σχέσεις τότε σας συμβουλεύω να περάσετε σε δυναμικές πράξεις. Εσείς οι ελεύθεροι κινηθείτε αυθόρμητα, δείξτε εμπιστοσύνη στη γοητεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μπορεί σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι να περιμένουν όλοι από εσάς να τους λύσετε τα προβλήματα, να αγωνιούν για να ακούσουν τις συμβουλές και τις προτροπές σας, να χρειαστεί να ενθαρρύνετε με την βοήθεια και την συμπαράστασή σας τα αγαπημένα πρόσωπα και τους συνεργάτες σας, να κάνετε τον διαιτητή σε κάποιες διαφωνίες και μπερδέματα κυρίως στην δουλειά σας ενώ στην συναισθηματική σας ζωή ενδείκνυται μια ήρεμη συζήτηση με το ταίρι σας που θα φωτίσει τις απορίες και τα ερωτηματικά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η μέρα θα σας φέρει γεγονότα θερμά, ευχάριστα, ίσως και ανατρεπτικά. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις, να ξέρετε πως θα λυθούν κι αν αναμένετε έκβαση μιας συγκεκριμένης ερωτικής υπόθεσης, τότε σας φανερώνω πως καταφθάνουν θετικά μαντάτα. Θα βγείτε από ένα συναισθηματικό αδιέξοδο ή δίλλημα, βρίσκει η καρδιά σας τον δρόμο της. Σε περίπτωση που είστε μόνοι, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα υπάρξει δυνατότητα θέρμης κατάληξης.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Αποδείξτε την αξία σας, τις ικανότητες και την οργανωτικότητα σας σήμερα στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές φίλοι Ιχθύες, κλείστε μια συμφωνία με ευνοϊκούς όρους και θα δείτε τις μετοχές σας να ανεβάζουν τον δείκτη της προτίμησης των φίλων και των αγαπημένων σας. Εφαρμόστε τις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας, μιλήστε ανοιχτά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει για όσα σας ευχαριστούν και για εκείνα που σας κάνουν ευτυχισμένους, φλογίστε τον δεσμό σας με στιγμές πάθους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση για ραντεβού απ’ πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε, αλλά ως τώρα δεν είχατε υποψιαστεί πως τρέφει για εσάς ερωτικό ενδιαφέρον. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε την πρόταση που θα σας γίνει, θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξουν ξαφνιάσματα, από τυχαίο συμβάν θα προκύψει καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα επιτυχημένης κατάληξης!