Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (6/02)

91

Σήμερα το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των ιχθύων με τον  Άρη στους Διδύμους.

Η Αφροδίτη έχει ξεκινήσει να έρχεται «σε αντιπαράθεση» με τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με αποτέλεσμα να δημιουργεί αντικρουόμενα συναισθήματα, τα οποία με τη σειρά τους ενδεχομένως να προκαλέσουν αστάθεια κυρίως στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Οι ανάγκες με τις επιθυμίες μπορεί να συγκρούονται, για αυτό θα χρειαστεί  να αναλάβεις δράση και να βάλεις τις ανάλογες προτεραιότητες. Η ημέρα μπορεί να φέρει κάποια καβγαδάκια όμως  θα βγεις κερδισμένος αν τα αποφύγεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Δυναμική θα είναι η διάθεση σας, διαγράφετε και απελευθερώνεστε. Θα εμφανιστείτε αποφασιστικοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας επαγγελματικούς και ερωτικούς. Έρχεται οικονομικό άνοιγμα, αυξημένες θα είναι απολαβές σας. Σήμερα θα είναι κατάλληλη στιγμή να τερματίσετε ανοιχτά οικογενειακά σας ζητήματα, μιλήστε με ηρεμία και ειλικρίνεια. Διάχυτος θα είναι ο ερωτισμός σας, εκδηλώστε τα αισθήματα σας θα βρείτε ανταπόκριση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει συναισθηματικούς και αποτελεσματικούς. Τα λόγια, οι διαθέσεις και οι πράξεις σας θα στοχεύουν στην ισορροπία και στην ασφάλεια. Από μόνοι σας θα δώσετε τέλος σε πεισματικές κόντρες, αρμονία θα επιδιώκετε στην ερωτική σας ζωή. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει ερωτική δίοδο ανάμεσα σας, θα τολμήσει να περάσει σε εξομολογήσεις, αν κρατήσετε ανάλογη στάση τότε πολύ γρήγορα οι επαφές σας θα καταλήξουν σε σταθερό ερωτικό δεσμό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε συναισθηματικές βλάβες που προκλήθηκαν από αρνητικά λόγια κακιάς στιγμής. Θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν απόψεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας. Για εσάς τους χωρισμένους ανοιχτή θα είναι η προοπτική της επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για ασφάλεια και ισορροπία, η συμπεριφορά σας θα είναι αρκετά συγκαταβατική με διάθεση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε με το ταίρι σας τις θερμές ερωτικές σας στιγμές. Σήμερα θα δείξετε την αγάπη σας, θα εκδηλωθείτε ελεύθερα χωρίς φοβίες ή αναστολές. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, περάστε σε αποκαλυπτικές προσεγγίσεις, έρχεται νέα και σταθερή σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα είναι αποτελεσματικές και η δράση σας εποικοδομητική, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει ομαλότητα στις επαφές σας. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε από παγίδες, συγκρατημένες θα είναι οι οικονομικές σας κινήσεις, τα άλματα θα τα μελετήσετε πολύ καλά, στρατηγική θα έχει η στάση σας. Στα ερωτικά σας οικειοθελώς θα κρατηθείτε μακριά από αγχωμένες και πιεστικές καταστάσεις, για τους ερωτικά μόνους έρχονται ευχάριστες εξελίξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει συναισθηματικά ανοίγματα, θα αναπτερωθεί το ηθικό σας, σήμερα θα μιλήσετε, θα αποκαλύψετε και θα ξεκαθαρίσετε. Ενδέχεται να προκύψει ολοκαίνουργια γνωριμία, θα σας ενθουσιάσει το γοητευτικό άτομο που θα συνομιλήσετε. Αίσιο τέλος θα δοθεί σε συνάντηση σας με πρώην ερωτικό σας ταίρι, τερματίζει ο χωρισμός, περνάτε σε καινούργιο ξεκίνημα. Κρατήστε θερμά τα αισθήματα σας, διατηρήστε τη θετική σας ενέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να βρείτε εκτίμηση και εμπιστοσύνη τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και στις ερωτικές. Η στάση σας σε εργασιακά θέματα θα είναι ώριμη και δημιουργική, θα καταφέρετε να κλείσετε με επιτυχία ανοιχτές υποθέσεις. Θετικοί θα είστε στις αλλαγές και στα καινούργια οικονομικά ανοίγματα. Στον ερωτικό σας τομέα, σήμερα δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με άτομο που οι επαφές σας πολύ γρήγορα θα αποκτήσουν ερωτικό ενδιαφέρον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θερμές θα είναι οι αντιδράσεις σας, δοτική η στάση σας, δεν θα υπάρξει διάθεση για ερωτικούς ανταγωνισμούς. Αρκετά διαλλακτικοί θα είστε με το ταίρι σας γεγονός που θα σας φέρει συνεννόηση και άμεση λύση προβλημάτων. Η θερμή σας στάση θα αποτρέψει τις εντάσεις στις ερωτικές σας επαφές, οι συναντήσεις σας θα κυλήσουν όμορφα χωρίς κάποια αρνητική κατάληξη. Ένα πρόσωπο φιλοδόξει να διεισδύσει στη ζωή σας, αν είστε ερωτικά μόνοι μην το απορρίψετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αισιόδοξη και εύθυμη θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα εκπέμπετε δεκτικότητα και θετική ενέργεια. Η κοινωνική σας διάθεση δε θα σας αφήσει να κλειστείτε στο εαυτό σας, θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, σε περίπτωση που θέλετε να ανοίξετε το σπίτι σας, να το κάνετε, οι προτάσεις σας θα γίνουν όλες αποδεκτές. Δυνατή ερωτική έκπληξη θα φέρει η συνομιλία σας με συγκεκριμένο πρόσωπο, αν ενεργοποιήσετε τη γοητεία σας, τότε ό,τι συμβεί θα είναι απολύτως ευχάριστο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, εκδηλωτικοί και συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο ερωτικό σας ταίρι, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάσετε σε εξομολογήσεις. Σήμερα θα ανταποκριθεί άμεσα πρόσωπο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας. Ευχάριστη και πολύ θερμή διάθεση θα σας δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο άτομο, που με πάτημα την εκδηλωτική σας στάση θα αλλάξει απέναντι σας τακτική συμπεριφοράς. Τώρα θα βρει το θάρρος να φανερώσει το ερωτικό ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θα ανοίξετε θερμές συζητήσεις με τα κοντινά και οικεία σας πρόσωπα. Αυτοσυγκράτηση θα σας διακατέχει, θα είστε συνεργάσιμοι και διπλωματικοί, στο χώρο της εργασία σας θα αποφύγετε κόντρες και διχασμένες καταστάσεις. Μια ερωτική συνάντηση θα τακτοποιήσει θέμα που σας έφερνε ψυχολογική αναστάτωση, περνάτε σε περίοδο αρμονίας και συνεννόησης. Ένα πρόσωπο θα γίνει για σας στήριγμα, θα παραμένει σταθερά στο πλευρό σας, δείξτε εμπιστοσύνη στις υποσχέσεις που θα σας δώσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, αυθόρμητη και οικεία θα είναι η στάση σας, θα δείξετε κατανόηση, επιθυμία σας θα είναι να χαλαρώσετε και να απελευθερωθείτε. Στόχος σας θα είναι οι ανέμελες στιγμές, θα αφήσετε διάχυτο τον ερωτισμό σας με αποτέλεσμα να δώσετε νέα τροπή στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Σε προσωπική συνάντηση θα ξαφνιαστείτε από τα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε. Φιλικό σας άτομο θα πάρει ερωτική μορφή, θα βγάλει τη μάσκα της τυπικότητας και θα σας δείξει το ερωτικό του πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ευρηματική θα είναι η σκέψη σας, οι κινήσεις σας θα είναι πρακτικές και εποικοδομητικές. Σήμερα θα κλείσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες, σε περίπτωση που διατυπώσετε καινούργιες ιδέες θα λάβετε ενδιαφέρον και ανταπόκριση. Στα ερωτικά σας, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε ανάγκη για τελεσίδικα ερωτικά ξεκαθαρίσματα και για οριστικές δεσμεύσεις. Προχωρήστε στις προτάσεις που σκέπτεστε, εκδηλώστε αυτό που νιώθετε, δε θα υπάρξει αρνητική κατάληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εκδηλώσετε αισθήματα που κρύβετε εδώ και πολύ καιρό. Θα περάσετε σε εξομολογήσεις, η αποκαλυπτική σας στάση θα έχεις ως αποτέλεσμα να προσκολλήσετε επάνω σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Η απόφαση σας να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς νιώθετε και που στοχεύετε, θα φέρει άνοιγμα δυνατής ακόμα και δεσμευτικής σχέσης. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, κινηθείτε με άνεση και αυθορμητισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θα διακατέχεστε από μια ελαφριά κυκλοθυμία, ωστόσο η ανάγκη σας για επικοινωνία και πρόσχαρες επαφές, θα καταφέρει να σας ισορροπήσει ψυχολογικά. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας και η δημιουργική σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις προτάσεις που θα λάβετε, τόσο σε εργασιακό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει δίοδο νέας επαγγελματικής συνεργασίας, θα υπάρξει προοπτική οικονομικής βελτίωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ίσως να μην καταφέρετε να αποφύγετε τις αρνητικές αντιδράσεις, τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται σε σύγχυση, ωστόσο ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας φερθεί με ιδιαίτερη συγκαταβατικότητα. Σας συμβουλεύω να προτιμήσετε τις ήρεμες συζητήσεις, αποφύγετε τους εκρηκτικούς διαλόγους. Αν κάποιοι από εσάς βιώνετε εδώ και πολύ καιρό ερωτική στασιμότητα, να ξέρετε πως μια απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική θέρμων εξελίξεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ανησυχίες και προβληματισμοί θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα φέρετε στη μνήμη σας παρελθοντικές καταστάσεις, θα αναζητήσετε αφορμές, θα ψάξετε εξηγήσεις. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε και θα αναλάβετε το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί σε πράξεις ή σχέσεις αποτυχίας. Να είστε σίγουροι πως αυτή τη φορά θα καταφέρετε να προστατέψετε τον εαυτό σας να μην πέσει στα ίδια λάθη και τις ίδιες παγίδες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα ανοίξετε συζητήσεις για θέματα που στο παρελθόν τα είχατε αφήσει στη μέση, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα και να περάσετε σε πιο βαθιές εξομολογήσεις. Η συνάντηση σας με ερωτικό πρόσωπο θα φέρει θερμή κατάληξη, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις. Σήμερα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να έρθετε σε επαφή με πρόσωπο, που στο παρελθόν δεν είχατε προλάβει να ολοκληρώσετε τη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι ισορροπημένη, οι ενέργειες σας θα αποσκοπούν στην ασφάλεια τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε ερωτικό. Οι επαγγελματικές συνομιλίες που θα έχετε θα σας βοηθήσουν να νιώσετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ομαλά θα πορευτούν οι συνεργασίες με συναδελφικά άτομα. Στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε τα ήδη κεκτημένα και θα το καταφέρετε. Στον ερωτικό σας τομέα, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας φλερτάρει, ανοιχτή θα είναι η προοπτική περαιτέρω επαφών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αποκατάσταση σχέσεων και για ισορροπημένη επικοινωνία. Σήμερα δεν θα έχετε διάθεση για εγωιστικές πράξεις, στόχος σας θα είναι να ασφαλίσετε και να σταθεροποιήσετε τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι. Εσείς που έχετε χωρίσει διεκδικήστε επανασύνδεση, αν κάνετε το βήμα να τηλεφωνήσετε στο πρώην ταίρι σας η απάντηση του θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θερμές και συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα έχετε ισορροπία στην επικοινωνία σας, κύριο μέλημα σας θα είναι η τάξη, η ασφάλεια, και η σταθερότητα. Ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από εντάσεις και παράλληλα η ανάγκη σας για διασκέδαση θα σας κάνει κοινωνικούς και προσιτούς. Κάποιο πρόσωπο ενώ στην αρχή θα εμφανιστεί με φιλικές βλέψεις, ωστόσο μετέπειτα, θα βρει το θάρρος να εκδηλώσει ξεκάθαρα το ερωτικό του ενδιαφέρον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για συναισθηματικές συζητήσεις, ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα εκφραστείτε θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τυχόν αρνητικές καταστάσεις. Η σημερινή αστρολογική όψη ενδέχεται να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες πράξεις, θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε τις βεβιασμένες αποφάσεις. Σε περίπτωση που νιώσετε μπερδεμένο τον συναισθηματικό σας κόσμο τότε περάστε σε εσωτερικές αναζητήσεις.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Στόχος σας θα είναι η σταθερότητα και η ασφάλεια, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Καταφθάνουν ευνοϊκές προτάσεις, θα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταφέρετε να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, θα είστε επιρρεπείς στα έξοδα. Μια συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε δυνατότητα σταθερής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, κάπως άστατη ίσως και ελαφρώς μπερδεμένη θα είναι η ερωτική σας στάση, εσείς που είστε μέσα σε σταθερή σχέση προσοχή στα καβγαδάκια, θα υπάρξει κίνδυνος να παρερμηνεύσετε τα λόγια που θα σας πει το ταίρι σας. Απελευθερώστε τον ερωτισμό σας, ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε ευκαιρία νέα γνωριμίας, καταφθάνουν ευχάριστες εξελίξεις.