Κιτιξής Κωνσταντίνος : ” Μόνη διέξοδος είναι η ενίσχυση της παράταξης μας”

91

Ζούμε σε μια εποχή ραγδαίων αλλαγών με σοβαρές επιπτώσεις στη καθημερινή ζωή μας. Η φτώχια αυξάνεται σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Η μη ελεγχόμενη αύξηση των τιμών και η κερδοσκοπία στα τρόφιμα κυριολεκτικά έχουν τρομοκρατήσει τους πολίτες καθώς αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά.

Από την άλλη οι όποιες προβλέψεις για την πορεία αυτών των θεμάτων δεν είναι καλές. Μάλλον τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα απ’ ότι είναι σήμερα και η κυβέρνηση παραμένει απλός θεατής, ανίκανη να δώσει ουσιαστικές και αποτελεσματικές λύσεις.

Η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αύξηση του ενεργειακού κόστους, την ακρίβεια, την αισχροκέρδεια και τη φτωχοποίηση των πολιτών.

Εμείς στο ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής βλέπουμε ότι η μόνη διέξοδος είναι η στήριξη της μεσαίας τάξης και των πιο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων, αλλά και συνολικά όλων μας, πολιτών και επιχειρήσεων με δραστικά και άμεσης απόδοσης μέτρα.

Στη σημερινή συγκυρία η μόνη διέξοδος είναι η ενίσχυση της παράταξης μας ώστε αυτή να είναι η εναλλακτική λύση στις εκλογές που έρχονται. Μόνο με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μπορεί η χώρα να ξεπεράσει τη σημερινή κατάσταση.

Μόνο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μπορεί να στηρίξει αποτελεσματικά την ελληνική οικογένεια και να αντιμετωπίσει τα χειρότερα. Είναι η ελπίδα για μια προοδευτική διακυβέρνηση προς όφελος των αδυνάτων, των ανέργων, των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των νέων μας.

Εμείς μπορούμε να φτιάξουμε ξανά ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος που θα αντιμετωπίζει τις ανισότητες, θα υποστηρίζει τους αδύναμους και θα ενώνει τους Έλληνες.

Στις επερχόμενες εκλογές θα δώσουμε με αποφασιστικότητα αυτήν τη μάχη, για το καλό του Ελληνικού λαού και της Πατρίδας, που βιώνουν ένα ασφυκτικό αδιέξοδο.

Καλούμε κάθε δημοκράτη πολίτη να ξαναπιστέψει ότι μπορούμε να χτίσουμε ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος, που εγγυάται για όλους ανεξαιρέτως αξιοπρέπεια και ασφάλεια, όχι μέσω της αστυνομοκρατίας, αλλά μέσω της κοινωνικής συνοχής, με σιγουριά για την παιδεία, την υγεία, την πρόνοια, την κατοικία, τις μεταφορές, το περιβάλλον. Για ένα μέλλον αξιοπρέπειας, ελπίδας και προοπτικής.

 

Κωνσταντίνος  Κιτιξής

Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής  του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής