Αθρόα συμμετοχή και μεγάλη επιτυχία στην ετήσια εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας “ΖΕΥΣ”

99

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Αθλητικού  Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ», που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωταθλητής Μαραθωνίου Δρόμου 2022, Χαράλαμπος Πιτσώλης, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης Γιάννης Νταντάμης, εκπρόσωπος των Βουλευτών Πιερίας Σάββα Χιονίδη, Μπέτυς Σκούφα, Δημοτικοί Σύμβουλοι. Επίσης παρέστη ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Γιάννης Ντούμος, εκπρόσωπος του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης Νίκου Τσακιρίδη, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Καράτε Ελένη Χατζηλιάδου κ.α. εκπρόσωποι  τοπικών αρχών, συλλόγων και φορέων. Την εκδήλωση κάλυψαν έντυπα και ηλεκτρονικά τοπικά ΜΜΕ, τα οποία στηρίζουν διαχρονικά το Σύλλογο και τις δράσεις του.

Χαράλαμπος Πιτσώλης: «Αισθάνομαι ότι ήρθα σπίτι μου»

Με θερμά λόγια για τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ» μίλησε ο Πανελληνιονίκης και Νικητής του Μαραθωνίου Αθηνών 2022 Χαράλαμπος Πιτσώλης, καθώς όπως τόνισε : «η προσφορά του Συλλόγου είναι γνωστή σε Πανελλήνιο Επίπεδο. Αποδείξατε ότι είστε σταθερά δύναμη στο χώρο και να συνεχίσετε στην κατεύθυνση των επιτυχιών»,  ευχαριστώντας παράλληλα για την θερμή φιλοξενία που του επιφύλαξε ο Σύλλογος. Υποσχέθηκε δε να επιστρέψει στην Πιερία για αγωνιστική συμμετοχή.

Ράνια Σαλαμάντη: «Πλούσια η ατζέντα των αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων του Συλλόγου το 2022 συνεχίζουμε δυναμικά και το 2023»

Σε σύντομη αναφορά της κατά την έναρξη της εκδήλωσης η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, αφού έκανε μια συνοπτική αναδρομή στα δρώμενα της περασμένης πολιτιστικής – αθλητικής περιόδου αναφέρθηκε επιγραμματικά στον προγραμματισμό της νέας χρονιάς τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δίνουμε έμφαση στις προγραμματισμένες  αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις του Συλλόγου οι οποίες φέτος έχουν ιδιαίτερους συμβολισμούς όπως το «Κaterini Run 2023», καθώς ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην Ειρήνη και την Ελπίδα». Παράλληλα, παρουσίασε το φετινό συλλεκτικό μετάλλιο του αγώνα και ευχαρίστησε το Δ.Σ. για την αμέριστη στήριξή του, τα μέλη του Συλλόγου, τους τοπικούς φορείς και όλους τους εθελοντές που πλαισιώνουν το έργο του Σωματείου. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους υπόλοιπους αγώνες που πραγματοποιούνται στην Πιερία όπως «Το Πέρασμα Του Απ. Παύλου», καθώς και τον Δρόμο Αλληλεγγύης Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους που φέτος θα ενισχύσει οικονομικά τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Ν. Πιερίας. Τέλος, μίλησε με θερμά λόγια για τον αγώνα «Τρέχω για την Κατερίνη» και την εντυπωσιακή άνοδο των συμμετοχών τα τελευταία χρόνια ευχαριστώντας την Δημοτική Αρχή για την συμβολή της σε αυτήν την κατεύθυνση.

 Γιάννης Νταντάμης: Σημαντική η προσφορά του Συλλόγου».

Σε χαιρετισμό του κατά την έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Δ. Κατερίνης Γιάννης Νταντάμης  αναφέρθηκε στην σημαντική δράση του συλλόγου, η οποία έχει κοινό στόχο με τον Δήμο Κατερίνης στις προσπάθειες για τον εμπλουτισμό της αθλητικής και πολιτιστικής ατζέντας του Δήμου.

Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Ν. Πιερίας «ΖΕΥΣ», τίμησε τον Πρωταθλητή Ελλάδος Χαράλαμπο Πιτσώλη, τον Συμεών Συμεωνίδη ως έναν από τους καλύτερους δρομείς της Ελλάδος το 2022 (τερμάτισε σε Μαραθώνιο κάτω από 3 ώρες), την Αλεξάνδρα Σουλιώτου ως την δρομέα – μέλος του Συλλόγου με τον καλύτερο χρόνο τερματισμού σε Μαραθώνιο το 2022. Επίσης, βραβεύτηκε η οικογένεια του Γεωργίου Αμεξεζίδη για την προβολή του Συλλόγου σε αγώνες δρόμου μέσω των πολλών συμμετοχών και διακρίσεών της. Αξίζει να αναφερθεί η βράβευση του Παύλου Κραγιόπουλου που ξεχώρισε για τους τερματισμούς του σε αγώνες υπεραποστάσεων σε βουνό και δρόμο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμότατα όλα τα μέλη που συνέβαλαν για την επιτυχία της εκδήλωσης. Το ξενοδοχείο – εστιατόριο “COOK” – Γιάννης Λάμπρου, το πολυκατάστημα Αθλητικών Ειδών «Ziogas All Sports», καθώς και το κατάστημα Γυναικείων Ενδυμάτων Αθανασούλα Τριαντάφυλλου στην Κατερίνη για τις προσφορές τους στο Σύλλογο. Ευχαριστεί επίσης το Photo Δραγασιά για την κάλυψη των φωτογραφικών αναγκών της εκδήλωσης.

Τέλος, ευχαριστεί θερμά την Μυράντα Παπά Αντιπρόεδρο του ΟΠΠΑΠ Δ. Κατερίνης για την παρουσίαση της εκδήλωσης του Συλλόγου.

Τυχερός της χρονιάς ήταν το μέλος του Συλλόγου Χρήστος Τονγιαλίδης, ο οποίος κερδίζει και το προσφερόμενο δώρο.